Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ZorroZip
HV kasutaja
|
07.12.2006 17:05:20
Probleem Genius 3600w HomeTheatre 5.1 kõlaritega |
|
|
Selline mure on tekkinud, et kõlarid nagu enam ei tööta. Täpsemalt siis mingi tund aega peale voolu taha saamist alles hakkavad tööle.
Tegemist on Genius 3600w HomeTheatre 5.1 kõlaritega ja vool ilusti tuleb taha, tuluke läheb nii punaseks kui ka sisse lülitades roheliseks. Samuti käib ka väike ragin kõlaritest läbi kui voolu tagant ära võtta/sisse lülitada. Ei aita ka sisendivahetus. Ja mingi umbes tund aega peab sees olema siis hakkab mängima alles. Viimaselajal teen nii, et panen tööle kõlarid ja arvutist winampi ja siis ootan, üks hetk hakkab ragisema ja kõlarid hakkavad tööle. Kõik see kordub iga päev. hakkab juba väsitama.
Mis võiks viga olla ja mis aidata?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kotkas_pc
HV vaatleja
|
07.12.2006 19:35:51
|
|
|
Mul endal kah need kõlarid aga õnneks pole enda omadel sellist viga veel olnud. Kas see üldse on kindel, et asi kõlarite. Proovi näiteks need kõlarid mõne playeri taha panna. Ma arvan, et kui kõlarid rikkis siis nad ka on rikkis mitte ei hakka tund aega hiljem tööle. Rohkem arvan, et asi võib olla kas helikaardis või driveris.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ZorroZip
HV kasutaja
|
08.12.2006 01:12:07
|
|
|
Mul on ka telekas taha ühendatu. Sellega sama lugu.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
08.12.2006 04:19:56
|
|
|
Eks seal võimendis siis mingi kala on. Mõni külmjoode näiteks, mis soojenedes kontakti hakkab andma, vms...
Tuleb lahti võtta ja mõõtma hakata, kus pinged kaovad/tekivad jne.
Ma pole omasid ostmisest saati vist välja lülitanudki...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZorroZip
HV kasutaja
|
08.12.2006 08:14:37
|
|
|
Oeh, mina sellist asja küll ei oska. On keegi Rakveres kes sellist asja jagaks?
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
08.12.2006 15:30:25
|
|
|
nojah, mul ka nendega häda:
Avastasin, et subj mainitud aktiivkõlarite ( http://www.arvutikasutaja.ee/artikkel.php?lk=5&id=78 ) vasak surround täiesti vait. Otste vahetamise teel tegin kindlaks, et helikaardist (creative x-fi extrememusic) tuleb signaal välja küll ning juhe ja kõnealune kõlar ise töötavad.
Mul pole õrna aimugi, mis selle häda esile kutsus. Kõlarikomplekt on olnud kasutuses umbes 3 aastat arvuti taga muusika, mängude ning filmide tarvis.
Küsisin tevalo foorumist kah, ootan vastuseid.
_________________ OM MONEY PADME HUM! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|