Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
billtuk007
HV kasutaja

|
16.02.2003 17:34:57
hdd lülitab ennast ise välja |
|
|
niinimelt on sellinne probleem et sain just kasutatud kõvaketta endale ja siis panin kõvakette arvutisse sisse ühendasin kõik kaablid ära võttis kohe kõvaketta omaks ka. Siis päev sai kasutatud kui üks õhtu kõvaketas lülitas ennast ise välja. Kontrollisin kõvakaga paistis olevat kõik korras panin korraks kinni ühendasin juhtmed ära uuesti panin tööle ja mingi 10 minuti pärast lülitas ennast jälle välja. Palun läheks siiinkohal abi vaja. Kõvaketas on 20gb ja firma on FUJITSU [/url]
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
clon
HV kasutaja

|
16.02.2003 17:42:50
|
|
|
moe pärast - mis toitekas ? Aga tõenäoliselt on HDD toitepistik logisev, mõni 4-st pinist hakkav võibolla ära kukkuma. võta kõvaketas välja ja uuri/logista neid pine lähemalt. Teine probleem võib tuleneda ülekuumenemusest, riputa prooviks kõvaketta alla üks 80mm vent 12V peale puhuma vastu seda alumist trükiplaati. See võtab tembi kohe vähemalt 15 kraadi alla
|
|
tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
16.02.2003 17:49:48
|
|
|
hmm toitekaga ei tohiks probleemi olla, kaablid on ka korras ma ise arvan et on kõvakaga is mingi probleem või siis pean ostma uue ventilaatori juurde
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
16.02.2003 17:59:14
|
|
|
power seadetest on kõvaketaste välja lülitamine disabletud? nii biosest kui controlpanelist?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
16.02.2003 18:54:15
|
|
|
biosis või control panelis arvatavasti jama, aga muidu ta peaks uuesti k2ima minema kui kettale juurde tahad pääseda.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deemon101
HV vaatleja
|
18.03.2003 16:37:12
|
|
|
hee.. sul v6ib hdd ise kah tuksis olla rahulikult mul on n2iteks yks maxtori hdd... mis lambi aegadale samamoodi lylitab ennast ise v2lja.. SMART viga on minu omal n2iteks.. kui leiad m6ne targema biosega masina siis see peaks n2itama bootimise ajal ka, et hdd'l on smart error.. award imho seda ei n2ita.. umm. heh kui on garantiiline siis vaheta v2lja..
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
18.03.2003 18:39:12
|
|
|
Deemon101 kirjutas: |
hee.. sul v6ib hdd ise kah tuksis olla rahulikult mul on n2iteks yks maxtori hdd... mis lambi aegadale samamoodi lylitab ennast ise v2lja.. SMART viga on minu omal n2iteks.. kui leiad m6ne targema biosega masina siis see peaks n2itama bootimise ajal ka, et hdd'l on smart error.. award imho seda ei n2ita.. umm. heh kui on garantiiline siis vaheta v2lja.. |
aga kui ka on selline viga, siis saab ju smart kinni keerata biosist.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deemon101
HV vaatleja
|
20.03.2003 13:03:41
|
|
|
p6him6tteliselt saab küll jah aga see ei aita vindi mahasuremist peatada.. smart lihtsalt ytleb et su hdd on vigane ega ta muud ei tee ilmselt. ehk kui on vigane siis on vigane.. mm.. controlleri vahetamine ei aita.. olen seda ise proovinud...
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
20.03.2003 14:01:08
Re: hdd lülitab ennast ise välja |
|
|
billtuk007 kirjutas: |
niinimelt on sellinne probleem et sain just kasutatud kõvaketta endale ja siis panin kõvakette arvutisse sisse ühendasin kõik kaablid ära võttis kohe kõvaketta omaks ka. Siis päev sai kasutatud kui üks õhtu kõvaketas lülitas ennast ise välja. Kontrollisin kõvakaga paistis olevat kõik korras panin korraks kinni ühendasin juhtmed ära uuesti panin tööle ja mingi 10 minuti pärast lülitas ennast jälle välja. Palun läheks siiinkohal abi vaja. Kõvaketas on 20gb ja firma on FUJITSU [/url] |
... no kas sa näe - tuleb välja, et olen endale jälle ühe saatusekaaslase leidnud... minul esines antud probleem sama firma, kuid 10GB kõvakaga ja üsnagi tõenäoliselt oli asi ülekuumenemises - kui arvuti oli seisnud mingi 3-4 tundi ja siis käima panin, siis kõvaketas hakkas kustuma umbes 2-3 tunni töötamise järel, kusjuures kustus ära, vahetevahel võttis veel pöörded nati aja pärast uuesti üles ja kustus siis jälle ära ning ainuke asi, mis aitas ja see ka kõige kauem 15 minutiks, oli restart ... sai seda kõvakat proovitud ka teise arvuti peal ja täpselt sama lugu = kui kõvaketas oli puhanud ja jahe, siis võis töötada paar-kolm tundi või parimal juhul isegi nati kauem, enne kui ära kustus, kuid siis ta enam korralikult töötama ei jäänudki... tollal ei teadnud veel arvutitest eriti midagi ja kuna tahtsin nagunii oma arvutist võimalikult kiirelt lahti saada, siis ostsin uue kõvaketta ja niipalju kui tean, siis pole enam taolist probleemi esinenud...
... sellest jutust ja eriti viimasest osast võib ju üpris hästi välja lugeda seda, et vähemalt minu puhul oli tegu kõvaketta liigse ülekuumenemisega - pärast 2-3 tundi tööd kõvakat enam palja käe peal kaua hoida ei saanud... tavaliselt kõvaketas päris nii kuumaks ei tohiks ju minna...
... niiet kui soovid sama kõvakaga edasi töötada, siis proovi kindlasti ära kõvaketta jahutus... ... samas, kui sul on seal kõvakal ikka üsna tähtsad asjad, siis soovitan varuda endale teine kõvaketas sinna kõrvale, kuhu saad siis vajaliku info ära kopeerida enne, kui su kõvaketas lõplikult töötamise lõpetab...
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|