Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
d3t
HV Guru

|
06.12.2006 15:57:56
|
|
|
mks, sina oled meil ju eksimatu....
No Windows Flip 3D - töötab reaalajas
No Live Taskbar Thumbnails - katsetasin aga ei mäleta kas reaalajas pildimuutust näitas, aga mis sellest, kas vaatad et brauser laadis ära või mitte?
Sa räägid mingist windows vista anti-piracy white paperist. Minu arusaama järgi võid sa muuta winni niipalju kui tahad, peasi et sa ei levitaks muudetuid faile...
No Windows SideShow (auxiliary display support) - sa pole vist mitte kunagi kiiruga lugedes valesti lugenud jah?
No Tablet PC functionality - mõndadel on se jah olemas. Aga vastavalt statistikale valdaval enamusel pole seda...
No Windows DVD Maker - ma olen proovinud, ise hetkel build 6K rtm ultimate testiplatvormina kasutuses.
No Windows Movie Maker HD format support - nüüd uuesti lugedes selgub et movi makeriga ei saa HD formaati salvestada.... Aga kui sa juba sihukest kvaliteeti taga ajad oleks asjalik juba imo mõni norm proge muretseda selle jaoks....
No Windows Movie Maker - tömbad XPle mõeldud windows movi makeri ja paned compactability all jooksma, mitte et se filmi monteerimiseks hea oleks aga jah... <<<proovisid järgi >>> - ahah.... movi maker 3 jookseb COMPACTABILITI modes ilusti....
No Scheduled backup - alati sab kasutada onecarei või siis nt paned sheldued taski alla manuaalselt bacuppi. Järgiproovitud, ja töötab...
Täpsustan
No System image backup and recovery - ala System Recovery? Se mis on registris 0 1 asemel jah? Registris on se funktsioon muudetav vastavalt 0 ja 1....
Kõva "ajukepiga" saaks tööle siis (ajukeppi sõna pärineb mksilt....)
No Xbox 360 Media Center Extender compatibility
No Windows Media Center HDTV and CableCard support
No Encrypting File System (EFS)
No Windows BitLocker Full Drive Encryption
No Windows ShadowCopy
Physical processor support: 1
No Windows Aero UI ("Glass")
Üldiselt olles uurinud vista kaitsemehanisme, millele mks viitas, jäävad kõva ajukeppi alla kuuluvad asjad võimalikuks, kuid tänu kaitsemehanismile siiski tavakasutaja jaoks kättesaamatuks. Kui lülitada kaitse välja, sis on se küll võimalik, kuid siis pole ka kaitset, nii et suht jama....
mks - alati ei tasu tesit inimest sõimata, ja se ei ole esimene kord kus ma sulle seda ütlen....
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
viimati muutis d3t 06.12.2006 19:10:35, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
06.12.2006 18:00:54
|
|
|
d3t kirjutas: |
Sa räägid mingist windows vista anti-piracy white paperist. Minu arusaama järgi võid sa muuta winni niipalju kui tahad, peasi et sa ei levitaks muudetuid faile... |
Anti-piracy white paper on n.ö piraatsusvastaseid abinõusid tutvustav infoleht, mis on üsna põhjalik... Nagu öeldud, kui Windows tunnetab, et sa oled ta faile suuremal hulgal mudinud, mõne funktsiooni kontrolliva DLLi välja vahetanud või midagi sellist (sh. vist oli ka registri mudimiine funktsioonide muutmiseks)... võib ta windowsi kuulutada non-genuineks ja nõuda uut aktiveerimist, muideks ei pidavat ta enne laskma uuesti aktiveerida, kui vana fail on tagasi oma koha peal... Google.ee -> Vista anti-piracy white paper annab muideks esimeseks vastuseks Longhorni (ehk vistasse) pandud turvameetmed... tasub lugeda...
Sideshow ja slideshow kohapealt, tasub üle lugeda oma tekst enne postitamist, samuti kopeeritud tekst...
Ja ma ei väidagi, et ma olen eksimatu, väidan lihtsalt seda, et vahel tean ma veidike rohkem, kui teised...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
06.12.2006 18:54:53
|
|
|
SGM kirjutas: |
Lasin endale RTM (6000.16386) peale ja ikka on all nurgas mingi "Evaluation copy. Build 6000"
Muidu on win aktiveeritud ja puha, aga miks see kiri... |
Siis näitab, et evaluation copy, kui oled rc1 või rc2 võtit kasutanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
boro
Kreisi kasutaja

|
07.12.2006 02:15:16
|
|
|
Ei saa vistaga heli kuidagi tööle. Masinaks amilo 1510 peaks olema ALC realtek vista 64 driver. Googlest otsisin ja leidsin, aga peale installi ei mingit kõppu
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
07.12.2006 12:01:52
|
|
|
kes ei saa heli tööle, kes ei saa draivereid. Prrovige ikka ennem Vista Upgrade Advisorit, se näitab ära mis draiverid on viltu....
Amilion kohta: Proovi 32 bitti, või sul 64bitti vista peal?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
07.12.2006 12:15:22
|
|
|
Kuksilt hangib ikka mingid õiged.
Endal tootja õnneks ilusti Vista driver packi välja lasnud 21 november RTM'le. Kõik olemas ja millegagi probleeme ei ole s.h. realteki heli
(Compal HEL80 e. siis Ordi Enduro EL80PDB)
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxmacher
Kreisi kasutaja
|
07.12.2006 22:57:53
|
|
|
KAs keegi teab kas Vista toetab XP progresi ja muid mölle ja kui ei toeta kas mingeid emulaatoreid ei ole kuskilt saada`? mul oleks muidu waja saada paar beat-i tegemis progret tõõle ja ka Tascam US 122 drivereid oleks vaja :S:S:S
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.12.2006 21:59:32
|
|
|
enamus programmid töötavad (mis enamvähem normaalse koodiga on ning ei kasuta mingeid xp-only häkke)
|
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
08.12.2006 23:20:35
|
|
|
Motiv8 kirjutas: |
Lasin endale RTM (6000.16386) peale ja ikka on all nurgas mingi "Evaluation copy. Build 6000"
Siis näitab, et evaluation copy, kui oled rc1 või rc2 võtit kasutanud. |
Kasutasin vist äkki oma RC1 võtit, aga kas siis viskabki mingi aja pärast winni kotti ja pole muhvigi edasi teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
08.12.2006 23:22:33
|
|
|
Kasutasin vist äkki oma RC1 võtit, aga kas siis viskabki mingi aja pärast winni kotti ja pole muhvigi edasi teha?  |
Tundub nii...
Muidugi võid originaali osta alates 30 jaanuar 2007.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
09.12.2006 02:26:52
|
|
|
Kasutasin vist äkki oma RC1 võtit, aga kas siis viskabki mingi aja pärast winni kotti ja pole muhvigi edasi teha?  |
Njah, mis sa lootsid, et saad tasuta kasutama jääda? Muuseas, oleksid sa mõnegi bugi leidnud ja sellest teatanud, siis võibolla oleksid ka saanud tasuta ultimate või business versiooni (MS valis päris paljud välja)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Softman
HV vaatleja
|
09.12.2006 12:17:41
|
|
|
kas keegi kasutab sellist programmi nagu tuneup utilities?
jumala hea programm minu arust aga see ei lähe vistal käima.isegi installida ei lase...
|
 |
mks
HV veteran
|
09.12.2006 15:00:16
|
|
|
Loomulikult, sest Vista hoiab enamikku oma süsteemseid seadeid ja valikuid veidike teistes kohtades... Pealegi, kui minna näppima vista seadeid programmida, mis on mõeldud XP seadete näppimiseks, võib asi kurjasti lõppeda...
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcaff
Piiratud kasutaja

|
09.12.2006 16:19:17
|
|
|
Oskab keegi öelda kust saaks vista RC1 32bit neti draivereid ei leia kuidagi
Moboks asus p5b deluxe
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.12.2006 17:54:44
|
|
|
mks kirjutas: |
Njah, mis sa lootsid, et saad tasuta kasutama jääda? Muuseas, oleksid sa mõnegi bugi leidnud ja sellest teatanud, siis võibolla oleksid ka saanud tasuta ultimate või business versiooni (MS valis päris paljud välja)  |
reportisin kah ühest-kahest (ei mäleta täpselt), kuid mitte läbi selle MS Connect programmi, kahjuks ei miskit mulle
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.12.2006 20:45:55
|
|
|
Olen siin viimased päevad testinud TweakVI nimelist proge mis on mõeldud Vista tweakimiseks(tasuta versioonis mõningaid asju ei saa teha)...igatahes suutsin mälukasutuse langetada 478mb-ni ...2GB on kokku(Best appearance settingud-aero sees;taustal Setpoint,Fraps,Live messenger,NOD32 v.2.7 ja windows sidebar).Hetkel kasutuses RTM Build 6000 ja vähemalt sellel toimib TweakVI ilusti (RC2 aka 5744 päris hästi ei töötanud).
Järgmine aasta peab ehk juba tegema teema "Windows Vista Ülekiirendamine"
EDIT:Ahjaa TweakVI suutis need tobedad shortcuti nooled desktopi ikoonide küljest lahti kangutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
boro
Kreisi kasutaja

|
10.12.2006 02:34:13
|
|
|
mks kirjutas: |
Njah, mis sa lootsid, et saad tasuta kasutama jääda? Muuseas, oleksid sa mõnegi bugi leidnud ja sellest teatanud, siis võibolla oleksid ka saanud tasuta ultimate või business versiooni (MS valis päris paljud välja)  |
Kas ta kusagil näitab ka mitu päeva lõpuni on jäänud ? Ehk siis selle juulini
|
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
10.12.2006 05:28:08
|
|
|
Eks seda oligi arvata, et nad selle service miskitmoodi ära kräkivad, see tundub kõige nõrgem koht olevat siiani... Enterprise on põmst Ultimate koopia mõningate lisadega firmade jaoks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Softman
HV vaatleja
|
10.12.2006 18:13:16
|
|
|
mul on hetkel xp peal( c partitsioonil) tahaks vista samuti peale panna. kas ma lihtsdalt installin vista sis teisele partitsioonile(d:\) ? ega mu d kettal olevad failid ära ei kustu?
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.12.2006 18:39:14
|
|
|
ei kustu su teise partitsiooni failid ära, kui sa seda ei formati ega ära ei kustuta ajutiselt
|
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
10.12.2006 20:33:35
|
|
|
Softman kirjutas: |
mul on hetkel xp peal( c partitsioonil) tahaks vista samuti peale panna. kas ma lihtsdalt installin vista sis teisele partitsioonile(d:\) ? ega mu d kettal olevad failid ära ei kustu? |
Kas näiteks virtualpc abil ei õnnestu proovida??
Kuivem ja puhtam tunne. Ning võid kindel olla, et keegi ei kirjuta kusagil midagi üle.
Riistvara peab muidugi vähe parem olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.12.2006 20:35:11
|
|
|
virtualpc ei toeta graafikat + üht-teist paremat veel...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.12.2006 20:45:19
|
|
|
londiste kirjutas: |
virtualpc ei toeta graafikat + üht-teist paremat veel... |
Pealegi ma ei usu,et Softman sellest suurt midagi teab(no offence 8) )
|
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
10.12.2006 20:54:23
|
|
|
Kust ma selle 3D liidese Vistal tööle saan panna? Aero on vist nimi jah?
Ise küll ei leia kusagilt kust seda teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|