Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaupz
HV Guru

|
02.12.2006 00:03:53
|
|
|
[quote="Tupsu"]
WaHur kirjutas: |
.... Kuna asi tuli läbi Berliinis oleva sõbra, sai ka positiivne paki jõudmisel ära pandud.
|
kui tahad natuke müüjat "kiusata" siis saad oma jäätud feedbackile veel teise "follow up" sõnumi panna.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
02.12.2006 00:30:08
|
|
|
Tõe huvides mainin et mul ei ole Berliinis ühtegi sõpra..
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
02.12.2006 03:09:32
|
|
|
WaHur kirjutas: |
Tõe huvides mainin et mul ei ole Berliinis ühtegi sõpra..  |
Ka minul enam mitte, komandeeringuga on ta nüüd otsaga venemaal.
Üleelmisele postitusele vastuseks :
Vastata saab ainult nendele kommentaaridele, mis müüja mulle jätnud on. Seega see kajastub ainult minu profiilis .
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
02.12.2006 11:13:05
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
Üleelmisele postitusele vastuseks :
Vastata saab ainult nendele kommentaaridele, mis müüja mulle jätnud on. Seega see kajastub ainult minu profiilis . |
vajutasin oma 10-sõrme pimekirjaga kustutamise asemel enterile ja juba mu postitus läinud oligi ja enam seal muuta ei lasta.
link: http://pages.ebay.co.uk/help/confidence/questions/feedback-followup.html
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
DexXxter
HV kasutaja

|
04.12.2006 17:07:45
|
|
|
Äkki keegi on kuulnud, et on mingi uus petuskeem, et kui teha tavaline pangaülekanne, siis võidaks kuidagi su konto tühjaks teha, et kõige turvalisem pidi paypal olema. Aga kuidas on see võimalik? Sellest rääkis ükspäev Terevisioonis vist aga mina ise seda ei näinud. Teab keegi midagi rääkida?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
atu1234
Kreisi kasutaja
|
05.12.2006 20:52:41
|
|
|
Oskab keegi kommenteerida väheke, saan sellise otsingutulemuse, aga valides Sort By time:ending soonest ei kuvata oksjoneid lõpuajaga kasvavalt terve lehe ulatuses vaid nagu mitme jaona?
Mida tähendab osade pakkumiste lilla taust?
_________________ Vanasti olla konn vankriratta vahele pistetud..... icon_biggrin.gif |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
05.12.2006 20:56:14
|
|
|
kellel rohkem raha, saab kuulutust ette poole tõsta, kuskil on vähe paksem joon vahel ja sealt siis hakkavad tavakuulutused vastavas järjekorras.
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
05.12.2006 22:05:01
|
|
|
kaupz kirjutas: |
kellel rohkem raha, saab kuulutust ette poole tõsta, ..... |
Täpsustaks, kes raatsib oma oksjonile rohkem kulutada. Arve saadab ebay nagunii korra kuus.
Teab aga keegi, mis on selle ettepoole tõstmise valiku nimi ingliskeelses ebays. Ei suutnud seda oksjoni ülessepanekul indefitseerida. Kalleid lisateenuseid oli kui muda.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
05.12.2006 23:15:01
|
|
|
Kasuta E-Goldi siis, kui paypaliga ei saa raha kätte...
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noorkuu
HV vaatleja
|
06.12.2006 02:32:41
|
|
|
Kaua saab paypalile teha money back taotlust? Kauba tasumisest poolteist kuud ja müüja meilidele ei vasta. Ja kui Eestist saab paypaliga maksta, aga mitte raha saada, siis kas see tähendab, et ka petiselt raha tagasi ei saa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
06.12.2006 02:57:36
|
|
|
Noorkuu kirjutas: |
Kaua saab paypalile teha money back taotlust? Kauba tasumisest poolteist kuud ja müüja meilidele ei vasta. Ja kui Eestist saab paypaliga maksta, aga mitte raha saada, siis kas see tähendab, et ka petiselt raha tagasi ei saa. |
Alustama oleks pidanud hoopis enne pakkumist sellisest küsimusest:
"Is this purchase covered by the free PayPal Buyer Protection?"
Kusjuures minult täna küsiti ja siis saingi teada, et mitte kõik oksjonid ei ole paypal poolt kaetud. Ainult need, millel see 1000$ või 500 EUR paypali tagatist juurde on kirjutatud. Ma isegi praegu veel ei tea, kuidas saaksin seda kaitset oma oksjonitele lisada
Aga ka ebayle endale saab teha teate kauba mitte saamise kohta. Pärast seda saab sealt alt ka mingi aja jooksul teha taotluse raha tagasi saamiseks.
Kahjuks/õnneks tulemusteni ei jõudnud, enne hakkas müüja liigutama ja saatis sõbra ostetud kauba ära.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
06.12.2006 06:38:38
|
|
|
Paypalis sai kuu aja jooksul vist taotlust teha, ise tegin üks kord, aga siis kaup tuli natuke kauem ja aususest canceldasin ära.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
06.12.2006 09:37:28
|
|
|
Ma teen teile sellise ettepaneku, et hoiaks ikka Ebay ja PAYPAL'i küsimused omavahel lahus.
On ju olemas kaks eraldi teemat.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
06.12.2006 14:27:02
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
Ma teen teile sellise ettepaneku, et hoiaks ikka Ebay ja PAYPAL'i küsimused omavahel lahus.
On ju olemas kaks eraldi teemat. |
Äkki oskad siis arvata, kuhu teema alla peaks käima minu küsimus.
Kuidas lisada oma oksjonitelele seda paypal kaitset?
Või teeks veel ühe teema, ebays müümine. Mulle see täitsa meeldiks.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
06.12.2006 23:21:52
|
|
|
Äkki oskad siis arvata, kuhu teema alla peaks käima minu küsimus.
Kuidas lisada oma oksjonitelele seda paypal kaitset?
Või teeks veel ühe teema, ebays müümine. Mulle see täitsa meeldiks. |
aga ebay enda foorumid? oleks ju adekvaatsem seal küsimusi esitada ja asju arutada kui siinsete krediitkaarditute umbkeelsete arglike kiibitsejate nuttu kuulata. ilmselt ebay foorumites juba x+1 korda läbi arutatud ja saaks vastuseks "use search" või kellegi heldusest lingi varasemale teemale. umbesd nagu siinsed masin aeglane, wifi ei funka ja kuidas masinat kiiremaks ja vaiksemaks teha teemad.
disclaimer: selle postitusega ei ole plaanis kedagi individuaalselt ega kollektiivselt solvata. the truth is out there.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
06.12.2006 23:27:32
|
|
|
trebla kirjutas: |
aga ebay enda foorumid? oleks ju adekvaatsem seal küsimusi esitada ja asju arutada kui siinsete krediitkaarditute umbkeelsete arglike kiibitsejate nuttu kuulata. ilmselt ebay foorumites juba x+1 korda läbi arutatud ja saaks vastuseks "use search" või kellegi heldusest lingi varasemale teemale. umbesd nagu siinsed masin aeglane, wifi ei funka ja kuidas masinat kiiremaks ja vaiksemaks teha teemad.
disclaimer: selle postitusega ei ole plaanis kedagi individuaalselt ega kollektiivselt solvata. the truth is out there.  |
Küll seal kirjutaks ja küsiks, kui keelt paremini oskaks. (kirjutada) HV ikka kodusem ja siin on küllaga kasutajaid, kes ebays asju müünud on. Millegipärast hoiduvad nad siia teemasse postitamiseks tagaplaanile.
Varem või hiljem jõuab enamus ebay ostjaid ka millegi üleliigse müümiseni
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
09.12.2006 14:10:37
|
|
|
ma ei saa sellest aru miks osadel müüjatel (Saksamaal) on Eesti blokeeritud, ei saa pakkuda. kuigi saatmise maksumuse kuvab "To Estonia -- EUR 15.00". müüja jaoks pole ju vahet kuhu Euroopasse ta selle paki saadab, või nad arvavad, et me ei osaks paypal´i kasutada või välismakset? AHV ei vasta kirjadele ka, äkki ei oska inglise keelt
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
09.12.2006 14:21:32
|
|
|
aise kirjutas: |
ma ei saa sellest aru miks osadel müüjatel (Saksamaal) on Eesti blokeeritud, ei saa pakkuda. kuigi saatmise maksumuse kuvab "To Estonia -- EUR 15.00". müüja jaoks pole ju vahet kuhu Euroopasse ta selle paki saadab, või nad arvavad, et me ei osaks paypal´i kasutada või välismakset? AHV ei vasta kirjadele ka, äkki ei oska inglise keelt  |
Leidub jah ka selliseid kes ei saa ingliskeelest midagi aru.
Parem ikka kasutada saksa keelt.
Ise proovinud ka mõnikord küsida kas äkki võimalik ka väljaspoole saksamaad saata, aga kui ikka märgitud et ainult saksamaale saadab, siis nad kas ei vasta või kirjutavad, et mujale ei saada. Keegi kunagi siin HV-s soovitas küsida, et enamus pidid küsimise peale ikkagi erandi tegema, aga ju mul pole siis vedanud.
Sai mõne käest küsitud, kuna oli eriti hea pakkumine...
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
09.12.2006 21:03:45
|
|
|
ma ei saa sellest aru miks osadel müüjatel (Saksamaal) on Eesti blokeeritud, ei saa pakkuda. |
anna palun link, tahaks kohe näha. varem pole kunagi kohanud.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
10.12.2006 00:27:22
|
|
|
ma ei saa sellest aru miks osadel müüjatel (Saksamaal) on Eesti blokeeritud, ei saa pakkuda. kuigi saatmise maksumuse kuvab "To Estonia -- EUR 15.00". müüja jaoks pole ju vahet kuhu Euroopasse ta selle paki saadab, või nad arvavad, et me ei osaks paypal´i kasutada või välismakset? AHV ei vasta kirjadele ka, äkki ei oska inglise keelt  |
See käib palju lihtsamalt. Oksjoni ülessepanekul määrad riigi (riigid) millise asukohamaaga kasutajad saavad osta.
Tegelikult enamus asju sealt 15 eur eest eestisse ei saa. Seal on vast mingi kala selle saatekulu kalkulaatoriga.
Aga maa piiramisest saad üle, kui ennast registreerid ümber asukohamaaga saksamaa.
Ise ostsin kunagi nii sissepritse pumba diislile, sakslane oli ikka sügavalt imestunud, et üldse pakkuda sain. Oli normaalse hinnaga ja osta kohe asi. Õnneks mingi õhtul ülesse pandud oksjon. Pärast pakkumist muutsin riigi eestiks tagasi. Nüüd vist võtab see muutmine ja kinnitamine sutsu rohkem aega, pole enam üritanud.
Sellisel juhul peab olema muidugi ka koht, kuhu saksamaale lasta asi kohale saata.
Paypaly makset krediitkaardilt nad reeglina üldse ei taha, kuna see on vastuvõtja jaoks liiga kallis. Riigi sisese ülekande vastuvõtt ei maksa ju midagi.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
10.12.2006 00:44:32
|
|
|
ma ostsin inglise oksjonilt nokia 8800.
müüjal oli kirjas et peab olema 5 positiivset feedbacki ja inglise aadress.
ma sellest ei hoolind, ja müüja hakkaski vinguma, hind oli ka suht väike (mitte ostakohe). ja ei müünudki mulle.
kuna koolivend aga inglismaal tööl, panin sis tema aadressi ebay andmetesse kirja ja võitsin järgmise oksjoni.
tüüp käis eestis vahepeal ja tõi telefoni ära.
samas saad eseme maksmise puhul määrata eraldi postiaadressi, mul neid seal 4 erinevat ja määrad ära miuke on primary, mida by default pakub, samas saad iga kord ise valida ja ära muuta, kuhu saata.
samas on väikeste asjade postikulud reaalselt kordades väiksemad kui müüjad kirja panevad(küsivad).
olen ostnud 2tk ipod display, ipod aku, mobiilivöökoti, handsfree, .... alati on olnud postikulu palju väiksem kui müüja küsib.
kuskilt peab ju raha tulema.
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
10.12.2006 01:00:56
|
|
|
....
ma sellest ei hoolind, ja müüja hakkaski vinguma, hind oli ka suht väike (mitte ostakohe). ja ei müünudki mulle.
|
Loodetavasti jõuad talle veel 90.- ndal päeval oksjoni lõpust negatiivse panna. See mis ta oksjonisse kirjutab, on tegelikult jama. Saab ka ise määrata, näteks et ei saa pakkuda negatiivse skooriga jne. Oleks tulnud ebayle mittemüümisest teatada. Inglismaa aadressile oleks ta pidanud ikka saatma, olgu ostja või Nigeeria ahelkirjade autor.
....
samas on väikeste asjade postikulud reaalselt kordades väiksemad kui müüjad kirja panevad(küsivad).
olen ostnud 2tk ipod display, ipod aku, mobiilivöökoti, handsfree, .... alati on olnud postikulu palju väiksem kui müüja küsib.
kuskilt peab ju raha tulema. |
Kui see oksjoni juures kirjas, siis pole nuriseda. Tegelikult on ka iga kord karpi vaja, pakkematerjali jne. Saatmiskulud ei koosne ainult postikuludest vaid ka käsitluskuludest.
Olen oma osta.ee oksjonite ja HV asjade saatmiseks juba 200.- eeg eest teipi ostnud aastaga.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
10.12.2006 01:49:02
|
|
|
Loodetavasti jõuad talle veel 90.- ndal päeval oksjoni lõpust negatiivse panna. See mis ta oksjonisse kirjutab, on tegelikult jama. Saab ka ise määrata, näteks et ei saa pakkuda negatiivse skooriga jne. Oleks tulnud ebayle mittemüümisest teatada. Inglismaa aadressile oleks ta pidanud ikka saatma, olgu ostja või Nigeeria ahelkirjade autor.
|
ütled siis et müüja enda poolt "kehtestatud reeglid" ei ole piisavaks põhjuseks mitte müüa?
ese on mul ikka võidetud oksjonite all kirjas ja märgitud kui maksmata.
müüja saatis sõnumi, sisuga:
"eBay Unpaid Item Mutual Agreement for Item #110050817xxx - Response Required
Dear xxx,
We are contacting you about the following item: >>> NOKIA 8800 MOBILE PHONE UNLOCKED ALL NETWORKS <<< (#110050817xxx)
The seller, superstarnumbers tells us you have mutually agreed not to complete the transaction (e.g. because you returned or are returning the item for a refund or because there was a misunderstanding) and has requested a credit for their eBay fees.
Please respond by Nov-12-2006 so eBay knows whether you have made this agreement.
Please note: Both you and the seller will still be able to leave feedback for each other regarding this transaction.
Thank you,
eBay"
ei mäletagi, alguses saatsin vastuse et ei ole nõus, aga rohkem valiku variante mulle keegi ka ei andnud vist.
ja sinna ta jäigi, samal päeval võitsin järgmise oksjoni ja veel parema hinnaga ja rahunesin maha.
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
10.12.2006 19:24:15
|
|
|
Ma olen praegu muidugist joogine, aga "Versicherter Versand" on mu meelest "kindlustatud saadetis" vms.
Või kus seda blokki nägid?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |