Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aise
HV Guru

|
26.11.2006 23:44:16
|
|
|
kahju, et gothic 3 ei saa normaalselt mängida, virvendab vahepal nii palju, et midagi ei näe ati võiks drivusi parandada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
26.11.2006 23:48:16
|
|
|
Päris kõvad efektid selle beryliga
|
|
tagasi üles |
|
 |
tcq
HV vaatleja

|
27.11.2006 00:53:23
|
|
|
Sidebar'l RTM versiooniga ei tööta see ilmaasi, RC1's aga töötas, mis võib probleemiks olla? Ütleb et Service not available.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
27.11.2006 19:48:17
|
|
|
veider:
et panin vista tavalisele sata kettale ning tükk aega tiksusin kuni leidsin "Vista_NF4_Raid_drivers" rtmi jaoks üles, ühendasin siis raid0 külge, kuid vista ei saanud isegi aru, et ei tunne midagi ära - my computeris on "formaatimata" partitsioon" , xp vähemalt hakanuks draivereid nõudma...
ning device manageris näitab kolme ühesugust kõvaketast...
ei tea mis teha?
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
28.11.2006 00:09:07
|
|
|
Kerge küsimus.
Kas kellelgi veel on probleeme olnud Vista all üle Broadbandi netti saamisega?
Mul ei lähe ja kogu moos. Vista kirjeldatud võrguarhitektuur on selline:
Arvuti --- Unknown network --- Internet
See unknown network on siis mu ADSL modem. Kuidas asi tööle panna? Proovisin ka võlts-dial upi tööle panna, aga selle peale üteldakse, et modem busy or not answering.
Hirmsasti tahaks Vista tööle panna. Kasutan RC1.
EDIT: Ise küsin, ise vastan. Manuaalsed seaded võrgukaardil avitasid.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
tagasi üles |
|
 |
H2iky
HV kasutaja

|
30.11.2006 01:56:47
|
|
|
mingi kahtlane see vista mingi lambist hakkab kõvaketta ruumi sööma mingi gigad kaovad ainult...oskab keegi aidata ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
30.11.2006 02:09:55
|
|
|
sama siin. juu mingi swap teema. kohe peale restarti 3,5gb vaba C kettal. 2 päeva pärat alla giga uuesti restart ja jälle 3,5
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
30.11.2006 19:05:14
|
|
|
vista_5744.16384.061003-1945_x86fre_client-lrmcfre_en_dvd.iso
mul seisab selline asi kettal, mõtlesin, et prooviks järgi ükskord selle asjanduse aga kas see raibe enam aktiivne on
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.11.2006 19:11:46
|
|
|
Tbit kirjutas: |
vista_5744.16384.061003-1945_x86fre_client-lrmcfre_en_dvd.iso
mul seisab selline asi kettal, mõtlesin, et prooviks järgi ükskord selle asjanduse aga kas see raibe enam aktiivne on  |
See on RC2 ..õigemini RC2 v.2.0 vms sest esimene RC2 oli 5728 (ehk siis viimane mille sa hetkel legaalselt peale saad panna(jätame RTM välja praegu ).Trial kehtib 14 päeva ,kui peale seda tunned,et tahad edasi kasutada siis anna teada,mul paar Vista Key-d vedeleb siin ja nendega peaks veel oma hea 5 arvutit saama aktiveerida ...ja kui 14 päeva oled kasutanud ja ei meeldi siis lased maha,ega kohe peale lastes ei pea siis aktiveerima
viimati muutis Tomorrow 30.11.2006 19:13:35, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
30.11.2006 19:13:08
|
|
|
See on Release Canditate 2 versioon. Kui sul beta key olemas, peaks see vabalt töötama.
e: kiired poisid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.12.2006 23:23:23
|
|
|
no ei ole siin naerda midagi, sest me v6ime ka sarnase hinna saada.
see EU ja US hindade vahe on debiilne. nagu seal uudises 6eldi, pole ime, et kasutatakse piraatkoopjaid.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.12.2006 23:59:09
|
|
|
painkillah kirjutas: |
see EU ja US hindade vahe on debiilne. nagu seal uudises 6eldi, pole ime, et kasutatakse piraatkoopjaid. |
Sel juhul tuleb igal juhul odavam osta USA-st ja lasta saata eestisse(nt Netikulleriga ehk)--isegi koos tollimaksude ja muude kuludega tuleks odavam kui Eestist osta (kaalub ju päris vähe ja seega ei tule meeletut kaalukulu) ...Või teine võimalus...kui kellegi sugulane või tuttav tuleb veebruaris USA-st eestisse siis andke teada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
02.12.2006 00:06:42
|
|
|
refresh rate pole ikka ära parandatud , on selle vastu mingit töötavat proge, igatahes reforce ei tööta.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
02.12.2006 00:52:22
|
|
|
painkillah kirjutas: |
see EU ja US hindade vahe on debiilne. nagu seal uudises 6eldi, pole ime, et kasutatakse piraatkoopjaid. |
Hinnavahe on tõesti debiilne... kuid miskipärast arvan ma, et eestis tuleb asi veidikene odavam... võtame 303.24 USD, korrutame selle kolmeteistkümnega (seda igaks juhuks kui dollar teeb kõva hüppe, praegu on ta kaheteistkümne peal)... saame 3942 krooni... lisame käibemaksu 18%, tulemuseks ligikaudu 4562 krooni... lisame siia tollimaksu (kurat seda teab, kui palju täpselt, aga üle 7% ei tohiks olla)... summaks 4977.-
lisame sinna veel igasugused poodide ja maaletoojate kasumisummad, ei tahaks uskuda, et üle 15% otsa tuleb, kokku 5723 raha... ühesõnaga ennustan, et Ultimate Retail versiooni eest ei tule välja käia üle 6000 krooni ja isegi kui tuleks käia välja 7000, on ultimate ikkagi minu arust seda raha väärt... olgu mainitud, et Windows XP Pro Retail versiooni eest tuleb välja käia UK's 290 naela, mis on 6960 krooni, ordi pakub sama asja hinnaks 5725 krooni... OEM versioonide hindu ei oska isegi ennustada mitte, eks näeb... siiski arvan ma miskipärast, et ka hollandi hinnad kukuvad, sest nagu öeldud, pole need hinnad lõplikud...
edit: ja sõna on "koopiad"
edit2: netikulleri kalkulaator arvab poolekilosest pakist, mille sisu on väärt 399 taala (ehk siis vista ultimate retail hind) järgnevat:
Tootehind + USA transport: 5,027 EEK
Ostu teostamine ja krediitkaardi turvakindlustus: 438 EEK
Transport Eestisse: 528 EEK
Vahesumma: 5,994 EEK
Euroopa Liidu toll: 226 EEK
Tollivormistustasu: 250 EEK
Käibemaks 18%: 1,165 EEK
KOKKU: 7,635 EEK
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
02.12.2006 01:58:20
|
|
|
kena arvutus
hinnavahe suht koht 2k norraga oleks siis, aga kes teab palju nad sinna otsa veel keerata. vistaga peaksid nad siiski teist rida minema hinnapoliitikaga, ja vastavalt eesti "rikkustasemele".
ja krt ma suren h2bisse hetkel, teksti m6eldes ma ikka kujutan ette 6igeid t2hti, kahjuks mul n2pud k2ivad oma rada... koopiaid... nofakk kuda siuke viga sai tulla.. samamoodi nagu t aseme pidevalt d kirjutan :s
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
tagasi üles |
|
 |
cretzky
HV kasutaja
|
04.12.2006 18:03:10
to MKS |
|
|
Oled suht õigel teel arvutustega. Eks retail umbes sinna auku tuleb ka. Hind täiesti ok arvestades seda mida selle raha eest saab.
Samas ei tasuks unustada ka premium varianti mis enamus kodukasutajatel kõik vajadused rahuldab.
Palju tava kasutajal erinevaid serveri ja remote teenuseid vaja läheb???
Ma loodan, et ei tule sellist arvamust nagu vahepeal inimestel oli et XP pro on ikka homest peajagu üle.Et töötab kiiremini ja teeb kõiki asju paremini.
Tegeleikult tooted kasutaja jaoks täiesti ühesugused ühel puudub ainult corp. võrgu tugi.
Nii, et mina kui entsusiast ostaks omale ULTIMATE aga sõbrale gamerile soovitan Premiumi, sest kõik uued vidinad aeroglas, media center jne jne on seal olemas.
Arvuti ja softiga sama lugu nagu auto ja bensiiniga.
Kui oled rahamees ja ostad kalli auto siis ega ei ole mõtet ju ulualt bensiini tsurka käest ostmas käia. Saad küll odavamalt aga, mis kulu sul pärast on kui pihusteid puhastad.
Sama arvutiga kui jaksad osta 20k arvuti, siis legaalne oem tarkvara sellega kaasa peaks olema täiesti normaalne osta. Tead et asi töötab ja ei pea pidvealt patchima ja crackima.
Muide Office 2007 mingi HOME and student variant ka tuleb ja noh see hind jääb samasse kanti kui hetkel Student and teacher. Nähes mida uus OFFICE võimaldab, kavatsen ma sellegi legaalse omale peale panna.
Mis see mõnikümmend krooni kuus liisingule lisaks ikka teeb:)
Jõudu poisid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.12.2006 23:09:07
|
|
|
Enamusele soovitaks ise ka Premiumi ,Basic on jama kuna seal puuduvad mitmed head asjad,alles täna ühes välismaa foorumis tegin ühele vennale selgeks,et basic versiooni pole mõtet osta kui ta ise oma arvuti kokku on pannud ja rohkem sellest mõikab kui tavainimene .Ise sihin ka Ultimate .samas kuna mul beta key-ga töötab praegune RC2 kenasti juulikuuni,siis mul aega on veel ostmiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
04.12.2006 23:11:24
|
|
|
hinnad nii jubedad, et hakka või pirtaadiks
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.12.2006 23:19:55
|
|
|
ärihai kirjutas: |
hinnad nii jubedad, et hakka või pirtaadiks  |
Mine tööle ...või,kui käid juba tööl siis vaheta töökohta
EDIT: veel parem...võta päikeselaenu
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
04.12.2006 23:22:31
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
EDIT: veel parem...võta päikeselaenu  |
hull! mingit laenu ikka ei hakka vista pärast võtma.
hetkel õppin, eks siis ostan, kui oma firma on püsti pandud ja ega xp-l ka äda ole.
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.12.2006 23:25:23
|
|
|
hetkel õppin, eks siis ostan, kui oma firma on püsti pandud ja ega xp-l ka äda ole. |
Nojah eks see oligi naljana mõeldud,selleks ajaks kui sul oma firma püsti ootama me kõik juba Windows Vienna-t (kui vahepeal jälle nime ei muudeta )
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.12.2006 23:28:14
|
|
|
tomorrow, räägi, mis ses Basic-us siis nii hullu on?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
04.12.2006 23:28:40
|
|
|
hetkel õppin, eks siis ostan, kui oma firma on püsti pandud ja ega xp-l ka äda ole. |
Nojah eks see oligi naljana mõeldud,selleks ajaks kui sul oma firma püsti ootama me kõik juba Windows Vienna-t (kui vahepeal jälle nime ei muudeta ) |
eriti ei usu, et aasta pärast juba uus. või kahe aasta pärast. kui nii tihti uus teha siis jumala mõttetu osta endale sellist kallist pahna
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.12.2006 23:42:35
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
tomorrow, räägi, mis ses Basic-us siis nii hullu on?  |
Windows Vista Home Basic:
No Windows Aero UI ("Glass")
No Windows Flip 3D
No Live Taskbar Thumbnails
Physical processor support: 1
No Scheduled backup
No Windows ShadowCopy
No System image backup and recovery
No Encrypting File System (EFS)
No Windows BitLocker Full Drive Encryption
No Windows Media Center
No Windows Media Center HDTV and CableCard support
No Xbox 360 Media Center Extender compatibility
No Windows Movie Maker
No Windows Movie Maker HD format support
No Windows DVD Maker
No Tablet PC functionality
No Windows SideShow (auxiliary display support)
Aitab vast kah ma panin olulisemad puudused kirja.8 Feature mis siin kirjas on jääksin ise taga igatsema kui Basic versiooni ostaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
|