Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Entropia Universe märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 63, 64, 65  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 21.11.2006 11:26:45 vasta tsitaadiga

Tre,

Njah, ei oska nii öelda kohe midagi. Võimalik, et ruuteri tulemüür pidurdab veel aga mine tea. Tundub, et kellelgi teisel sellist probleemi pole olnud. Endal oli just Windowsi firewalliga seoses jama ja tuli sinna paar auku juurde teha aga ei rohkemat. Kõige mõttekam oleks vast Entropia Universumi klienditoe poole pöörduda. Olen ise seda varianti 2 korda kasutanud ja alati suht kiiresti ning mõistliku lahenduse nende käest saanud. Nemad vast peaksid ikka aidata oskama

Equ

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 21.11.2006 17:33:19 vasta tsitaadiga

Sain asja tööle aga ma seal nagu loll, miskit teha ei oska, ainult ajan põllul mingeid imelikke loomi taga.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 21.11.2006 19:48:09 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Sain asja tööle aga ma seal nagu loll, miskit teha ei oska, ainult ajan põllul mingeid imelikke loomi taga.

Niikaua kui sina neid taga ajad, pole hullu, aga kui nemad sind taga ajama hakkavad siis saab nalja icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 21.11.2006 20:53:47 vasta tsitaadiga

Kas keegi seda aktiivselt mängib kaa veel.Küsin sellepärast, et äkki keegi saaks mind oma tiivaalla võtta.
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 22.11.2006 01:04:57 vasta tsitaadiga

Tre,

jeanman kirjutas:
Kas keegi seda aktiivselt mängib kaa veel.Küsin sellepärast, et äkki keegi saaks mind oma tiivaalla võtta.

Mine society terminali juurde selline oranzi sümboliga. Ja otsi sealt EEEE nimeline society üles ning kirjuta liitumisavaldus. Seal mehi küll kes sulle abi pakuksid.

Equ

tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.11.2006 10:26:48 vasta tsitaadiga

ma olen ka nüüd 2 päeva lasknud loomadel ennast taga ajada mööda põlde ja metsi. Kurjamid sai meelitatud siis linna serval olevate kaitse relvade juurde, mis siis nad maha lasi..icon_smile.gif) paar pudelit juba korjatud ja mingi arbuusitaolise vilja leidsin ka..
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 22.11.2006 19:49:16 vasta tsitaadiga

Täna sain tünga.Mõtlesin, et müüks siis 1500 higi trade terminalis maha.Panin higi sinna kasti ja vajutasin accept ja confirm.Arvake ära mis juhtus.Higi võeti ära ja pappi ka ei antud.Seega ma jälle puruvaene icon_evil.gif

Kuidas seal societi terminalis seda avaldust teha kui kuskilt nagu mingit blanketti ei anta.Mingisuguse blanketi sain ja täitsin ära.Pärast selgus, et ma olin uue societi teind.

Keegi hea inimene võiks mulle nii 100-150 eegu eest neid Ped-e müüa.Tahaks kaevandama minna.
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 23.11.2006 00:09:02 vasta tsitaadiga

Oi-oi, kas sa üldse ei viitsi lugeda seda infi, mis mängus liigub või jääb asi keelebarjääri taha? Higi TT väärtus ongi nulli lähedane ju. Sa pead selle maha müüma mängijatele, mitte terminalile. Ja kaevandamine....150 eeku lööd sa seal nii kähku laiaks, et ei saa arugi. Foorumites on õpetatud, et esimese raha eest tasuks osta ehk medikit, siis saad rahulikumalt sweatida.

Ma pole muidugi eriline õpetaja, siin on hulganisit palju kogenenumaid mehi. Ise mängin seda vahelduva eduga. Tuleb hoog peale, siis toksin jälle mõne nädala, seejärel on jälle mingi kuu ajane paus.

tagasi üles
kjsmart
HV kasutaja

sõnum 23.11.2006 12:15:37 vasta tsitaadiga

Kui inglise keelt mõistad, siis soovitan kindlasti külastada http://www.entropiaforum.com/
Veeda paar päeva seal, saad palju kasulikku infot ning raiskad vähem raha.

Veendu alati, et sa mõistad 100% mida tegema hakkad.

Edu
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2006 22:11:12 vasta tsitaadiga

Eile õhtul mängides jutustas seal päris palju eestlasi, ei tea kus maailmaotsas nad olid aga jutt oli näha:D
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 25.11.2006 03:01:34 vasta tsitaadiga

Pane chat soc kanalile ja lisa ise ka paar sönakest ( sinised nupukesed )
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 26.11.2006 19:29:02 vasta tsitaadiga

kjsmart kirjutas:

Veendu alati, et sa mõistad 100% mida tegema hakkad.

Edu

eee... aegajalt on mul tunne et pärast kahte aastat PE-s ma ikka ei ole päris kindel et ma mõistan mida ma teen või tegema hakkan icon_lol.gif beer_yum.gif
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 26.11.2006 21:59:59 vasta tsitaadiga

vaalapoeg.Räägi, kas sul mingid kindlad kellaajad millal mängid või suvaliselt logid sisse.Mis nimega mängid.Saaks kunagi mängus kokku.Mul vaja nõu ja juhtnööre. icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 26.11.2006 22:11:54 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
vaalapoeg.Räägi, kas sul mingid kindlad kellaajad millal mängid või suvaliselt logid sisse.Mis nimega mängid.Saaks kunagi mängus kokku.Mul vaja nõu ja juhtnööre. icon_biggrin.gif

Yldiselt ma käin õhtuti sees ja seda ka viimasel ajal suht suvalt. Meil EEEE-s on mõningad täitsa asjalikud ja pädevad kodanikud, kelle käest võib inffi kysida, nt Henri v. Craf, Juku Sips Juhhuu, Andrus Kaval Ants, J Lugzan M ja muidugi meie suur juht ja õpetaja Kalevi Miokas Poeg icon_lol.gif
Muidugi on suht pädevaid kodanikke veel, aga need tulid kohe meelde
Ise ma olen Rainer Lord of Destruction Mossemees.... ehk siis mosse icon_wink.gif
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 26.11.2006 22:45:47 vasta tsitaadiga

Mind huvitab praegu põhiliselt milliseid loomi ma enda opalloga laskma peaks ja kus nad asuvad.Muidu olen põhiliselt neid elukaid lasknud kes seal port atlase juures on(Daikaba,siis see kanamoodi ja mingi exaso),aga nendekäest ei saa põhiliselt mitte miskit.
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 26.11.2006 23:18:38 vasta tsitaadiga

Opaloga piirnebki yldiselt su valik nende loomadega. See on suht igav algul neid lasta, aga skilli tuleb normaalselt ja kui suht pikad runnid teha, siis saab ka yht koma teist nendelt mis tiba väärt ka on. Sinna listi võiks veel lisada combibo, kes viskab ka suht normaalseid itemeid.
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 27.11.2006 11:49:43 vasta tsitaadiga

Tre,

Jah, täiesti nõus mosse jutuga. Alustuseks ehk siis vähemalt levelini 3000 tasub kindlasti tegeleda ainult exarosauruste, combibode, beryclede ja snabelsnot-idega.. alates Young kuni Alphadeni välja. See on Opalo ja skillimise jaoks uht parim variant.
Guardiane, Providereid ja Alphasid küll tasub koos Opalo + amp A101-ga lasta. Häda selles, et kui sul skilli veel jahtimises eriti pole siis suurte loomade kallale pole mõtet minna ning ka pole mõtet osta kohe suurt (loe palju damaget) tegevat relva..kuna nendega kaotad sa väga palju raha.

Equ

tagasi üles
omisoro
HV vaatleja

sõnum 28.11.2006 15:09:17 vasta tsitaadiga

liitusin ka siis selle mänguga ,mängin siis seda kolmandat päeva,mäng ise on tõsiselt huvitav, saatsin kirja EEEE´le et sooviks ühineda äkki keegi sealt seest annab teada ,et üks eestlane tahab veel ühineda icon_rolleyes.gif nimi mul seal ,Kalle bigfoot omisoro. icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 28.11.2006 19:38:33 vasta tsitaadiga

EEEE soc juba päris suureks paisunud, mis on ainult hea uudis thumbs_up.gif

Aasta pärast kui aktiivseid mängijaid juurde on tekkind ja skillegi normaalselt saadud saaks isegi Land Grab'ist osa vötta (LG)

Möistagi oleks sinna vaja ka vastavat varustust. Vigi+6A plated min. ja mingi pandav BLP relv thumbs_up.gif
Kulbijagu dodge skilli ka kahjuks ei tule

Henri v. Craf
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 28.11.2006 23:38:37 vasta tsitaadiga

EEEE on igati lahe community, olen isegi selle liige ja tänu sellele kõvasti targemaks saanud + algvarustuse, mille eest eriti suured tänud. Ainult üks asi häirib mind selle community juures - selle nimi icon_smile.gif Andke mulle andeks aga EEEE kõlab pea sama tobedalt kui Nintendo WIIIIII.

Kui nüüd keegi end solvatuna tunneb, siis palun veelkord vabandust. Ei mõelnd paha. Lihtsalt ütlesin südamelt ära.

tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 30.11.2006 23:00:32 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
EEEE on igati lahe community, olen isegi selle liige ja tänu sellele kõvasti targemaks saanud + algvarustuse, mille eest eriti suured tänud. Ainult üks asi häirib mind selle community juures - selle nimi icon_smile.gif Andke mulle andeks aga EEEE kõlab pea sama tobedalt kui Nintendo WIIIIII.

Kui nüüd keegi end solvatuna tunneb, siis palun veelkord vabandust. Ei mõelnd paha. Lihtsalt ütlesin südamelt ära.

Nu ega meil keski peale Mio solvatuna saa ennast tunda, tema on ju meie väike füürer ja soci pea icon_wink.gif
Samas, mis EEEE-l viga on? Hea lyhike ja konkreetne nimi. Minule iseenesest isegi meeldib. Ei ole mingi hull nimi, nagu enamus neid soce meil seal... mingid entropia soldierid, warriorid, quardid jne...
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 01.12.2006 23:54:38 vasta tsitaadiga

Nojah, ses suhtes olen 100% nõus, et igast warriorid ja angelid ja heroed ja muud sellised nimed on lapsikud. Aga EEEE konkreetne...ma ei tea, see võib ju tähendada mida iganes ehk siis ei tähenda mitte midagi.

Teisalt jah muidugi. Kas soci nimi peabki midagi tähendama. Ei pea ju. See on lihtsalt mingi märgistus mis tähistab ühte gruppi kuuluvaid inimesi. Nii et põhimõtteliselt võiks soc-i tähistuseks olla ka näiteks "," või "." Ja seda ütlen ma ilma igasuguse irooniata.
Kui on mingi tähendus, siis see otseku identifitseerib kuidagi ja paneb nagu paika eesmärgid või aated või mingi muu tunnuse. Meil neid pole ju...või noh, ok tegelt, me kõik oleme eestlased - see ühendab. Ok ja see EEEE ju vihjab kah tegelikult sellele. Aga sel juhul võibolla oleks parem juba kasutada mingit eestikeelset ja maalähedast sõna [EEEE-d ei saa sõnaks pidada (või saab? kui ta midagi tähendab, siis ilmselt saab, aga enne ma jõudsin oma mõttekäiguga sinnamaani, et ei tähenda, siis sel juhul vist ei saa) ja ütleme kui mõni eestlane tuleb esimest korda PE-sse siis ta selle järgi ilmselt ei oska arvata, et tegemist on eestlaste communityga]. Näiteks sobiks siis ODER või KAPSAS või AHI või KÖRT ja teised sellised sõnad. Või siis näiteks, kui on seda EE-d vaja, siis võiks kombineerida näiteks seapEEEEt või koguni diapEEEEt.

Krt....enam ei tohi vist peale võtta icon_confused.gif

tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 02.12.2006 21:42:03 vasta tsitaadiga

nu EEEE iseloomustab ju minu arust päris hästi eestlase olemust.
Nagu eestlane juba on kord selline tiba aeglane ja pika mõtlemisega. See EEEE on nagu eeee... mõttepaus icon_smile.gif
tagasi üles
Styrman
HV vaatleja

sõnum 03.12.2006 01:17:42 vasta tsitaadiga

Natuke loll küsimus ehk, kuid kas ma saan liituda, kui mul pole tavatelefoni, vaid ainult mobill? Nimelt ta ütleb mulle, et number on kehtetu. Selline formaat on seal: +372 (0)## 1234567
Nagu ma aru saan, läheb 1234567 asemele telefoninumber, ehk siis 50#####, aga mida ma sinna (0)## juurde pean panema?

Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 03.12.2006 01:36:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:

nu EEEE iseloomustab ju minu arust päris hästi eestlase olemust.
Nagu eestlane juba on kord selline tiba aeglane ja pika mõtlemisega. See EEEE on nagu eeee... mõttepaus

Nõus!

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Entropia Universe mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 63, 64, 65  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.