praegune kellaaeg 19.06.2025 02:31:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rallitaja
HV veteran
|
26.11.2006 01:40:41
Kõvaketta partitsioonideks jagamine |
|
|
On vaja 80GB ketas jaotada kaheks partitsiooniks, aga nii et üks kindel kaust alles jääks. On kuidagi võimalik? PartitionMagicut tahtsin proovida, aga selleks on flopiseadet vaja, millest pole mul majapidamises haisugi aga saaks laenata, ja pole ka diskette, ja ei hakka neid ostma ka. On äkki mingi programm mille saaks CD-RW peale kõrvetada ja seejärel CD't bootides asi ära ajada?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Putux
HV vaatleja

|
26.11.2006 02:21:00
|
|
|
PartitionMagic peaks küll ilma flopideta hakkama saama mu meelest. Et neid ei pea tegema - miskid taastepunktid või backupid ta tahab neile luua vaid...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
viplala110
HV vaatleja

|
26.11.2006 04:35:59
|
|
|
Norton Partition Magic 8.0 töötab kindlasti ilma flopi seadmeta (XP ei taha, teiste OSide kohta ei oska ma midagi öelda). Peale restarti ajab ennast ise ülesse ja alustab oma aeganõudvat tööd. Paar päeva tagasi jäi rüperaalil OS partitsioonil ruumi väheks, panin sinna teise arvelt 5 Gb juurde.
Algselt sutsu liiga väikese tegin XP uuendused
|
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
26.11.2006 21:17:29
|
|
|
mul migi powerquest partmagic 6 vist...
proovin uuemat versiooni
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|