Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
metexport
HV vaatleja

|
21.11.2006 12:40:12
AUTOROUTE 2007 |
|
|
Leidsin, et MS on välja lasknud Autoroute 2007! Lubatakse palju uusi toredaid asju: http://www.microsoft.com/streets/whatsnew_AR.mspx ja lõpuks ometi on ka Baltikum ja hunnik muid vajalikke maid peal.
Ise kasutan 2006'te ning üldiste omadustega olen kursis.
Kas kellelgi on juba kogemusi, kui head need uued maad ja vigurid siis on?
Hind 40$ pole ka mingi raha... K-salongis küll: 890EEKi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mrx
Kreisi kasutaja
|
21.11.2006 14:57:50
|
|
|
Viskasin hetkeks 2007-le pilgu peale Eesti, Läti, Leedu, Poola puhul on ainult suuremad teed märgitud ja olemas vaid pealinnade kaardid, Soome puhul oli seis natuke parem. Kui palju ta võrreldes 2006-ga paremaks on läinud, ei oska öelda, kuna ise olen Via Michelini kasutaja.
|
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
metexport
HV vaatleja

|
22.11.2006 12:54:11
|
|
|
Kas Via Michelinil on ka WINdoosa-laptop'i versioon, koos Balticumi ja Ida-Euroopaga?
Kust seda versiooni Eestis osta saab ja mis hinnaga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
22.11.2006 13:10:18
|
|
|
ise kasutan oma t88s igap2evaselt ms autoroute2007't juba 1,5 n2dalat...eesti olukord kaardil on lootusetu(teed on poolikud, t2pselt on suht-koht ainult tallinn, viljandi mnt l6peb n2iteks luigel 2ra, lyhim tee marsruudil riia-ikla on ms ar2007 arvates riia-p2rnu-ikla)...saksa-holland-belgia on samal tasemel 2006 versiooniga, kui mitte halvem(kilomeetreid tuleb tegelikust rohkem)...
igati poolik asi minuarust...loodetavasti on mingid update'd vms lisakaardid varsti saadaval...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mrx
Kreisi kasutaja
|
22.11.2006 14:02:17
|
|
|
metexport kirjutas: |
Kas Via Michelinil on ka WINdoosa-laptop'i versioon, koos Balticumi ja Ida-Euroopaga?
Kust seda versiooni Eestis osta saab ja mis hinnaga? |
Paraku ei ole Baltikumi ega Ida-Euroopat. Kas Eestis ka kuskil müüakse, seda ei usu. Küll aga saab veebist osta.
|
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
23.11.2006 11:26:19
|
|
|
üks tuttav maailmarändur oli selle endale juba soetanud välismaalt (kusagilt saksast vist sai kui ma õieti mäletan) ja sai sellele läpakale kus ta peal oli siis ise ka näpud külge lükatud. Tal sellist asja rohkem vaja, reisib mööda riike ringi kohati tööna, kohati lõbuna ja siis hea gpsi'ga vaadata kus paikneb ja kuhu edasi minna. Ma olin igastahes pettunud. Paar paremat pala aga otsustasin screenshotina välja tuua
http://blue.pri.ee/aegna.JPG < Ka aegna saarel tead mis teepeal hetkel jalutad, samas peale selle koha ja tallinna pole tänavakaarte olemas
http://blue.pri.ee/naissaar.JPG < vähemasti on raudtee peale kantud
http://blue.pri.ee/8ism2e.JPG < Soome laht on muidugist õismäe tiigis ka olemas, muidugist võite juba arvata mitmes tiigis keset tallinna veel seda mainitud on ka ülemiste ja harku järved olid soome lahed
Nali on siis eelkõige selles, et tartut, pärnut ega muid suuremaid linnu ega midagi pole peale kantud kuid sellised väiksed ja vähemtähtsad asjad on
Pisipehme has done it again Muidugist tallinna tänavakaardi üle ma ei kurda, väga soliidselt tehtud, isegi osadel teedel suunad peale märgitud:D Näiteks minu maja ees olevad vahetänavad mustamäel on kenasti kaardile kantud
http://blue.pri.ee/ylemiste.JPG
http://blue.pri.ee/viru.JPG
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
23.11.2006 11:43:18
|
|
|
Ma ei saa aru, kas tõesti on nii meeletult ülekäiv ja raske võtta MS tarkvara arendajatel või ka teistel, üks tark inimene eestist või arutada midagi läbi regio'ga näiteks? Minu arust pole üldse raske toota üks korralik euroopa map, aga tundub, et siiani käib see kõigil üle mõistuse? Mille kuramuse pärast küll.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
23.11.2006 11:47:11
|
|
|
posthuman kirjutas: |
Ma ei saa aru, kas tõesti on nii meeletult ülekäiv ja raske võtta MS tarkvara arendajatel või ka teistel, üks tark inimene eestist või arutada midagi läbi regio'ga näiteks? Minu arust pole üldse raske toota üks korralik euroopa map, aga tundub, et siiani käib see kõigil üle mõistuse? Mille kuramuse pärast küll. |
Regio ütles kunagi otse välja - piramine on nii kohutav, et nad lihtsalt ei soovi... Nüüd nad tasapisi teevad, kuna muidu mõni konkurent ühel päeval jõuab liiga ette. Firmadel on tegelikult need asjad poolvalmina sahtlipõhjas olemas.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
23.11.2006 11:58:21
|
|
|
Piramise all mõtlesid nad seda, et Autoroute ja teised programmid on inimestel netist tiritud ja nende toodet ei ole võimalik pirada?
Kui nii, siis minu teada liigub seda Regiot ka päris hästi ringi...
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
23.11.2006 12:21:02
|
|
|
posthuman kirjutas: |
Piramise all mõtlesid nad seda, et Autoroute ja teised programmid on inimestel netist tiritud ja nende toodet ei ole võimalik pirada?
Kui nii, siis minu teada liigub seda Regiot ka päris hästi ringi... |
Ei ole võimalik pirada kui teda ei levitata/müüda üleüldse. See on mitme aasta tagune väljaütlemine, mida ma eespool meenutasin.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
22.09.2007 08:31:06
|
|
|
proovisin samuti AutoRoute2007 ning kujunes parajaks pettumuseks. Mitte midagi uut ega lehedat võrreldes eelmiste versioonidega ei kohanud. Pealegi oli Ida-Euroopa endiselt lage.
Sellest tarkvarast oleks isegi huvitatud. Kas keegi on katsetanud Navigator 7 Professional Europe?
Tootekirjelduses ütleb, et:
tsitaat: |
Detailed seamless vector map of Europe
covering Andorra, Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Great Britain, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, San Marino, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, part of Russia, Turkey and Vatican up to the street level & drive-through Albania, Belarus, Bosnia And Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Moldova, Russia, Serbia And Montenegro, Slovenia, Ukraine |
Kõvakettale paigaldades on maht 3.1GB- seda on AutoRoute2007 võrreldes kuskil 3 korda rohkem nii et ehk siis tõesti on täpsemad kaardid olemas.
Aga on keegi seda proovinud? Kuidas Eesti ja Ida-Euroopa peal on?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
BanTIIT
HV kasutaja

|
27.01.2008 16:14:26
|
|
|
Kas 2007 on võimalik kaarti natukene puhtamaks muuta. Hetkel on kaart väikseid külasi ja kõrvalteid täis, et raske aru saada kus üks riik lõppeb ja teine algab. Proovisin igat pidi aga endal ei õnnestunud puhtamaks saada. Äkki keegi ostakb aidata ?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
20.05.2008 20:06:48
|
|
|
niih, tegeleme arheoloogia või nekrofiiliaga (kuidas keegi paremaks peab) ja puhume selt teemalt tolmu pealt ära..
Küsimus nimelt selles, et kas keegi oskaks mulle näpunäiteid anda, kust krdi kohast saaks ära keelata Autoroute 2007 käivitumise windows'i startup'i ajal? Startup menüüs teda pole ja msconfig vidinas ka nagu ühtegi autoroute'le viitavat startup kirjet ei leidnud, seega olen raasike nõutu.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonusoo
HV vaatleja
|
21.05.2008 00:52:57
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
niih, tegeleme arheoloogia või nekrofiiliaga (kuidas keegi paremaks peab) ja puhume selt teemalt tolmu pealt ära..
Küsimus nimelt selles, et kas keegi oskaks mulle näpunäiteid anda, kust krdi kohast saaks ära keelata Autoroute 2007 käivitumise windows'i startup'i ajal? Startup menüüs teda pole ja msconfig vidinas ka nagu ühtegi autoroute'le viitavat startup kirjet ei leidnud, seega olen raasike nõutu.  |
otsi registrist nende võtmete alt kirjet Autoroute käivitatava faili juurde:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Userinit]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows] |
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |