Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.11.2006 13:08:50 vasta tsitaadiga

Raines kirjutas:
Mul tekkis selline küsimus ,et kui osta xbox360 ilma HDD-ta kas siis oma mänge saveda ka ei saa? Või tal miski pisike oma mälu on ka ikka?icon_smile.gif

mälukaardi pead ostma, nagu kõigil eelnevatel konsoolidel.
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 21.11.2006 13:10:16 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
PS3 vs xbox 360
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-348-1.htm

seda lugedes, võib järeldada, et ps3 on paberil parem, tegelik võitja on aga x360 icon_biggrin.gif

tsitaat:
Graphics: The XBOX 360 is a clear winner. The GPU is more powerful. It has more powerful fillrate, and far more pixel and vertex processing horsepower. Part of the reason is their choice of memory, and architecture of pixel and vertex procesing. I can’t get into details but the same vertex shader will run much slower on the PS3 than the XBOX 360. The 360 also has a clever new way rendering high definition anti aliased back buffers. To accomplish the same effect on PS3 is prohibitively expensive. For this reason I think many games will have no choice but to run in non-HD resolutions on the PS3 version, use a lower quality anti aliasing technique, or do back buffer upscaling. The end result in all cases is going to be noticeably worse image quality.

Seda lugedes võib järeldada, et tehakse mõttetuid järeldusi äsja väljatulnud ja selletõttu veel nö. toorest riistvarast ja asjast mis on tükk aega juba väljas ja millele optimeerimist on piisavalt hästi tundma õpitud icon_wink.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 132
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.11.2006 13:24:27 vasta tsitaadiga

Mina järeldan sellest jutust ainult et PS3'e jaoks on oluliselt raskem optimeerida. Suht-koht keerukas on leida õige tasakaal et ära kasutada teoreetiliselt kuni 2x suuremat võimsust icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.11.2006 13:27:36 vasta tsitaadiga

Auron, vaevalt et game developerid alles nüüd seda karpi nägid;)
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.11.2006 13:35:56 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
tsitaat:
I can’t get into details but the same vertex shader will run much slower on the PS3 than the XBOX 360. The 360 also has a clever new way rendering high definition anti aliased back buffers. To accomplish the same effect on PS3 is prohibitively expensive.

Seda lugedes võib järeldada, et tehakse mõttetuid järeldusi äsja väljatulnud ja selletõttu veel nö. toorest riistvarast ja asjast mis on tükk aega juba väljas ja millele optimeerimist on piisavalt hästi tundma õpitud icon_wink.gif

kui same vertex shader võib olla optimeerimise küsimus (kuigi ma selles kahtlen), siis aa on ju vägagi rauapõhine tegevus xbox360 juures.

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.11.2006 13:43:02 vasta tsitaadiga

Minu teada oli XB AA kasutamisega mingi jama et 720p'd või suuremat reso kasutades ei mahtunud terve framebuffer tollesse 10M puhvrisse ära ning pidi kas kasutama väiksemat reso ja skaleerimist või siis jupi kaupa renderdamist.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 21.11.2006 13:47:39 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:

Samas olen ma lugenud geim developeride juttu kus nood ainult kiidavad PS3'me rauda aga eks igaüks otsib endale meelepärase artikli kuskilt välja mida edasi pasundada icon_wink.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.11.2006 13:52:33 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:

Samas olen ma lugenud geim developeride juttu kus nood ainult kiidavad PS3'me rauda aga eks igaüks otsib endale meelepärase artikli kuskilt välja mida edasi pasundada icon_wink.gif

nah, ma ei viitsi küll miskit xkarbi kiidulaulu või ps3 mahategemist edasi pasundada. lihtsalt jäi see artikkel silma.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.11.2006 14:02:16 vasta tsitaadiga

Courtesy of Dodonpachi:

PS3 Armored Core 4 promoklipp:

http://www.playsyde.com/stream_3351_en.html

Mulle küll mecha'ndus ei meeldi, aga see mäng võiks küll usku pöörata thumbs_up.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.11.2006 14:30:26 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Minu teada oli XB AA kasutamisega mingi jama et 720p'd või suuremat reso kasutades ei mahtunud terve framebuffer tollesse 10M puhvrisse ära ning pidi kas kasutama väiksemat reso ja skaleerimist või siis jupi kaupa renderdamist.
performance penalty on ka selle keemiaga ilmselt tükk maad väiksem kui ps3el.

Auron, kus sa seda ps3 kiitmist nägid?
mulle pole silma hakanud. miski paar kuud tagasi kisati küll aga ka siis pigem selle potentsiaalse prose toore jõu teemal.

ja tuletades mingit HV vaidlust meelde, siis nii mõnedki vähe pädevamad tundunud tegelased pakkusid, et celli ärakasutamisega tuleb jama.

kusjuures microsoft ilmselt teeb sonyle väga haiget oma developeride tööriistadega. nende kohta konkreetselt halvasti pole küll näinud öeldavat, erinevalt sony omadest. kriitikat küll, aga see käib iga asjaga kaasas.

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.11.2006 14:45:03 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
performance penalty on ka selle keemiaga ilmselt tükk maad väiksem kui ps3el.
Natukene tasakaalustab seda see et PS3'l on kogu GDDR3 läbilase ainult GPU jaoks ning seda ei pea prosega jagama, tollel on oma mälu koos massiivse läbilasekega icon_smile.gif
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 21.11.2006 14:46:26 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
etc_Shelob kirjutas:
PS3 vs xbox 360
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-348-1.htm

seda lugedes, võib järeldada, et ps3 on paberil parem, tegelik võitja on aga x360 icon_biggrin.gif

tsitaat:
Graphics: The XBOX 360 is a clear winner. The GPU is more powerful. It has more powerful fillrate, and far more pixel and vertex processing horsepower. Part of the reason is their choice of memory, and architecture of pixel and vertex procesing. I can’t get into details but the same vertex shader will run much slower on the PS3 than the XBOX 360. The 360 also has a clever new way rendering high definition anti aliased back buffers. To accomplish the same effect on PS3 is prohibitively expensive. For this reason I think many games will have no choice but to run in non-HD resolutions on the PS3 version, use a lower quality anti aliasing technique, or do back buffer upscaling. The end result in all cases is going to be noticeably worse image quality.

Mis sa tahad öelda, et kui ühel on rohkem ram'i kui teisel, siis võibolla sellel madalamal versioonil on avastamata potentsiaal? I don't think so.

See on juba põhimõtteliselt fakt, et PS3 jääb alla tekstuuride kvaliteediga võrreldes X-box 360. Isegi kui PS3'l on kokku 512MB rami, ei saa ta seda kõike kasutada.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 21.11.2006 15:07:01 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:
Mis sa tahad öelda, et kui ühel on rohkem ram'i kui teisel, siis võibolla sellel madalamal versioonil on avastamata potentsiaal? I don't think so.
Aga miks mitte? Kas inteli suurem Mhz tähendas automaatselt suuremat kiirust? Kas paljudes testides alati annab suurem hulk rammi parem tulemuse või annab mõnes hoopis väiksem hulk hulga kiiremat ram'i paremaid tulemusi? Seega lihtsalt mingi numbrijärgi ei saa mingit põhjapanevat lõpptulemust ennustada - eriti veel piisavalt keerulise ja uue riistvara puhul. Loomulikult kui eesmärk on mingit negatiivset ininat ajada siis küll siga ikka leiab pori kui tahab.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.11.2006 15:16:57 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:
See on juba põhimõtteliselt fakt, et PS3 jääb alla tekstuuride kvaliteediga võrreldes X-box 360. Isegi kui PS3'l on kokku 512MB rami, ei saa ta seda kõike kasutada.
Miks mitte? PS3'l võib GPU lugeda datat lisaks GDDR'ile ka RAM'ist mis annaks summaarseks läbilaskeks >2x suurema numbri kui XB'l GDDR3 suudab pakkuda, pealegi XB'l on see poole väiksem mälu läbilase veel prose ja GPU vahel jagatud.

Sisuliselt võiks öelda et mälu hierarhia poolest sarnaneb PS3 AMD k8'le (integreeritud mälukontra) ning XB P4'le (proseväline mälukontra). Te peaks vist isegi teadma millisel oli efektiivsem mälusüsteem. Lisaks muidugi ka see et PS3'l on mälu latentsus kordades madalam kui XB'l icon_wink.gif

tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 21.11.2006 15:47:20 vasta tsitaadiga

See on siililegi selge, et PS3 on mängukonsoolide isa ja X-Kast on niisama mingi nikerdis...kanetz multfilm...ma ei hakka detailidesse laskuma
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 21.11.2006 15:50:36 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
See on siililegi selge, et PS3 on mängukonsoolide isa ja X-Kast on niisama mingi nikerdis...kanetz multfilm...ma ei hakka detailidesse laskuma
Põhjus?
Kommentaarid: 358 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 303
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 21.11.2006 16:41:25 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:

Puhtalt juba mahu poolest ju, X360 plaatidele mahub 5 gb

XBox360 kasutab kahekihilisi DVD plaate, millele mahub ligikaudu 8.5GB.

JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 21.11.2006 16:51:36 vasta tsitaadiga

Butstill, pole need võrreldavad, Ps3 annab ikka lõdva mu***** X360-lile ära, Saite nüüd X mehed icon_lol.gif
Kas X il on ka see et lendad puldiga ringi ?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 21.11.2006 17:26:18 vasta tsitaadiga

Mõnel on lihtsalt kinnisidee, et üks toodang on parim ja kõik muu on crap olenemata, mis tegelikuses asi on.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.11.2006 18:12:27 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:

ma ei saa siia miski muig või irw tüüpi kommentaari panemata jätta.

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 21.11.2006 18:28:15 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
miga kirjutas:
Põhjus?
Fanboy icon_wink.gif +PS3 pole sul siin mingi isa... ta pole isegi väljas.. ma loodan et sa sündisid ennem enda isa sündi selleks et seda väidet tõestada. See on siililegi selge, et NES on mängukonsoolide isa ja .... muud asjad pole ka mingid nikerdised.

Aah ja muidugi, ilma londisteta oleks ma selle ära unustand: IRWLOLROFLCOPTER
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 21.11.2006 18:32:10 vasta tsitaadiga

No mis teha, et olen Playstationi armastanud sellest ajast, mil esimene konsool ilmavalgust nägi. Omasin PS2 aastaid, mille seltsis sai väga meeldivaid mänge mängitud ja aega veedetud.. ja muidugi kiidan ma takka, sest playstation on pill, mida te kõik sisimas tegelikult näppida tahaksite, isegi laitjad icon_lol.gif Kes laidab, kes kiidab...mina kuulun kiitjate hulka, sest PS2 mängides sain elamuse ja see elamus saab uue tähenduse, kui toxida PS3 ...unustage oma X-Kast ära juba yxkord icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 21.11.2006 18:47:33 vasta tsitaadiga

Khm... sa ütlesid täitsa selgelt et IGA LOLL TEAB ET PS3 IS TEH GOD AND PWNZ UR CRAPPY WII AND XBOXEZ... Ja kas ma olen siin teemas laitnud PS3... ei... ma isegi võibolla ostan selle järgmisel suvel kui on eestis normaalse hinnaga koos UT2007 ja veel millegagi...
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 21.11.2006 20:54:32 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
No mis teha, et olen Playstationi armastanud sellest ajast, mil esimene konsool ilmavalgust nägi. Omasin PS2 aastaid, mille seltsis sai väga meeldivaid mänge mängitud ja aega veedetud.. ja muidugi kiidan ma takka, sest playstation on pill, mida te kõik sisimas tegelikult näppida tahaksite, isegi laitjad icon_lol.gif Kes laidab, kes kiidab...mina kuulun kiitjate hulka, sest PS2 mängides sain elamuse ja see elamus saab uue tähenduse, kui toxida PS3 ...unustage oma X-Kast ära juba yxkord icon_lol.gif

ei saa su PS'i kiidulaulust aru. mingil hetkel aastaid tagasi oli mul 3 konsooli kodus teleka all. ps2, xbox, gamecube. proovisin täpselt sama mängu kõigi kolme peal, xbox võitis vaieldamatult pildiilu poolest. praegusel hetkel on x360 kodus, pildiilu on hea, mängud on head. tõenäoliselt saab ka wii ja ps3 olema mul mingil ajahetkel, aga antud hetkel on PS3 mängude seis nii nutune, et ei näe küll põhjust, miks selline raha magama panna. (esimene PS2 sai ostetud poest 9000krooniga icon_razz.gif aga siis oli seal peal ka midagi mängida)
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 21.11.2006 21:06:06 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:
Butstill, pole need võrreldavad, Ps3 annab ikka lõdva mu***** X360-lile ära, Saite nüüd X mehed icon_lol.gif
Kas X il on ka see et lendad puldiga ringi ?

Sa näikse juba ilma pulditagi ringi lendavat icon_lol.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.