Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aivoonu
HV kasutaja

|
19.11.2006 21:14:14
hitachi deskstar |
|
|
paistab et ei võta enam voolu sisse...mudel on hds722580vlat20...tegi kymmekond kolksu ja vait ta jäi millega tegu..elektroonika?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
19.11.2006 21:30:06
|
|
|
Kolksud käisid kuda? Mis olekus? Räägi asjast lähemalt, see kümme kolksu ja ketas jäi vait ei ütle suht midagi. Ketas oli masinas või juhtmetpidi masinast väljas? Windows töötas? Või hommikul arvutit käivitades juhtus? Ketas nüüd täitsa õhtal või iga kord käima pannes kolksub veel? Pilti üldse ette ei võta? Ketas kogu aeg masinas olnud või just said?
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivoonu
HV kasutaja

|
19.11.2006 22:14:56
|
|
|
masinas old mingi 2,5 aasta jagu...kolksud kuidagi nii...klokk pool sekundit vahet klokk pool sek vahet klokk jne...masinas sees kuigi paar päeva enne oli vähest aega andmete edastamiseks väljas...täiesti kutu bios igatahes ei näe ketast voolu sisse ei tule...proovitud mitme kaabliga...kolksuma hakkas arvutit käima pannes...katsetasin kaableid mille kyljes ta tavaliselt oli, igatpidi korras...jama igatahes hea et piltidest koopia on mitu x
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
19.11.2006 23:52:22
|
|
|
aivoonu kirjutas: |
masinas old mingi 2,5 aasta jagu...kolksud kuidagi nii...klokk pool sekundit vahet klokk pool sek vahet klokk jne...masinas sees kuigi paar päeva enne oli vähest aega andmete edastamiseks väljas...täiesti kutu bios igatahes ei näe ketast voolu sisse ei tule...proovitud mitme kaabliga...kolksuma hakkas arvutit käima pannes...katsetasin kaableid mille kyljes ta tavaliselt oli, igatpidi korras...jama igatahes hea et piltidest koopia on mitu x |
Arvestades, et ta sul üle kahe aasta töötas normaalselt ja nüüd vahetult peale seda kui sa olid ta korra kastist eemaldanud, hakkas ta paar päeva hiljem kolksuma kuniks otsad andis, pakun ma siin selle sama asjakäigu selle kõvaketta surmaks. Võimalik et sa välja tõstes mingi kergema põntsu ja vahel polegi enamati vaja.
Õnneks on poest ostetud kõvaketastel 3 aastat garantiid, nii et jalad selga ja poe poole. Muidugi kui sa selle poest ostsid.
Endal pole sul vast kahjuks midagi teha kui ta isegi pilti ette ei võta ega ka BIOS ei tunnista teda. Seega igasugune testimisvõimalus jääb kahjuks ära.
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivoonu
HV kasutaja

|
20.11.2006 00:51:42
tyhja kah |
|
|
ok sellega nii et garantii firmast aasta anti...kuidas kolm? või ma ajast maha jäänud
ostetud mingi 01.04
kas ka tagantjärele kolm?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.11.2006 10:00:14
Re: tyhja kah |
|
|
aivoonu kirjutas: |
ok sellega nii et garantii firmast aasta anti...kuidas kolm? või ma ajast maha jäänud
ostetud mingi 01.04
kas ka tagantjärele kolm? |
Jälle tavaline mõistmatus.
Poe garantii ja tootja garantii pole üks ja sama asi. Mine konsulteeri müüjaga.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
20.11.2006 12:04:12
|
|
|
No vot ei oskagi kommenteerida. Ma olen ostnud viimaste aastate jooksul poest kuskil 3-4 ketast. Enamus seagate, 1 WD ka. Igaühel oli 3 aastat kenasti POE kaudu garantiid.
Ja tehakse garantiid peaks sul igal juhul olema 3 aastat, uuri jah poest järgi. Midagi nad ikka peaks ette võtma.
Maini meile, mis kohaga tegu ka oli
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.11.2006 12:05:11
|
|
|
posthuman kirjutas: |
No vot ei oskagi kommenteerida. Ma olen ostnud viimaste aastate jooksul poest kuskil 3-4 ketast. Enamus seagate, 1 WD ka. Igaühel oli 3 aastat kenasti POE kaudu garantiid. |
Kena kui pood pakkus sama mis tootja, leidub siiski ka neid kes vastavalt seadusele kasutavad õigust enda poolt lühema garantii jaoks. Siin foorumis on sel teemal roppu moodi jahutud. Vahe on ju ainult - kui kiirelt asjaajamine käib vea korral. Pole mõtet sama asja üle uuesti tolmu üles keerutada!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|