Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed: Carbon märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 130, 131, 132  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.11.2006 23:09:29 vasta tsitaadiga

ArchMage kirjutas:
Tooks siis veel miinuseid välja!
Pole custom caugesid (spidomeeter)
Pole neooni (SUUUUUUUUUUUUUUR MIINUS!)
Pole poed eraldi nagu nfsu2's oli, et pidid ise mõnusalt kohale sõitma ja asju saab osta safehousist. PALJU vähem tuunimisaspekte. Ja ka ajakirjal ei saa ennast näidata.

Kokkuvõttes oli ikka nfsu2 parem. Ma ei saa aru miks EA ei või sealt neid plusse võtta kaad deemit.
täpselt sellepärast, et kõik ei arva nõnda
minul on näiteks visual tuningust täiesti pohhui
neoon on vapsee out
spidokate vahetamine pole oluline
oluline oleks hoopis detailsem mootori tuunimine - täppishäälestus, millega oleks võimalik muuta oma masin õigel seadel ka paremaks kui vastaste masin või oluliselt kehvemaks. sel juhul oleks võimalik mäng endale ise lihtsamaks või raskemaks kujundada

rooliga sõites välimus ei tähenda midagi, sest niikuinii tuleb kapotivaatest sõita 8)

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 15.11.2006 23:15:59 vasta tsitaadiga

kui see vastab tõele et see on viimane nfs siis olen küll pettunud. viimane võiks ikka olla über mäng. kus kõik parem kokku pandud. alates nfsu'st kõik paremad asjad sisse ja pikaajalisem mäng. kui kõik erinevad sõidud mis viimaste osade jooksul on läbi käinud oleks sees siis ei muutuks asi igavaks ka. ja rohkem free roami!...kui lihtsalt saab menüüst valida kuhu minna siis jäävad ära ka carbonis olevad free roam challenged (hetkel aegajalt käin neid sõite tegemas et reward card kätte saada). ja kindlasti peaks ka masina visuaalsus kõikvõimas olema. carbon sai läbitud ameeriklastega ja välimus jäi nii nagu poest ostsin, korra proovisin autosculpt'i aga tulemus oli lihtsalt kurb (põhjuseks vast see et lükkasin kõik muudetavad proovi mõttes 100%). eriti nalja tegi kui gt500'le roofscoop sai hetkeks peale pandud. kuna carbonis on eraldi kolm masinate gruppi siis on lihtsalt imelik et tuneritele ei saa neoni alla panna. kokkuvõtteks: citius-altius-fortius
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Paaver
HV veteran

sõnum 15.11.2006 23:17:58 vasta tsitaadiga

tegelt oleks v]ind olla viimane sarnane porshele
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 60
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2006 23:18:48 vasta tsitaadiga

marco, nagu juba kasutaja libe mainis, see mis sinu jaoks on kook moosiga on teisele s*tt labidaga
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 15.11.2006 23:22:28 vasta tsitaadiga

See ja viimane NFS? HA... no hui
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 15.11.2006 23:25:38 vasta tsitaadiga

tegelikul nõustun täielikult libe'ga ka. minu mõte seisnes selles et võimalusi võiks olla palju...ühed kes tahavad igasuguseid kleepse masinale panna ja teised kellele olulisem masina seaded...kõik oleksid rahul. ega mulle ka see spidomeetri värvus oluline pole.
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 15.11.2006 23:44:11 vasta tsitaadiga

No mõelge loogiliselt. NFS ei tuleks kunagi mootori seadistamisest icon_rolleyes.gif Mäng on suunatud 10 aastastele ,et mis te sealt saada loodate ?
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 15.11.2006 23:46:06 vasta tsitaadiga

Drag on ka üks miinustest thumbs_down.gif
Drag oli ikka omal ajal üks mõnusamatest sõitudest.

Mingi NFS: Best võiks tulla.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
mati65
HV kasutaja

sõnum 15.11.2006 23:48:06 vasta tsitaadiga

mul pool mängu läbi, sõidud on nii kerged võrreldes nfsu2-ga ja üldse mäng on kuidagi lühike.
tagasi üles
JediMihkel
HV veteran
JediMihkel

sõnum 16.11.2006 00:16:53 vasta tsitaadiga

Nõustun archmagega, NFs best võiks tulla, mingi über projekt, 3 DVD, Lisasid oleks tohujaani, saad valida kas tahad garaasis osta tuuning juppe või linnas ringi kimada, Drag võiks tagasi olla, tuunimisvõimalusi rohkem olla, valida kas tahad realistlikumat drivingut või lihtsalt sellist "ägedat" nagu praegu. Mingi übersuur kaart, Hüppeid võiks rohkem olla, Auto võiks vahelduse mõttes ägedalt lennata mitte nii nagu pulli **** lendab kivistunult õhus.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.11.2006 04:20:04 vasta tsitaadiga

heh kui juba unistada...

a) radade disain võiks olla parem ja huvitavamate pikemate otse/pralleelsete teedega ja ristuvate hüpete ja imelike maja läbimistega jne pool linna võiks olla nt 2-3 tasandiline (katusepealsed jne) - et oleks huvitav vaheldusrikas Keskkond kus sõita
b) tuuning aspekt võiks olla midagi streetlegali ja u2 vahepealset koos autosculptiga, ilmselt piisaks ka u2 tuuningust tegelt, sest see oli üsna mitemekesine juba võrreldes muu nfs seeriaga
c) kindlasti kõik sõidu viisid sisse, free roam põgenemised ja drag ja vb veel midagi loovat..
d) normaalne öö-päeva tsükkel
e) tooge normaalne soundtrack tagasi - korralik alternatiiv/rock sõitudele ja humoorikas pask-räp menüüdesse, see nii uber, ma alati ootasin uut nfsi just soundtracki pärast kuskil 50%.
f) võiks olla vahelduse mõttes ka korralik ruumikas seestvaade kärudel ja vb showcase - tehnilised andmed ja foto nagu vanemates nfsides oli
g) tehke lõpuks oleti mäng kus on püsivalt see REPLAY feature - nagu WTF, see tuleb ja läheb ja imo on nii elementaarne, et ah mida iganes!!!
h) korralik car damage süsteem nagu oli NFS Roadchallnegis - see muudaks ka karjääri sõidud ja raja läbimise põnevamaks - kas ma ikka tahan hüpata 100m ja siis hävitada oma esisilla ja kogu muu amortisatsiooni või siis lähen pikemat teed pidi
i) huumor cheatid võiksid ka olla - sõida kooli bussiga, kasti ja dinosaurusega - dragi kasvõi - LOL

- 3,6,9 standing real fine move it to you sing it to me one mo time
Get low, Get low [6x] Ohhh!
To the window, to the wall, (to dat wall)
To the sweat drop down and fall (fall)
Down these females crawl
Down skit skit skit skit skit skit down got (Got) got

LOL

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 16.11.2006 11:13:50 vasta tsitaadiga

Aeron, väga head tähelepanekud
autode valiku suhtes - Carbonis on see juba suhtkoht korralik, kuigi Tieride süsteem tuleks üle vaadata (imo RX-8 pole teps mitte Tier1 auto)
Street Legali pealt tuuning viksida oleks natuke jama - see käis mulle igatahes üle viitsimise, kuigi kui mäng oleks bugivaba oleks sellega kahtlemata ka huvitav tegeleda
Car Damage võiks olla karjääri algul valitav - kas just Arcade vs Simulation, kuid vähemalt selles osas, et kas autod purunevad või mitte
Mäng on muidu ise juba kuskil 70% peal, viimases linnaosas müttamas 8)
Kommentaarid: 411 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 343
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 16.11.2006 11:59:08 vasta tsitaadiga

Viimaseks NFS'ik võiks tõesti olla mingi überversioon. Näiteks võiks kõik autod mis NFS mängudes olnud kunagi, kõik koos olla. Lisaks muidugi kõik huvitavamad/parimad gamemode'id.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 16.11.2006 12:00:27 vasta tsitaadiga

mis sellel bonus dvd'l on ?
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 16.11.2006 12:30:21 vasta tsitaadiga

Tooks siis veel välja miinuseid ^^
U - soundtrack norm, U2 - soundtrack parim, MW - wtf?, C - Keda me lollitame?
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 16.11.2006 12:36:36 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
mis sellel bonus dvd'l on ?

mängu tegemise DVD kus näidatakse näitlejaid, masinaid, lugu jne.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 16.11.2006 12:52:48 vasta tsitaadiga

Kus krt ma raskusastet saan muuta ??
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 16.11.2006 12:56:35 vasta tsitaadiga

heretic666, ei saagi IMO thumbs_up.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 16.11.2006 13:27:32 vasta tsitaadiga

Kui see oligi viimane NFS siis võiksid nad teha mingi selletaolise automängu uue nime alll ja uuel mootoril icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 16.11.2006 13:40:38 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:

e) tooge normaalne soundtrack tagasi - korralik alternatiiv/rock sõitudele ja humoorikas piix-räp menüüdesse, see nii uber, ma alati ootasin uut nfsi just soundtracki pärast kuskil 50%.

mulle käivad pinda need loading screenid, lugusid saan aint jupikaupa kuulata, samas free run-ni ei viitsi just seepärast ka sõita, et musa kuulata (kuid on ka seda tehtud icon_razz.gif)

free run mulle selles mängus ei meeldi, samamoodi nagu U2, öösel on imo jama nisama ringi sõita ja sellist teed ka pole C-s kus saaks ikka vajutada, MW-s ma aint free runni tegingi icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.11.2006 13:42:17 vasta tsitaadiga

mTim kirjutas:
Aeron kirjutas:

e) tooge normaalne soundtrack tagasi - korralik alternatiiv/rock sõitudele ja humoorikas piix-räp menüüdesse, see nii uber, ma alati ootasin uut nfsi just soundtracki pärast kuskil 50%.

mulle käivad pinda need loading screenid, lugusid saan aint jupikaupa kuulata, samas free run-ni ei viitsi just seepärast ka sõita, et musa kuulata (kuid on ka seda tehtud icon_razz.gif)

free run mulle selles mängus ei meeldi, samamoodi nagu U2, öösel on imo jama nisama ringi sõita ja sellist teed ka pole C-s kus saaks ikka vajutada, MW-s ma aint free runni tegingi icon_biggrin.gif
MW's oli jah mõnus, aegajalt tõmbad maanteele ning ajad seal oma 10 ringi, seejärel korra linnast läbi ning edasi
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 16.11.2006 14:43:46 vasta tsitaadiga

Heh põmst siis 2 päevaga sai läbi tehtud icon_biggrin.gif Liiga lihtne IMO. Ma muskliga tegin läbi ja mul küll ei tekkind mingit probleemi tier2/3 lahti saamisega ega ka selle punase särgiga taunile ära tegemisega seal kanjonis. Mingi 5. korraga tegin ära. Teised 4 korda läks kanjoni/auto/juhitavuse/sõiduvõtetega harjumisega aega. Põmst oleks vist isegi "Elanoriga" ära teind, aga ei viicind jamada enam, film hakkas ka telekas peale ja mõcin, et teen '07 challengeriga ära icon_biggrin.gif

U1 ja MW olid mu meelest küll raskemad, aga vb ka rool abiks (nfs1-mw tegin kõik klaveri peal)

Nii, nüüd siis neid challengeid vms. (side queste icon_biggrin.gif) tegema.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
mustsaba
HV kasutaja

sõnum 16.11.2006 17:22:21 vasta tsitaadiga

Jah, Aeroni tähelepanekud olid täppi.

Enda poolt nii palju et võiks siis musklid ka NFS: Besti jääda. Ja autode purunemine ning Simu/Arcade valik jah. icon_smile.gif

Öö ja päeva tsükliga U2 oleks tore, kus oleks musklid ja muud plussid.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 16.11.2006 17:43:33 vasta tsitaadiga

oh man, ennast tsiteerida on pwnage...aga,et list värskelt silmeees oleks, siis teen seda, lihtsalt tähistamaks ühte olulist lisa, mis jäi välja sellest nimekirjast.

punkt k: SPLIT SCREEN

ei saa alahinnata neid lõputuid tunde sõimu ja ilkumist - see piiritu lõbu nfs2 aegadest. PRICELESS. seda lastelt röövida oleks patt.

Aeron kirjutas:
heh kui juba unistada...

a) radade disain võiks olla parem ja huvitavamate pikemate otse/pralleelsete teedega ja ristuvate hüpete ja imelike maja läbimistega jne pool linna võiks olla nt 2-3 tasandiline (katusepealsed jne) - et oleks huvitav vaheldusrikas Keskkond kus sõita
b) tuuning aspekt võiks olla midagi streetlegali ja u2 vahepealset koos autosculptiga, ilmselt piisaks ka u2 tuuningust tegelt, sest see oli üsna mitemekesine juba võrreldes muu nfs seeriaga
c) kindlasti kõik sõidu viisid sisse, free roam põgenemised ja drag ja vb veel midagi loovat..
d) normaalne öö-päeva tsükkel
f) võiks olla vahelduse mõttes ka korralik ruumikas seestvaade kärudel ja vb showcase - tehnilised andmed ja foto nagu vanemates nfsides oli
g) tehke lõpuks oleti mäng kus on püsivalt see REPLAY feature - nagu WTF, see tuleb ja läheb ja imo on nii elementaarne, et ah mida iganes!!!
h) korralik car damage süsteem nagu oli NFS Roadchallnegis - see muudaks ka karjääri sõidud ja raja läbimise põnevamaks - kas ma ikka tahan hüpata 100m ja siis hävitada oma esisilla ja kogu muu amortisatsiooni või siis lähen pikemat teed pidi
i) huumor cheatid võiksid ka olla - sõida kooli bussiga, kasti ja dinosaurusega - dragi kasvõi - LOL

- 3,6,9 standing real fine move it to you sing it to me one mo time
Get low, Get low [6x] Ohhh!
To the window, to the wall, (to dat wall)
To the sweat drop down and fall (fall)
Down these females crawl

LOL

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Raxo
HV vaatleja

sõnum 16.11.2006 18:22:07 vasta tsitaadiga

Teiste arvamuste põhjal pidin ka juba mängu maha tegema, kuid ise mängides on see täitsa hea.

Väga positiivne on musklite suur osakaal ja nende normaalne visuaalne tuunimine (blown ja charged autosculpt, american racing veljed jne). Ehk siis õnneks ei ole tjuunerid ja musklid ühe puuga löödud.

Juhitavus on küll arcade stiilis, kuid lõbus. Kuigi mõnikord S-kurvide keskel külg ees lastes tekib raskusi teisele poole keeramisega, nagu keegi oleks piduripedaali põhja vajutanud ning auto juhitavus on null.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed: Carbon mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 130, 131, 132  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.