Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Medieval 2: Total War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.11.2006 00:12:26 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

kullas
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Leech
HV kasutaja

sõnum 07.11.2006 02:45:43 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
kullas

http://img170.imageshack.us/img170/6800/medievalzz3.jpg
mäng juba saadaval mõni päev icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
VinZe
HV kasutaja
VinZe

sõnum 12.11.2006 13:51:17 vasta tsitaadiga

Täis mäng igati norm, soovitan icon_smile.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 40
tagasi üles
Alphard
HV vaatleja

sõnum 13.11.2006 17:26:09 vasta tsitaadiga

Kas keegi on seda kusagil Eestis ka juba müügil näinud? Kaubamajas tegi müügimees ainult lolli nägu kui küsisin ja teeskles arvutist otsimist.
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 13.11.2006 19:34:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kindlasti tuleb väga tore mäng välja aga üks asi kohe üldse ei meeldi nimelt 1 turn = 2 years icon_evil.gif (campaing mingi 200 turns :s)
Rome Total War oli 1 turn = 0.5 years
Loodan et tuleb mod, mis parandab selle.
Veel parem oleks kui saaks mängus ise valida 1turn = ? years.

Mingi mode pidi selle jaoks juba olema, kui ma ametlikust foorumist õigesti aru sain. Samas mul ei õnnestunud seda mode pealiskaudsel otsimisel kusagilt leida. Kui kellelgi rohkem aega on, võib ju selle üles otsida ja kõigi rõõmuks lingi siia postitada.

Hea uudis on aga see, et isegi kui see 200 käiku läbi saab, on väidetavalt võimalik edasi mängida.

EDIT: Noh, leidsingi: http://p223.ezboard.com/fshoguntotalwarfrm55.showMessage?topicID=5923.topic

Nagu ma aru saan, oleks tegelikult vaja muuta ühe käigu pikkuseks 0.5 aastat, seljuhul vananeks NPC-d korrektselt. Originaalajastusega on see anomaalia, et ühe käiguga lääb mööda küll kaks aastat aga NPC vananeb aasta võrra.

Teine probleem selle aja vähendamisega on see, et nõnda lähevad ehitusajad paigast ära. Et siis vist umbes nii, et kui enne said mingi hoone valmis ühe turniga, siis 0.5 se ajasammu korral kulub selleks neli turni. Mis jällegi on tobe. seega tuleks modida ka ehitamise kiirust. Eee...seega on parem vist ise mitte surkida faile ja oodata mingit tervikliku mod-i kus kõik need probleemid on loogiliselt lahendatud.
icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Alphard
HV vaatleja

sõnum 17.11.2006 16:09:06 vasta tsitaadiga

Prismades on Medieval 2 igatahes nüüd juba paar päeva olemas, ja minul oma koopia ka käes. Esimene mulje oli et VÄGA sarnane Rooma versiooniga. Mõned bugid on ka sees, AIga põhiliselt, aga ei midagi väga hullu ning esimese patchiga saab loodetavasti korda.

Meeldivalt odav oli ka täiesti tutika mängu kohta.. mingi 600 eeku vist. Ma olin valmis 800 välja käima.

Kindlasti soovitan, kuid enne ostmist tehke kindlaks et arvuti seda vedada jaksab. Miinimum nõuded suht kõrged ja suuremates lahingutes, eriti linnade piiramistes, hakib ikka päris korralikult.
tagasi üles
Kalmõkk
HV vaatleja

sõnum 27.11.2006 13:44:14 vasta tsitaadiga

Kahest Prismast (Kristiine ja Sikupilli) olen sattunud läbi käima, kummaski ei olnud seda müügil. Äkki jagad täpsemat infot, kust enda oma ostsid.
tagasi üles
Anisse
HV kasutaja

sõnum 27.11.2006 14:49:10 vasta tsitaadiga

reedel oli vähemalt Mustamäe Mustika Prismas täitsa olemas
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Kalmõkk
HV vaatleja

sõnum 27.11.2006 17:33:17 vasta tsitaadiga

Tänud. Mäng käes thumbs_up.gif. Üks eksemplar jäi veel riiulile.
tagasi üles
Tolka15
HV kasutaja

sõnum 02.01.2007 12:57:40 vasta tsitaadiga

Graafika on väga hea, aga siiski oleks vaja uut arvutit. 6600GT ei vea ikka nii välja nagu tahaks, kuid isegi sellise graafikaga nagu saan on mäng super icon_smile.gif
Esimene Medieval meeldis mulle oma lihtsusega, liigutad armee ühest regioonist teise, ja kui on olemas laevad igas mere regioonis tõstad mehed kuhu tahad, peaasi et ei oleks vaenlasi mere peal kes seda takistaksid.
Nüüd on asi tunduvalt keerulisemaks tehtud ja isegi Easyga on suht raske (Rome-i jätsin nende turnide pärast üldse mängimata). Mida rohkem mängin seda arusaadavamaks mäng muutub ja seda rohkem uusi asju avastan (nt alguses ei teadnud milleks Merchantid).

Medieval 2 Total War ikka aasta parim mäng icon_wink.gif

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.01.2007 18:45:04 vasta tsitaadiga

Mäng on tõsiselt lahe! Olen mälninud kõiki Totalwar osasid ja Lisasid. Kõige etem siiani olnud barbarian invasion, kõige juram- Alexander.
Esimese asjana tuleks peale Totalwar 2 insallimist peale lasta kohe ka 1.1patch, kuna mäng tuli müügile veidi vigasena.(kahurid ei käitu normaalselt jne)
Peale patch installi töötab kõik suurepäraselt. Graafika on vägagi meeliköitev. Voltmoded (750/1750) 7900gs 512mb jääb täislaksu vedades aeglaseks. icon_neutral.gif Oleks vaja teist juurde. Väikesearmeeliste lahingute puhul käib ehk 7600gt vms kah aga alla selle on juba raskusi. (jutt täisresolutsiooni peal jooskutamisest Medium detailidel)
Kui panna detailid kõrgemaks, kui medium, siis kipub pilt kiireid vangerdusi tehes korralikult hakkima (jällegi graafika)
Proset mäng nii väga ei koormagi. Mu x2 3800+ @ 2700mhz veab kenasti igast olukorrast välja.
Väga põnev on mängida sõpradega omavahel quick battle varianti. Meie teeme seda läbi Hamachi. LAN läbi Hamachi töötab perfektselt. Paljudel sellega probleeme olnud kuid meil pole. 8) Istume kõik muidugi ka äriinterneti otsas, seega ei tea kas tavalise kodulahenduse kiirusest piisaks. icon_confused.gif

3d graafika on võrreldes eelmiste osadega palju arenenud. Mehed käituvad üksustena loomulikumalt ja lähivaateid taplustest on tõesti põnev jälgida.
Imestama pani veel see, et mäng laeb end päris kiirelt ülesse. seda nii load game osas, kui ka lahingusse sisenedes. Mängu tohutusuurt mahtu arvestades üllatusin tõsiselt kui mäng end mõne sekundiga "loadis".

Väga põnev ajaviitemäng. Ja aega võtab ta mängimine kenasti! icon_lol.gif

ps. Kõik kes tahaksid võrgus natuke mängida- võtke ühendust!

tagasi üles
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 07.01.2007 18:48:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

jutt täisresolutsiooni peal jooskutamisest

Ja mis on täisresolutsioon?
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 07.01.2007 18:56:53 vasta tsitaadiga

robin kirjutas:
tsitaat:

jutt täisresolutsiooni peal jooskutamisest

Ja mis on täisresolutsioon?

Unustasin mainimata. Minu Kuvaritel on see 1440*900. Mängus saab valida 16/10 resode ja 4/3 settingute vahel.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.01.2007 19:06:30 vasta tsitaadiga

kui tahad näha kuda asi proset piinab ja tappab (ei tea kas mäng üldse dual core iga mõikab midagi teha) siis pane absul min graafika. Kõik low peale ja kõige madalam reso. Siis võta üks iilgema suur loss vms lahingu väli ja pane max arv AI sid kus igal AI on max arv mehi. Ja naudi 1 fps i lagi icon_lol.gif

Vähemalt kunagi enda masinaga tegin nõnda Rome Total War is. muidu jooksis suht 1280x1024 @ med high puhtalt ära aga sellises olukorras oli totaalne slideshow ekraanil kuigi graafiline ilu oli absul olematu ja suht 2D.

Seega mäng tahab ka jubedalt prose. X2 samas ei ole seda nalja proovinud kuigi sain ka seda 1fps i tunda ühes lahingus kus oli kõige suurem loss ja mingi üle 5000 AI mehe istus uksetaga (mingi 3 AI generali ehk siis 3 eri väge ja needki suured, kui üks AI general oleks olnud 5000 vandiga siis poleks probleeme tekkinud). Ja kui nad kõik liikuma hakkasid ja mõtlema kuda minule tappa anda siis oli suht jura kogu seda asja vaadata kuna pilt otseses mõttes liikus nagu powerpointi esitlus.

See Medieval 2 Total War il aga see värk et igatahes medium (üks slider enne high vms värki) ja high graafika vahe ei ole osadel asjadel eriti vahet. Low ja mediumi vahe on suurem. Seega isegi kui mediumiga asja taguda ja enamus asju peal siis on graafika ilus. Peamine et fps alla 20 ei langeks kuna siis muutub asi suht mitte mängitavaks.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 06.04.2007 10:40:55 vasta tsitaadiga

link :: Medieval II: Total War Kingdoms

veel s6dasid thumbs_up.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 06.04.2007 11:16:40 vasta tsitaadiga

Seletan veidi lähemalt kes pole uurinud, mida see exp sisaldab.

Tegemist siis expansioniga, kus on 4 suuremahulist eepilist kampaaniat (The Americas, Britannia, The Crusades, and The Teutonic Wars).

Lisaks uuendusi, mis hetkel teada:

* Kokku 23 mängitavat tsivilisatiooni (uued The Aztecs, Mayans, Apachean Tribes, Chichimeca, Tlaxcalans and Tarascans, Ireland, Wales, Norway, Principality of Antioch, Teutonic Order, Lithuania, Novgorod)
* Üle 150 uue üksuse
* Juhi mitut armeed korraga lahingus - Reinforcement
* Uued Hero tegelased ja uued lahingus kasutatavad võimed
* Suur kooslus ajalooliselt täpsed sündmused ja tegelased
* Ehitada jäädavaid kindlusi ning jätta sinna mehi kaitsesse
* Uued tehnoloogilised võimalused
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 06.04.2007 11:49:02 vasta tsitaadiga

On keegi uurinud-proovinud kas seniseid buge on patchidega parandatud?
>Näiteks püssirohuga kahurid paremini laskma pandud, nagu stats poolest nad laskma peaksid?
>Kas kahekäemõõgaga mehed on parendatud ja võitlevad nii nagu stats poolest peaksid?
Viimati(umbes 3kuud tagasi) sõbraga 1:1 vastu tehes, oli suht masendav mängida, Liiga palju segavaid buge icon_neutral.gif

Kui kõiki buge poleks, siis oleks ülipõnev läbi hamachi lahinguid taguda. Mängulise ülesehituse poolest parim mäng mis ma kunagi üldse mänginud olen thumbs_up.gif 5+

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 06.04.2007 22:11:06 vasta tsitaadiga

Lugu selline, et neljapäeval pidid ilmuma patch 1.2 milles olid need sinu mainitud parandused sees. Aga viimasel hetkel avastati suuremad bugid ning tühistati kiirelt patchi levitamine. Kahjuks või õnneks aga ei suudetud seda teha täielikult ja netis liigub ringi see patch (640mb), mis tegelikult pidi välja tulema. Kuigi ametlikult sellele supporti pole on CA nõus vastu võtma ametlikus foorumis vigu, mis selle patchiga kaasnevad. Omamoodi DEJA VU, patchi tegelikult ei tohiks eksisteerida tänasel päeval, mis aga sellegipoolest levis suht kiiresti.

Ise panin ka peale, et testida ja siiani tundub, et kahemõõga võitlus on fixitud, lisaks muid asju. NB kui tahate riskida mitteametliku patchiga, siis ma soovitan seda installida ainult nii:

1. Uninstall mängule kui olete peale pannud juba v1.1 patchi (väidetavalt tekib siis enamik CTD erroreid).
2. Peale uninstalli kustutada kõik failid, mis jäid alles veel mängu kausta.
3. Käia registris üle ja kustutada "medieval" nimega seotud mängu settingud (ettevaatlik olla kustutamisel)
4. Installida mäng uuesti ja siis see 1.2 patch peale lasta.

Ise toimisin nii ja mäng töötab probleemideta. Kahjuks on see ka nagu bingo loto, osadel patch ei toimi ka siis, vähemalt nii on selgunud foorumitest mida olen lugenud. Linki kahjuks anda ei saa, sest see on torrentist ja pole ametlik.

realgamer
HV kasutaja
realgamer

sõnum 08.04.2007 21:44:42 vasta tsitaadiga

väga hea reaalaja strateegia mäng kus tuleb lahinguväljal kuni 10 000 sõjaväge juhatada koos jkatapultide ,ratsa ,rammimis jm lisadega,peale sõdimise peab majandust jagama ja oma vallutatud alad + panema ja loomulikult poliitika kus lepinguid sõlmida

Total War on üks parimaid seeriaid mida ma näinud jamänginud olen. Shogun Total War,Rome Total War,Medieval Total War Hetkel ongi mul aktiivsed 2 mängu Medieval Total War ja Battlefield 2

See mäng pole neile kes vanaaja lahingutest lugu ei pea 8) http://www.totalwar.com/?lang=en
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.04.2007 21:50:48 vasta tsitaadiga

kõige lahedam on strateegiline pool: kui oskust on (ise medium tasemega lahingud...peab vist hardi proovima) võib vabalt 1000 mehega 5000 ära teha. Oleneb suuresti mis väed aga olen ka tugevamates jagu saanud... sutsu taktikat ja teatud üksused lahingusse kokku panna ja tulemus on: vastane lidub nii et vähe pole icon_lol.gif

kurb ainult et total war 2 ei näe eriti parem välja kui rome total war aga samas jookseb juramalt... ehk siis kuramuse riistvara õgard kuigi välimus on suht sama mis Rome Total War'il aga fps on madalam.

samas 20 fps iga on isegi asi mängitav veel...

See mäng ei ole neile kellel strateegiline mõtlemine puudub ja on harjunud ainult poit and click "rts" i mängima kus mõelda pole vaja ning ainuke tegevus on hiirega vägede taga ajamine ja click funktsiooni kasutamine icon_lol.gif

tagasi üles
Fiocchi
HV kasutaja
Fiocchi

sõnum 08.04.2007 22:22:57 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
kõige lahedam on strateegiline pool: kui oskust on (ise medium tasemega lahingud...peab vist hardi proovima) võib vabalt 1000 mehega 5000 ära teha. Oleneb suuresti mis väed aga olen ka tugevamates jagu saanud... sutsu taktikat ja teatud üksused lahingusse kokku panna ja tulemus on: vastane lidub nii et vähe pole icon_lol.gif

On siis AI ka kavalam kui Rome'is? Sealt mäletan nagu, et vaenlase põhi taktika oli otse peale tulla. Kõrvale kaldus ta sellest ainult siis kui üritasin tiibadelt rünnata. Lõpuks polnud enam eriti huvitav nii icon_rolleyes.gif Sama ka Shogun'is.
Eriti tobe oli see kui jalavägi üritas lootusetult vibuküttidest ratsanikke või kaarikuid taga ajada thumbs_down.gif

Muidu jah IMO ülikõva mängude seeria, kui need väikesed puudused välja arvata. Ajusid saab liigutada ikka üksjagu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.04.2007 23:29:32 vasta tsitaadiga

Üldiselt AI on jah väiksed Bugid küljes... 1.1 patchiga väga palju tagunud ei ole aga võib öelda et 1.1 patch esmapilgul paistis AI vigu parandavat. Ehk siis enam nad nii väga passima ei jää kui sa neid vibudega kõmmutad. See ongi Total War i suurim viga et võid vahest neid oma leet vibuväega puruks tõmmata. Samas kui suur vibu vägi ja ainult üks ratsarühm siis tuleb täiega AI peale icon_mad.gif Ja lööb kõik vennikesed laiali. Ja see et ta mu vibusid taga ajab on tüütu kuna sageli saavad nad surma (ehk siis minu vennikesed) icon_razz.gif ainult need hobesed vibudega on teistmoodi... aja pool mapi taga nad jooksevad eest ära. Aga lõpuks on ikka tulemus sama: nõrgem kaotab.

Üldiselt ei ole AI midagi viga... suht palju tegevust annab. Kui sul ikka vähem rahvast või nõrk vägi koos siis on ikka tegemist et mitte kaotada. Eriti julm on kui elevandid Rome Total War is kohale toodi... ma ei osanud algul nendega midagi teha... icon_sad.gif

Metsa (varitsemine pöösa taga) ja möe otsas olevad ning ka silla pealsed lahingud on samas huvitavad. Eriti siis kui sulle tuleb kallale 1x3000 vms hunnik ja pärast seda käiku tuleb veel samasugune vägi kallale ja riisub su viimsedki väed minema icon_neutral.gif

Total War 2 on pranduse tondid sellised rõvedad... pidevalt paluvad et liitlaseks tuleks ja siis tulevad jälle kallale kuramuse armeega järjest... ja siis küsivad jälle armu icon_razz.gif Ma selle diplomaatia värgiga tegelt üldse ei jama... annan kõigile tappa kes ette jäävad. Total War 2 on pea eesmärk kuramuse tüütu vanake kõrvaldada kes mulle pidevalt ei mingil põhjusel neid "mõrtsukaid" saadab. Ehk siis need kes tappavad lambist kõiki kes ei meeldi.

Ehk siis AI buge on aga mitte selliseid mis mängu kohe absul ära rikkuks. Pole kõige hard astmega mängu proovinud... vast siis on need "vead" parandatud... või siis lihtsalt on oma väed nõrgemad vastane tugevam icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 10.04.2007 08:07:00 vasta tsitaadiga

angel Ma kinnitan sulle, et patch 1.2 saab asi teise ilme, mis puutub AI osavusse. Foorumitest olen tähele pannud, et AI on teinud käike mida pole seni nähtud. Ise olen nüüd seda mitteametlikku patchi proovinud pikemat aega ja nauding on super. Seda siis Hard/Hard tasemega. Dipomaatiat on oluliselt parandatud, näis mida õiges patchis veel muudetakse. Liidud kestavad kaua kui sa ise ei ole pidev sõja alustaja.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 10.04.2007 08:20:35 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
angel Ma kinnitan sulle, et patch 1.2 saab asi teise ilme, mis puutub AI osavusse. Foorumitest olen tähele pannud, et AI on teinud käike mida pole seni nähtud. Ise olen nüüd seda mitteametlikku patchi proovinud pikemat aega ja nauding on super. Seda siis Hard/Hard tasemega. Dipomaatiat on oluliselt parandatud, näis mida õiges patchis veel muudetakse. Liidud kestavad kaua kui sa ise ei ole pidev sõja alustaja.

Tahaks loota jah. Ilma patchita versioonis igatahes ei saa mitte kellegi peale kindel olla.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 10.04.2007 16:01:15 vasta tsitaadiga

Millal see nn "õige patch" välja tuleb ? Ennem ei hakka vist mängimagi icon_biggrin.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Medieval 2: Total War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.