Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
anonymic
Kreisi kasutaja

|
11.11.2006 17:36:03
subtiitritel kaovad mõned read ära |
|
|
üritasin filmi vaadata vlc media playeriga kuna bsplayer jookseb kokku.mingi nipiga sain subtiitrid tööle aga pooli lauseid ta lihtsalt ei näita.vahepeal ei näita üldse midagi. mis värk on?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
12.11.2006 18:16:19
|
|
|
subtiitrite fail on korralik? vaata setingutest, kas subtiitrite all on kõik korras. ning proovi vaadata ka media player classic'uga näiteks
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
27.07.2008 00:29:30
|
|
|
Tõstan vana teema, ei hakka uut tegema.
Avastasin just, et subtiitritega filmi vaadates VLC'ga, näidatakse umbes iga kümnendat rida subtiitritest. Subtiitri failis on kõik read kenasti olemas. Proovisin erinevate filmidega ja ka erinevate subtiitri failidega. Samas BSplayer näitab kenasti.
Et siis jah, mis värk on?
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
27.07.2008 10:19:09
|
|
|
Kui VLCst on stabiilne versioon (mitte mõni nightly buildidest, nonde kohta ütleb VideoLANi meeskond ise kah, et need on suure tõenäosusega bugised) siis võiks kodeeringu üle vaadata, täpitähtede korral võib VLC vabalt keelduda rida näitamast kui kooditabel mida ta kasutab sellist märki ei sisaldagi.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
27.07.2008 10:27:14
|
|
|
Jube huvitav, tõmbasin viimase versiooni (0.8.6i) ja subtiitrid on olemas nagu naksti. Eelmine versioon oli vist e lõpuline
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
energia
HV kasutaja
|
11.01.2009 22:52:20
|
|
|
Ei hakka ka uut teemat tegema, vaid küsin siinsamas.
Kas kellegi on õnnestunud VLC -d kasutades subtiitrid saada filmi (mitte DVD) alla mustale osale?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
12.01.2009 17:42:37
|
|
|
Asi on lihtsamast lihtsam, mitte pole vaja VLC playeriga subtiitrite pärast nutta, vaid omale korralik BSPlayeri versioon muretseda
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
12.01.2009 18:06:04
|
|
|
Nomore kirjutas: |
Asi on lihtsamast lihtsam, mitte pole vaja VLC playeriga subtiitrite pärast nutta, vaid omale korralik BSPlayeri versioon muretseda  |
Milleks muretseda? The KMPlayer on igast otsast korralikust bullshitplayerist üle ja hankimise ega kasutamisega pole mingit muret ega muretsemist.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
12.01.2009 19:22:15
|
|
|
Maitse asi.. Ütlen ära et mina ei tea sellest playerist midagi, nii et arvustama ei hakka, aga seda oskan öelda, et kui keegi soovib midagi subtiitritega teha, siis on BSPlayer selleks parim valik. Maitse üle ei vaielda
_________________ Eile nägin, kuidas mees teerulli alla jäi. Nüüd mul enam ühte jalga pole. |
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
12.01.2009 21:28:34
|
|
|
Eks igaüks kiidab oma playerit Mina istun GOMplayer otsas, kuna vlc lihtsalt ei ühildu nii hästi 7'ga (ning nüüd dogbert ärgu arvaku, et ma vlc'd maha teen- viga on 7's)
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
13.01.2009 09:43:27
|
|
|
KMPlayer on GOM Playerile väga sarnane - menüüde ja ehituse poolest, ainult et veel parem
BSPlayeriga võrreldes on subtiitrite seadmine KMPlayeris tunduvalt paindlikum ja võimalik, et ka lihtsam (lihtsus on juba arvamuse asi).
BSPlayerist erinevalt ei taheta selle eest $ ning ei topita tasuta versioonile spyware'i kaasa.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
13.01.2009 11:42:52
|
|
|
Ma rääkisin teile BSPlayeri korralikust versioonist
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
13.01.2009 13:14:59
|
|
|
Nomore kirjutas: |
Ma rääkisin teile BSPlayeri korralikust versioonist  |
Oh jumal... korralik versioon on sinu keeles see tasuline versioon siis? Või on see mingisugune "special edition", mis ametlikust versioonist erineb, kuid on siiski legaalne? Nagu ma ütlesin, pead selle eest kas raha maksma või siis, alternatiivina, seadust rikkuma (aga sellest me siin ei räägi ju ja ma küll ei kasutaks "kräkitud" sünonüümina "korralik" ).
Viimane tasuline versioon, mida kasutanud olen (numbrit ei mäleta enam) igatahes tiitrite seadistamise poolest neid võimalusi ei pakkunud, mida KMPlayer pakkus enam-vähem samal ajal seaduslikult ja tasuta nuhkvaravabalt.
BSPlayer pakub seda seaduslikult ja tasuta ainult nuhkvaraga koos (või on nende poliitikas vahepeal midagi muutunud?)
On väike vahe?
Oh ei, ega ma ei ütle, et nüüd peaksid kõik kohe KMPlayerit kasutama tormama, ütlen vaid, et kui tahad tasuta ja seaduslikult kasutada paindlikku (sh tiitrite seadistamise osas) pleierit, mis mängib praktiliselt kõike lisakoodekite vajaduseta, toetab (HD)TV kaarte, globaalklahve(?) jms (ja samas ei riiva silma), siis pole vaja endale nuhkvara masinasse toppida, BSplayerit piraatida ega playeri eest maksta.
Et Eesti foorumites ikka veel BSPlayerit koos nuhkvaraga või kräkituna soovitatakse, nagu oleks see ainus kasutuskõlblik player, on häbiasi, kui on olemas legaalsed alternatiivid, mis samas on tunduvalt võimekamad ja paindlikumad. Sellisel kambal oleks viimane aeg silmaringi laiendada ja (kaug)ida poole kiigata (KMPlayer ja GOM Player on Korea päritolu)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nomore
HV kasutaja

|
13.01.2009 20:33:43
|
|
|
Hehe.. Korraliku versiooni kräkitusest ega legaalsusest ei tea ma tõesti midagi, aga öelda oskan, et korraliku versiooni number on (üks korralikest, kindlasti on neid veel) 1.0.0.805. Nende poliitikas on kindlasti midagi tõsiselt muutunud, aga kahjuks mitte paremuse poole, vaid juba ligi viimased seitse aastat halvemuse poole minu meelest. Kõik uued asjad on jamad minu arvates, nuhkvara pole vanade juures märganud.
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |