Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rallitaja
HV veteran
|
09.11.2006 15:43:52
|
|
|
Iga windows ongi pmst eelmise täiendus...
Tuleb ju XP'd ja 98 võrreldes välja, et põhifunktsioonid on samad. Ainult igasugu värki on juurde poogitud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
09.11.2006 15:44:41
|
|
|
ilmselt hakkavad AA liikmed ultimate'i saama... pole veel kindel, aga jah... hinnad on ka suhteliselt normaalsed, iga äri on ju niimoodi, x6800 prose on ju tunduvalt kallim (ja sellevõrra ka parem) kui t6300 (ultimate vs home basic võrdlus)...
|
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
09.11.2006 16:17:17
|
|
|
Minu arust on suht hea, et ta ikka eriti revolutsiooniline pole. Mõelge ise kui iga järgmine windows oleks ikka täiesti parem ja teistmoodi ja vanad programmid üldsegi enam ei käiks. Siis ju meeletult pappi, töökulu ja mida kõike veel, et uus üldse kasutamiskõlblikuks saada. Selle sama asja pärast ei ole Linux omale suurt kasutajaskonda leidnud. Ühe distro asju teise all käima ajada on ikka omajagu nöök kui mitte suisa võimatu. Mingi standard peab ikka olema.
|
 |
There
HV vaatleja
|
09.11.2006 16:17:50
|
|
|
Natuke asjatundmatu küsimus, aga pole kunagi ühelgi arvutil juhtunud kahte windows op süsteemi peal olema. Windows ja mingi linux küll. Kas kui ma oma praeguse xp pro arvuti ühele "vabale" partitsioonile tänases Arvutikasutaja numbri vahel oleva Windows Vista RC1 clen installi teen, kas siis arvuti käivitamisel on miski bootloader või valik kah et millist op süsteemi boodin jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.11.2006 16:33:06
|
|
|
jah
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2006 16:37:05
|
|
|
There kirjutas: |
Natuke asjatundmatu küsimus, aga pole kunagi ühelgi arvutil juhtunud kahte windows op süsteemi peal olema. Windows ja mingi linux küll. Kas kui ma oma praeguse xp pro arvuti ühele "vabale" partitsioonile tänases Arvutikasutaja numbri vahel oleva Windows Vista RC1 clen installi teen, kas siis arvuti käivitamisel on miski bootloader või valik kah et millist op süsteemi boodin jne. |
Jah,bootimise ajal saad valida kumma soovid käivitada ,ainuke jama on selles,et proged pead kaks korda intallima-mõlema op süsteemi jaoks eraldi .btw miks RC1 ,RC2 aka build 5744 tükk aega juba väljas ju ,või on sul midagi spetsiifiliselt "tõmbamise" vastu
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.11.2006 16:58:04
|
|
|
d3t kirjutas: |
olgu pealegi et vista on XP täiendus, nagu XP on 2000 täiendus? Mina ei näe mäekõrgusel hinnal tegelikku mõtet... Kõigest edasiarendus, mitte see mida lubati. Lubati ju revolutsioonilist. Revolutsiooni on siin aga sama palju, kui vanaema koogi uul küpsetusmeetodil. Office 2007 on revolutsioonile see eest aga küll. |
gg.
ma ei ütle rohkem midagi.
loe natukene artikleid teemal mida vistas tegelikult xp-ga võrreldes edasi arendati. wikipedia on hea algus.
seejärel mõlguta mõtteid teemal backwards compatibility. pluss ma olen 95% kindel, et sa ei kasuta oma xp võimalustest ilmselt kõiki home editioni omasidki ära.
gui on eraldi teema. mis pole katki, seda pole vaja parandada.
hind ei ole kaugeltki mitte mäekõrgune, imo on windowsid kogu see aeg suhteliselt ühte auku hinnaga olnud. lisaks siis tõsiasi, et xp on ikkagi üsna vana os juba, sellesama hinna eest on viimane windows kauem viimane ilmselt nüüd
edit:
ahjaa, räägi natukene pikemalt, mida revolutsioonilist sa vistast täpselt ootasid?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2006 16:58:40
|
|
|
No mina lähen vistale üle 2-l põhjusel:turvalisus ja DX10 ,turvalisuse üle võib vaielda aga DX10 on fakt
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.11.2006 17:06:17
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
No mina lähen vistale üle 2-l põhjusel:turvalisus ja DX10 ,turvalisuse üle võib vaielda aga DX10 on fakt  |
ma teen seda seetõttu, et praegune win juba kalab midagi jälle... System process õgib regulaarselt cpu'd jne... ning peale formatit ei hakka XP'd uuesti panema
|
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
09.11.2006 17:08:56
|
|
|
No mina lähen vistale üle 2-l põhjusel:turvalisus ja DX10 ,turvalisuse üle võib vaielda aga DX10 on fakt  |
Aga mis seal dx10-l paremat on? Ma vist pole ka asjaga põhjalikumalt kursis. Oma kogemusest käivad graafika-asjad XP peal (dx9c) kiiremini kui Vista RC1 peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.11.2006 17:13:50
|
|
|
SGM kirjutas: |
Aga mis seal dx10-l paremat on? Ma vist pole ka asjaga põhjalikumalt kursis. Oma kogemusest käivad graafika-asjad XP peal (dx9c) kiiremini kui Vista RC1 peal.  |
DX10 nõuab ka uut rauda et eeliseid paremini ära kasutada.Üks põhilisi asju on et rohkenm tööd tehakse ära graafikakaardil ja seega jääb prose ressursse rohkem vabaks
pikem artikkel on siin: http://www.tomshardware.com/2006/11/08/what_direct3d_10_is_all_about/
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
09.11.2006 17:34:09
|
|
|
IRWWW... arvutikasutaja jagab p*ska... RC1 plaadid on juba väga moraalselt iganenud, RTM on väljas... aga nojah, MS peab ju midagi tasuta jagama, et hiljem kasutaja ostaks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
09.11.2006 19:03:45
|
|
|
kes tahab XP all kasutada dx10 rakendusi siis tasub sellel asjal silma peal hoida: http://winehq.org/ Väidetavalt alustatakse tööd dx10 "portimisega" XP peale
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.11.2006 19:16:27
|
|
|
üldiselt on minu nägemus, et see mis MS lubas, ja mida oodati, jäi tulemata. win2000 erines 98 poolest oma ülesehituselt, ning sellest et sellest windowsi versioonist alates ei ole mina näinud bsod.... XP oli 100% win2000 pisikese karvaeemalduse ja pisilisadega. XP ja vista vahel on vahe pisut suurem, kuid siiski enam vähem. Oleks ju võinud ometi teha vista asemel xple sp3 kus on vista sisu. oleksid kasutajad õnnelikud. Aga ei, peab tegema UUE os süsteemi, mis sest et vana töötas hästi. Turvalisus? Minu XP tulemüür peab ilusti vastu, ja probleem ei ole. Ei näe MITTEMINGISUGUST vajadust mingi X parema tulemüüri järgi...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
09.11.2006 19:48:21
|
|
|
üldiselt on minu nägemus, et see mis MS lubas, ja mida oodati, jäi tulemata. |
Mida sa siis täpsemalt ootasid ja siis tulemata jäi?
Oleks ju võinud ometi teha vista asemel xple sp3 kus on vista sisu. oleksid kasutajad õnnelikud. Aga ei, peab tegema UUE os süsteemi, mis sest et vana töötas hästi. |
Ma ei usu, et mingisuguse patchiga XP-st Vista teed. Välimust saab küll aga muu, mis tavakasutajale märkamatuks jääb. Küll saabub ka aeg kui XP on vananenud ja uue riistvara peal ta lihtsalt korralikult ei tööta. nagu Win 98 nForce2 kiibistiku emaplaatidega, mis sundis mind XP-le üle minema.
Turvalisus? Minu XP tulemüür peab ilusti vastu, ja probleem ei ole. Ei näe MITTEMINGISUGUST vajadust mingi X parema tulemüüri järgi...
|
väga lihtne, kui ei taha mingit X asja siis ära osta seda, kasuta olemasolevat. Töötavat asja pole mõtet parandada. Kuid ma arvan, et paari, kolme aasta pärast kasutad sa nii või naa Vistat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.11.2006 20:17:15
|
|
|
ma arvan et ma kasutan juba nädala ärast vista rtm versiooni. iseasi, kas ma selle joaks mõtet näen et osta. MSDN AA programmi kaudu veel.... 200 eeku maksan....
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
09.11.2006 21:02:11
|
|
|
ma arvan et ma kasutan juba nädala ärast vista rtm versiooni. iseasi, kas ma selle joaks mõtet näen et osta. MSDN AA programmi kaudu veel.... 200 eeku maksan.... |
mul on krdi hea küsimus? miks sa maksad? ... veel parem küsimus: kui sulle see vista kohe üldse ei meeldi, siis mis krdi mõttega sa seda kasutad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.11.2006 21:04:19
|
|
|
toon ühe lause väölja, mis on kellgei allkiri kusagil:
windows on nagu lit, kõik kepivad teda, aga keegi teda ei armasta. äkki saad oma vastuse siit?
MSDN AA programmi kaudu veel.... 200 eeku maksan....
mule meeldib selle vista karp... muud midagi... mitte et ma muust hooliksin kui vista karp....
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.11.2006 21:17:23
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
kes tahab XP all kasutada dx10 rakendusi siis tasub sellel asjal silma peal hoida: http://winehq.org/ Väidetavalt alustatakse tööd dx10 "portimisega" XP peale |
Ehk oskad viidata veidi täpsemalt sellele infole Miskipärast ma natuke kahtlen selles kuna Wine on natuke liiga tihedalt seotud Linuxiga, kogu kama tagasi Wini peale portimine pole just kuigi lihtne.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
09.11.2006 21:37:40
|
|
|
toon ühe lause väölja, mis on kellgei allkiri kusagil:
windows on nagu lit, kõik kepivad teda, aga keegi teda ei armasta. äkki saad oma vastuse siit?
MSDN AA programmi kaudu veel.... 200 eeku maksan....
|
ja sina pead ka siis keppima ja suguhaiguseid saama? ... jää XP peale siis, kui Vista pole see, mida sa oodanud oled... ma ei tea, mina saan oma image'd ja key'd täiesti tasuta kätte nimetet programmi raames
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.11.2006 21:53:23
|
|
|
aga ma tahan karpi ka saada. se karb on ju nii ilus....
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.11.2006 21:58:49
|
|
|
aga ma tahan karpi ka saada. se karb on ju nii ilus.... |
kui ma Home Basic-u omale ostan, siis võin karbi sulle müüa 900.- eegu eest
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
09.11.2006 22:07:15
|
|
|
Ho Ho, kusagilt käis selline ruumor läbi et hakatakse sellega tegelema, hetkel küll meelde ei tule kust kuulsin aga üsnagi usutav tundub
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.11.2006 22:17:19
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
Ho Ho, kusagilt käis selline ruumor läbi et hakatakse sellega tegelema, hetkel küll meelde ei tule kust kuulsin aga üsnagi usutav tundub |
See siis tähendaks DX10 tõlkimist OpenGL'i peale. Mitte just kuigi lihtne tegevus. Muidugi DX8 töötab neil juba päris korralikult ning ka SM2 asjad peaks enam-vähem töötama kuid siiski DX10 on hiiglaslik samm edasi
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
|