Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 62, 63, 64  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.11.2006 00:38:51 vasta tsitaadiga

ma teen pidevalt oma save game kaustast backup i... seega kui miskit kaotsi läheb ei lähe kõik.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 03.11.2006 17:47:38 vasta tsitaadiga

Raines kirjutas:
Uhh buge on ikka kotiga thumbs_up.gif eriti mõnus on see ,et lossis sees ja öösel päike silma paistab icon_smile.gif

See oli mul kah icon_biggrin.gif Kuskil pimedas koopas päike pimestas..

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.11.2006 18:47:13 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Raines kirjutas:
Uhh buge on ikka kotiga thumbs_up.gif eriti mõnus on see ,et lossis sees ja öösel päike silma paistab icon_smile.gif

See oli mul kah icon_biggrin.gif Kuskil pimedas koopas päike pimestas..

sama asja peale juba öeldud:
TanElofJ kirjutas:
viimane patch peale!

tagasi üles
Leech
HV kasutaja

sõnum 03.11.2006 22:01:09 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Cape dunis selline quest et pead selle Joey heaks koopa eastern osa kollidest tühjendama. Tapsin kõik goblinid ja lizardid ära aga questi ära anda ei saa, mis värk on?

Al vahest paneb läbi koopa seina ja kukub all kuhugi icon_lol.gif
mul oli niimodi vähemalt, siis tegin load game ja sama asi, siis proovisin teha nimodi et jooksin selle goblini juurde mis alati jooksis läbi seina ja tapsin ära siis oli ok icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.11.2006 01:44:57 vasta tsitaadiga

küsimus: kuda üldse aru saada et patch valesti peale läks? Ma juba mõnda aega patchiga tagunud ja midagist nagu ei ole valesti olnud (maailmas olevad olendid elavad ja mees liigub ikka mööda maad). Aga meenus et keegi mainis midagist selle kohta et mingid "item" kraam pidi valesti peale minema ehk siis relvad jms värgid teevad 2x rohkem vms damage jura vms. Seega pani mõtlema et kuda kontrollida et kõik OK oleks. Ei tahaks tervet mängu nüüd edasi cheetida vms jura korda saata.

Patch sai mudugist peale pandud nagu siin soovitati (kõik asjad maha võetud mehikeselt) aga mingi kahtlane 5 punni kaitse vms jura jäi ikka peale kui armori ära võtsin. Samas meest päris alukateni koorida kah ei saanud icon_rolleyes.gif

tagasi üles
raimo21
HV kasutaja

sõnum 04.11.2006 11:26:07 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Patch sai mudugist peale pandud nagu siin soovitati (kõik asjad maha võetud mehikeselt) aga mingi kahtlane 5 punni kaitse vms jura jäi ikka peale kui armori ära võtsin. Samas meest päris alukateni koorida kah ei saanud icon_rolleyes.gif

sõrmused ja kaelakeed ka ikka maha võtsid?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.11.2006 11:47:00 vasta tsitaadiga

jah kõik võtsin maha. vaatasin mingi 3x üle. Mingi esimene ja teine väärtus oli seal 5. Teised 0 id. Samas ehk see on mingi alg armor vms värk mille questi käigus saanud vms. Või siis aluspüksid on armor +5 icon_lol.gif Samas mehike igasugu skille õppinud ja ehk on mingi extra värk. Ja ma just avastasin et ma olen selle sama armoriga ringi tätsanud terve mängu kuni level 40 ni mis algusest peale anti icon_neutral.gif Seega pole ka ime et iga tont kes mind toksib teeb suht rämedalt damage it mulle icon_rolleyes.gif

seda viimast riiet vms värki mis tal seljas on ei saa nagu maha võtta. Seega kui kõik jullad maha võtsin ja isegi quick sloti tühjaks tegin on ikka kaitse: blade 10 impact 10 ja missles 5 icon_neutral.gif

tagasi üles
raimo21
HV kasutaja

sõnum 04.11.2006 12:24:36 vasta tsitaadiga

just avastasin et see patch 1.08 teeb metsead ikka täitsa lihtsateks elukateks icon_biggrin.gif proovisin lvl 2 tüübiga ilma armoriteta ja selle alguse relvaga nende nelja eluka vastu seal esimese rebelite baasi juures minna ja oh imet.. killisin mõõgaga kõik neli järjest ära icon_lol.gif varem nagu oli juba ainult ühega probleeme
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 04.11.2006 16:24:57 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
küsimus: kuda üldse aru saada et patch valesti peale läks? Ma juba mõnda aega patchiga tagunud ja midagist nagu ei ole valesti olnud (maailmas olevad olendid elavad ja mees liigub ikka mööda maad). Aga meenus et keegi mainis midagist selle kohta et mingid "item" kraam pidi valesti peale minema ehk siis relvad jms värgid teevad 2x rohkem vms damage jura vms. Seega pani mõtlema et kuda kontrollida et kõik OK oleks. Ei tahaks tervet mängu nüüd edasi cheetida vms jura korda saata.

see lisa 5 võibolla tekkis mignisugusest resistancist? minul jah need statid poole tugevamad (iseasi kas nad reaalselt ka on ei tea)

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.11.2006 16:39:55 vasta tsitaadiga

mingi kuumuse vastu igatahes kaitse on. Ega see värk oli kohe siis kah peal enne kui sai patch pandud. Tükk aega veel uurisin mis värk on et mis peale jäi aga midagist ei märganud. Pealegi meest nagu alasti kah võtta ei saanud. Vast mängin ja vaatan kuda asi toimib. Lihtsalt ajukesele tuli meelde see "error" mis teised saanud et mingid värgid jäävad peale. Ja ei tahaks nagu cheetida icon_neutral.gif

peab vist reinstall +patchid+savegame tagasi oma kohale proovima. kui siis kah need värgid samamoodi on siis peabki vast nõnda olema.

tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 04.11.2006 23:59:52 vasta tsitaadiga

Üks huvitav viga oli veel - lugedes, et võitlus igasugu põrsastega on närvesööv siis valisin raskusastmeks alguses "easy". Mängisin ning tundus mulle piisavalt pinget pakkuv. Kuid ühel hetkel, peale loadgame hakkasid orcid üde laksuga surema...ehk tegelikult olin siiski seni "normaliga" mänginud kuid ühel hetkel arvuti avastas selle ning leidis "easy" setingud üles. Kerge tundus siiski mõttetu ning nüüd lasen "normaliga" edasi.
Üks pug veel - 2 meest istuvad/seisavad mõnikord sama kohapeal. Ehk kiilakal tekib vahepeal juuksepahmakas pähe kui nad seal õõtsuvad.
Muidu ülikõva õhustikuga mäng kannatab mängida hoolimata koledast lagist aegajalt. Metsloomad on ka arukad - kui sina hoiad eemale siis ka nemad ei puutu.
(PS. kuidas ja kus mõnda spelli šamaanide killimiseks õppida?)

tagasi üles
vanapagan
HV vaatleja
vanapagan

sõnum 05.11.2006 14:49:02 vasta tsitaadiga

See 1 hit kill orcide teema tuleb mul päris tihti, suht tüütu. Vahepeal tapsin oma 20-30 orci järjest ühe löögiga, kuigi erilist vahet ei ole on siiski lame. icon_confused.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
wazaabi
HV kasutaja
wazaabi

sõnum 05.11.2006 16:29:09 vasta tsitaadiga

Kas teil sellist bugi pole olnud, et sildu nagu poleks olemas. Nimelt Vengardis, seda silda, kust kunni juurde saab ja Faringis linna sisenedes seda suurt kivisilda ja seda silda, kust lossi saab. Näha on neid, aga mees kõnnib läbi nagu poleks olesmaski. Ja mitte ainul peamees, vaid ka kõik teised tegelased. Mitu missiooni tegemata sellepärast. Samas teist patchi pole peal ka veel, loodan et see parandab ära selle.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 05.11.2006 22:26:28 vasta tsitaadiga

krt, selline asi Monteras, et läks midagi nihu nende valvurite tapmisega ja nüüd kui liiga ligidale lähen mõnele orcile
siis ütleb, et oled tagaotsitav mõrva pärast ja hakatakse kohe kogu kambaga tapma mind. raha pakkumine ei aita,
mitte midagi ei aita icon_mad.gif muidu see ärarääkimise skill on kah olemas.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 05.11.2006 22:37:25 vasta tsitaadiga

welcome to my world... mul sama värk pms ainult ühe teise väikse külaga ja süüdistavad varguses (enne sai küla vabastatud ja asju võetud kui seal ei olnud ühtegi inimest... ainult elavad surnud panid ringi).... suht piix et raha ei aita ja see õppitud ärarääkimise skillist ei ole shittagi kasu.

"mäluaugu" spell kah ei paista töötavat icon_neutral.gif

Mina nimetaks enda olukorda bugiks. Kuna tegijad oleks võinud sellega enne arvestada. Samas oleks teadnud siis ei oleks pärast surnute puhastust seal ka kõik urkad tühjaks tassinud icon_lol.gif Ainuke viis kuda lahti sain sellest "tiitlist" oli see et tapsin kõik külas olevad elukad ära icon_rolleyes.gif

tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 05.11.2006 22:53:25 vasta tsitaadiga

pähhhh. nüüd on paras pask... hävitasin need ancientide värgid ära ja tapsin kuninga ja selle zobari ära aga xardas enam midagi ei räägi minuga icon_confused.gif main questide all enam ka pole midagi... oskab ehk keegi avitada... kus võib asuda see värav millest xardas vahepeal midagi seletas... ei leia enam quest logide alt ka seda juttu enam üles

tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 05.11.2006 23:35:50 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
krt, selline asi Monteras, et läks midagi nihu nende valvurite tapmisega ja nüüd kui liiga ligidale lähen mõnele orcile
siis ütleb, et oled tagaotsitav mõrva pärast ja hakatakse kohe kogu kambaga tapma mind. raha pakkumine ei aita,

Meelitad ükshaaval välja tegelased, kes taga ajama hakkavad ja lööd nad oimetuks, ehk lööd kuni lävad lebama mõneks ajaks. Aga pead nad kaugele linnast välja meelitama, kuna kui mõni tegelane juhtub ligidal olema kes veel pahane pole siis saab ka see pahaseks.
Point selles, et "finishing move" pole vaja teha. Pärast seda kui üles tõusevad, nad sind enam ei jahi.

Lihtne ja loogiline.
limp kirjutas:
pähhhh. nüüd on paras piix... hävitasin need ancientide värgid ära ja tapsin kuninga ja selle zobari ära aga xardas enam midagi ei räägi minuga icon_confused.gif main questide all enam ka pole midagi... oskab ehk keegi avitada... kus võib asuda see värav millest xardas vahepeal midagi seletas... ei leia enam quest logide alt ka seda juttu enam üles

Ma küll ei tea, mis väravast Xardas küll rääkis, ent leidsin ise juhuslikult ühe kalju, millele väga ligidale minnes tuli kiri justkui oleks mingi värav. Klõpsin selle peal siis ütles midagi teemal "ai ma ei saa veel muhvigi teha".
Eriti hea, et kalju iseenesest üsna sügaval metsa sees ja sellise asja peale ei ole eriti lihtne niisama sattuda.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 06.11.2006 01:00:22 vasta tsitaadiga

TanElofJ kirjutas:
aise kirjutas:

Meelitad ükshaaval välja tegelased, kes taga ajama hakkavad ja lööd nad oimetuks, ehk lööd kuni lävad lebama mõneks ajaks. Aga pead nad kaugele linnast välja meelitama, kuna kui mõni tegelane juhtub ligidal olema kes veel pahane pole siis saab ka see pahaseks.
Point selles, et "finishing move" pole vaja teha. Pärast seda kui üles tõusevad, nad sind enam ei jahi.

point on selles, et kui suvaline orc mind juba korra tabab, siis on kohe kõik teised linnas olevad tropid kah relvad väljas minu poole teel kohe
ja mul pole võimalik kedagi nendest oimetuks lüüa, tapab automaatselt ära icon_mad.gif ühesõnaga on mul ainus võimalus kõik ribadeks lõigata, siis
aga tekib mitu failed questi.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 06.11.2006 08:03:48 vasta tsitaadiga

TanElofJ, oskad sa öelda kus kaardi otsas see metsa sees oli (põhjas lõunas idas läänes; seal lumemöllus, kõrbes või seal keskel) ?

tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 06.11.2006 16:52:42 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
TanElofJ, oskad sa öelda kus kaardi otsas see metsa sees oli (põhjas lõunas idas läänes; seal lumemöllus, kõrbes või seal keskel) ?

Peast öeldes meeles nii palju, et asus sellel keskmisel alal (Myrtana) ühe kaevanduslinna kandis. Wolf Mine'ist natuke põhjapoole ja siis läheb üks konkreetne kahe natuke kõrgema seina vahel olev rada vasakule mäkke.

viimati muutis Elof 06.11.2006 17:33:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.11.2006 17:17:55 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Mina nimetaks enda olukorda bugiks. Kuna tegijad oleks võinud sellega enne arvestada. Samas oleks teadnud siis ei oleks pärast surnute puhastust seal ka kõik urkad tühjaks tassinud icon_lol.gif Ainuke viis kuda lahti sain sellest "tiitlist" oli see et tapsin kõik külas olevad elukad ära icon_rolleyes.gif

sounds more like design flaw.
mida sa actionrpgst ikka ootad, et tegelastega rääkida saaks?

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 06.11.2006 17:33:09 vasta tsitaadiga

see on bug mis muud... lihtsalt taipan küll miks nad karjusid: kui surnute puhastust tegin siis tassisin päris palju kraami ära kinnistest kirstudest. Ma teadnud et see asjandus seal veel eksisteerima hakkab.

Tegelastega saab rääkida aga bribe ja rääkimine ei funka lihtsalt. Vast patch tuleb mis selle parandab. Aga seal linnas vist enam queste ei ole ... vähemalt loodan seega ei huvita eriti.

tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 06.11.2006 18:50:43 vasta tsitaadiga

Olen veel päris alguses, aga siiamaani on ootamatult huvitav. See on hea, et ei saa võitluse ajal elusid täis tõmmata, teeb combati väga huvitavaks ja põnevaks. Surmasaamisoht on üsna suur, sellega on pinge garanteeritud. Just lõin mingi hiidämbliku koopas maha, süda hakkas iseenesest kiiremini lööma. icon_smile.gif Enne seda hüppas sisalik täiesti ootamatult näkku kingi - korralik ehmatus. Mäletan, kui esimest korda Gothic 2 pimedas öös huntide eest ära jooksin...Võttis ikka jahedaks küll. Õnneks on Gothic 3s sünge atmosfäär säilinud. Heliefektid, mis läbi kõrvaklappide tulevad, on samuti tasemel - loomade sammud, rohusahin, huntide ulgumine. Oblivion oli küll graafiliselt ilusam, aga sisult tühi, igav ja hingetu.
Bugidest olen senimaani kohanud tekstuuride osalist kadumist, mis restardiga kaovad, salvestamise ajal kiilub mäng mõnikord kinni, õine päike on viimase patchiga lõpuks kadunud. Pidev laadimine on muidugi jama, aga see on paratamatu. Kui mängu tegijad otsustasid loading screenidest loobuda, siis peab sellega lihtsalt leppima. Löödi lihtsalt käega ja mindi 2GB peale... See oli viga, oleks pidanud Oblivionist õppust võtma. See jooksis ikka tunduvalt paremini. Kui Gothic 3 kõik andmed sisse laeb, siis on FPS isegi kõrgem kui Oblivionis. Oblivioni võrdleks ilusa, aga seest ussitanud õunaga. Gothic 3 on pärl liivases ja krobelises merekarbis.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 06.11.2006 21:05:34 vasta tsitaadiga

okei nüüd olen ma totaalselt pissed off. nii põline gothicu fänn kui ma ka olen nüüd viskas koblaka ette. kas ma olen loll või milles asi. leidsin selle phuking rock portali või vrock stone üles kuhu pidime xardasega minema, vajutan use nuppu ütleb midagi i can't. xardas enam minuga ei räägi kuigi kuningas ja see zuben maha koksatud... masendav icon_confused.gif samasugune bullshit tuli mul gothic1 lõpuka juures kus neid mõõkasid enam läbi südame lihtsalt mingil x põhjusel läbi ei saanud lükata... igatahes suutsin ma tänaseni silma kinni pigistada bugide koha pealt aga see on juba liig mis liig icon_evil.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 06.11.2006 22:14:50 vasta tsitaadiga

oota patchi... mul oli Fallout 2 nõnda et enne mängu lõppu pani asi pange ja kõik läks piixu (aka skill poindid kadusid jne jne) ja ennegi oodanud patchi selleks et mäng läbi teha icon_rolleyes.gif

suht tigedaks teeb aga jah... peamine et parandavad oma jura ära.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 62, 63, 64  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.