Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
purexpure
HV veteran
|
04.11.2006 00:35:35
|
|
|
BTF, Viimases linnas on tõesti mõned sõidud rasked, eriti canyonid. Endal 80% tehtud . Praegu sõidan gallardoga, piix juhitavus
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
mOnster
Kreisi kasutaja

|
04.11.2006 00:57:42
|
|
|
no kuidas siis raske on, ja ei saa..
kevvu kirjutas: |
Ja kõik kurvid tuleb võimalikult suure kaarega võtta. |
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
04.11.2006 01:12:22
|
|
|
miks on ühes challenges vaja veokiga mentide eest 5 min põgeneda
veokil on nitro kah veel..
haige
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
kivi89
HV kasutaja
|
04.11.2006 01:29:53
|
|
|
Väga lühike mäng nii lühikese peale nüüd küll ~600 pole mõtet raisata
Esimese päevaga career läbi ning challenge seeriast kah enamus tehtud
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.11.2006 01:34:30
|
|
|
wtf nagu, 1. linnaosa on tehtud, teisest ~pool kah. paar tundi selleks ainult kuluski.
goddamn.
challenged pakuvad loodetavasti pikemaks rõõmu.
raskusaste on kahtlane, alguses sõitsin nagu väga pikalt üle vastastest, nüüd on tõsine jama sellega.
speedtrap on fuckedup. rääkimata jubekiiretest vastastest, sõidavad enda crewmated miski catchup süsteemiga checkpointidest müstilistel kiirustel läbi.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
04.11.2006 01:43:46
|
|
|
londiste kirjutas: |
wtf nagu, 1. linnaosa on tehtud, teisest ~pool kah. paar tundi selleks ainult kuluski.
goddamn.
challenged pakuvad loodetavasti pikemaks rõõmu.
raskusaste on kahtlane, alguses sõitsin nagu väga pikalt üle vastastest, nüüd on tõsine jama sellega.
speedtrap on fuckedup. rääkimata jubekiiretest vastastest, sõidavad enda crewmated miski catchup süsteemiga checkpointidest müstilistel kiirustel läbi. |
Selle jaoks on crew memberid need võidavad alati irw kui sa nende auto ära ehitad korralikult
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
04.11.2006 03:35:45
|
|
|
ja läbi ta saigi...mängu kaks põnevamat hetke olid algus kus driftis hakkama ei saanud ja viimane territoorium kus GT500 ai tahtnud eriti ette jääda...nagu mäng õpetas ostsin kõige võmsama masina mis ameeriklaste klassis oli ja see rikkus mängu totaalselt... ehk siis viimased canyosi sõidud võitsin peale esimest sirget...masin lihtsalt lippas vastasest mööda ja asi korras...terve mängu jooksul ei suutnud ükski ment mind kinni nabida ning isegi ühtegi spikestrippi ei näinud...ei teagi mitu taset neil mentidel oli...ise sain vast teise levelisse...igastahes minu hinnang sellele mängule pole eriti hea...most wanted igaljuhul parem...mis siis et tegevus toimus päeval...vähemalt olid seal drag, milestones ja rap sheat ja mendid vähemalt suutsid midagi...eriti mõnus oli viimase võidu puhul antud uued masinad...mis ma nendega peale hakkan...EA mõtles et mängu võiks iga klassiga läbi teha...EI...story on juba ju nähtud...mäng on läbi...jäävad vaid need karjäärivälised sõidud...
positiivne oli canyon, crew ja muscle...
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.11.2006 11:20:56
|
|
|
Challenge seeriat ei taha enam mänigda peale seda kui pidu LP640'ga driftima
Aga samas, esimene Gold challenge on siiani minu jaoks võimatu. Ei suuda seda Crossi pilli kuidagi ohjata pidurdamisel kurvis.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
zero
HV kasutaja

|
04.11.2006 13:27:32
|
|
|
Tere.
Mul tekkis selline küsimus, et kuidas ma autosid maha müüa saan Poes ei saa, vähemalt ma ei tea kuidas Ei näe seal "sell car" vms.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
04.11.2006 13:32:12
|
|
|
aga selles mõttes, et paar tundi on suhteliselt pikk aeg ikkagi. Ja minu arust suurema lõbu saab pigem auto häältest ja tuunimisest. Mida külge panna ja kuidas paremini mingit osa teha jne. Minu arust on see mäng midagi muud kui lihtsalt "läbi tegemine". Lihtsalt naudin ilusat pilti ja häid autosi ning ilusaid hääli, muu on kõik ükskõik. Ainuke asi ,mis mulle ei meeldi on politsei, sest see loll tunnusmuusika ja see vilkurite häälitsemine on jube tobe ja see rammimine jne. Võiks lihtsalt võidu kihutada ,see ka väga hea. Ning päeval on ikka lahedam kihutada kui kuskil öösel, kõik on üks vilkuv lõbustuspark. Iseenesest savi see mootor, aga tilulilusi võiks rohkem olla. Et saad musa panna ja neoone jne, et kahju et see ära kadus. Muidugi eks mootori tuuning on üks suuremaid lõbusi, aga paljusi see lihtsalt ei huvita.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
04.11.2006 13:36:22
|
|
|
zero kirjutas: |
Tere.
Mul tekkis selline küsimus, et kuidas ma autosid maha müüa saan Poes ei saa, vähemalt ma ei tea kuidas Ei näe seal "sell car" vms. |
Lähed enda garaazi, seal kus enda autosid saad vaadata seal pead vajutama nr.2'te ning siis tuleb valikusse sell car.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
zero
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Liuskur
HV kasutaja

|
04.11.2006 14:19:39
|
|
|
Hmm, ma mängisin 5 tundi, selle ajaga tegin mingi 7 sõitu(võitsin esimeste kordadega) ning tuunisin autot.. suht lahe mäng tundub ja mentide eest on suht raske ära pääseda, esimese heat leveli juures tundus nagu oleks MW kolmas heat.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat_013
HV veteran

|
04.11.2006 14:26:35
|
|
|
teise bossi (wolf) võitmine muskliga käis päris lahkelt 100meetriga mööda, 10sekki ja asi ants valus on ikka riisimehi lüpsta vana hea rauaga ja siis tuli ka see eelpoolmainitud "i let you win"
_________________ rat_013
#foursnow (winter driving experience) // •
013 Graphics (design / prepress / production) // • |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
04.11.2006 14:33:18
|
|
|
esimene kord kui ma bossi sõidus mööda sõitsin ja need sekundid hakkasid alla jooksma siis mõtlesin et mööda ei tohi sõita (lähtusin loogikast et punast värvi countdown halb ja roheline siis hea ) ja lasin tal endast mööduda aga õnneks sain ikkagist kuulda juba kuulsat lauset: "i let you win"
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
clemm
Kreisi kasutaja

|
04.11.2006 14:33:55
|
|
|
tsitaat: |
esimese heat leveli juures tundus nagu oleks MW kolmas heat.
|
no minaeitae, minuarust esimene level on vägakerge. ise jamasin nende värdjatega 15min. viienda leveli juures. tükkaega jurad et lahti saada.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
04.11.2006 14:43:51
|
|
|
Selline kusimus, et kui ma seda worldmappi vahin ja neid soitte seal siis kas Free runnis on ka selliseid soitte mida Worldmapis ei naita ja mille eest miskit head nanni atntakse
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
04.11.2006 15:58:03
|
|
|
V.a. neid üksikuid vastascrewmembereid, kellele saad challengi teha, vist mitte.
EDIT: Suht pees. Kolmas linn on lahti ja kõikidel teistel on tier 3 autod, mul on võimsaim valikuvariant Dodge Charger R/T, mis täistuuninguga ka ei saa Corvettide ja Murcielagode vastu.
Ehk siis, kust ma peaksin saama mingisuguse tier 3 auto unlockitud?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
04.11.2006 16:31:03
|
|
|
Sai nüüd mängu süvenetud natuke rohkem. Täitsa tore ajaviide ,aga ei midagi muud. Story on suht mõttetu ,aga ralli mängul ei saagi midagi eriti deepi olla. Jookseb väga kenasti ka aeglasemal arvutil. 1024x768 ja kõik põhjas peale Motion blurri ja Shader effects on low. Kui shader panna kasvõi mediumi peale hakkab auto imelikult valgust kiirgama ja see paras fps killer kah. Tuunimises olen vähe pettunud kuna EA vennad rääkisid ,et uskumatu yber1337h4xxx0r on see autosculpt ja rohkem pole midagi vajagi. Bodykitid on koledamad kui Most Wantedis olid. Tuunimis võimalusi jääks nagu iga seeriaga aina vähemaks...Ka see häirib ,et alguses saad nii vähe autosi lahti. Imo uuesti ma küll seda mängu ei viitsiks läbida. Ainukeseks vaheks oleks autojuhitavus Uued sõidud on suht ägedad kuigi kahju ,et dragi pole. Kuigi kokkuvõttes on carbon huvitavam kui MW. MW-s viskas see nüri kärutamine suht kohe üle...
Proovisin challenge seeriat kah Challenge seeria sai ette võetud enne careeri ja uutest sõidustiilidest ei teadnud midagi. Üritasin siis seda esimest sõitu Lexusega kus pead vastasel võimalikult lähedal järgi püsima. Aga mina ei teadnud seda. Mõtlesin ,et vaja ikka mööda sõita ,et võita Kangekaelselt sai pea tund aega jännatud selle challengega ,enne finishit kohe restart muidugi ,et kindlasti teada ei saaks ,et see punktide peale.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.11.2006 16:54:12
|
|
|
krt roolitugi on mängul küll kehvem kui varem
ainult combined mode töötab
ja gaasipedaali täpsusest ei ole juttugi, kas põhjas või ei midagi
et rahulikult 60km/h sõita, siis tohib jalg ainult kergelt pedaali puudutada
kui most wantedis seda catch up'i peal poleks, siis oleks mw oluliselt kõvem
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Defeee
HV kasutaja

|
04.11.2006 18:56:58
|
|
|
Kellogg's kirjutas: |
V.a. neid üksikuid vastascrewmembereid, kellele saad challengi teha, vist mitte.
EDIT: Suht pees. Kolmas linn on lahti ja kõikidel teistel on tier 3 autod, mul on võimsaim valikuvariant Dodge Charger R/T, mis täistuuninguga ka ei saa Corvettide ja Murcielagode vastu.
Ehk siis, kust ma peaksin saama mingisuguse tier 3 auto unlockitud? |
mul oli porsche olemas siis, kui ma ei eksi.. sellega vedas küll järgi ikka.. või siis rx-7
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
04.11.2006 19:25:30
|
|
|
Porsche Cayman?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Defeee
HV kasutaja

|
04.11.2006 19:53:56
|
|
|
jp.. ma olen sõitnud segamini autodega..
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
04.11.2006 20:08:18
|
|
|
Kas keegi seletaks mulle autosculpti,kui ma mõne jupi poest ostan siis ei saa sittagi sellega teha ju.Ma muidu täitsa alguses.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|