Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Unholy
HV veteran

|
01.11.2006 19:41:51
|
|
|
sooviks kah väga seda Inglise - Eesti sõnastikku... Rat tee valmis
S40 ei ole aint nokial S40 näitab mobla ekraani suurust, nii nokia liigitab neid ekraani suurusi. Jar failid töötavad suht kõigil telefonidel ja nii, et ühesuuruse SonyEriccsoni vms ekraani ja samsuure nokia "S40" mängud ja proged töötavad mõlemal.
S60 tähendab Nokia Smart Phone, st. SIS failid lähevad käima ja jar failid. Symbiani OPiga. Nendel lähevad muidugi samasugused jar failid tööle mis teistel telefonidel samasuure ekraaniga. Ainult, et Teiste firmade telefonidel ei lähe SIS failid tööle nii, et kui näete kuskil kirja, et proge is for S60 siis küllap on tegu SIS failiga...
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
01.11.2006 21:49:18
|
|
|
eino, S40 matchib jah nii, aga mis S on siis näiteks Sonyericsson K750i, Sonyericsson K500, SE T290i jne. Et ega ikka ei ole nii tegelikult.
_________________ www.allarifoto.eu |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
02.11.2006 09:41:23
|
|
|
ok, peab vist tõesti tegema hakkama, päris paljudel oleks huvi.
Järgmisel nädalal üritan aega leida
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mac86
HV vaatleja
|
02.11.2006 13:35:46
|
|
|
Unholy kirjutas: |
S40 ei ole aint nokial S40 näitab mobla ekraani suurust, nii nokia liigitab neid ekraani suurusi. Jar failid töötavad suht kõigil telefonidel ja nii, et ühesuuruse SonyEriccsoni vms ekraani ja samsuure nokia "S40" mängud ja proged töötavad mõlemal.
S60 tähendab Nokia Smart Phone, st. SIS failid lähevad käima ja jar failid. Symbiani OPiga. Nendel lähevad muidugi samasugused jar failid tööle mis teistel telefonidel samasuure ekraaniga. Ainult, et Teiste firmade telefonidel ei lähe SIS failid tööle nii, et kui näete kuskil kirja, et proge is for S60 siis küllap on tegu SIS failiga... |
Unholy mis krdi juttu sa ajad?Nagu keegi kuskil ütles -täielik hülge mõla S40 ei tähenda mingit ekraani suurust - sel pole ekraani suurusega mingit pistmist.Või mis su progede nõuded arvutile käivad monitori suuruse järgi või?
Lihtsaim viis seletada oleks,et üks on nagu rohkem mõeldud lastele(s40) teine juba täiskasvanutele(s60)
"Märgistusega" s60 on Symbian 60 operatsiooni süsteemiga telefon,s40 on java telefon!
Millegi pärast arvan ma,et sul omal on java telefon
Ja Symbian60 telefone ei ole enam ainult nokial vaid on ka juba teistel tootjatel mõned olemas http://www.s60.com/life/s60phones - sellel lingil on kõik S60 telefoni mudelid olemas ja ka infot S60 koha üldse
R A T kirjutas: |
Järgmisel nädalal üritan aega leida  |
RAT, kas plaanid teha .jar'i või .sis'ina selle sõnastiku? Viimane oleks äge,oleksin sellest küll huvitatud siis
|
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
02.11.2006 15:44:14
|
|
|
Mac86 kirjutas: |
S60 tähendab Nokia Smart Phone, st. SIS failid lähevad käima ja jar failid. Symbiani OPiga. Nendel lähevad muidugi samasugused jar failid tööle mis teistel telefonidel samasuure ekraaniga. Ainult, et Teiste firmade telefonidel ei lähe SIS failid tööle nii, et kui näete kuskil kirja, et proge is for S60 siis küllap on tegu SIS failiga... |
Unholy mis krdi juttu sa ajad?Nagu keegi kuskil ütles -täielik hülge mõla S40 ei tähenda mingit ekraani suurust - sel pole ekraani suurusega mingit pistmist.Või mis su progede nõuded arvutile käivad monitori suuruse järgi või?
Lihtsaim viis seletada oleks,et üks on nagu rohkem mõeldud lastele(s40) teine juba täiskasvanutele(s60)
"Märgistusega" s60 on Symbian 60 operatsiooni süsteemiga telefon,s40 on java telefon!
Millegi pärast arvan ma,et sul omal on java telefon
Ja Symbian60 telefone ei ole enam ainult nokial vaid on ka juba teistel tootjatel mõned olemas http://www.s60.com/life/s60phones - sellel lingil on kõik S60 telefoni mudelid olemas ja ka infot S60 koha <b>ül<font color=red>d</font>se</b>
R A T kirjutas: |
Järgmisel nädalal üritan aega leida  |
RAT, kas plaanid teha .jar'i või .sis'ina selle sõnastiku? Viimane oleks äge,oleksin sellest küll huvitatud siis  |
Sa oled idioot w? Mobiil on sul arvuti w? Mobiili programmide värk miks nad teistele ei hakka ongi selletõttu, et ekraanid on erineva suurusega. Mul on olnud S60 S40 ja hetkel Sony Ericcson w810i. s40 ja s60 programmid on tihti 100% analoogsed nagu Ancient Empires II S40 ja S60 versioon, mõlemad on jar-id. kuid samas S60 versioon S40 käima ei lähe.
Nii, et palun ära aja lolli lasteversiooni juttu kui endal aju peas ei ole...
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
02.11.2006 17:00:06
|
|
|
ikka jar, mul endal "s40" tel, nagu siin juba jutuks
Ja jar töötab väga edukalt ka s60te peal, niiet rahu
Pealegi, ei kujuta etet kuidas symbiani jaoks midagi tehakse üldse (pole uurinud)
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
03.11.2006 00:04:44
|
|
|
Unholy, siiski pole sul õigus. Mis siis näiteks SE W810i S-värk on? ja siis veel näiteks K500i jne. S on siiski Nokia värk. S30 - 3510i (96x65pix vist), 3100,3200 jne on S40 (128x128pix), 6230i on S40v2 (208x208pix), S60 on Symbiani smartphone (enamus 176x208pix, aga nüüd on teisi ka)
Et jah.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
03.11.2006 06:29:26
|
|
|
et jah, ekraani suurusega pole siin miskit pistmist, see s30 s40 s40v2 , s60, s60v2, s60v3, s80 on kõik op süsteemind nagu ka windowsid mis on telefonidele jne. Endal on näiteks harukordselt suur ekraan ja seega on tõesti nimõnegi mänguga probleeme, kuna ekraani suurus ei klapi ja siis on väike jupats üleval nurgas.
Väike näide s60v3 ehk siis symbian 9.1ga telefonide ekraani suurustest, kõik söövad üht ja sama manti kuid ekraanid: (võetud teemast https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=277749)
3250 - 176 x 208
5500 - 208 x 208
E50 - 240 x 320
E60 - 352 x 416
E61 - 320 x 240
E62 - 320 x 240
E70 - 352 x 416
N71 - 240 x 320
N73 - 240 x 320
N75 - 240 x 320
N80 - 352 x 416
N91 - 176 x 208
N92 - 240 x 320
N93 - 240 x 320
N95 - 240 x 320
|
Endal E70 ja TÖÖLE LÄHEVAD kõikide resolutsioonidele tehtud programmid, iseasi kas nad ka õiges suuruses mul näivad.
Nii et ära nüüd vaidle, loeb süsteem mitte mingi ekraani suurus. Ekraani suurus loeb aint osade rakenduste puhul kus ei osata teha programmi enda suurusmõõtmeid vastavalt ekraanile muutma.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
03.11.2006 10:33:53
|
|
|
KillerXP'l on õigus jah. Nokia OP süsteemide tähised vms on need siis.
Mul lähevad samamoodi kõik JAVA rakendused tööle, aga ekraanipoolest ei pruugi tööle minna. Endal .sis ei tööta kuna pole siiski Symbian.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mac86
HV vaatleja
|
03.11.2006 13:37:42
|
|
|
Sa oled idioot w? Mobiil on sul arvuti w? Mobiili programmide värk miks nad teistele ei hakka ongi selletõttu, et ekraanid on erineva suurusega. Mul on olnud S60 S40 ja hetkel Sony Ericcson w810i. s40 ja s60 programmid on tihti 100% analoogsed nagu Ancient Empires II S40 ja S60 versioon, mõlemad on jar-id. kuid samas S60 versioon S40 käima ei lähe.
Nii, et palun ära aja lolli lasteversiooni juttu kui endal aju peas ei ole... |
Kallis Unholy,seda esimest küsimust võid sa iseendilt küsida,sest kui keegi idioot on siis saad seda olla siin ainult sina ise Kui sul on S60 telefon olnud siis ma arvan,et sa oled olnud erinevalt teistest lihtsalt üks loll S60 kasutaja,kui asjast nii vähe siiani tead Ja ei tea kas sul tegelikult s60 telefon olnud ongi kui sa ei tea mis s60 tähendab!
Pole mõtet hakata mingit lolli mõla ajama kui ise midagi asjast ei tea,uuri enne kui hakkad targutama ning endast targemaid sõimama( )...muidu ajad siin teised ka segadusse kes üritavad siit mingit tarkust teada saada
Kas minu tel on arvuti?...mul on Nokia 6630 Symbian 60v2
operatsiooni süsteemiga ja 220mhz prosega - ega suurt vahet enam pole vist jah ju kas tel või minu esimene arvuti mis oli 200mhz prosega Nõustun KillerXP arvamusega!
Ning kordan veel kord,S60 on operatsiooni süsteem !
rocket,kust krt te seda infot välja loete?Kuskilt java mängude lehelt?Unusta need ekraani suurused
R A T, aga kas sa sel juhul omale S60 telefoni ei viitsi osta? jarrid töötavad muidugi mul aga .jar on nats igav .sis'ide kõrval Väikeseks näiteks võiks tuua tegelikult ju ka selle,et s60 seerial ei teki ekraani suuruse puhul pea kunagi probleemi,olgugi et need ekraanid pole sel seerial kõik ühe suurusega ning jar'id on enamus ka tehtud väiksema ekraani jaoks...S60 telefon lihtsalt näitab rakendust nii palju väiksemalt displeil kuidas see rakendus loodud on
Väike link ka:LINK-lugege
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
03.11.2006 14:19:43
|
|
|
Alles ostsin w810i, ei tahaks veel vahetada, raha niigi vähe
btw w810i paneb ka ise reso paika
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
06.11.2006 16:37:38
|
|
|
Symbainile on VÄGA palju sõnastikke. Äkki keegi on täisversioonile käpa külge saanud (S60 V1/v2) 3230
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
06.11.2006 18:54:43
|
|
|
Nii, et palun ära aja lolli lasteversiooni juttu kui endal aju peas ei ole... |
Kallis Unholy,seda esimest küsimust võid sa iseendilt küsida,sest kui keegi idioot on siis saad seda olla siin ainult sina ise Kui sul on S60 telefon olnud siis ma arvan,et sa oled olnud erinevalt teistest lihtsalt üks loll S60 kasutaja,kui asjast nii vähe siiani tead Ja ei tea kas sul tegelikult s60 telefon olnud ongi kui sa ei tea mis s60 tähendab!
Pole mõtet hakata mingit lolli mõla ajama kui ise midagi asjast ei tea,uuri enne kui hakkad targutama ning endast targemaid sõimama( )...muidu ajad siin teised ka segadusse kes üritavad siit mingit tarkust teada saada
Kas minu tel on arvuti?...mul on Nokia 6630 Symbian 60v2
operatsiooni süsteemiga ja 220mhz prosega - ega suurt vahet enam pole vist jah ju kas tel või minu esimene arvuti mis oli 200mhz prosega Nõustun KillerXP arvamusega!
Ning kordan veel kord,S60 on operatsiooni süsteem !
rocket,kust krt te seda infot välja loete?Kuskilt java mängude lehelt?Unusta need ekraani suurused
R A T, aga kas sa sel juhul omale S60 telefoni ei viitsi osta? jarrid töötavad muidugi mul aga .jar on nats igav .sis'ide kõrval Väikeseks näiteks võiks tuua tegelikult ju ka selle,et s60 seerial ei teki ekraani suuruse puhul pea kunagi probleemi,olgugi et need ekraanid pole sel seerial kõik ühe suurusega ning jar'id on enamus ka tehtud väiksema ekraani jaoks...S60 telefon lihtsalt näitab rakendust nii palju väiksemalt displeil kuidas see rakendus loodud on
Väike link ka:LINK-lugege  |
Irw, S60 pole operatsiooni süsteem vaid Symbian OS on operatsiooni süsteem.. Natuke võiks lugeda kah enne kui jälle mingit eriti lolli juttu ajad. 6630 ja 6670 on mõlemad S60 kuid Symbian OS on neil erinev. OS = sama mis Eestikeeles OP = Operatsioonisüsteem, S60 = Series 60. Irw kui sa lähed mõne targema mehe juurde poes ja ütled, et sa tahad S60 operatsiooni süsteemiga telefoni siis sind naerdakse välja. Nii, et ei tasu sul siin mingit väga lolli möga ajada.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
06.11.2006 23:42:13
|
|
|
Esiteks, andke andeks, translaator lükkub kaugesse tulevikkus, sain nimel oma sinihamba jälle korralikult tööle, ja tegelen nüüd programmiga, mis esmalt endale vajalik.
Natike infi proge kohta, äkki pakub teilegi huvi:
Kasutasin w810i remote control varianti, mis telefonil peal on.
See võimaldas vähe asju (hiir, noolenupud, enter, esc, f10, alt+tab ja veel mõned taolised nupud)
Kuna ma olen piisavalt laisk, et tahta voodist häda korral kirjutada, volume sättida, laulu vahetada, filmi vahetada, ja mida iganes veel teha, hakkasin kirjutama programmi, mis seda võimaldab...
Põhimõte on selline, kui programm käib, ootab ta ctrl+alt+1 (nö mode nupp, telefonil on see tärn) kombinatsiooni, mis muudab nuppude funktsioone.
Tavanupud vahetatakse välja nüüd minu nuppude vastu (reziime saab teha mustmiljon, seega lõputult võimalusi, mida telefon su arvutis teha saab...)
Nupud 1-9 ja null on uute funktsioonide nupud, * on mode ja # nuppu kahjuks muuta ei saa, see vajutab starti koguaeg
Programmi alustasin lihtsast 0-9 nuppudest, aga seal tekkis probleem 3,9 ja nulliga (miskipärast delphi läheb lolliks ja ei bloki telefoni poolt saadetud nupukombinatsioone, kui override tahab ise saata klaviatuuri emuleerimist, raske seletada )
Siis mõtlesin väikse alternatiivi, tegin terve klaviatuuri (täna ei viitsind enterit ja sümboleid veel lisada, aga see on käkitegu, tähtedega oli veelgi lihtsam)
Programm on kõikide akende peal ja ei võta fookust ära, seega saad edukalt msnis sellega kirjutada, pildilt on näha ka kuidas sellega notepadi kirjutasin
Volume nupud jmt on põhimõtteliselt sama scripti järgi, nagu mu UltraX klaviatuuri enchancher, seega ainult copy paste (selle nädala jooksul ma loodan )
Esialgu on kavas klaviatuur lõpetada ja teha eraldi mode meediaprogrammide (winamp/mediaplayer) juhtimiseks.
kuna igas modes töötab D-Pad ka hiirena (ja softkeyd parema/vasaku klikina + saab dragida ja droppida, siis on võimalused juba praegu väga suured! KUID hetkel ei poe programm traysse ja üldse näeb robustne välja (natuke tegin pilte klahvistikust, mis peaks algajaid abistama veits ))
Aga siit piltide juurde:
http://rat.planet.ee/Programs/pics/
Suurt midagi näha pole
Ma demot ennast veel ei pane, suht poolik on.
Töötama peaks kõikide SE telefonidega, millel on sinihambaga kaugjuhtimine, muude telefonide kohta pead ei anna
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
07.11.2006 22:52:14
|
|
|
no peale sinihammast ja arvatavasti peale sünnipäeva ja jõule ja uut aastat, ehk siis järgmse aasta algus hiljemalt, nimelt mul endal pole sõnaraamatut absull vaja...
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
08.11.2006 00:24:05
|
|
|
äkki paned siis selle müüki vms kasvõi. 10.- proge. Hv.ees müüd. Teeniks Big Maci raha ikka ära . Ma ostaks igatahes, usuks, et veel oleks. Ja loodan, et keegi seda kuhugi endal üless kah ei riputa vms.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
08.11.2006 08:25:15
|
|
|
heh, idee on hea, aga samas kahtlen, et ostjad rohkem kui 2-3 tuleks, jar on lihtne edasi anda
plaan on ka see programm üritada teha
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
08.11.2006 18:35:42
|
|
|
www.mess.be kaudu on siis saadaval Windows Live Messenger mobiili jaoks. See on küll suht algeline, aga vist töötab. (ise pole proovinud veel, aga screenshotide peal on Inglisekeelne, aga mul on hiinakeelne :/)
Kes tahab, proovigu.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
12.11.2006 19:46:13
|
|
|
Marek16 kirjutas: |
Üks küsimus jälle et kui moblale eestikeelt pele panna et siis peab terve softi ära vahetaja? ja kui palju see maksma võiks minna? |
garantiiga peaks vist tasuta olema (vähemalt mul on olnud elisas, kui nad kohapeal seda tegid), kui on uus symbian 9.1 seeria telefon siis on nokia lehel vastav soft olemas millega seda kodus teha. Vastasel juhul oli vist nii 150-250 kodumaise rahaühiku kanti.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek16
HV kasutaja

|
13.11.2006 00:35:58
|
|
|
[/quote]
garantiiga peaks vist tasuta olema (vähemalt mul on olnud elisas, kui nad kohapeal seda tegid), kui on uus symbian 9.1 seeria telefon siis on nokia lehel vastav soft olemas millega seda kodus teha. Vastasel juhul oli vist nii 150-250 kodumaise rahaühiku kanti.[/quote] Aga saaksite selle aadressi öelda kus seda softi saaks telefon on ise nokia 6230
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mac86
HV vaatleja
|
14.11.2006 20:09:09
|
|
|
Irw, S60 pole operatsiooni süsteem vaid Symbian OS on operatsiooni süsteem.. Natuke võiks lugeda kah enne kui jälle mingit eriti lolli juttu ajad. 6630 ja 6670 on mõlemad S60 kuid Symbian OS on neil erinev. OS = sama mis Eestikeeles OP = Operatsioonisüsteem, S60 = Series 60. Irw kui sa lähed mõne targema mehe juurde poes ja ütled, et sa tahad S60 operatsiooni süsteemiga telefoni siis sind naerdakse välja. Nii, et ei tasu sul siin mingit väga lolli möga ajada. |
Sry,aga hoopis mina naeran sinu välja
Kardan,et sa ei saa ise ka enam oma jutust aru!
|
|
tagasi üles |
|
 |
superior
HV Guru
|
14.11.2006 20:25:32
|
|
|
Sry,aga hoopis mina naeran sinu välja
Kardan,et sa ei saa ise ka enam oma jutust aru!  |
Väga hästi oli ära seletatud sulle see asi.. natukene loe ja mõtle!
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
16.11.2006 17:18:28
|
|
|
Marek16, ma ütlesin et juhul kui sul on symbian 9.1, siis saad. antud juhul on sinu telefon S40 baseeruv. Sellega pead garantiisse jooksma softi uuenduseks. Tee endale vajalikud backupid telefonist ära sest midagi alles ei jäeta, võta garantiipaberid näppu ja mine astu mõnda hooldusse sisse ja uuri asja. Garantiiperioodil kui on tekkinud telefonis viga siis tehakse ikka minuteada tasuta (garantii peab kehtima). Muide kuna sa varem mainisid eesti keele eraldi pealepanekut siis ma vihjaks et garantii peab olema eesti päritolu . Kui seda pole siis peaksid mõnes väiksemas mitte operaatori poolses esinduses saama kusagil 100-200 eest uuenduse tehtud. Iseasi kõikidel pole see võimalik. Sai kunagi 3100 telefoni softi uuendatud kesklinnas ordiga ühes majas asunud mobiilipoes. (pro kapital vms oli hoonel nimeks, kohe kõrval oli sampo panga uhke maja, iseasi kas seeveel töötab)
Mac86, Väheke segane see tekst ju oli, kuid 2kordsel lugemisel võin väita et täitsa õige. S60 on lihtsalt seeriatunnus ja sinna alla kulub mitu erinevat OS'i.
miskine tootjapoolne list http://www.symbian.com/symbianos/releases/symbianosreleases.html
kuid antudjuhul pole see täielik, seal tunduvad ainult uuemad olevat.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
21.11.2006 13:48:21
|
|
|
timpZZZZ kirjutas: |
oleks siis vaja progret telefonile millega telekat juhtida saab Irdaga |
nimeks on Psiloc irRemote või siis Psiloc Total irRemote. Tavalisele symbule on ta kenasti olemas, java baasile pole tehtud ja 3ndale seeriale pole ka veel saadaval kahjuks.
Kuna asi on tasuline, siis pakun kõigest demo kättesaamise lingi: http://shop.psiloc.com/en/
*Vaata et õigele seeriale võtad, telefoni saad määrata ülevalt vasakult nurgast et lihtsam oleks
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
21.11.2006 17:42:03
|
|
|
Kas mingit videopleierit JAVA telefonile ka olemas on. Võiks olla, kuna minu SE W810i saab failidele ligi küll. Mugav oleks simpsoneid vaadata, saaks parema kvaliteediga. (sisseehitatud pleier toetab kuni 144x176, aga ekraan on 176x220, ja selletulemusel kvaliteet väheneb(fullscreenis hakkab venitama)) subtiitri tugi võiks ka olemas olla. Ärge tulge seletama, et ei näe lugeda neid ja sitt vaadata, mina näen subtiitreid lugeda ja filmi ennast ka. Kooli/tööle/kus iganes bussiga minnes on mõnus asi.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|