Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tuhkur
HV veteran

|
12.03.2003 20:02:13
Postituste kustutamine |
|
|
Nagu ma aru saanud olen siis mida rohkem on teemasi/postitusi seda rohkem see HV'd koormab...ja seepärast kustutatakse ärifoorumis vanad teemad ära...on nii?
aga kas siis ka Ürituste foorum'is mingid 2001a teemad mis on lukku pandud on ka vajalikud? nagu seal see kokkutuleku teema...ma nüüd küll ei usu ,et keegi seda enam loeb...
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
12.03.2003 20:03:47
|
|
|
Tuhkur, kus sa elanud oled?
Kas sa ei panud tähele, milline jama vahepeal oli, kui mõned moded (mina kaasaarvatud) mõned offtopic teemad kustutasime.
Ja HV kokkutulekud on ajalugu. Hea vahest kõrvale lugeda.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
12.03.2003 20:13:47
|
|
|
no selge...tuli väike mõte lihtsalt...aga huvitaks siiski paljud neid ürituste foorumis olevaid vanemaid teemasi veel loevad
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
12.03.2003 20:16:55
|
|
|
Tuhkur kirjutas: |
no selge...tuli väike mõte lihtsalt...aga huvitaks siiski paljud neid ürituste foorumis olevaid vanemaid teemasi veel loevad |
siis võiks kogu forumi ära kustutada
Kõik teemad, millel vähegi pointi võib leida säilitatakse.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
12.03.2003 20:18:30
|
|
|
ürituste foorumi teemad on ajalugu ise (välja arvatud need mõned üksikud seti-teema spinoffid, mille kustutamisest ei tuleks vist midagi halba)
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|