|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
XD
HV kasutaja

|
24.10.2006 21:41:38
|
|
|
| denis28 kirjutas: |
| oled installid neid tweaks-e w? |
Jah, täitsa töötasid ka. Soovitan siiski backupi teha
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
24.10.2006 22:26:24
|
|
|
| Totu user kirjutas: |
| mutabor kirjutas: |
| syncmahv kirjutas: |
| Täpselt nii.. kui ei meeldi siis ära mängi. Gothic annab lihtsalt siukse elamuse, mida paljud mängud ei anna ning vot selle pärast ma seda mängingi. |
justnimelt... tuli aeg meelde kuidas morrowind mind oksele ajas(no krt ma andsin sellele võimalust, ausõna, oma paarkümmend tundi ja seda hulga modide abil) ja gothic2 oli selline mäng et kohe algusest peale läks peale ja oli just see õige. |
Paistab ,et inimesed on väga erinevad ikka Mulle just morrwind raskelt meeldis ja vastupidi sinu arvamusele on Oblivioni tase kõvasti langenud võrreldes morrowindiga. |
ma hindasin pigem toote kvaliteeti nagu sellist. mängitavuse poole peal kindlasti paadunud morrowindi fänn oli pettunud oblivioni proovides.
gothic3 puhul mul tuli miskipärast vana gothic2'e mõnus tunne peale. ma pole eriline gothicu fänn, esimene osa läks minust mööda ja proovisin ma seda alles peale teist osa mängimist ja ei istunud. teist osa ei lõpetanudki, täpselt ei mäleta mis vahele tuli, kas teine mäng, töö või elu... praegugi mõtlen et saada või naise ära nädalavahetuseks või nii
meeldib väga gothicu puhul ka see kuidas piiratakse sinu liikumist maailmas. kui pole piisavalt tugev siis teatud kohtadesse lihtsalt ei tasu ronida, saad peksa ja kogu mooz . skillide systeem on ka päris lahe, teises osas meeldis samuti et pidi ikka õpetaja endale otsima. combat on kahjuks lihtsustatud nüüd, teises osas vahepeal tekkis tunne nagu mängiks Blade of Darknessi vms
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
24.10.2006 22:49:04
|
|
|
vot jah Gothic 3'e combat võiks samasugune olla nagu Blade of Darkness'is, mis oli omal ajal kunagi väga kõva mäng . seal pidi ikka tükk aega mõõgaga vehkimist harjutama, kui lõpuks kõik igasugused combod selged olid
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 04:55:58
|
|
|
| prigo kirjutas: |
Üleüldse ei saagi seda komapassi questi juhendama panna?
Jama noh.Mõne questiga otsid ennast lolliks.Nagu seal dump camo vms pead mingid pandiid üless otsima.Üks vend tahab veel sinuga kaasa tulla ja värki.Otsin otsin aga ei leia.  |
mös sa ei oska kompassi kasutada?
questis öeldakse et tondid on põhja pool: võtad põhja suuna ette ja hakkad selle poole tatsama (üldiselt ei ole asjad eriti kaugel aga on ka erandeid) kuni leiad miskit ülesse.
see kus kohas mis ilmakaar asub peaks kah selge olema ning mapil näeb kah selguse mõttes ära kuhu mis kompassi nool viib.
ma igatahes vaatan ära questis kuhu poole viidati ja siis kompassi järgi tuhnin ringi. AGA vahest on osa asju ära peidetud ja sageli ei märkagi. Ma ükskord käisin ühest koopast suht ligidalt mööda ja midagi ei märganud. Lihtsalt gothic 3 on koopad jms asjad reaalsemalt ehk siis ära peidetud.
lõpuks ometi tuleb üks mäng kus saab ajusid kasutada ja mõelda ja kohe näha kuda osa hätta jääb...
mõnes questis võiks jah suts rohkem infi olla aga asi niigi lihtne. vahest lihtsalt komistan asjade otsa
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
25.10.2006 07:02:16
|
|
|
angel, ma ei mäleta nüüd kas sina või kes see oli kes mainis et kompassi järgi leiab kõik questid üles mitte, et endal vaja oleks aga pani mõtlema et kas tõesti nii kergeks tehtud mäng aga paistab siiski, et ei ole
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 07:30:08
|
|
|
| limp kirjutas: |
angel, ma ei mäleta nüüd kas sina või kes see oli kes mainis et kompassi järgi leiab kõik questid üles mitte, et endal vaja oleks aga pani mõtlema et kas tõesti nii kergeks tehtud mäng aga paistab siiski, et ei ole |
nu selgitus:
kompass näitab ära kus suunas asi on AGA ta ei näita kus asi on. Ehk siis selle järgi tead kuhu poole peab jooksma ja uurima minema.
Igatahes ise seni hakkama saanud ainult üks erand: siiani ei leia ühte orkide urgast ... samas teatud ala veel käimata. Samas leidnud selle otsingu käigus igasugu huvitavaid kolle. Seega see mäng sunnib sind mapi uurima ja ongi huvitavam. Vähemalt ei ole punktist A punkti B jooksmine ja vahepeal nagu midagist ei näegi mis toimub metsas.
mudeks keegi viitsiks öelda mis on default audio settingud mängul. Sai sutsu näppitud neid ja ma doh ei kirjutanud defaulti ülesse... ja audiole eraldi default nuppu nagu ei ole tehtud mängul.
samas kohe näha et saksa mäng. muutke tegelaste häälte tugevust ja saate aru mida mõtlen. Samas kas mitte suht kallis ei ole teha mäng kahes keeles... inglise keelne tegelaste hääl igatahes on tasemel (samas ühes kohas räägib noor mees vanuri häälega.... dam unustati vist vanuri mudel teha mängule )
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raimo21
HV kasutaja
|
25.10.2006 09:59:35
|
|
|
et siis gothig 3 peategelane on saanud endale Pirates of the Caribbean'ist Jack Sparrow kompassi kuidas tal see küll õnnestus
gothic 1 ja 2 küll mingit probleemi pold questide tegemisega et oleks vaja old mingit kompassi mis asjade asukohta näitaks
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
25.10.2006 10:02:20
|
|
|
minu arust siiski see kompass ei näita mitte midagi peale ilmakaarte... vali ükskõik mis quest ja kompass jääb ikka samasse suunda näitama...
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 10:05:32
|
|
|
| raimo21 kirjutas: |
et siis gothig 3 peategelane on saanud endale Pirates of the Caribbean'ist Jack Sparrow kompassi kuidas tal see küll õnnestus
gothic 1 ja 2 küll mingit probleemi pold questide tegemisega et oleks vaja old mingit kompassi mis asjade asukohta näitaks |
mis värk selle kompassiga siis on ? ma küll pole märganud et ta vales suunas näitaks. Vaadake siis mapi ja seal ju kergelt näha kus on mis ilmakaar.
või siis rahvas lihtsalt ei oska orienteeruda ja ei taipa ära kus mis asub kuna osa asju on tõesti peidetud (teatud koopad olid jah suht peidus aga nõnda on ka looduses).
üht mässajate asukohta andis otsida kuna suht prolt oli ära peidetud
seega see lisaks mängule reaalsust. muidu kõik asjad aka: salajane koobas aga suur latern keset asukohta mis paistab 5km kauguselt juba silma
to limp: mis sul kompass siis ei pööragi vms suunda ei muuda kui sa ise end pöörad? ehk siis kui jooksed lõuna suunas siis kompass sul näitab midagi muud ?
või ei oska rahvas kompassi lihtsalt kasutada... või mul siis töötav kompass seal mängus
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
25.10.2006 10:07:39
|
|
|
| angel kirjutas: |
| raimo21 kirjutas: |
gothic 1 ja 2 küll mingit probleemi pold questide tegemisega et oleks vaja old mingit kompassi mis asjade asukohta näitaks |
mis värk selle kompassiga siis on ? ma küll pole märganud et ta vales suunas näitaks. Vaadake siis mapi ja seal ju kergelt näha kus on mis ilmakaar.
või siis rahvas lihtsalt ei oska orienteeruda ja ei taipa ära kus mis asub kuna osa asju on tõesti peidetud (teatud koopad olid jah suht peidus aga nõnda on ka looduses).
üht mässajate asukohta andis otsida kuna suht prolt oli ära peidetud
seega see lisaks mängule reaalsust. muidu kõik asjad aka: salajane koobas aga suur latern keset asukohta mis paistab 5km kauguselt juba silma
to limp: mis sul kompass siis ei pööragi vms suunda ei muuda kui sa ise end pöörad? ehk siis kui jooksed lõuna suunas siis kompass sul näitab midagi muud ?
või ei oska rahvas kompassi lihtsalt kasutada... või mul siis töötav kompass seal mängus  |
ei noh sa oledj ätnud mulje nagu näitaks kompass questi valimisel selle questi goali suunda... mina seda kompassi niivõinaa ei kasuta vahin mapi pealt kui kuhugi ära ekslen (otsin mõnda teed vms). kompass imo suht useless...
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 10:16:31
|
|
|
oh jummal mis värk on: ma ütlesin et Questis ÖELDAKSE kus suunas minema peab aka põhi lõuna jne jne jne jne. Ja kompassi JÄRGI saab aru kuhu poole sa pead minema. Et tead et sa ikka põhja poole tatsad. Ehk siis ei pea vaatama mapi kuhu suunas liigud.... nagu päris elus kasutad kompassi noh. Keegi siis ei ole kompassiga päris elus tutvust teinud ja ei saa aru et on olemas ilmakaared vms värk ? See sama värk mängus.
Tõesti vist vaja mingit punast joont seal mängus mis punktist A punkti B viib. Siis rahvas rahul. Ma igatahes naudin otsingut metsas ja korjan lilli ja tappan tonte
nüüd vist said kõik aru mida mõtlesin lõpuks ... loodan
samas mul quest kus otsin teatud rahvast ja ei leia neid kusagil... samas liiga kaugele ei julge otsima minna. nagunii teadagi et nad kusagil peidus või koopas ära eksinud vms värk questiga seotud. Ma sageli lähen 1 questi tegema ja teepeal saan neid 10 tükki juurde Pärast exp punne lendab kõvasti.
Igatahes queste paistab seal piisavalt olevat. Ma pole veel pooltki mapi läbi käinud ja juba suht kõvasti kraami teinud.
keegi parem võiks öelda kuda saaks kulla kamakast münte teha vms värki (mäng viitaks nagu et saab teha) mul seda kulda roppult juba aga vaja müntideks teha samas keegi ei ole pakkunud veel mingit skilli.
ja kuramuse vennikesed kes õpetavad kahe mõõgaga võitlema on kah ära kadunud... samas vist kõrbes õpetab keegi kuna need kõrbe tondid peksavad kahe mõõgaga
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
25.10.2006 10:27:54
|
|
|
no mina sain aru juba su teisest postist mida sa mõtlesid. ma tõesti ei mäelta kas ütlesid sina või keegi teine et vajutad questi peal ja kompass näitab kuhu minna. ise arvan ka et need kõrbes õpetavad 2 käega kaklema aga pole veel sinnani jõudnud. kulla kohta ei oska öelda, endal läheb neid nagu sooja leiba questide tegemiseks... samad lood orega. mis level sa üldse angel oled ja kus maa umbes oled?
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 10:41:16
|
|
|
ma mingi level 37 ja kui paar suurt kolli veel maha võtan siis level 38
kui kaugel ma olen... ei ole õrna aimugi... aga queste on piisavalt tehtud juba.
ma suht veider tont seal... mingi 1000 kuldraha maksev armor ja enda tehtud ja teritatud tavaline longsword käes ja mingi odav kilm mille maast leidsin... ja nõnda ma tappan tonte. Igatahes sinna kus lumi maas ma minna ei saa kuna seal on pidev save ja load kuna lihtsalt saan seal tappa
limp sul audio settingud defaultis ? kui jah siis viitsid ehk anda nende % väärtused... nagu mainisin siis ma näppisin neid aga unustasin default väärtused kirja panna... ja eraldi audo default nuppu ei ole ning ei tahaks oma tweake metsa lasta
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
25.10.2006 11:22:24
|
|
|
Nüüd ise kah veendud selles, et ilma selle Oblivion style questide õpetusteta saab kah mängida ja täitsa huvitav on.
Ise jõudsin sinna cape dune-i, tegin seal neid tohhuijaa queste ja möllu.Hakkasin ka orkidega läbi saama.Läksin siis sinna tuletorni vms, seal kus areena on.Seal sees oli üks pantvang, rääkisin temaga ära ja siis viimne lause oli lets fight!
Tsillisin veel niisama ringi, leidsin kaks teleport stonet.Ja pärast sinna light housi tagasi.Hakkasime siis selle pool sandi vennaga kahekesi võitle orkida ja nende teenrite vastu.Oi julm oli.Kaks orki suudan pikali lüüa ja siis kogulugu.Siin mõni vend veel tahtnud ja isegi teinud nii?Et terve linn orkida võimust puhtaks mõõga abil.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 11:29:33
|
|
|
nu nagu aru saanud siis mängus saab ja peab kõik orkide poolt hõivatud linnad vallutama. Selle lihtsustamiseks on vaja mässajatega koostööd teha ja siis võimalikult palju rahvast enda poolele võita. Ja siis ka orkide queste teha (mis mudugist mässajate poolt ei hävitaks) et linnas oleva orkide valitsejaga rääkida saaks lõpuks (75% peab olema linna usaldus vms värk). Ehk siis kui kõik tehtud siis saad mässaja kaasa endaga vms värk ja ei ole vaja päris kõiki linnas tappa. Vaid orkid ja osa palgamõrtsukaid vaja ainult mättasse virutada.
Niisama mõõgaga linnas vehkida ei ole mõtet kuna siis tulevad juba kõik kallale
Samas kui oled mängus orkide poolt siis vaja ainult mässajad minema peksta. Ma igatahes praegast mängin mässajate poolel. Samas aga teen palju orkide queste ära mis ei ole teemal: tappa mässajad.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
un3v3n
HV Guru

|
25.10.2006 11:31:06
|
|
|
| XD kirjutas: |
Jah, täitsa töötasid ka. Soovitan siiski backupi teha |
lasin ka peale ... proovisin neid koike tweake
alates very low kuni koige parem
mingit vahet ühelgi neist polnud
jookseb täpselt sama moodi .... -sitast
arvut pentium m 1.7ghz 1gb ddr ja fx 5200 64ddr
|
|
| Kommentaarid: 344 loe/lisa |
   |
4 :: |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 11:32:02
|
|
|
pole ka ime... vaata mis kaardiga sa üritad seda jooksutada
selle asjaga saab ainult vanimaid mänge ja teksti töötlust teha (aka näitab ainult pilti)
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
25.10.2006 11:46:35
|
|
|
| angel mis kastiga ise m2ngid?
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 11:53:21
|
|
|
AMD 64 X2 4200+ @ 2.5GHz (piix jahutus ei pea vasta muidu oleks sutsu rohkem kiirust saanud suht madala voldiga)
2Giga DDR PC3200 ram
X1900 XT 256MB @ default (pole jahutust pole ka püsivat OC i )
SATA II ketas. Ehk siis ei pidurda mingi IDE kaabil otsas olev jublakas andmete kätte saamist (sata 2 suht sama mis sata 1)
suurimates linnades on mõnus 17 fps i 8)
ehk siis suuremad linnad rämedalt tõmbavad masina kooma. Graafika kõik max koos 4xaf iga 1280x1024 reso ainult see jura mis teeb kaugel olevad asjad nagu 2D on maha võetud.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
un3v3n
HV Guru

|
25.10.2006 11:59:16
|
|
|
pole ka ime... vaata mis kaardiga sa üritad seda jooksutada
selle asjaga saab ainult vanimaid mänge ja teksti töötlust teha (aka näitab ainult pilti) |
sain gothic II läbi teha 8megase videoga siis saan gothic III ka 64 megase videoga
point selles et need tweagid ei tööta ...
pilt pidi sitemaks muutuma ja kiiremini jooksma hakkama ... aga pilt on täpselt sama ja kõksub ka samamoodi
|
|
   |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
25.10.2006 12:00:48
|
|
|
un3v3n, mix sa end niimoodi piinad? (mõtlen seda supersita graafikaga mängimist)
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
un3v3n
HV Guru

|
25.10.2006 12:08:50
|
|
|
noo .. raha pole uut pilli osta
oleks lauaarvut siis vahetaks videoka ära ...aga mis teha
|
|
   |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
VinZe
HV kasutaja

|
25.10.2006 12:13:37
|
|
|
Kus see banditite kari on Cape Dune coastal regionis, kõvasti ringi käind aga pole silma jäänd
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
25.10.2006 12:14:12
|
|
|
angel, õhtul võin sulle protsendid anda momendil tööl ja ei saa kahjuks. endal ongi see kõige suurimaks probleemiks et mälud ei sobi ja momendil müügis olev sama mälu (512mb) mis minul on, maksab 2k eeku ühesõnaga pean oma gigaga mängu lõpuni kannatama ise olen ka miskine lvl 38 või midagi sinna kanti, enam ei mäleta, flame swordi, paladini kilbiga (seal kaitse barjääri all olevatel kuninga kaitsjatelt sain, kun orkid tapsid ühe juraka ära ) + mingisugused amuletid ja sõrmused. kahju, et sõrmuseid saab ainult 2tk kasutada, idee poolest iga sõrme otsa üks läheks ju. rüüks on fire magede miskine jubin (maksis 65k raha).
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
25.10.2006 12:31:36
|
|
|
nu nagu aru saanud siis mängus saab ja peab kõik orkide poolt hõivatud linnad vallutama. Selle lihtsustamiseks on vaja mässajatega koostööd teha ja siis võimalikult palju rahvast enda poolele võita. Ja siis ka orkide queste teha (mis mudugist mässajate poolt ei hävitaks) et linnas oleva orkide valitsejaga rääkida saaks lõpuks (75% peab olema linna usaldus vms värk). Ehk siis kui kõik tehtud siis saad mässaja kaasa endaga vms värk ja ei ole vaja päris kõiki linnas tappa. Vaid orkid ja osa palgamõrtsukaid vaja ainult mättasse virutada.
Niisama mõõgaga linnas vehkida ei ole mõtet kuna siis tulevad juba kõik kallale
Samas kui oled mängus orkide poolt siis vaja ainult mässajad minema peksta. Ma igatahes praegast mängin mässajate poolel. Samas aga teen palju orkide queste ära mis ei ole teemal: tappa mässajad. |
Ise püüan sama moodi mängida.Aga mis moodi ma neid mässajaid nagu sõdima panen?Saab teisest külast kah rahvast juurde võtta? Eks ma lähen ja proovin jälle mingi aeg.Kella 10 saati juba täna mänginud.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 12:53:52
|
|
|
nu teed mässajate misioone ja üldiselt nad paluvad sul midagi teha et aja rahvas kokku vms värki särki. Ja siis kui õige aeg hakkab trall pihta ja pekstakse orkid kõik maha
igas linnas võib asi sutsu erinev olla. Ma praegast ainult 3 linna kohta tean umbes kuidas see ülevõtt toimima hakkab. Aga midagi kindlat ei oska öelda kuna ainult ühe linna olen üle võtnud. Teistes lihtsalt mingi misioon tegemata ja ei saa veel neid mättasse virutada niisama.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
25.10.2006 13:17:15
|
|
|
Cape Dun's, kus mäest alla lähed ja jooksed rannas lõpuni välja on üks koobas, seal kadusid mul vastased lambist ära kõik ühes kohas, lasin neid veel eelnevalt vibuga ja nooled jäid õhku seisma ja fps kakkus alla 20 seal veel stabiilselt.Siis metssiga jooksis majja järgi ja läbi maja loomulikult , nooled kui kukuvad mäe kalde peale, libisevad natuke ja kaovad ära, kuigi ei tohiks ja seal rannas sai veel edasi joosta, kus on mõeldud et enam edasi minna ei saa, õhus jooksed päris pika maa .1.1 Patch on peal.Ahja ja siis kadus vibu vahepeal ära, käed olid hoidvas asendis ja ütles nothing to do here or shng
|
|
| Kommentaarid: 363 loe/lisa |
   |
5 :: |
308 |
|
| tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
25.10.2006 13:40:35
|
|
|
päris närvi ajab see võitlussüsteem..
kui minit venda followima pead, siis ei saa talle öelda, et wait here.
otse loomulikult ründab ta kogu aeg head-on ja saab pooltel juhtudel surma..
kui ma talle mõõgaga appi tahan minna, siis ei vali mäng vastaseks mitte paha kolli, vaid hoopis mehe, keda ma abistama pean..
|
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 13:44:49
|
|
|
kaaslaste kaasa vedamine ei olegi eriti mugav kuna endalgi nad kaduma läinud. Samas neil suht hää hp suurus ning kui siga temaga tegevuses on siis väga easy ühe hoobiga too loom maha võtta seljatagant.
ma sain ühe orki endale kah kaaslaseks... andsin arenal peksa ja nüüd kui tahan aitab võidelda... samas plaan ta kaasa võtta siis kui vaja linn vabastada orkidest
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
25.10.2006 13:46:23
|
|
|
| tsitaat: |
ma sain ühe orki endale kah kaaslaseks... andsin arenal peksa ja nüüd kui tahan aitab võidelda... samas plaan ta kaasa võtta siis kui vaja linn vabastada orkidest
|
räägi pärast, mis ta siis tegi
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
25.10.2006 13:53:34
|
|
|
angel, Ta aitab sul linna orkidest puhtaks teha, aga peale seda tuleb sulle kallale..
Mul oli sama laks ühe orc merc'iga Cape Dun'ist.. Mingi 3-4 korda reloadisin, sest ei jaganud matsu lahti, mis tal viga hakkab peale orkide maha nottimist.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 13:54:55
|
|
|
orc merc on see inimene kes töötab orkide jaoks
mul puhtavereline ork jõlgub takka kui tahan
samas varste proovin: võtan ta kaasa ja hakkan linnas orke tapma. Vaatan mis teeb
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XD
HV kasutaja

|
25.10.2006 13:55:52
|
|
|
| un3v3n kirjutas: |
| XD kirjutas: |
Jah, täitsa töötasid ka. Soovitan siiski backupi teha |
lasin ka peale ... proovisin neid koike tweake
alates very low kuni koige parem
mingit vahet ühelgi neist polnud
jookseb täpselt sama moodi .... -sitast
arvut pentium m 1.7ghz 1gb ddr ja fx 5200 64ddr |
Huvitav, mul esimene kord muutis ära, aga nüüd ka enam ei funka.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
25.10.2006 14:49:26
|
|
|
mul on kõik nii maas kui mängust panna saab, jookseb kenasti küll mäng, aga ma ei tea kas rammu jääb väheks või ketas aeglasex, igatahes ta kiilub kinni alatasa mingitex sekunditex
(amd a64 3200+, 2x512 2-3-3-6 400mhz, gf 6600gt 561/1020, sata 2 ketta peal mäng)
|
|
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 14:56:56
|
|
|
nu ma ütlen veelkord: kuna mängul ei ole ühte loading screeni ega kohta siis ta peab ju millalgi nagunii uued alad sisse laadima. Ehk siis kui on olukord et paariks sec iks uues kohas jamab siis mõtle seda kui loading' ut. Selle asemel et mingit pilti sellel ajal passida on sul võimalus veel mingil määral ringi "liikuda".
ei kujuta ette kuda see värk püsiks ilma ühegi tõkketa. Suht ropp ala ju tehtud ja suht vägev "loodus elu" käib seal. Vaesed jänesed saavad alati tappa huntide käest ja loomad paistavad mingil määral ka toituvat. Samas pole kordagi näinud kuda nad vett jooma läheks vms värk i teeks.
aga jah... lillede korjamisest on kasu. vahest antakse mingi quest juurikaid tuua ja mul juba "loas" olemas...
ma suht taimede ladu juba seal mängus... kuna kaalu piirangut ei paista olevat siis vean kõik kaasa mis kätte antakse.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
25.10.2006 15:21:04
|
|
|
Igas gothicus on old ilma kaalupiiranguta värk. Tavaline asi et inventorys on nii umbes 200 mõõka ja 2 korda samapalju puunotte. HEa oleks kui paadi ja voodi saaks ka kaasa võtta .
Jookseb juba mäng enamvähem aga ramist tuleb puudust ikka. 1gb on vähe vast..
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
25.10.2006 15:39:07
|
|
|
| RustyZ kirjutas: |
Igas gothicus on old ilma kaalupiiranguta värk. Tavaline asi et inventorys on nii umbes 200 mõõka ja 2 korda samapalju puunotte. HEa oleks kui paadi ja voodi saaks ka kaasa võtta .
Jookseb juba mäng enamvähem aga ramist tuleb puudust ikka. 1gb on vähe vast.. |
Mis imemäng see sis peaks sul olema, et ühest gigast ka väheks jääb. Mul jooksutab oblilobi ka ühe gigaga jumala puhtalt
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
25.10.2006 15:40:13
|
|
|
heretic666, sul ddr2 mälud ka ju
|
|
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
25.10.2006 15:57:20
|
|
|
| psydeblo kirjutas: |
heretic666, sul ddr2 mälud ka ju  |
ega see eriti ei mõjuta.. kui asi ikka 1gb peale ära ei mahu, siis ei hakka ta sinna mahtuma ddr2 puhul.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
25.10.2006 16:19:33
|
|
|
Mälumahtu ei mõjuta kohe sugugi
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
25.10.2006 16:34:17
|
|
|
| mälu kiirus peaks ikka ju mõjutama?
|
|
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
25.10.2006 16:36:11
|
|
|
| Üsna vähe kui mälumahust puudu tuleb.
|
|
| Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 16:37:07
|
|
|
nu mingil määral vast jah et saab infi ruttu mällu ja sealt välja... aga kui ikka mäng tahab üle 1.3 giga ruumi mälus võtta siis sellest eriti kasu ole. Kui asi ikka puht füüsiliselt ära ei mahu siis on ikka tunda lagi. Ehk siis kui sul oleks 2Giga rammu siis oleks asi vast veelgi sujuvam ja kiirem
Kõige parem vist oleks kui mingi RAID kiired kettad ja 2Giga rammu kiirel MHz töötamas. Ise igatahes olen tähele pannud et mäng koormab jubedalt ketast kuna too vahest ragiseb mõnuga
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
25.10.2006 16:41:39
|
|
|
probleem - ei saa aru kuidas lõpetada "how loyal are marik's mercenaries" vms questi, mul on 10 reppi puudu ja see ainus quest, mis monterast jäänud... (otsisin aga mitte väga põhjalikult)
_________________ Dima oli siin |
|
| Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
124 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
25.10.2006 16:42:52
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
| RustyZ kirjutas: |
Jookseb juba mäng enamvähem aga ramist tuleb puudust ikka. 1gb on vähe vast.. |
Mis imemäng see sis peaks sul olema, et ühest gigast ka väheks jääb. Mul jooksutab oblilobi ka ühe gigaga jumala puhtalt |
Mul jooksis ausaltöeldes oblivion ka paremini...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 16:44:17
|
|
|
SPOILER
ma sellega kah pooleni kuna ei saa lõpetada kuna see viimane tont kelle peale pean kitse panema on mässaja seega ei tahtnud teda ülesse anda. Aga üks mees kelle sa pead korrale kutsuma on seotud ühe mässajate misiooniga: otsi ühte tüüpi just seal samas lähedal lossi ees kes passib ühe lagunenud torni juures künkal (näoga mässajate poole). Ja räägi kõigiga kes seal külas vastavat isikut meenutab.
tänu selle % ile ongi jäänud see linn mul veel vabastamata
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
25.10.2006 17:02:18
|
|
|
ma ka mässasin seal linnas tükk aega, kõikide linnade questidest oli seal kõige raskem rep punne saada (lõpus oli mingine 5 puudu). koba peale leidsin sealt mingi djuudi kuskilt kes orje vahetas (sellega kaasnevalt leidsin ühe fire chalice bugi (sain 2tk kogemata ) ) ja lisaks sain mingeid muid queste ka mujalt.
edit: ärge palun enam võrrelge oblivioniga sest oblivion != gothic3
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.10.2006 17:03:19
|
|
|
nu ma lammas lükkasin selle orjade questi seal linnas tagasi... ja enam uuesti seda teha ei saa... ehitasin veel selle "surnute linna" ülesse ja nüüd sõimatakse seal vargaks ja peksti minema (anna veel 1k neile)... solvusin ja läksin teise linna tegutsema eks pärast lähen ja peksan seal kah platsi puhtaks aga peab mingi tugevama vennikesega minema sinna... neid orke on seal liialt
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
25.10.2006 18:47:09
|
|
|
niisiis 3 screenshoti minu poolt:
Pilt 1
Pilt 2 <- kes gothic 2 mänginud siis ehk tuletab see old campi natuke meelde?
Pilt 3 <- see juba tegelikult läbi käinud
ja angel-ile see soundside menüüst ss. Musicut olen ise natuke maha kruttinud sest see hakkas kohati üle tegelaste häälte mängima
Sounds menüü
edit: wtf nende url tagidega viga on? või olen ma täitsa lolliks läind?
edit2: phuking tühikuid ei toeta see url tag:-?
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
25.10.2006 18:55:58
|
|
|
old camp mis old camp
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |