Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 30, 31, 32  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.10.2006 00:38:28 vasta tsitaadiga

noh, niikaua kui see depth of field või whatever peal on, siis on enam-vähem ok, v.a. tegelase koledasti vähenenud silmanägemine.
loomad jms kaovad küll veel isegi enne seda ära. kui see efekt maha võtta, on mulje üsna kole.

initweak peale, siis sain aru küll, miks kaugemale näidata ei taheta icon_biggrin.gif
tulepalle? draakonid samasuguseid ei loopinud?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.10.2006 00:42:35 vasta tsitaadiga

draakonid võtsin koopa otsast maha aga need värdjad nägid mind ja hakkasid kõmmutama. ühest sain jagu aga neid mitu. minge sinna põhja ja nääte ise mis seal toimub... kuum soovitus: sinna minna alles siis kui tugev armor jms kraam icon_confused.gif

see depth of field vms värk panin ma nõnda et pilt oleks ilusam. See kui tõitsa lõppu panna see slider seal vms värk muutis asja nagu : ees on 3D taga on 2D taust. Ja üldse ei meeldinud. Siiani ei ole ühtegi korda olnud probleeme et ehitisi ei näe kaugelt. ainult elukate kaugust sai tõstetud nagu ütlesin. Aga palju ei tohi tõsta kuna suht valus laks masinale... icon_rolleyes.gif

siiani igatahes vaatekaugus piisav seega ehitiste märkamisega probleeme ei ole.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.10.2006 00:47:48 vasta tsitaadiga

draakonid... kuumem soovitus: kaugelt vibuga nottimine aitab icon_razz.gif
ma olin väga nõrk siis veel. mitte, et ma praegu suurt tugevam oleks.

tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 24.10.2006 00:50:10 vasta tsitaadiga

mis värk teil nende sigadega seal mängus on..koguaeg sead ja sead icon_lol.gif
ma ei viitsi neid 25lehte läbi tuhlama asuda.kus sellest mängust asjalik ylevaade asub?

XPsass
HV kasutaja

sõnum 24.10.2006 01:15:11 vasta tsitaadiga

Sain kah selle mängu aga krdi kaua laeb neid asju küll jah ...muidu igati tore aga ei meeldi see et kui näiteks 3 orki tuleb vasta + liider siis taod neid need kukuvad pikali siis pead torkama ,ükskord mul mees hakkas torkama teine orc lõi mu pikali ja siis saingi surma...
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 24.10.2006 07:09:28 vasta tsitaadiga

öelge parem, keegi ei taha oma mängust mulle kuidagi vibu nooli transferida? icon_biggrin.gif endal enamus skille ära upgradetud (double damage for bow jne) aga mida pole on nooli icon_biggrin.gif kaugel on hea sigasid, hunte jm ühe laksuga maha nottida icon_smile.gif üks quest oli kus orcid käskisid mingid metsast orjad maha nottida, kõva mõte ka... tapad ära saad orcide reputationi +1 ja 2k expi, samas kui viid need orjad kuhugiteise metsa otsa rebelite campi saad iga orja pealt (kokku oli 5) +1 reputationit rebelite juures, +300 raha per slave ja +500 expi per slave, öelge nüüd ise kumma valite icon_biggrin.gif ma ei olegi aru saanud, et kas mingi mängu koha pealt tuleb valik, et kelle poolt sa tegelikult olla tahad või kuidas see on? mingine orci shaman seletas mulle, et sul tulevik ebaselge et sa pole otsust teinud vms.
PS kes tahab spoilerdada ja on käinud monastarys seal põhjas, et kust sealt selle fu*king teleporter stone leiab?

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.10.2006 08:41:20 vasta tsitaadiga

mängus saab jah valida kas oled orcide sibi või lähed mässama. Ma igatahes mässan ja peksan orke laiali peale seda kui ma nende seas olen "austust võitnud".

Nooli saab väga kenasti hunter (aka jahimehed) tüüpide käest. Mul igatahes nooli nii et tapab ja vibu ongi põhiline relv millega asju maha võtta saab. Mõõga võitlus ainult vajab harjutamist. Kuna ilma selleta ei saa eriti hakkama.... kuramuse suured elukad on ikka seal mängus lahti lastud icon_eek.gif

see on ainult lahe kuda loomad magavad... ma algul mõtlesin et surnud ja hakkasin ta peal clickima et liha võtta... aga kuramus ärkas ülesse ja tuli kallale icon_sad.gif

Üks veider bug mida veel näinud on mis on tegelt suht naljakas: mul üks ork vms tont tuli kallale, tapsin ära.... ootan sutsu ja wtf elud tal tulevad tagasi (proovisin mõõgaga teda sutsata et tappa lõplikult aga tüüp oli juba kutu). Nu lõin uuesti raisa maha aga ikka ärkas ellu... nu siis võtsin suurema mõõga ja virutasin talle litaka kuni tüüp surnuks jäi. Ainuke kahtlane asi mis viitab et tõesti oli bug on: tüübilt sai relv ära võetud aga ta genereeris endale uue. Tüüp ei kukkunud maha kui suri vaid jäi seisma ja tast sai läbi kõndida... igatahes mõned bugid on suht veidrad icon_lol.gif

See kuda mõni tüüp üks kord mööda maad surfas (animatsiooni ei olnud aga tüüp liikus) ja kuda kotkad perse peal liugu lasid kõrbes oli päris fun vaadata icon_neutral.gif

tagasi üles
m8markus
HV veteran
m8markus

sõnum 24.10.2006 09:34:11 vasta tsitaadiga

Selline tähelepanek siis et vend ei suuda kuidagi vibu mõõga vastu vahetada kui seda kiirelt teha vaja oleks...savemine ka väga pikk et iga sea ja jänese järgi igaks juhuks saveda icon_biggrin.gif Lõpuks unustad pikaks ajaks saveda ja krt. vend ei haara mingil hetkel kohe mõõka ja korras icon_biggrin.gif Huvitav see et kui sea omad ja teise sea vastu lähed siis nagu minu siga ei saa kohe kuidagi teisest jagu...unustas automaadi koju vist.Mingi hetk jäi hunt poole killimise pealt õhku ripuma...ei sinna ega tänna, lükkasin teda oma lõbuks mööda põldu ringi icon_biggrin.gif Ei aidanud muu kui tuli relv ära panna ja uuesti võtta siis ärkas jälle ellu.Aga muidu täitsa mängitav, aga mängima ei unusta ennast küll max 3tundi siis keerab ära.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 24.10.2006 11:08:58 vasta tsitaadiga

no selle sprintinguga (shifti all hoides) ei tulegi ühtegi relva välja. vahepeal häiris et kui keegi ründas (mõni loom), ja sisi tahtsid mõõka välja võtta siis kutt tegi liigutuse võttis mõõga välja hakkasin peksma seda looma ja kutil pole enam mõõka käes ja peab uuesti võtma icon_sad.gif päris hea on õhtuti pimedas mängida ja kui mingine snapper ootamatult seljatagant ründab siis saab hea ehmatuse osaliseks icon_biggrin.gif
edit: kõik kes vinguvad et lagib 1gb ramiga, siis õhtul võin panna enda tweakitud (jowoodi foorumist leidsin) ini faili ja graafika sätted. nüüd vahel harva tõmbab hinge natukeseks kinni aga see on ka kõik.

tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 24.10.2006 11:57:26 vasta tsitaadiga

võid jagada küll... Mul ka mingisugused tweakid peal kuid laggib ikka suht palju, vähemalt vähem kui ennem.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
m8markus
HV veteran
m8markus

sõnum 24.10.2006 12:26:15 vasta tsitaadiga

puude liikumist on keegi tähelepanelikult vaadanud? Nagu tuuleveskid icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 24.10.2006 12:32:39 vasta tsitaadiga

On jah icon_razz1.gif eriti haiged kui graafika täiesti maha kruvida icon_lol.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 24.10.2006 12:34:33 vasta tsitaadiga

2.6ghz opty , 1.5gb rammu ja x800xl veab seda miskitmoodi?
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 24.10.2006 12:44:06 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
2.6ghz opty , 1.5gb rammu ja x800xl veab seda miskitmoodi?

mix ei peaks vedama?
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.10.2006 12:53:50 vasta tsitaadiga

ram > *
selle mängu puhul enamasti icon_razz.gif

tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 24.10.2006 14:08:51 vasta tsitaadiga

limp, kõige parem oleks, kui viskaksid linki tweakimis õpetusele. thumbs_up.gif
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 24.10.2006 14:11:14 vasta tsitaadiga

Samas sa oleks võinud ka paar lehte teemas tagasi kerida... http://forum.jowood.com/showthread.php?t=126976
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 24.10.2006 14:27:09 vasta tsitaadiga

mina tegin http://forum.jowood.com/showthread.php?t=127173 selle järgi. lükkasin detailid high peal seejärel võtsin customize ja muutsin selle resource cache mediumi peale, ülejäänud jätsin samaks ja nüüd liigub suht koht hästi. neid loadinguid on kuid enam ei ole häirivad
edit2:
valetasin väheke, tegin selle esimsese lingi järgi ära ja seejärel tegin: http://forum.jowood.com/showthread.php?t=126999
siit ära ja settingud panin nagu tal postis märgitud ( http://img377.imageshack.us/my.php?image=g3settingscg6.png ) ainukese vahena, et resource cache panin mediumi peale
edit3: seal teema lõpus oli veel: Cache.SizeImage=256000000 muudatus inisse lisaks teha hakkab ka parem. selle edit3 nüüd õhtul viin täide ka ja vaatan kuidas asi jookseb icon_smile.gif

edit: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=983781 siit peaks õhtul proovima ka seda x2 optimizerit...

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.10.2006 15:44:24 vasta tsitaadiga

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=983781<--- seda linki ma ammu juba levitanud neile kelle AMD X2 prose. See on üks esimesi asju mida üldse ära teha kui X2 prose sisse toppida. Samas kui see värk ei ole tehtud siis ei tasuks ka vinguda et midagi ei jookse või mingid jamad on.

Mul selline tunne et enamus jamasid on just klaveri ja tooli vahel ehk siis rahvas ei oska oma riistvara hooldada ega taga ümber käia.... need ostku endale konsool ja peksku seda ja hoidku arvutist eemale kui õppida ei viitsi.

mingi über tweak õpetus võiks juba ilmuda varste... sageli on linnades fps 17 pidevalt ja karvane tunne et mingi väike tweak parandaks asja... icon_neutral.gif Oblivionis igatahes sai tweakide abil asja paremini jooksma.

tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 24.10.2006 15:50:19 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=983781<--- seda linki ma ammu juba levitanud neile kelle AMD X2 prose. See on üks esimesi asju mida üldse ära teha kui X2 prose sisse toppida. Samas kui see värk ei ole tehtud siis ei tasuks ka vinguda et midagi ei jookse või mingid jamad on.

Mul selline tunne et enamus jamasid on just klaveri ja tooli vahel ehk siis rahvas ei oska oma riistvara hooldada ega taga ümber käia.... need ostku endale konsool ja peksku seda ja hoidku arvutist eemale kui õppida ei viitsi.

mingi über tweak õpetus võiks juba ilmuda varste... sageli on linnades fps 17 pidevalt ja karvane tunne et mingi väike tweak parandaks asja... icon_neutral.gif Oblivionis igatahes sai tweakide abil asja paremini jooksma.

tjah, egas mina näiteks ei teadnud seda tweaki asja, kuna pole mängismisega probleeme olnud et nii maruliselt hakkaks tweakima jne. ja sorry kui sinu seda linki varem pole märganud icon_wink.gif

tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 24.10.2006 15:56:53 vasta tsitaadiga

Ise sain just mängu kätte. 8) thumbs_up.gif
Graafika on natuke harjumatu, kuid kindlasti parem, kui oblivionis.
Lammutasin siis need orcid maha seal esimeses kohas ja tegin siis veel seal torni juures ühe mehe questi ära.
Peale seda tahstin cap dune-i minna, kui tee peal tuli igast elukaid ette, esimsed lõi maha vabalt(medium raskusaste) siis üks lõi mind juba pikali ja panin parem jooksu.Pool teed jooksin. icon_biggrin.gif
Muidu mäng on huvitav, selle tunnikese kohta mis mänginud olen.
Graafika seadmed siis 1280*1024
Kõik sliderid ja asjad põhjas peale af-i slideri, mis on keskel ja siis texture quality slider on keskel.
Masin, mis jooksutab on:7900gt@gtx(natuke kiirem)2gb mälu, 3700+@2.8ghz.Samemis aeg on mingi sekund või nii.Esimest korda new game valisin, siis laadis natuke kauem.Jõnkse küll, ta eriti palju mängus sees ei tee. icon_rolleyes.gif Vahepeal korraks nõksatab ja laeb.Ühe korra võttis hästi korraks kinni, mis pole just suurem asi.Õhtul mõõdan asja natuke täpsemalt frapsiga kah, samuti püüan mõned pildid teha. icon_wink.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 24.10.2006 15:57:30 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
syncmahv kirjutas:
Täpselt nii.. kui ei meeldi siis ära mängi. Gothic annab lihtsalt siukse elamuse, mida paljud mängud ei anna ning vot selle pärast ma seda mängingi.

justnimelt... tuli aeg meelde kuidas morrowind mind oksele ajas(no krt ma andsin sellele võimalust, ausõna, oma paarkümmend tundi ja seda hulga modide abil) ja gothic2 oli selline mäng et kohe algusest peale läks peale ja oli just see õige.

Paistab ,et inimesed on väga erinevad ikka icon_razz.gif Mulle just morrwind raskelt meeldis ja vastupidi sinu arvamusele on Oblivioni tase kõvasti langenud võrreldes morrowindiga.

angel
HV Guru
angel

sõnum 24.10.2006 15:57:56 vasta tsitaadiga

need kes hää fpsi ga algul rõõmustavad oodaku ära millal suuremad linnad ees on... nagu enne mainisin siis seal langeb ikka fps mõnuga alla icon_lol.gif

ja need kes võitlusega hakkama ei saa: proovige erinevaid võtteid mõõgaga ja kõige parem viis sigu jms tappa on vajutada paremat hiire nuppu järjest ehk siis kiired lühikesed löögid. Siis siga vms automaat ei saa enam ligi näksima tulla icon_rolleyes.gif

to: RustyZ

see ei ole ikkagist nii humoorikas kui kõrbes perse peal liugu laskvad kotkad icon_lol.gif

viimati muutis angel 24.10.2006 15:59:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 24.10.2006 15:58:01 vasta tsitaadiga

Päris pull on vaadata kuidas vahel metssead ja hundid külg/selg ees kaldpinnal uisutavad ja siis tasasele pinnale jõudes normaalselt jooksu pistavad icon_lol.gif
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 24.10.2006 15:58:55 vasta tsitaadiga

Keegi ehk võiks anda oma tweakitud optionsi faili?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 24.10.2006 16:13:06 vasta tsitaadiga

Huvitav kas Michael Jackson osales mängu tegemisel ? Link
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 24.10.2006 16:25:15 vasta tsitaadiga

Hahhaha syncmahv.. See peaks olema naljakate juhtumite all icon_biggrin.gificon_biggrin.gif liiga hea
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
un3v3n
HV Guru

sõnum 24.10.2006 16:38:50 vasta tsitaadiga

krt pekki .. krdi nvidia ..ei leia enda geforce fx go5200 kuskilt normaalselt driverit ..
selle vana driveriga kõksub nii et vähe pole .. ei saa üldse midagi teha ... :S
krt kui ei leia ..siis tuleb läpakas vist maha müüa ja lauaarvut osta ... sest gothic 3 peab lihtsalt pelama icon_razz.gif
Kommentaarid: 344 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 303
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 24.10.2006 16:44:41 vasta tsitaadiga

njh... 64mb`se kaardiga vist suht lootusetu seda mängida...
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 24.10.2006 17:01:16 vasta tsitaadiga

syncmahv kirjutas:
njh... 64mb`se kaardiga vist suht lootusetu seda mängida...

ei tea, 800x600 medium/low pidi r9600 mobilega suht korralikult jooksma ja sel 32mb mälu icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raimo21
HV kasutaja

sõnum 24.10.2006 17:04:06 vasta tsitaadiga

un3v3n kirjutas:
krt pekki .. krdi nvidia ..ei leia enda geforce fx go5200 kuskilt normaalselt driverit ..
selle vana driveriga kõksub nii et vähe pole .. ei saa üldse midagi teha ... :S
krt kui ei leia ..siis tuleb läpakas vist maha müüa ja lauaarvut osta ... sest gothic 3 peab lihtsalt pelama icon_razz.gif

ei usu et seal aint driveriti probleem on, mul õnnestus P4 1,6GHz, RAM 1GB ja video GF FX5600 256MB asi kuidagi jooksma saada.. aga asi oli ikka nii nutuselt aeglane et sellest küll mingit mängu vaimustust saada pold võimalik. läpakal millel on Radeon Mobility 9000 sai ka asi isegi käima aetud.. nii 5fps icon_biggrin.gif sain lõpuks aru et riistvara lootusetult vananenud ja nüüd veits parem kast tulekul, et ehk nädalavahetusel saab asja korralikult lõhkuda icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 24.10.2006 17:15:09 vasta tsitaadiga

Mul töötab profiilis oleva arvutiga kah korralikult ain graafika maas icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
j22lind
HV kasutaja

sõnum 24.10.2006 17:26:44 vasta tsitaadiga

ma küsin ühe noob küsimuse. Kui igalepoole maailma lastakse välja üks ja sama versioon mängust, kuidas siis mõned näevad mingit bugi ja teised mitte. failid on ju samasugused kõigil ja vead koodis ka?? Või ma eksin?
un3v3n
HV Guru

sõnum 24.10.2006 17:26:48 vasta tsitaadiga

H!tman kirjutas:
Mul töötab profiilis oleva arvutiga kah korralikult ain graafika maas icon_biggrin.gif

64 megane ?
krt tahaks ikka proovida uute driveritega... tahtsin neile uutele driveritele oma videokaardi juurde kirjutada...aga krt
ikkagi ei saanud installida :S
Kommentaarid: 344 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 303
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 24.10.2006 17:28:06 vasta tsitaadiga

un3v3n kirjutas:
H!tman kirjutas:

64 megane ?
krt tahaks ikka proovida uute driveritega... tahtsin neile uutele driveritele oma videokaardi juurde kirjutada...aga krt
ikkagi ei saanud installida :S

128mb videokas
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 24.10.2006 17:35:17 vasta tsitaadiga

niisiis kes tahab tweakitud ini - performance suhtes siis. sobib mängimiseks 1gb mäludega ja miski 7 seeria nvidiaga nagu näiteks minul profiilis link

tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 24.10.2006 17:36:35 vasta tsitaadiga

j22lind, erineva riist-, tarkvaraga võivad tekkida erinevad konfliktid.. Muidugi see et persetpidi maas lendavad linnud on ikkagi mängu viga. icon_wink.gif
Erinevad patchid mõjutavad ka. icon_wink.gif

prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 24.10.2006 17:50:33 vasta tsitaadiga

Terv!
Keegi rääkis siin kunagi, et kompassi saab ka questi ajal kasutada nagu oblivionis vms.
Ehk keegi seletab natuke?Klikn sinna questi peale ja ei midagi. icon_rolleyes.gif Keegi oskab aidata?
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 24.10.2006 18:17:21 vasta tsitaadiga

See kompass paneb üldse segast. Ida on sellel lääs ja vastupidi, või üldse kahtlaselt.
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 24.10.2006 18:31:43 vasta tsitaadiga

Ma ei leia paljudel questidel ülese kohtak uhu kurat minema peab icon_biggrin.gif
tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 24.10.2006 19:02:40 vasta tsitaadiga

Keegi siis ei oska seda komapassi questi ajal kasutada? icon_neutral.gif icon_confused.gif
tagasi üles
voltc
HV kasutaja

sõnum 24.10.2006 19:07:50 vasta tsitaadiga

otsi ise, siis on põnevam, endal pole vajadust küll olnud, kõik suht selge ja loogiline maailm 8)
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 24.10.2006 20:00:36 vasta tsitaadiga

kellelgi kasu ka minu inist üldse olnud?

tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 24.10.2006 20:06:34 vasta tsitaadiga

Üleüldse ei saagi seda komapassi questi juhendama panna? icon_neutral.gif
Jama noh.Mõne questiga otsid ennast lolliks.Nagu seal dump camo vms icon_biggrin.gif pead mingid pandiid üless otsima.Üks vend tahab veel sinuga kaasa tulla ja värki.Otsin otsin aga ei leia. icon_confused.gif
tagasi üles
XD
HV kasutaja
XD

sõnum 24.10.2006 20:16:27 vasta tsitaadiga

Nõrgematele arvutitele:
http://forum.jowood.com/showthread.php?t=127421

scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 24.10.2006 21:15:49 vasta tsitaadiga

XD kirjutas:
Nõrgematele arvutitele:
http://forum.jowood.com/showthread.php?t=127421

äkki sa copycs mulle selle texti sealt...

ei pääse foorumile ligi
" The server is too busy at the moment. Please try again later.
Registered users will be privileged! "
ja regada ah ei saa sama asja pärast xD

ty.

ZorroZip
HV kasutaja

sõnum 24.10.2006 21:16:41 vasta tsitaadiga

Üleminek 1gigalt 2 gigale rammile eemaldas selle nõmeda tõkkamise nii 90% ulatuselt. Väga mängitav on nüüd.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 24.10.2006 21:26:42 vasta tsitaadiga

hea pask,oblivion oli sama graafika ja nõudmised 2 korda väiksemad
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
XD
HV kasutaja
XD

sõnum 24.10.2006 21:30:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:
~~~~If you reached the minimal requirements,sorry not for you guys.~~~~

HELLO
Here's it is.The tweaks,they helped me a lot and made the game playable. My system is :
AMD Althlon 2500+
FX5200
512 DDR 400 RAM
It really ****s
My system can't reach the minimal requirements either,but the tweaks just work out great.
Hope this work for you guys

http://forum.jowood.com/attachment.php?attachmentid=36271&d=1161655243
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 24.10.2006 21:34:52 vasta tsitaadiga

oled installid neid tweaks-e w?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 30, 31, 32  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.