praegune kellaaeg 20.06.2025 11:01:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
23.10.2006 09:22:05
Filmis dubleerimise heli puudu |
|
|
Mure siis sihuke, et üks arvuti keeldub mängimast dubleeritud filmide pealeloetud osa. Filmid ise mängivad ja muu filmiheli on olemas. Teistes arvutites on ka dubleering olemas.
GSpotiga vaadates on koodekid olemas ja kõik paistab ok.
Koodekitena on peal FFDSHOW ja AC3 ning LAME.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
23.10.2006 15:07:50
|
|
|
Ei loe välja millist laadi heliga on tegemist - eraldi helirajana või "venepärase" ühe helirajaga kus keegi peale lugenud. Esimesel juhul pakuks, et FFDSHOWs on stream switcher sisse lükatud (mis tähendab et mängitakse ühte rada, mitte kõiki koraga nagu Win vaikimisi teeb), teisel juhul pakuks et tegu ruumilise AC3 heliga ja sina istud 2 kõlli taga ning sul AC3e dekodeeriv pool (kas siis AC3flter (eeldan, et seda su "AC3" tähendaski) või FFDSHOW, olenevalt sellest kuhu sa linnukesed pannud oled) on korralikult konfimata (tänu millele ta ei kohalda 6 kanalit sinu riistvarale sobivaks). FFDSHOW puhul aitab Mixer filtri sisselükkamine (tolles tuleks loomulikult paika panna et kasutada on 2 kõlli) + dynamic range compressioni ette linnukese panemine, AC3filtris peaks kah mingid sarnased asjad võimalikud olema.
PS! See et koodekid on installitud *ei tähenda* et nad ka kasutuskõlblikud on. GSpotis võiks korra renderduse (vähemalt heli oma, aga ka A/V oma poleks paha) läbi teha.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
25.10.2006 08:52:29
|
|
|
Tegemist on "venepärase" ühe helirajaga kus keegi peale lugenud.
Huvitaval kombel mixeris surkides sai selle venelase jutu tagasi.
Vaatasin nüüd kahte erinevat arvutit, milledel sama mängija ja ffdshow peal. Seaded on ühed ja ühel venelane räägib, teisel mitte. A igatahes asi nüüd töötab.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|