Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas teha hoiatuste osa? |
Jah |
|
62% |
[ 41 ] |
Ei |
|
37% |
[ 25 ] |
|
hääli kokku : 66 |
|
autor |
|
dolby
HV kasutaja

|
11.03.2003 12:32:33
|
|
|
Juttu saab sõnastada mitmel moel. Ma ei propageeri piraatlust, aga kui on sõnastatud nii, et sealt aru ei saa. Kas on tegemist piraatlusega? Olen lugenud mitmeid teemasid, mis on suletud sellepärast, et kellelgi on kahtlused. Näiteks leian, et see pole ka põhjus teema sulgemiseks: "Eestis seda veel myygil pole, seega sulgen teema."
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
11.03.2003 12:35:39
|
|
|
Ajuvabadus.. kui küsitakse mingi asja kohta ja saab banni, igaüks teab, et kõigil pea on kodus 60 - 90 % PC pira täis ! Ja ma ei räägi siin propageerimisest vaid, Kuule vaata Doom3 pilt on äge - laks BANN ! Müümine ja kasulõika mine on loogilien ajuvabadus aga kui küsin, et kas Kaaza Patch on välja ja selle eest Pann saada See on juba liiga....
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.03.2003 13:26:11
|
|
|
Saage ükskord ometigi aru, et siin pole tegelikult õige koht sellistele teemadele nagu teie tahate arendada.
Oma kohal on tegelikult ainult teemad kus legaalselt muretsetud tarkvara käimasaamisega konkreetsel arvutil tekib probleeme. Legaalsust mainisin siinkohal seepärast, et piraversioonid on tihtipeale üldse vigased.
HVF kasutajate soovil muid teemasid on aktsepteeritud jääma aga see ei tähenda, et nad oleksid HVF profiili kohased ja vähimgi kaldumine illegaalsuse suunas on tegelikult piisav põhjus teema minemakoristamiseks.
Kas asi just eespool kirjeldatud zone foorumiga samas stiilis peaks toimuma, see on omaette aspekt. Siiani on siin enamus adminne/modesid eelistanud leebemat stiili.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
dolby
HV kasutaja

|
11.03.2003 14:06:02
|
|
|
Teen siis ettepanku teha kõigile kasutajatele HinnaVaatluse foorumi kasutaja luba. Kui rikub mingeid reegleid (loe seadusi), siis saab augu talongi. Kui on kolm auku, läheb komisjoni ja seal otsustatakse kauaks külastamis luba ära võetakse. Auke talongi võiks hakata tegema mõni aktiivsem moderaator.
Ja muidugi, võiks moodustada komisjoni ka, kes külastab kasutajate töökohti, et selgitada kes kasutab piraattarkvara. Selle eest pooleks aastaks HinnaVaatluse keeld ja siis eksamile ka veel...
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
11.03.2003 14:17:38
|
|
|
Asja ei ole mõtet ajuvabaduseni viia vaid tuleb vaadata reaalsusele näkku !Kui keegi otseselt küsib, kas DAtasse jõudis või kas ma saan alla tirida või kas keegi annaks Seriali, key vm. Aga spammi anda selle eest, et räägitakse programmist.. see on ajuvbabadus. Sel juhul kui vaadata profiili siis peks kõik Õpilased spammi saama kes räägivad, Corelist, PhotoShopist AutoCadis või Flashist.. sest selge on see ISE nad seda pole nagunii ostnud !!! Siit võib edasi arendada, et igasgusd õpetused CD-RW kohta on kah pira. Igasugsd IP-de jagamine on ka kahemõtteline jne.
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
11.03.2003 14:22:06
|
|
|
Minu meelest on toru foorumi soovitamine ja linkimine veel hullem piraatlus, kui paar lauset selle mittetöötava video käimasaamiseks kirjutada... Toru foorum kui selline on ju täielik piramise meka. Õpetatakse seal kõike ja otselingid crackidele jne jne.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.03.2003 14:36:53
|
|
|
ihvike kirjutas: |
Minu meelest on toru foorumi soovitamine ja linkimine veel hullem piraatlus, kui paar lauset selle mittetöötava video käimasaamiseks kirjutada... Toru foorum kui selline on ju täielik piramise meka. Õpetatakse seal kõike ja otselingid crackidele jne jne. |
Ära torut liiga üles kiida, lähevad kah kurjad onud kallale nagu zonega vist juhtus, kust muidu seal zones nii kõva kursimuutus
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
11.03.2003 14:41:31
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Ära torut liiga üles kiida, lähevad kah kurjad onud kallale nagu zonega vist juhtus, kust muidu seal zones nii kõva kursimuutus  |
Mingu, mina puudust ei tunneks igatahes
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.03.2003 14:50:10
|
|
|
ihvike kirjutas: |
XYZ kirjutas: |
Ära torut liiga üles kiida, lähevad kah kurjad onud kallale nagu zonega vist juhtus, kust muidu seal zones nii kõva kursimuutus  |
Mingu, mina puudust ei tunneks igatahes  |
Sina saad kõik hädalised seejärel multimeedia foorumis oma turjale
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zlegrer
HV vaatleja
|
16.03.2003 16:38:01
|
|
|
Mulle hakkab üha enam nii tunduma, et HV foorum proovib võimalikult palju kasutajaid alles hoida...
Vabandust sellise postituse pärast!
Oli väga halb tuju!
viimati muutis Zlegrer 16.03.2003 16:51:23, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
16.03.2003 16:48:08
|
|
|
Zlegrer kirjutas: |
Mulle hakkab üha enam nii tunduma, et HV foorum proovib võimalikult palju kasutajaid alles hoida...  |
Miks selline arvamus?
Muideks, kui kellelgi on mõne kasutaja kohta midagi ütlemist, siis saatku mõnele moderaatorile priva. Edasi juba arutatakse moderaatorite/administraatorite vahel, mida teha. Alguses püütakse alati siiski ilma bännita asju lahendada.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
SaastaMarket
HV vaatleja

|
23.03.2003 11:12:47
|
|
|
Zlegrern mis ajad sellist si*avahu juttu? HV foorumi hinne on 10/10-st! Tõmba siit uttu!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|