Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.10.2006 19:34:12 vasta tsitaadiga

TanElofJ kirjutas:
Steff. kirjutas:
niisiis...
Selline jama Et oleks vaja Realteki int. heli (Realtek High Definition Audio
) jooks drivereid ja ei leia kuskilt. icon_eek.gif
Vista RC1 jooks 8)

Realtek'i kodulehelt otsisid? icon_rolleyes.gif
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High%20Definition%20Audio%20Codecs

Mul ei lase küll neid installida,karjub et miski microsoft sm bus driver ei tööta taustal icon_confused.gif ,aga panin xp omad ja töötab ilusti icon_wink.gif nii,et Steff kui ei lase neid drivusid panna pane xp oma
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 16.10.2006 20:54:58 vasta tsitaadiga

Ok Proovin 8)
lightbluefox
HV Guru

sõnum 17.10.2006 00:11:15 vasta tsitaadiga

geforce14 avaldas juba soovi mu vista x64 versiooni key järgi, kas mõni kogenum HV hunt kah pretendeerib?icon_razz.gif selline ilus kollase taustaga giff on icon_razz.gif
tagasi üles
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 17.10.2006 15:17:02 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:
geforce14 avaldas juba soovi mu vista x64 versiooni key järgi, kas mõni kogenum HV hunt kah pretendeerib?icon_razz.gif selline ilus kollase taustaga giff on icon_razz.gif

aga miks sa ei või siis geforce14 'ile anda? mille poolest Uus kasutaja staatus teeb temast halvema isiku või vähem kogenud inimese? icon_razz1.gif kõik on olnud uued kasutajad kunagi ju beer_yum.gif

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.10.2006 17:39:53 vasta tsitaadiga

deicide kirjutas:
mul selline mure et oleks vaja vista rc1 jaoks abit nf7-s'le SATA draiverit...ei saa muidu installida....ketast ei tuvasta

Sil3112_Sil3114_Intel_VIA Installation Disk
Ise kasutan ikka veel kaasapandud floppyt sata kontrolleri ajuritega.

Keegi siis ei võtagi HVst enda lahendada minu muret seoses poolelijäänud RC2 (32bit) tõmbamisega.
Võtmeid, mida kellelgi pole ja siis siin jagatakse,jagas ka microsoft, kuid iso tuleb billi arvates endal küll ise teha.
Pliiiz, kas keegi viitsib plaaditegemise vaeva ette võtta, järgitulemise ja tooriku vedamise rõõmu jätaksin enda kanda.
Tallinnas või piirkonnas ikka.
tagasi üles
egomaniac
HV vaatleja

sõnum 17.10.2006 17:51:41 vasta tsitaadiga

Tervist, selline küsimus, et ma ostsin poest arvuti, aga ma ei tea mis komponentidest see koosneb icon_redface.gif Kuidas ma saaks teada, kõigest rauast mis mul arvutis on? Kas Device Manageri all on kõik raud, või ainult see mille Vista üles on leidnud ja millele tal driverid olemas olid. asi selles, et graafika tundub mitte töötavat ja helikaart kah vist mitte, sest ainult läppari kõlaritest tuleb heli, mitte line outist ja samuti ei taha (PPPoE) kodu adsl töötada, kui loon uue ühenduse ja sisestan andmed, ütleb ainult "et ei saa ühendust luua". puuks.

Läppar Hp Dv2007, graafika ja vist midagi muud on NVidia nforce networking controller, Nvidia GeForce Go 6150, nForce 430/410 Serial ATA Controller.

Tõmbasin NVidia Drivers For Windows Vista RC1 64x aga üllatuseks ei saanud ta installida seda, sest ütles et OP sys töötab 32bit peal aga installer on 64bit-ne. Ehmatasin ära, et äkki installisin 32bit versiooni, aga Arvuti näitab ilusti et op sys Vista 64x. Tümitage nüüd mind icon_lol.gif
tagasi üles
Fisher
Kreisi kasutaja

sõnum 17.10.2006 17:52:33 vasta tsitaadiga

programm nimega Everest.
tagasi üles
access
Kreisi kasutaja
access

sõnum 17.10.2006 18:21:32 vasta tsitaadiga

Vista on niimodi minuarust väga aeglane.
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 17.10.2006 19:57:06 vasta tsitaadiga

Irw. Ostad poest arvuti ja ei tea mis komponentidest see koosneb. thumbs_up.gif
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 17.10.2006 22:48:04 vasta tsitaadiga

Kas on seda RC2 saada veel kuskilt koos serialiga? oleks hädasti vaja icon_confused.gif
tagasi üles
egomaniac
HV vaatleja

sõnum 17.10.2006 23:24:08 vasta tsitaadiga

Everest tahtis mingit driverit kernelisse installida, või midagi taolist, aga Vista keelas ära. Nüüd ei näita everest mul CPU, motherboard, motherboard chipset, BIOS type-i ja lisaks sellele näitab Video Adapter = Standard VGA Graphics Adapter (64 MB), Aga kuhu kadus minu GeForce Go 6150 (128MB)???!!! icon_evil.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.10.2006 02:38:59 vasta tsitaadiga

Mul on DVD-RW-l olemas RC2 build 5744 32bit,paber on ka karbis,kuhu on prinditud 2 key-d(mis mõlemad peaksid töötama),saatke ps lepime kokku kus homme kätte saate thumbs_up.gif raha ma ei taha aga dvd-d koos paberiga tahaks pärast ikka tagasi icon_lol.gif

EDIT:kasutaja syncmahv saab homme plaadi mu käest

EDIT:peaaegu oleks täna oma ajutisele ATI kaardile nvidia driverid peale pannud icon_lol.gif harjumuse asi vist icon_rolleyes.gif ,igaljuhul nvidia kaardi omanikud kellel on vista peal võivad driverid tõmmata järgnevatelt linkidelt(Vista RC2 only):
32bit: http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_96.85.html
64bit: http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_96.85.html
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 18.10.2006 07:46:39 vasta tsitaadiga

aga kas sa sellele draiverid installisid???!!! icon_evil.gif

ja wtf teil kõigil selle x64 windowsiga vaja on? ammu räägitud, et sellele draivereid vähevõitu ja teada värk, et kernelisse nänni toppimine ei päde.

geforce14
HV vaatleja

sõnum 18.10.2006 14:26:57 vasta tsitaadiga

teab keegi kas Vista RC2 x64 -ga on Thompson SpeedTouch 780WL-l võimalik see USB ühendus arvutiga ka tööle saada?
SpeedTouchi plaadilt drivereid ei leia..... icon_confused.gif
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 18.10.2006 15:41:36 vasta tsitaadiga

Heh..
Xp Draiverid näitasid Temperatuuri ja puha aga need mitte midagi selle kohast...
Tahaks ikka temperatuuri kah jälgida.

Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 18.10.2006 22:46:58 vasta tsitaadiga

Sai ka jälle Vista peale lastud.
Tänud kasutajale tomorrow

Oskab keegi öelda kus kohast täpselt sai need ikoonid normaalsuurustesse panna? pole endal meeles enam. Liiga jube on nende HUGE ikoonidega icon_confused.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.10.2006 23:44:02 vasta tsitaadiga

Kuigi võrreldes NOD32 toimis AVG Free viirusetõrje kenasti siis mõni hetk tagasi sain värskeima AVG Free , mis välja antud 17 oktoobril, ja kirjas, et Vista kõlbulik.

New in AVG 7.5
Improved virus detection based on better heuristics and NTFS data streams scanning
Smaller installation and update files
Improved user interface
Windows Vista ready
and more

Info
Sikutamise koht
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 19.10.2006 01:27:52 vasta tsitaadiga

ma olen jõudnud ühele armsale järeldusele: VISTA on osaliselt ikka väga täielik fuckup... liiga palju turvalisust ei ole hea... näiteks ei tohi ma asju downloadida oma arvuti C kettale ja sealsetesse kaustadesse, sest UAC on peal ja põhimõtteliselt saan ma asju alla laadida ainult eemaldatavatele ketastele ja c:\users\minukasutaja kausta... mõne nurga alt on Vista jälle kuramuse hea icon_biggrin.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.10.2006 01:46:35 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
ma olen jõudnud ühele armsale järeldusele: VISTA on osaliselt ikka väga täielik fuckup... liiga palju turvalisust ei ole hea... näiteks ei tohi ma asju downloadida oma arvuti C kettale ja sealsetesse kaustadesse, sest UAC on peal ja põhimõtteliselt saan ma asju alla laadida ainult eemaldatavatele ketastele ja c:\users\minukasutaja kausta... mõne nurga alt on Vista jälle kuramuse hea icon_biggrin.gif

kes keelab sul UAC kinni keerata? icon_rolleyes.gif kogenenud kasutjatele on see nagunii üks paras nuhtlus.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 19.10.2006 10:57:39 vasta tsitaadiga

Heh, igas teises OS'is on selline turvalisus juba esimesest päevast sisse kirjutatud. Tavakasutajatel pole vajadust kirjutada mujale kui oma kodukataloogi. Kui seal pole piisavalt ruumi süüdistage oma masina admini kes ei suuda asju korralikult läbi mõelda icon_razz1.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.10.2006 11:20:05 vasta tsitaadiga

mks, sa peaks ju teadma küll ju kuidas *nix süsteemides õigused jaotatud on, pole ju väga erinevad sellest, mida sa kirjeldasid
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 19.10.2006 13:37:05 vasta tsitaadiga

Keegi Vistale häid codeci pakke oskab pakkuda?
Praegust enamus videosi ei tööta.
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 19.10.2006 13:39:59 vasta tsitaadiga

ffdshow töötas minul Vistaga juba RC1 aegadest thumbs_up.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.10.2006 13:49:47 vasta tsitaadiga

pakki pole vaja
endal piisab täiesti divx + xvid + ac3filter (1.x mingi)
ac3 heliga filmide puhul kasutan vaid bsplayerit, sellega avades on heli esimene kord avades norm (et järgmist filmi vaadata peab korra bs'i kinni panema, muidu on sama vaikne kui wmp'ga, mingi kümnendik vaid)
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 19.10.2006 13:50:14 vasta tsitaadiga

mhm... aga minul on halb harjumus hoida oma asju siiski juurkaustas... linuxit kasutan ainult serverites ja miskisel imepärasel moel ei ole MacOSis seda jama märganud, hoolimata sellest, et kodukaustast on aktiivselt kasutusel ainult desktopi osa icon_biggrin.gif ja tean ka paljusid firmasid, kes hoiavad asju väljaspool oma kasutaja kausta... saaksin aru, kui ma ei tohiks downloadida asju Windows või Program Files mõndadesse muudesse süsteemsetesse kaustadesse... aga see, et ma ei tohi alla laadida asju oma kettale, muutub veidike absurdeks (windowsi keskkonna kohta... sest ma ei mäleta, et nixis oleks My computeri analoogi all vähesed valikud, millest üks oleks rootkaust)...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.