Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tanelmees
HV vaatleja
|
13.10.2006 09:33:13
|
|
|
No üldjuhul aitab votekick. Üldiselt eks neid lambaid ikka jätkub, kuid enamjaolt ikka normaalsed inimesed ja annavad hääle küll, kui põhjust näevad.
Skoor sul suht hea kah. Eesti klanniga ei taha liituda, meil 10 slotine server olemas ja siis saad rahulikult pelada;)
http://www.underworldacademy.pri.ee
|
|
tagasi üles |
|
 |
kumna
HV vaatleja
|
13.10.2006 10:16:32
|
|
|
Seal servus üld juhul votekick ei toimi st pole lubatud ainult adminn võib kikkida ja vahepeal ei saanud votekicki alustadagi,hetkel vist saab.Aga seal pidevalt ühed ja samad inimesed ja nüüd üks juba kuu aega käib mulle pinda,90 honor D.I.S.S oglight.Ma ka seal tihe külaline aga minu probleem nende jaoks see et ma mängin def-i poole peal ja 7 raundiga 20-30 killi ja eriti ei suhtle,see ei mahu neile pähe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
13.10.2006 18:12:49
|
|
|
kumna kirjutas: |
Tahan kaevata nende peale aga ma ei oska piisavalt hästi inglise keelt.
Jutt oleks siis selline mida tahaks inglise keeles edastada:
Viimasel ajal on üks mängija (D.I.S.S)Oglihgt hakanud mind häkkimises süüdistama.Nii kui serverisse tulen on kisa lahti ja tänu sellele mõned usuvad teda ja hakkavad mind TK-ma kaasa arvatud (D.I.S.S.)Oglihgt.Pole kunagi häkkimisega tegelenud lihtsalt talle ei meeldi et mängin alati valel poolel st def-is.
See oleks vist kõik.
http://aaotracker.com/portal.php otsingusse kumna1 ja näete mu statistikad |
Pole küll 100 % õige, kuid mõtte peaks kätte saama :
Veel soovitan ma sul kirja lisada täpse serveri kus mängid, kuupäeva, mil sind on süüdistatud (kui meenub) mängijad, kes osalesid jne. Kõike, mida arvad, et neil võiks vaja minna.
Tekst ise on siin :
Lately, one player named "(D.I.S.S)Oglihgt" has accused me of being hacker, cheater or whatever it is called. Right in the moment i go to the server he will whine about it and many believe him. After that they, including (D.I.S.S)Oglihgt, start to teamkill me. I have never dealed with hacking, cheating and have no plan to do so either. Just ,it seems that he doesn't like if i play on defense side in "Bridge Crossing".
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
kumna
HV vaatleja
|
13.10.2006 23:11:33
|
|
|
tänud Erksxx,panen foorumisse selle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
14.10.2006 00:38:17
|
|
|
kumna kirjutas: |
tänud Erksxx,panen foorumisse selle. |
Väga hea oleks sinna lisada mõni screen kus on näha et sinu puhul on kasutatud TK-i!!!!
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
WEC
Kreisi kasutaja
|
14.10.2006 15:44:56
|
|
|
Kunagi siin teemas väideti, et 2.7 saab ka ilma internetita mängida. Mina ei sanud. Kas keegi on konkreetselt proovinud, et saab ?
Igal juhul explore the army all hakkas pidurdama, et ei saanud serveriga ühendust. Mina saan aru nii, et saab ilma registrerimata, aga mängimiseks on vaja ikkagi inernetti.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
14.10.2006 16:11:17
|
|
|
WEC kirjutas: |
Kunagi siin teemas väideti, et 2.7 saab ka ilma internetita mängida. Mina ei sanud. Kas keegi on konkreetselt proovinud, et saab ?
Igal juhul explore the army all hakkas pidurdama, et ei saanud serveriga ühendust. Mina saan aru nii, et saab ilma registrerimata, aga mängimiseks on vaja ikkagi inernetti. |
Oled õigesti aru saanud.
AA-s ei olegi Offline modet ehk single playerit kui sellist ja ilma internetita seda mängida ei saa, kui sa just treeninguid ei tee. Kuid ka treeningute lõpetamisel saadud skoor laetakse serverisse ja uuesti läheb sul netti vaja
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
14.10.2006 16:23:54
|
|
|
Frankie666 kirjutas: |
Igal juhul explore the army all hakkas pidurdama, et ei saanud serveriga ühendust. Mina saan aru nii, et saab ilma registrerimata, aga mängimiseks on vaja ikkagi inernetti. |
Oled õigesti aru saanud.
AA-s ei olegi Offline modet ehk single playerit kui sellist ja ilma internetita seda mängida ei saa, kui sa just treeninguid ei tee. Kuid ka treeningute lõpetamisel saadud skoor laetakse serverisse ja uuesti läheb sul netti vaja  |
2.6-te on võimalik offlines mängida. Tweakguides oli veel õpetus. Saad panna ka bote kes seisid küll ühe koha peal aga lasid see eest väga täpselt.
Ma arvan
2.7-mest olevat see feature eemaldatud
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
14.10.2006 17:07:05
|
|
|
Otse loomulikult, et Explore the Army jaoks on vaja ühendust, kuidas sa muidu teiste inimestega mängida saaks?
Nn AA Single Player on alates 2.7-st võimalik CO-OP kaartidel, botid käituvad täpselt samamoodi nagu ka võrgus mängides, ainuke vahe, et oled üksinda nende vastu (aga selle eest saad kasutada mp cheat käskusi). Ülejäänud kaartidel liiguvad natukene bot-id heal juhul ainult siis, kui flash-id või tulistad neid.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalev100
HV vaatleja
|
14.10.2006 22:13:21
|
|
|
Mul nüüd uus probleem(õigemini mitu) esimene see auto värk... Sõidu sain tehtud aga see relvaga(mis hummeri peal on) selle teen ka ära aga lõpus ytleb mingi "but weapon..." VMS. Ja siis mission Failed.(mis tegema peab) ja teine oli see SF teine missioon see kus tuleb luurata... kas on mingi nipp? ma koguaeg jään vahele isegi siis kui rooman)
Aga kas on mingi koht kust saaks treiningute video õpetusi(noh video kus õpetab)?.
** Tänan! **
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
15.10.2006 00:08:32
|
|
|
kalev100 kirjutas: |
Mul nüüd uus probleem(õigemini mitu) esimene see auto värk... Sõidu sain tehtud aga see relvaga(mis hummeri peal on) selle teen ka ära aga lõpus ytleb mingi "but weapon..." VMS. Ja siis mission Failed.(mis tegema peab) ja teine oli see SF teine missioon see kus tuleb luurata... kas on mingi nipp? ma koguaeg jään vahele isegi siis kui rooman)
Aga kas on mingi koht kust saaks treiningute video õpetusi(noh video kus õpetab)?.
** Tänan! ** |
CROWS süsteemiga pead maha tulistama kõik märklauad. SF E&E põhjalik walkthrough on selle teema esimeses postis. Kui ikka ei saa, võid paluda mõnel abivalmil HV-lasel see treening sinu jaoks ära teha.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalev100
HV vaatleja
|
15.10.2006 08:45:35
|
|
|
Märklauad on mul maha lastud, aga peale seda 9 märklaua maha laskmist ütleb ta midagi ja siis naq hakkab hoiatama(et viimane hopiatus jne.)
NB! Ma lähen käin mängus ära ja vaatan träpselt mis ta tahab ja teen edit...
|
|
tagasi üles |
|
 |
ZaHooR
HV vaatleja
|
15.10.2006 09:21:49
|
|
|
SA pead relva koguaeg märkide juures hoidma....sa ei tohi suunaa seda otse ette ega ka teiselepoole kõrvale
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
WEC
Kreisi kasutaja
|
15.10.2006 10:29:14
|
|
|
Frankie666 kirjutas: |
Oled õigesti aru saanud.
AA-s ei olegi Offline modet ehk single playerit kui sellist ja ilma internetita seda mängida ei saa, kui sa just treeninguid ei tee. Kuid ka treeningute lõpetamisel saadud skoor laetakse serverisse ja uuesti läheb sul netti vaja  |
Miks oli vajadust ilma nentita kasutada AAd oli see, et tahtsime proovida väiksemal võrgupeol, aga seal ei olnud veel neti ühendust.
(Novembris alees pannakse Wimaxi kaudu nett.)
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
15.10.2006 10:52:52
|
|
|
LAN-is on ka võimalik AA-d oma sõpradega mängida. See kellel on kõige parem arvuti teeb servu ja saategi lokaalvõrgus nii mängida. Servu tegemiseks kasuta AASM-i või kui on oskusi saab ka ilma hakkama.
Link: Steps to Take to Create a Server
Miks oli vajadust ilma nentita kasutada AAd oli see, et tahtsime proovida väiksemal võrgupeol, aga seal ei olnud veel neti ühendust.
(Novembris alees pannakse Wimaxi kaudu nett.) |
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalev100
HV vaatleja
|
17.10.2006 20:27:22
|
|
|
Ok, ma siis järgmise murega ... Mul kõik treeningud tehtud, läksin bridge maailma(lemmik) ja valisin S (minu teada on see sniper) aga ma ärkasin automaadiga aga olin S... Sõber ütles et ma pean mingi advance markshipi VMS maha/peale panema.... Mitte midagi ei saa aru(mul kõik treeningud tehtud)
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
17.10.2006 20:36:11
|
|
|
parental värk on peal
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalev100
HV vaatleja
|
17.10.2006 20:50:04
|
|
|
aga see on vaja maha võtta ve? kuidas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
17.10.2006 21:06:45
|
|
|
lähed sinna , võtad "no adv marskmanship" eest noole/linnu .. mida iganes ära , paned mingi passi mis meelde jääb ( näiteks 000000) ja ok.
äkki sul vanemad niimodi teinud , siis jama lugu
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZaHooR
HV vaatleja
|
17.10.2006 23:51:57
|
|
|
Passi ei pea panema. Lihtsalt lähed parental control võtad no adv marksanshipi eest tulukese ära....vajutad set ja korras
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalev100
HV vaatleja
|
18.10.2006 18:49:13
|
|
|
ma vist leidsin vea yles:S vist on see snipu teinde treening tegemata mida seal laskma peab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
18.10.2006 19:06:27
|
|
|
kalev100 kirjutas: |
ma vist leidsin vea yles:S vist on see snipu teinde treening tegemata mida seal laskma peab?  |
MÄRKI!
omfg
_________________ Fotoblogi |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZaHooR
HV vaatleja
|
18.10.2006 19:17:11
|
|
|
Mortiiri mürku minumeelest. Kuskil kaugel oli mingi roheline või hall.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalev100
HV vaatleja
|
18.10.2006 19:43:19
|
|
|
sain tehtud aga ma suht algaja selles mängus niiet siis järgmised kyssad:P :
1. Miks on nii et kui ma valin snipe plain(trainingud tehtud) saan deploy panna aga kui valin serveri siis tuleb see pilt ja loadib ja ALATI jääb ta sinna seisma ja jookseb kokku. Milles asi?
2. Kuidas teha serverit(võite anda mõne õpetud lehe ka)?
:=> Tänan!
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
18.10.2006 20:09:59
|
|