praegune kellaaeg 23.06.2025 11:45:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
manjolo
HV vaatleja
|
13.10.2006 02:42:08
IDE prioriteet |
|
|
selline mure et oman seda emaplaati http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=318 ja olen siiani kasutanud tavalist ide [hendusega ata k]vaketast. otsustasin et ostan [he ketta juurde ja valisin selleks sata 3gbt/s 320 gb seagate-i. kui taha panen midagi muutmata ei leia windows seda ketast [les, kuigibiosis ilusti näha et see ja see ketas 320 gb jne. võtsin ata tagant ära panin aint sata installisin windooza peale ja ühendasin ada tagasi. sain natuke tööd teha (tegin isegi paar restarti) ja siis otsustas ata et ta on siiski master ja võtab ohjad enda kätte. lühidalt öeldes on mul vaja määrata et sata oleks primary ja ata slave.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Egert143
HV kasutaja

|
13.10.2006 07:14:44
|
|
|
Ehk oleks ata kõvaketta jumperite muutmisest abi
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
manjolo
HV vaatleja
|
13.10.2006 14:47:17
|
|
|
kudagi ei ole. proovisin masteri peale, slavina ja cable selecti peale panna, kuid see ei aidanud.
ma ei tea võibolla väljendasin end valest (kas ata ja ide on üks ja sama ühendus) ets see esimene on ide kaabliga ühenduses.
kas äkki saab seda biossis muuta, seda prioriteeti kumba ennem laetakse kas ide või sata
|
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
13.10.2006 20:57:19
|
|
|
saab muuta hhd-0 ja hdd-1 ju boot järjekorras... ei tea kas aitab
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|