|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.10.2006 20:06:10
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
| Skeptik kirjutas: |
| soodent kirjutas: |
| Räägi kuidas sa puldiga strateegia mängu mängiksid? |
räägi enne strateegiamängudest konsoolidele  |
Räägi parem kuda sa shootereid puldiga mängid, neid on küll palju... kõik imevad sajaga |
no midagi ikka on jah, samas nad ei ole ju popid ka
ahvilõust, PS3 pole veel väljaski ju
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leech
HV kasutaja

|
04.10.2006 20:17:58
|
|
|
| ahvilõust kirjutas: |
Praeguse seisuga jääb PS3 X360-le täiega alla. Tänu sellistele mängudele:
Gears of War
Lost Planet: Extreme Condition
Alan Wake
Bioschok
Halo3 |
LoL
joke of the week
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
04.10.2006 20:21:22
|
|
|
| Ok Leech, sul on erinev arvamus. Põhjenda seda.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voltc
HV kasutaja
|
04.10.2006 21:52:01
|
|
|
nimetaks sinna listi veel:
viva pinata
mass effect
ja Banjo Kazooie kah veel
muide, kõikidele ahvidele, NFS: Carboni demo on xbox live marketplacelt vabalt alla laetav, kaen siis järgi ja kunagi homme räägin muljetest
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Kreisi kasutaja

|
04.10.2006 22:54:40
|
|
|
| voltc kirjutas: |
nimetaks sinna listi veel:
viva pinata
mass effect
ja Banjo Kazooie kah veel
|
sulle vist jah. mulle meeldivad ikka teistsugused, igalühel oma maitse
lisaks veel üks samurai mäng millel on päris vinge multiplayer, kuid nime ei mäleta
Skeptik ma ütlesin praeguse seisuga, järgmine aasta võib vastupidi olla. Kuid kindlasti tuleb X360-gi veel paremaid. Kui Sonyil peaks launchiks midagi head olema, miks nad siis sellega lagedale ei tule, müügi kuupäev juba käeulatuses.
_________________ Gdesainer |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voltc
HV kasutaja
|
04.10.2006 23:21:43
|
|
|
sulle vist jah. mulle meeldivad ikka teistsugused, igalühel oma maitse
|
Heh, mulle meeldivad head mängud, vahet pole, mis kategooriasse nad kuuluvad, peaasi, et tõsiselt
neid rohkem mängida viitsiks kui 5 minutit demot tagudes. Xbox360 on minu jaoks õige konsool, kuna
niipalju kui ma otsinud olen, siis ps2 mustmiljoni mängu seas pole peale Summoneri ühtegi mulle
meelepärast tõsist RPG'd. Lapsikud asjad on küll toredad ja vahel hea mängida, aga no võib-olla
olen ma paha inimene, aga need Jaapani edevad ja kirevad rollikad ja muu jura ei tõmba :S
Xbox 360 peale on olemas ja tulemas tõsised head RPG'd ja mõnusalt sünged mängud veel.
Ning mis selle veel paremaks ikka teeb kui mitte killuke lustivat parditiigi ehitamist või ühtede
nooruspõlve lemmiktüüpide, hüppa-karga mängude tegelastega lolli mängida?
Paneks listi veel:
Forza Motorsport 2
Fable 2
The Darkness
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
05.10.2006 12:38:39
|
|
|
| Ootasin mis ma ootasin ..Import Tuner Challenge't, valmistas norm. pettumuse, kuna sellised mängud mulle meeldivad, kunagi tuli DC peale üks esimesi selle taolisi mänge nagu Tokyo Extreme Racer (2!)..graafika pole muutunud, autod käituvad lapsikult ja läigivad imelikult (nurkadest), soundtrackid on jamad, muidugi on juurde tulnud suur hulk lisasid, eriti tuunimise poole pealt, mis ei muuda mängu ikka paremaks.
|
|
| Kommentaarid: 363 loe/lisa |
   |
5 :: |
308 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
05.10.2006 17:55:25
|
|
|
äkki keegi oskab öelda kuidas ma saan teada mis Firmware peal on boxil kuna eelmine omanik kellelt ostsin ütles,et vahetas Firmware ära aga ei tea kas backupe mängib ?
|
|
| Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
m1lk
HV kasutaja
|
05.10.2006 19:18:14
|
|
|
| Vaata, kas garantiikleeps on alles. Kleeps asub faceplate taga, "Microsoft" on peale kirjutatud.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.10.2006 01:13:57
|
|
|
| on kellelgi silma jäänud, kust momendil XBOX360 kõige soodsamalt osta on? Core mõtlen siis...
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
06.10.2006 11:52:35
|
|
|
kleeps on jah poolenisti lahti tõmmatud ja seega on avatud konsooli
minu arvates on mõttetu core systemi osta pole ketast ja mingi juhtmega pult
aga muidu oli ju onoffis odavalt ja kui natuke oodata siis tuleb ka kindlasti suur jõulu ale
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rednas
HV vaatleja

|
06.10.2006 13:48:31
|
|
|
Praeguse seisuga jääb PS3 X360-le täiega alla. Tänu sellistele mängudele:
Gears of War
Lost Planet: Extreme Condition
Alan Wake
Bioschok
Halo3 |
Ma ei hakka PS3e kiitma ja ei taha, et see teema konsoolide sõjaks muutuks, aga su väide on 'täiega' idiootne. Praeguse seisuga pole PS3e veel väljaski, seega ei saa sina veel midagi väita. Ja kui saaksidki siis ei jääks alla PS3 kui konsool, vaid selle mängud. Ka PS3l on mitmeid exclusive mänge mis ei ilmu X360le, nagu Metal Gear Solid 4, Devil May Cry 4 või Ninja Gaiden Sigma. Ja pealegi BioShock ilmub ka PS3le.
Mina olen erapooletu ja mulle meeldivad kõik konsoolid. Lihtsalt mingi paari mängu põhjal mis pole veel väljaski ei saa võrrelda kahte konsooli millest ühte samuti veel väljas pole.
viimati muutis rednas 06.10.2006 17:10:49, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
06.10.2006 14:08:45
|
|
|
| Alvaaro kirjutas: |
kleeps on jah poolenisti lahti tõmmatud ja seega on avatud konsooli
minu arvates on (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> core systemi osta pole ketast ja mingi juhtmega pult
aga muidu oli ju onoffis odavalt ja kui natuke oodata siis tuleb ka kindlasti suur jõulu ale  |
Siin keegi väitis ,et kõvaketta saab ise ka sisse panna mingi suvalise.On see nii?
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
06.10.2006 15:15:04
|
|
|
| Siin keegi väitis ,et kõvaketta saab ise ka sisse panna mingi suvalise.On see nii? |
Ei saa, ja proovisin pult võtab tõesti läbi seina
|
|
   |
308 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
06.10.2006 18:43:51
|
|
|
| virx kirjutas: |
| Siin keegi väitis ,et kõvaketta saab ise ka sisse panna mingi suvalise.On see nii? |
Ei saa, ja proovisin pult võtab tõesti läbi seina  |
Krt ma võtsin kah puldi kööki kaasa ja ju siis kogemata vajutasin mingit nuppu kogemata ja läks pause pealt ära ja mingi kolla tappis mind selle ajaga ära kui tagasi jõudsin
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
10.10.2006 17:47:18
|
|
|
Sain ka siis eile lõpuks esimest korda sõbra juures XBOX 360-t näppida. Odav plastmass, btw.
Pilti näitas 17" flatscreen CRT, 1280x720 resol.
Mängud, mida proovisin:
Oblivion
Ridge Racer 6
Project Gotham Racing 3
Lost Planet (demo)
Pean kahjuks tunnistama, et võrreldes PC-ga (vähemalt profiilis leiduvaga) minu silmad mingit kvalitatiivset graafikahüpet küll ei tuvastanud
Mõeldes papi peale, mida antud konsooli ja sellele müüdavate mängude eest (1000+ EEK tükk?) soovitakse, hakkab süda verd jooksma.
Minu väga isiklik ja personaalne arvamus - muretsege 6K eest kodusesse arvutisse 512MB X1900XT või võrdne nVidia kaart ja nautige tõelist next-gen'i. X-kast on next gen ainult sel juhul, kui seda PS2-ga võrrelda
Ärge siis väga fleimake
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
10.10.2006 17:48:07
|
|
|
tavalise telekaga pelasid või mingi korraliku resoga ikka?
eks see jutt ole üldiselt bs jah sul
korraliku teleka + resoga on pilt ikka igati next gen
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
10.10.2006 17:54:53
|
|
|
Eeee... ja korraliku arvutiga pole või?
Vean kihla, et keskmiselt kobedale mänguarvutile 32" LCD telekat taha toppides näeb pilti, mis lööb Xbox 360 täiesti uppi, kasvõi seetõttu, et tekstuurid on kuni kordi detailsemad
*remembers Oblivion and shivers in horror*
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
10.10.2006 17:58:15
|
|
|
No võrrledes PS2-ga ongi ta ju next-gen.
Xbox360 on vast siis huvitav võrrelda, kui Dx10 riistvaraga PC-d ja PS3.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
10.10.2006 18:04:57
|
|
|
| LCD moluga ei tasu pilti üldse võrrelda, endal on ka VGA kaabel olemas ja enam ei proovi, pilt on täielik bs, isegi ilma HD-ta tavaline 32" näitas tunduvalt paremat pilti.
|
|
   |
308 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aanz
HV kasutaja
|
10.10.2006 19:17:00
|
|
|
hetkeseisuga tõesti xbox 360 on peajagu üle... aga niikui ps3 ja uus gran turismo tuleb, pole enam vastast kuskil... minusilmis jällegi
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
10.10.2006 19:34:42
|
|
|
| aanz kirjutas: |
aga niikui ps3 ja uus gran turismo tuleb, pole enam vastast kuskil... minusilmis jällegi  |
Ennem kui seda ütled, proovi xboxi peal Forza Motorsport ära ja muudad oma arvamust!
|
|
   |
308 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
10.10.2006 19:43:12
|
|
|
| erick kirjutas: |
| Minu väga isiklik ja personaalne arvamus - muretsege 6K eest kodusesse arvutisse 512MB X1900XT või võrdne nVidia kaart ja nautige tõelist next-gen'i. |
Kas PC'del midagi peale FPS'ide ka on, mis sellist kiirendit maksimaalselt proovile panevad?
Või noh, ma täitsa usun et high-end PC suudab näidata võrdväärset pilti peatse üheaastaseks saava next-gen konsooliga. Lihtsalt et, uhh, uuemate mängude poole pealt pole sel aparaadil suurt midagi huvitavat pakkuda väljaspool teatud žanre (FPS, RTS). Vähemalt nii olen mina asjast aru saanud.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
10.10.2006 19:46:21
|
|
|
peale selle xbox on suhtkoht aasta müügil ka olnud ja pildid küll miskit viga ei ole
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
10.10.2006 21:23:59
|
|
|
DODONPACHI kirjutas:
| tsitaat: |
Kas PC'del midagi peale FPS'ide ka on, mis sellist kiirendit maksimaalselt proovile panevad?
Või noh, ma täitsa usun et high-end PC suudab näidata võrdväärset pilti peatse üheaastaseks saava next-gen konsooliga. Lihtsalt et, uhh, uuemate mängude poole pealt pole sel aparaadil suurt midagi huvitavat pakkuda väljaspool teatud anre (FPS, RTS). Vähemalt nii olen mina asjast aru saanud. |
Esiteks ma rääkisin keskmistest mängurimasinatest. Sellistest, mis juba umbes pooltel HV-lastel kodudes tiksuvad
7600 GT-d pannakse vägagi proovile ka muude mängudega peale FPS-ide. Company of Heroes oli napilt-napilt mängitav täisdetailsuses 1600x1200 resol koos AA-ga.
High-end PC-de peal mängitakse Oblivioni resol 2048x1536, 4x Antialiasingu ja 16x Anisotropic filteringuga, HDR efektid peal@35 FPS:
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1950xtx_crossfire_performance/page10.asp
Ekraanil kuvatavate pikslite arv on kusagil 3x suurem sama perfoormantsi juures (1 miljon vs. 3 miljonit), lisaks veel eelmainitud kvaliteedifiltrid. See jätab X-kasti silmailus väga-väga kaugele.
Noh, kui rangelt anrimääratlustest lähtuda, siis Oblivion on siiski RPG
Lisaks ka muidugi real-time strateegiamängud, mida sa mainisid, aga ka erinevad võidusõidumängud.
Minu arust muud anrid seda va graafikajõudlust ei vajagi nii palju. Kindlasti ka mitte Xboxi tasemel.
Huvitavate mängude osas... neid on, ma usun, et märksa rohkem kui XBOX 360-l 8)
Lihtsalt suurem osa neist on indie värk, mida eriti ei promota. Midagi Viva Pinata laadset ehk pole, aga mingeid muid XBOX 360 põnevaid mitte RTS, RPG või FPS anrisse kuuluvaid asju mulle ette ei tulegi hetkel. Kaklusmängud ehk, mida PC-maailmas on tabanud väljakoolemine viimaste aastate jooksul.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
10.10.2006 22:06:58
|
|
|
| Ekraanil kuvatavate pikslite arv on kusagil 3x suurem sama perfoormantsi juures (1 miljon vs. 3 miljonit), lisaks veel eelmainitud kvaliteedifiltrid. See jätab X-kasti silmailus väga-väga kaugele. |
Are those three million pixels in your pants or are you just glad to see me?
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
10.10.2006 22:14:54
|
|
|
ja kas konsoolimängudes pole asi mitte hoopistükkis mängimise mugavuses (konsool tööle, mäng sisse ja valmis, ilma igasuguste installimiste vms pasata) ja üleüldse, kas "eye candy" on asi otsustamaks mis mängud on parimad versus mängude mängitavus ja kui lõbus neid siis tegelikult ka mängida on ? või olen ma millestki jälle valesti aru saanud
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
10.10.2006 23:39:21
|
|
|
Ericku juttu tuleb võtta teatud mööndustega- 35fps on keskmine seal 14k maksvate videokaartidega ja kindlasti pole sellise keskmise fps peal asi mängitav.20k läheb arvuti mis üritab 360 konsooliga võistelda ehk 15 mängu saab osta.Mina soovitan ostke Xbox 360 ja unustage arvuti- power on lahja olenemata prosedest ja videotest.Endal oli sli peal ja läks asi paremaks ent Enamus uuemaid mänge vaid 1024x768 enam- vähem mängitavad.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.10.2006 00:28:03
|
|
|
| 35fps on keskmine seal 14k maksvate videokaartidega ja kindlasti pole sellise keskmise fps peal asi mängitav. |
mis ajast videokaardid 14k maksavad?
korralikult majandades on täiesti võimalik endale soetada uusim ja kiireim kaart 4-5k eest iga 10 kuu tagant - konsooli sa nii ei upgraadi.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
11.10.2006 08:17:11
|
|
|
Mõeldes papi peale, mida antud konsooli ja sellele müüdavate mängude eest (1000+ EEK tükk?) soovitakse, hakkab süda verd jooksma.
|
Mul on hunnikute viisi vana ja uue x kasti mänge. Ainult ühe neist olen Eestist ostnud. NFS Most wanted 360. Vähe sellest, et taheti 900 kr, siis oli see põtrade lokaliseeritud variant, kus ei olnud manualis isegi inglise keelt.
PS. Eile tellisin muu hulgast Austraaliast Prey(X360) 16 naela eest. Nii palju siis kallitest hindadest.
Edit. Enne teist kohvi on tähtede rittaseadmisega raskusi
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
11.10.2006 09:59:51
|
|
|
Teema hakkab vajuma auku "konsoolidele tehakse huvitavamaid/mitmekesisemaid mänge kui PC-dele", ning sellega ma vaidlema ei hakka. Õige jutt.
Aga enne tuletaks siiski meelde, et PC-le kui platvormile on saadaval metsik library mänge juba alates aastast 1982. Ei ole üle mõistuse keeruline neid tööle saada DosBoxi või veelgi kasutajasõbralikuma VDMSoundi abil. Ma usun, et siin leidub midagi igale maitsele, kaasa arvatud väga off-the-wall asju. Peab tahtma otsida, muud ei midagi.
Sest nagu DODONPACHI ütles, graafiline jõudlus jääb innovatsiooni teele põiki ette. Seepärast ei tahagi ma kuulda, et innovatiivne PC mäng näiteks aastast 1990 ei kannataks miskipärast võrdlust innovatiivse ja graafikale mitterõhuva konsoolimänguga ANNO 2006.
Ja kõigest hoolimata hoolimata ON konsoolimängud kallimad kui PC omad, ja see, kui keegi tellib endale Prey ligi pool aastat peale launchi kusagilt Austraaliast 350 EEK eest (+ shipping??), mingi 2 nädalase ooteaja ja muu tüütu jamaga, ei ole minu jaoks tõsiseltvõetav argument. Eriti kui PC mängude levimisega... on lood nagu nad on tänapäeva maailmas
PeZi argument
"ja kas konsoolimängudes pole asi mitte hoopistükkis mängimise mugavuses (konsool tööle, mäng sisse ja valmis, ilma igasuguste installimiste vms pasata) ja üleüldse, kas "eye candy" on asi otsustamaks mis mängud on parimad versus mängude mängitavus ja kui lõbus neid siis tegelikult ka mängida on ? või olen ma millestki jälle valesti aru saanud"
on kindlasti tõene. Kui aru arvutit ei jaga, siis jagab rahakott. Meie maailmas on õnneks külluses neid tootjaid, kes hoiavad oma hindu kvaliteedi märgiks ERITI kõrgel nii et kõik teaksid kui "head" arvutid/autod/kodumasinad neil on. Paranda mind, kui ma eksin, aga tundub, et just Sulle nad mõeldud ongi.
Ja kui sa vaid mängitavust otsid, milleks siis üldse mõni "next-gen" platvorm? PS2-le ja teistele 5 aastat või vanematele konsoolidele on piisavalt väga häid, mängitavaid mänge ja nende hind ei võtta tükki ka küljest. Osta ja naudi.
Soodenti jutt, et tal oli SLI ja sellega sai mängida vaid 1024x768 on pehmelt öeldes kummastav. Äkki sa täpsustaksid, mis kaardid sul SLI-s ka olid? Kui sa low-end kaarte SLIsse paned, on ka perf vastav. Mingil põhjusel arvan ma, et su praegune SINGLE kaart saab nende uute mängudega suurepäraselt hakkama
Lõpetuseks seda ka veel, et 60 fps-i ei ole mängudes mingi alfa ja oomega. Sõltub väga konkreetselt mängust. Minu arust on paljud öelnud, et Oblivion püsib mängitavana ka nii madalal kui 20fps. Kui ei meeldi, muuda paari settingut ja aja see fps 60 peale. Vähemalt on sul võimalus valida, kas soovid rohkem perfoormantsit või rohkem silmailu. Erinevalt konsoolidest, kus kõik on mugavalt ja lollikindlalt eelseadistatud, et jumala eest keegi ei avastaks, et mäng võimaldaks võimekama riistvarakombinatsiooni olemasolul märksa eredamat elamust.
Pole sul vajagi teada, et tegelikult need mäed seal taamal on plastiliinilaadsete tekstuuridega seetõttu, et X-kasti (ja ka PS3) disainerid alahindasid omal ajal julmalt kaasaaegsete mängude tekstuuride mahtusid.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
11.10.2006 10:21:52
|
|
|
Ja kõigest hoolimata hoolimata ON konsoolimängud kallimad kui PC omad, ja see, kui keegi tellib endale Prey ligi pool aastat peale launchi kusagilt Austraaliast 350 EEK eest (+ shipping??), mingi 2 nädalase ooteaja ja muu tüütu jamaga, ei ole minu jaoks tõsiseltvõetav argument. Eriti kui PC mängude levimisega... on lood nagu nad on tänapäeva maailmas  |
| PeZi argument on kindlasti tõene. Kui aru arvutit ei jaga, siis jagab rahakott. |
Härra! Mida sa öelda tahad oma jutuga? Et Prey PC-le pool aastat peale launchi maksab vähem kui 350 krooni? Et 7000 krooni maksev videokaart, millele tuleb arvuti ümber osta, on odavam mängimisvahend kui 7000 krooni maksev konsool, millele tuleb juurde osta ainult mänge? Et inimene, kes ei taha 7000 krooni eest videokaarti osta, on vähese aruga? Või et PC on sellepärast etem platvorm, et sa saad mänge kolm nädalat enne launchi pirada ja ei maksa mängude eest kunagi mitte midagi, ei 350 krooni ega 1000 krooni? Räägi asjast, nagu on, või hoidu rääkimast. Ausõna, piinlik on juba.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
11.10.2006 10:23:15
|
|
|
erick su loogika on vigane
mul juba muide on nt nes, n64, ps1, xbox jnejne aga xb360 tahaksin ma tõesti et saada osa ka uutest toredatest mängudest, rääkimata siis teistest tulevatest konsoolidest. imo see 6000 krooni (või ootame aastakese-1,5 et hind oleks ca <4000) 4-5 aasta peale just teab kui suur summa. selle aja sees oleks jub 5x niipalju PC alla investeeritud et see suudaks Crysises rohuliblede murdumist simuleerida. või pead sa rahakoti all seda, et konsoolidele tuleb osta *GASP* orginaaltarkvara? ega jah, kui rahakott ei võta, siis võtab emule.
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.10.2006 10:36:15
|
|
|
soodent, su nõudmised mängu mängitav olemisele on kahtlaselt suured
minu 7800gtx üksi suudab 1024 resol (ja 1280x720 @ telekas) ka uute mängudega hakkama saada, a64 3000+ on mul hoopis koledam pidur.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.10.2006 10:46:59
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| Või et PC on sellepärast etem platvorm, et sa saad mänge kolm nädalat enne launchi pirada ja ei maksa mängude eest kunagi mitte midagi, ei 350 krooni ega 1000 krooni? Räägi asjast, nagu on, või hoidu rääkimast. Ausõna, piinlik on juba. |
kes on siin piramisest rääkinud?
kullakesed, teie draama on ikka halenaljakas. meie ajal on 90% PC mängudest olemas nädala-2 jooksul peale release'i täiesti legaalsel ja odaval kujul netist tõmmatavana, be it Steam või Direct2Drive. eriti just väikesed indie mängud nagu Defcon - mis ootamatu küll, ei vajagi 14k videokaartide SLI reiimi (soodenti hõisked teemal, et SLI ei suutnud midagi vedada on well.... idiootsed, 6200 seeria SLIs on äkki selline käkk tõesti), et normaalselt joosta! praeguse aja arvutite hinnad on nii kriminaalselt väikesed, et võrdlused stiilis 7k konsoolid vs 7k videokaardid on ikka täiesti kiviaegne teema.
ja ega erick väga ei eksinudki: kui ei maksa mõistus, maksab rahakott.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
11.10.2006 10:57:15
|
|
|
vabarna, vabanda, aga tõesti hakkas hale kui nägin külas viibides minu mõistes pisikest mängukogu, mingi 10 tiitlit, vaatasin seda ja andsin endale aru, et see läheb keskmisele inimesele maksma 10 000 krooni.
Mul on koduses riiulis kusagil 100+ mängutiitlit, rõhuv enamus muretsetud siis, kui mäng veel värske oli. Kas ma peaksin end halvasti tundma, et ei maksnud nende eest 100 000 krooni?
7000 EEK videokaardi eest on väike liialdus. Minu 3150 EEK maksnud kaart, mis tuli välja vist mingi 3 kuud peale XBOX 360 launchi, saab sama ja suuremagi detailsusega hakkama, kui aluseks võtta need tiitlid, mida mul oli au mängida. Tänud siinkohal võõrustajale, kes väga lahkelt seda teha lubas
Muu arvuti teenib ennast tasa nii ehk naa. Arvuti on nagunii pea kõigil olemas, ja maksis ka oma hea paar tuhat. Kui umbes viie Xbox 360 mängu jagu juurde panna, ei tohiks kastiga videokaardi ümber mingeid probleeme olla.
Ja kas me üldse tahame arutada seda, kui palju maksab hetkel see HiDef LCD telekas, kuhu XBOX 360 taha ühendub?
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
11.10.2006 11:06:14
|
|
|
kui palju maksab hetkel see HiDef LCD telekas, kuhu XBOX 360 taha ühendub?  |
kes keelab tavalise monitoriga mängida? reso saad ju ikka kõrgemaks kruttida ja silmailu kätte mis sest, et
pilt väiksem on kui telekas.. ega sa pc-ga ka mingi stagna aegse telekaga ei mängi või mängid?
oblivion jookseb Xbox-il normaalselt ja juba by default hdraa-ga seega eriti ei nutaks selle üle.
teised mängud on ilusad ja huvitavad, ala Kameo, pgr ja muud - igale maitsele on midagi.
uued mängud on muidugi kallid aga HV-st nn järelturult saab neid alla 400.- tk ja ikka uusi mänge,
keegi korra läbi teinud ja nüüd müügis, et endale uus osta.
korralikud uued pc mängud maksavad reeglina 600-700.- kui mitte rohkem
seega hinnavahe pole eriti suur.
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
11.10.2006 11:16:15
|
|
|
vabarna, vabanda, aga tõesti hakkas hale kui nägin külas viibides minu mõistes pisikest mängukogu, mingi 10 tiitlit, vaatasin seda ja andsin endale aru, et see läheb keskmisele inimesele maksma 10 000 krooni.
Mul on koduses riiulis kusagil 100+ mängutiitlit, rõhuv enamus muretsetud siis, kui mäng veel värske oli. Kas ma peaksin end halvasti tundma, et ei maksnud nende eest 100 000 krooni?
|
Summad on suhtelised. Ma olen toorikutele vast üle 10000 magama pannud. Filmid andsin vennale ära, mängud mädanevad keldris suurtes kastides, kahju ära visata. Kuigi vaevalt neist elulooma enam on.
Ja Prey ostsin praegu sellepärast, et ta ei ole minu arust täis hinda väärt ja teised mängud vajasid enne lõpetamist.
PS. Suurem osa mänge on mul siiski eBayst ostetud. Austraalias oli lihtsalt paar head tv seriaali boxi soodsalt. Friends ja Monk.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
11.10.2006 11:18:23
|
|
|
Austraalias oli lihtsalt paar head tv seriaali boxi soodsalt. Friends ja Monk
|
OT, aga mis hinnaga?
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
11.10.2006 11:20:27
|
|
|
Minu jaoks jääb alati küsimus konsool vs. PC mida teha konsooliga siis kui parajasti mängida ei viitsi? Selleks et muud asjad ära ajada, peab ikkagi mingi (kas või odavama otsa) arvuti moodi asjanduse ostma. Siis on juba kaks asja mis elamises tolmu koguvad. Mängude hind ja kättesaadavus on muidugi teine asi.
Nii palju kui ma arvutimänge elus mänginud olen, on need mis väärivad enam kui ühe korra mängida enamuses olnud võrgumängud, mis ca. 500 ...900.- kr investeeringu lõppude lõpuks väga soodsaks teevad (võrdle näiteks kino pileti hinda ja filmi pikkust mängu hinna ning mänguajaga). Pealegi ei saa mänge konsoolil nö. "demona" mängida .. paljalt miskite revjuude ja piltide põhjal ei tahaks küll 900.- kr välja käia.
Hetkl küll tundub et konsool on oma olemuselt pigem "eksklusiivne" seadeldis .. kui kulutamisega on probleeme siis koht selleks ju täitsa olemas.
PS! PC Prey versioon jooksis 1280x960 4xAA ja 8xAF minu masinaga väga hästi .. mõnes kohas langes fps alla ~35, enamus aega oli 60 peal (piirang). Isegi 1600x1200 oleks mängitav olnud, kuid mõnes kohas jäi videokaardil jõust puudu. Seega oli silmailu küll ja küll ...
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jalutaja
HV kasutaja

|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
11.10.2006 11:43:51
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| kes on siin piramisest rääkinud? |
Ei, loomulikult. Keegi ei räägigi sellest kunagi. Ja millest ei räägita, seda pole ka olemas, eks. Eks?
| Mul on koduses riiulis kusagil 100+ mängutiitlit, rõhuv enamus muretsetud siis, kui mäng veel värske oli. Kas ma peaksin end halvasti tundma, et ei maksnud nende eest 100 000 krooni? |
Sa võiksid (pole minu asi öelda, mida sa peaksid tegema) tunda ennast halvasti, et sa ei maksnud nende eest ühtegi krooni. Kui sa juba küsid, siis sa võiksid vähemalt kirjutada mängutootjale ja tänada teda toreda mängu eest. Aga loomulikult tee ikka seda, mida ise tahad ja õigeks pead.
Et mitte üksnes risustada teemat oma irdarvamustega, ütlen hästi lühidalt, miks ostan endale XB360 (jõulud pole enam õnneks kaugel) ja sellele ilmselt neli-viis mängu aastas (esimene näitlik sats: Lost Planet, Ridge Racer 6, Enchanted Arms, Chromehounds, Dead of Alive 4, Bioshock). Tean, et võiksin mitmeid neist mängudest (tegelikult ainult ühe...) osta ka PC-le, aga ma ei soovi seda. Tean, et suudaksin osta PC-le võimsama videokaardi ja siis seda nõrkemiseni seadistada, aga ma ei soovi ka seda. Ma ei soovi seda, sest ma ei taha tegeleda benchmarkide ja driveritega, ma ei taha keerata AA-d 8x pealt 4x peale või lükata dynamic lightingut maha. Ma ei soovi seda, sest ma ei taha uuendada oma masinaparki iga 10 kuu tagant, eelistades seda teha iga 3-4 aasta tagant. Ma ei taha lugeda võrdlusi sellest, kuidas ATi kole videomonstrum võidab nVidida koledamat videomonstrumit. Ma tahan tegeleda sellega, mis mulle meeldib - ma tahan mängida uusi ja kauneid (pühendumata sellele, kas piksleid on üks või kolm miljonit), huvitavaid ja põnevaid, teraseid ja lõbusaid mänge. Küsimus ei ole arus või rahakotis, küsimus on oma vaba aja kavandamises. Ma mõistan, et sellest võib olla raske aru saada, aga kui viitsite, suunake oma aruressursid korraks arvuti jagamiselt teile mitte omase mõtteviisi mõistmisele. Ehk ei tundugi siis nii absurdsena mõte, et keegi võib vabatahtlikult osta ühe nendest nõmedatest X-kastidest.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.10.2006 11:44:26
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
Sa võiksid (pole minu asi öelda, mida sa peaksid tegema) tunda ennast halvasti, et sa ei maksnud nende eest ühtegi krooni. Kui sa juba küsid, siis sa võiksid vähemalt kirjutada mängutootjale ja tänada teda toreda mängu eest. Aga loomulikult tee ikka seda, mida ise tahad ja õigeks pead.
|
sulle see ei mahu pähe, et äkki on need mängud legaalselt ostetud?
tõsiselt siiber on mõne mehe loogikast, et kui sul pole konsool, oled sa 100% piraja
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
11.10.2006 11:48:36
|
|
|
khm, erick selgelt kirjutas et ta pole nende eest raha maksnud
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
11.10.2006 11:55:59
|
|
|
Mõtle nüüd ise, mida sa räägid, vabarna.
Sa teed 11 000 kroonise investeeringu, et mängida AASTAS 5 mängu? (not including the TV or LCD monitor, btw)
Mees, sa elad täiesti teises paradigmas kui mina Tõeline mängukirjastajate unistus. See on nii pöörane, et see on juba respektaabel
Muide, ma tõesti ei kirjuta mängutootjatele. Ma teen midagi veel paremat. Ma ütlen selle mängu kohta hea sõna foorumis, mida loeb üle 20 000 inimese.
PeZ, tehniliselt võttes ma ütlesin, et pole nende eest 100 000 maksnud
viimati muutis erick 11.10.2006 11:57:26, muudetud 1 kord |
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bezdomn6i
HV kasutaja
|
11.10.2006 11:56:01
|
|
|
| Mul on koduses riiulis kusagil 100+ mängutiitlit, rõhuv enamus muretsetud siis, kui mäng veel värske oli. Kas ma peaksin end halvasti tundma, et ei maksnud nende eest 100 000 krooni? |
| PeZ kirjutas: |
khm, erick selgelt kirjutas et ta pole nende eest raha maksnud  |
kas ikka kirjutas?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
11.10.2006 12:00:25
|
|
|
aga erick, räägi siis, palju maksid? ja 400 krooni toorikute hinnana ei loe.
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
11.10.2006 12:14:13
|
|
|
Mees, sa elad täiesti teises paradigmas kui mina. Tõeline mängukirjastajate unistus. See on nii pöörane, et see on juba respektaabel  |
Paradigma pole isegi õige sõna siin. Ma elan teises dimensioonis, kui sa pole seni märganud. Sellises, kus tööpäev kestab 10-11 tundi ning kus mõnikord on raha odavam kui aeg. Ja aastas viie mängu ostmisega (maksimaalselt 650-700 krooni tükk) ma küll kellegi unistuseks ei saa.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|