praegune kellaaeg 21.06.2025 18:21:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Juss71
HV kasutaja

|
07.03.2003 17:31:21
Epox heli |
|
|
Tekkis u. 2 päeva tagasi selline mure ,et heli arvutist on juba vaikseks läinud.On siis umbes 3 korda vaiksem sellest kui ta peaks olema.Ennem läbi muusikakeskuse kuulates ,kui oli heli 10 peale keeratud ,siis enam kõvemaks polnud vaja panna.Nüüd on siis 32 peal ja on sama mis ennem oli 7 peal.Samuti on setingutest kõik sound põhjakeeratud.Nii Sound Manageris ja ka niisama Sounds control panelis.Viga tekkis nagu täiesti ise.Ei mäleta,et oleks mingit update teinud ,midagi maha võtnud või juurde võtnud.Ei usu ,et viga on draiverites või on viga millesgi muus.AA,ja veel.Emaplaadiks siis Epox 8k5a2,muu konf profiilis.Ja Windowsiks siis WinXP:
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morillo
HV kasutaja

|
07.03.2003 17:39:51
|
|
|
Raske muusika on kõrva trummikiled lihtsalt ää tampind
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
07.03.2003 17:49:44
|
|
|
Morillo kirjutas: |
Raske muusika on kõrva trummikiled lihtsalt ää tampind |
Ei ole midagi ,ei kuula eriti kõvasti.Sama pani tähele ka mu vend .
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
07.03.2003 21:30:19
|
|
|
mul täpselt sama jama. emaplaadiks 8k5a2+. alguses oli heli normaalne, mingist hetkest alates aga vaikne. ise kahtlustan, et biose flashimine on süüdlane. ei mäleta täpselt, aga ähmaselt on meeles, et enne flashimist ei olnud heliga probleeme.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
07.03.2003 22:14:24
|
|
|
taavi kirjutas: |
mul täpselt sama jama. emaplaadiks 8k5a2+. alguses oli heli normaalne, mingist hetkest alates aga vaikne. ise kahtlustan, et biose flashimine on süüdlane. ei mäleta täpselt, aga ähmaselt on meeles, et enne flashimist ei olnud heliga probleeme. |
Mul läks jälle lihtsalt ise ja kohe nii vaikseks et...Krt see integreeritud heli on ikka jama küll.Koguaeg mingid imelikud hääled,krõbinad.Kohe üldse ei saa midagi normaalselt teha.Eriti siis on tunda raginaid/klõbinaid kui keerata heli valjemaks.Siis on kuulda kuida näiteks.kõvaketas ragiseb (kõlaritest)siukene tuhm heli ja igast muud huvitavat.Igatahes minu arust see intg. heli ei kõlba kuhugi(puhta minu arvamus).Paneks on vana arvuti helikaardi tagasi
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|