Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mac86
HV vaatleja
|
03.10.2006 11:19:36
|
|
|
dima_boiss kirjutas: |
ma soovitaks storage koha pealt ehk isegi mitte niipalju kõike sisse visata , vaid alguses osta üks väline vint ka. sa ei kujuta ette, kui palju temast pärastpoole kasu võib olla... |
Kui aus olla,siis olen ka ise sellele mõelnud,kuid minu idee erines selle võrra,et see väline ketas peaks ehk lihtsalt lisaks olema teistele ketastele näiteks 2x250 + USB 160-250Gb
|
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
03.10.2006 11:52:16
|
|
|
Muide kui ostad välist kettaboxi, siis osta selline kus firewire ots ka on. Siis õnnestub vajadusel ka sellel kettal montaazi teha. Üle usb2 he on see aga jube piin.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mac86
HV vaatleja
|
03.10.2006 14:47:18
|
|
|
dima_boiss kirjutas: |
njaa.. siin siiski oleneb mida fakki sa teha tahad.
kui sa hakkad koduvideosid ja väikseid tööotsi tegema omal algatusel siis esimeseks masinaks mac pro + matroxi kaardid on way suur overkill.
montaazhiks varu siiski hulga vinti, hulga ram'i ning korralik prose. ja juba läheb. Kui raha rohkem, siis spetsimatel kaartidel on kivis võimalus näiteks preview'da nii, et ei tee pre-renderit. Samas kui eelarve on oluline, saad ka ilma selleta hakkama.
Dual monitor kindlasti ei tee paha.
aga kui raha tahad raisata ja profiks minna siis ma isegi ei näksaks esmapilgul matroxeid ja quadrosid vaid läheks juba all the way
http://www.blackmagic-design.com/products/hd/
http://www.aja.com/
ning võtaks midagi neilt. industry standard letsgo!
aga õnneks on tänapäeval maailm juba selline, et ka 10k komplektiga saab kõik väga edukalt tehtud.
rõhk jäta siiski prosele, mälule ning storage'le..
(haardkoor 3d puhul sul nii lihtsalt ei vea  |
Kurb tõsiasi on tegelikult see,et kui natuke uurida siis selgub,et nendel linkidel asuvate kaartidega pole mul hetkel midagi tõsist peale hakata kuna need on mõeldud just SD & HD kaameratega ühdamiseks kuid kaamera(Canon XM2)mida kasutada saan kuulub ikkagi DV kaamerate hulka....seljuhul arvan ma ise,et videokaarti puhul piisaks vast ka hea 2D pildiga kaardist millel oleks 2xDVI,DV-sisend kaamera ühendamiseks ja eelnevalt mainitud preview võimalus kaardil...parandagu keegi mind kui eksin
Või need DeckLink kaardid suudaksid ka midagi DV-kaamera puhul kvaliteedist päästa erinevalt näiteks Matrox'i kaartidest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
dima_boiss
HV vaatleja

|
03.10.2006 15:17:02
|
|
|
No tegelikult kui jätta välja see preview võimalus ning minna pre-render teedpidi, siis ... sobib sulle iga kaart.
DV kvaliteeti ei määra teps mitte kaart (ja kui määrabki, siis oi kui väikese vahega), vaid ikka see, millega see pilt reaalsusest digimaailma tuuakse. Just kaamera optika on see, mis tähtis on. Peaasi, et kaart ise korras on, kõiki värve näitab, tv-out'i sisaldab (et saaksid just televiisurist preview'd teha - värvid jms) ning head monitori (2'te - mugavuse asi)..
Millega sa DV'd sisse tahad imeda? oleneb kaamerast... firewire ikka, uutel Panasonicutel isegi pcmcia mälukaardid... s-video'st (mis ei ole ehk hea mõte)
aga ViVo iseenesest on super analoogsignaali capturimiseks.. tv'st vhs'ini ja telekamänguni.. vahel läheb vaja..
Minupoolne soovitus? Võta budget level kaart Nvidialt, kui kasutad Adobe Premiere'i ..
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Videokaardid/40294/
hind peaks ka jääma täiesti mõistuse piiridesse ning preview'da peaksid kah saama.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mac86
HV vaatleja
|
03.10.2006 20:02:44
|
|
|
DV-d olen jah siiani fireware kaudu arvutisse saanud.
Peale Premiere kasutan kindlasti palju ka after effect´i ...kuid hea meelega prooviks ka midagi uut,kui keegi oskab midagi spetsimat soovitada
Miks just seda kaarti sobivamaks pead?Hind on muidu ok jah
|
|
tagasi üles |
|
 |
zbx
Piiratud kasutaja

|
03.10.2006 21:56:29
|
|
|
Mac86, näita mõnda endatehtud projekti...on sul miskit vahvat?
|
|
Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
dima_boiss
HV vaatleja

|
03.10.2006 23:25:19
|
|
|
oooo äftereffekts bum bum . kõva
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kõva ketas
HV kasutaja
|
05.10.2006 18:48:11
|
|
|
Imestan siin ,et soft on meestel kallis aga raua peale raha välja käia ei raatsita.Üldiselt tuleb korraliku rauaga ka softi kaasa.Nii saab ka säästa ,kui kallist rauda ostad.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|