Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Foorumites reeglid kohustuslikuks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas foorumites peaks olema kohustuslik reeglite sticky
jah
81%
 81%  [ 49 ]
ei
18%
 18%  [ 11 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 16.08.2005 16:09:32 vasta tsitaadiga

Ei võta isiklikult, pööra järgnevatele lausetele tähelepanu. Kui mu mälu ei peta, siis on sinu omaga analoogset teemat varem kaks inimest teinud ja vastavava lingikesega allkirjas (mida ma sulle mõistliku lahendusena soovitasin) inimeste arvu loenda ise. Neid on ilmselt veel paar tükki lisaks.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 16.08.2005 16:20:59 vasta tsitaadiga

aPoiss kirjutas:
XYZ kirjutas:
Küll sa oled ennast täis! .....
ära asja isiklikult võta. meil on elust ja asjadest väga erinevad arusaamad lihtsalt ja ma selgitan sulla praegu enda seisukohta siin.

Sa, noorema p6lvkonna esindajana, siis arvad, et "rehepaplus" "hallil alal" on igati OK? Muide, ma ei heida Sulle seda ette -- iga p6lvkond on oma ajastu na"gu. Preguses varakapitalismi ajastus on ka raske midagi muud oodata. Siiski "rehepaplus" ja iga hinna eest "seaduseaukude" otsimine ei ole ainuv6imalik eksisteerimisviis. Lihtsalt m6tsikle selle yle rahulikult m6nel vabal momendil.

A.

aPoiss
HV kasutaja
aPoiss

sõnum 16.08.2005 17:42:48 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Sa, noorema p6lvkonna esindajana, siis arvad, et "rehepaplus" "hallil alal" on igati OK? Muide, ma ei heida Sulle seda ette -- iga p6lvkond on oma ajastu na"gu. Preguses varakapitalismi ajastus on ka raske midagi muud oodata. Siiski "rehepaplus" ja iga hinna eest "seaduseaukude" otsimine ei ole ainuv6imalik eksisteerimisviis. Lihtsalt m6tsikle selle yle rahulikult m6nel vabal momendil. A.
tänan soovitamast, mõtlisklemiseks on tõesti aega vähe viimasel ajal icon_smile.gif. väga nooreks end ei pea ja ei usu, et me erinevast ajastut esindame. mis puutub auke, seadust ja rehepapplust, siis tegu on usuküsimuse ja mitte millegi muuga.... a'la ma lihtsalt olen juut ja ei söö sealiha (enne kui pole nälga suremas icon_smile.gif)
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 17.08.2005 02:58:51 vasta tsitaadiga

Tehke mingid üldised reeglid, kus ütlete, et kahemõttelises olukorras on otsustamine usaldatud modele ja ongi vsjoo. Ei teki selliseid olukordi. Ja kui ka kedagi kuritarvitatakse, siis saab reeglites ka modesid ähvardada staatusest ilmajätmisega vms. Kui tekib mingi arusaamatus, siis mode toob ära lingi reeglile, mille põhjal ta nii talitas ja ongi asi selge.
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 17.08.2005 21:34:29 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Minu arust piisaks reeglist: "halli ala" poste reguleerib moderaator vastavalt oma eetikale, tervele m6istusele ja paremale a"rana"gemisele. "Halli ala" modereerimisotsused ei kuulu edasikaebamisele icon_wink.gif

See on ju väga tore ja hea, aga alati leidub idioote, kes seda halli ala ära ei tunne/ei taha tunda.
Sama jama on tegelikult Mobiiltelefonide ja muu tehnika ostu/müügi foorumi kirjeldusega:
tsitaat:
Siin saab osta/müütada mobiiltelefone ja igast muud tehnikat, kus elektronid ringi käivad.

Toimis kuni viimase ajani hästi, aga siis hakkasid tulema kasutajad, kes panid süüdimatult oma pesumasinaid ja mikrolaineahjusid müüki. Kustutamise peale on kiirelt sõimu täis PS'id postkastis. Ma ei saa ju väita, et tema vanas Ladas elektronide liikumist ei toimu, samas mingi tunnetus võiks endal ka olemas olla.

cbr on IMO selle teema mõtte kenasti kokku võtnud, nüüd on vaja leida kedagi, kellel on palju vaba aega. Kus vader on?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 18.08.2005 08:09:02 vasta tsitaadiga

Kui cbr viimase lause ("Kui tekib mingi arusaamatus, siis mode toob ära lingi reeglile, mille põhjal ta nii talitas ja ongi asi selge.") lingiks kõlbab link reeglile "kahemõttelises olukorras on otsustamine usaldatud modele", siis on asi tõesti kokku võetud, vastasel korral aga on veel hullemini laiali, sest siis ta pöörab "halli olukorra" regulatsiooni taas vaidlustele lahti.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
AMD
HV veteran
AMD

sõnum 18.08.2005 17:52:04 vasta tsitaadiga

nagu neid stickysi veel vähe oleks... icon_neutral.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 22.08.2005 08:59:04 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Kui cbr viimase lause ("Kui tekib mingi arusaamatus, siis mode toob ära lingi reeglile, mille põhjal ta nii talitas ja ongi asi selge.") lingiks kõlbab link reeglile "kahemõttelises olukorras on otsustamine usaldatud modele"

Seda ma pidasin silmas jah, lauseehitus läks natuke käest ära 8)

mTim
HV Guru
mTim

sõnum 03.10.2006 15:30:43 vasta tsitaadiga

Et siis päris kaua on see mõte seisnud ja vaatasin, et todo listist võiks selle ära teha.
Mina võin võtta enda peale kokkukirjutamise aga üksi ei tahaks teha.
Mõtlesin, et kes tahavad panust anda võiks kirjutada mingid värgid kokku, sis üks vend (näiteks mina) mixib need korralikult kokku ja esitab HV juhtkonda kinnitamisele....

Vastukaja on oodatud

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.10.2006 17:03:13 vasta tsitaadiga

Võtad HV alafoorumite reeglid lahti, ilusama/ajalikuma valid põhjaks, kõik puuduva tipid ülejäänud reeglitest sinna sisse ja esitad mustandi. Teooria on ju lihtne icon_smile.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Foorumites reeglid kohustuslikuks mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.