Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Celeron
Kreisi kasutaja
|
18.09.2006 20:16:22
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
Kuna järgmise kuu algul planeeritud sõbral saksamaalt ebayst ostetud suvila ära toomine, siis saab ehk ka mõne väiksema asjaga abiks olla. |
OT: Kui kalliks see maksma võib minna?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
20.09.2006 00:27:47
|
|
|
Celeron kirjutas: |
Kuna järgmise kuu algul planeeritud sõbral saksamaalt ebayst ostetud suvila ära toomine, siis saab ehk ka mõne väiksema asjaga abiks olla. |
OT: Kui kalliks see maksma võib minna?  |
Väiksed suhteliselt odavad ja mitte eriti rasked asjad vast suurt ei midagi. ( Saksamaa saatmine loomulikult läheb)
Suuri ja kalleid ei tahaks üldse.
Väikeste ja kallite pealt võiks ju mingi raha olla.
Lihtsam oleks seda kirjutada privas.
voyager_est kirjutas: |
Mis kuupäeval - ligikaudu? |
09.10.06 saksas.
Seega peaks saksa post need asjad toimetama enne minu antud aadressil. Selleks võiks arvestada 3-4 päeva. Samuti 3-4 päeva ülekanne ja lisaks paar päeva saatja uimerdamine, enne postkontorisse jõudmist. Seega võiks oksjon soovitavalt lõppeda ikka veel selle kuu sees.
Kui on konkreetne ostja võin asja ka ise pakkuda. Ainult mulle peab olema enne teada antud maksimaalse pakkumise hind!
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
20.09.2006 22:26:16
|
|
|
Tupsu, tollist pääseks läbi ja mingeid makse ega midagi sellist juurde ei tuleks piiril?
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
somka
HV vaatleja
|
20.09.2006 22:45:06
|
|
|
EL-is pole tollimakse
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
21.09.2006 00:20:24
|
|
|
riaak kirjutas: |
Tupsu, tollist pääseks läbi ja mingeid makse ega midagi sellist juurde ei tuleks piiril?  |
Ma pole tolli küll juba mitu aastat piiril kontrollimas näinud. Viimati tahtsid ainult kütuse proovi ja sedagi Tartu külje all.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
martbele
HV vaatleja
|
26.09.2006 16:49:58
Ebay |
|
|
Tere
Tahaksin teada et kas ebay atsepteerib e-goldi...?
Ma ise kardan et vist mitte.
Ütlen kohe ära et ega ma ei jaga seda ebay matsu eriti ka praegu
Asi selles et oleks vaja 1 kasutaja maha müüa...mille väärtus nii 100 dollarit või rohkem.(Tegemist ühe online mänguga)
Et võib-olla keegi teab soovitada mõnd usaldusväärset isikut kelle kaardi abil see asi ära ajada...et oleks nõus 25 % kaardi omanikule jätma.
Kaasneb siin veel mingeid muid kulusi ka ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
26.09.2006 17:18:21
|
|
|
martbele kirjutas: |
Tere
Asi selles et oleks vaja 1 kasutaja maha müüa...mille väärtus nii 100 dollarit või rohkem.(Tegemist ühe online mänguga)
Et võib-olla keegi teab soovitada mõnd usaldusväärset isikut kelle kaardi abil see asi ära ajada...et oleks nõus 25 % kaardi omanikule jätma.
Kaasneb siin veel mingeid muid kulusi ka ? |
Sa vist pole tõesti päris täpselt ebay süsteemile pihta saanud. Lihtsalt mingit kaarti omades ei saa seal midagi müüa. Sul peab olema kasutajakonto. Seda ka ostmiseks. Ja selle konto tegemiseks on küll jah krediitkaarti vaja.
Sa mõtled midagi sellist müüa, jahh?
http://cgi.ebay.com/60-Mage-Gnome-PVP-Server_W0QQitemZ260035623471QQihZ016QQcategoryZ4596QQrdZ1QQcmdZViewItem
Kulud kaasnevad - ebay võtab nii müügikuulutuse püstipanemiselt kui ka pärast müüki lõppsummalt raha.
Põmst võiksin su kaupa müüa. Aga ma pean natuke rohkem teadma - nii sinust kui ka sellest, mida ma müüma hakkan. Mul on siin 60+ ja ebays 50+ positiivset kommentaari, mõlemas liikmestaatust juba mitu aastat, sinul on see siin aga esimene postitus - saad isegi aru.
Eks sa PSi.
Ma pole tolli küll juba mitu aastat piiril kontrollimas näinud. Viimati tahtsid ainult kütuse proovi ja sedagi Tartu külje all. |
Oi, aga kas sind saksa kiirteel ei olegi mehed "Zoll"-kirjadega autos rajalt maha võtnud ja käskinud oma auto pahempidi pöörata? Mind on kaks korda puistatud. Mõlemal korral oli kuttidel lõpuks mingi ebamäärane rahuldamatuse ilme näol - ei tea, mis neid rohkem üllatas, kas see, et ma ei olnudki tuhandeid suitsupakke koda küljekarpidesse peitnud või siis see, et ma ikka olin ilmselt need peitnud, aga neil ei õnnestunud neid kuidagi leida.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
26.09.2006 17:25:19
|
|
|
Online charride müümine on keelatud ebays. Seal on küll omad nipid mida ei avalikusta hetkel, aga see on keelatud, kuna mänguraha ja kasutajad on tootja firma omand.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
26.09.2006 17:49:49
|
|
|
Brom kirjutas: |
Online charride müümine on keelatud ebays. Seal on küll omad nipid mida ei avalikusta hetkel, aga see on keelatud, kuna mänguraha ja kasutajad on tootja firma omand. |
Jah, loomulikult on need tootjate omad. Aga pole mõtet salapäratseda -- kogu müüginippi võib näha selle minu toodud lingi lõpus.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
26.09.2006 17:58:22
|
|
|
Kirjas on, et ta müüb oma aega mis tal on leveldamise peale kulunud. Seega power-level teenust ja, kui ta tahab, et blizzard või keegi muu sarnane seda ei loeks siis ta peab disclaimeri panema teksti ette.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
28.09.2006 14:15:05
ebay.com abi vaja! |
|
|
Tegelikult oleks nüüd aga ebay.com oksjonil müügiteema abi vaja.
Panin sinna ülesse esimese müügioksjoni. (nagu ikka esimene vasikas, läks aia taha
Esiteks ei suutnud kuidagi oksjonit piirhinnaga ülesse panna. Selle piirhinna võimaluse leidsin lõpuks pärast oksjoni muutmise alt.
Teiseks ei suutnud kuidagi leida võimalust, kust saab määrata oksjoni alguse aega. Tean aga kindlalt, et see võimalus on. Nüüd lõpebki oksjon öösel.
Millegipärast näitab nüüd oksjonit minu müüdavate oksjonite alt, aga juba tund möödas, aga ikka ei leia teda veel nende kategooriate alt, kuhu asja müüki panin.
Tahaks sama toote ka Kanada ebaysse müüki panna (lenupostiga eestist saatmine üks ja sama ) aga enne on vaja need esimesed küsimused lahendada.
Loomulikult läks nihu ka oksjoni kirjeldusega, aga sinna saab õnneks alati juurde lisada.
Siit veel paar küsimust. Kui palju ja kas üldse peaks andma garantiid?
Vaatasin, et ameerika firmad müüvad 3 , 7, 10 päeva ja ühel oli ka 1 kuu.
Eraisikuid aga müüb seal üldse vähe.
Samas on mul neid asju palju, seega saaks garantii anda küll.
Ameerika hommikuks oleks vaja nee küsimused mul lahendada, seega mõned tunnid veel aega. Ehk oskab keegi nõu anda ?
Hallvatt kirjutas: |
Oi, aga kas sind saksa kiirteel ei olegi mehed "Zoll"-kirjadega autos rajalt maha võtnud ja käskinud oma auto pahempidi pöörata? Mind on kaks korda puistatud. Mõlemal korral oli kuttidel lõpuks mingi ebamäärane rahuldamatuse ilme näol - ei tea, mis neid rohkem üllatas, kas see, et ma ei olnudki tuhandeid suitsupakke koda küljekarpidesse peitnud või siis see, et ma ikka olin ilmselt need peitnud, aga neil ei õnnestunud neid kuidagi leida.  |
Tuleb sõita saksa autoga ja EU numbrimärgiga.
Sai millalgi paar aastat tagasi (siis veel tasus ) kogu saksa eestist kaasa võetud odava kütusega läbi sõidetud. Kui siis viimasele tilgale kanistris Shelli tibukollast peale ostsin, oli valades ilus roheline diisel.
Siis oleks neil tõesti ka midagi leida olnud
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
28.09.2006 14:44:52
Re: ebay.com abi vaja! |
|
|
Esiteks ei suutnud kuidagi oksjonit piirhinnaga ülesse panna. Selle piirhinna võimaluse leidsin lõpuks pärast oksjoni muutmise alt.
Teiseks ei suutnud kuidagi leida võimalust, kust saab määrata oksjoni alguse aega. Tean aga kindlalt, et see võimalus on. Nüüd lõpebki oksjon öösel.
|
Seda esimest asja saad teha pictures&details/pricing and durationi alt - reserve price
teise asja võimalust ma ka ei leidnud - ehk ei olegi usa ebays seda, on ainult saksa omas? tundub küll ebatõenäoline...
parandus:
leidsin selle teise asja:
pictures&details/pricing and durationi all,
kohe pärast seda lahtrit, kust määrad oksjoni aja
selline tekst:
Start time
Listing scheduling requires a credit card on file.
st pead end krediitkaardiga regama, siis tuleb seal lahter lahti.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
martbele
HV vaatleja
|
28.09.2006 18:54:58
|
|
|
Tere
Sa vist pole tõesti päris täpselt ebay süsteemile pihta saanud. Lihtsalt mingit kaarti omades ei saa seal midagi müüa. Sul peab olema kasutajakonto. Seda ka ostmiseks. Ja selle konto tegemiseks on küll jah krediitkaarti vaja.
Sa mõtled midagi sellist müüa, jahh?
http://cgi.ebay.com/60-Mage-Gnome-PVP-Server_W0QQitemZ260035623471QQihZ016QQcategoryZ4596QQrdZ1QQcmdZViewItem
Kulud kaasnevad - ebay võtab nii müügikuulutuse püstipanemiselt kui ka pärast müüki lõppsummalt raha.
Põmst võiksin su kaupa müüa. Aga ma pean natuke rohkem teadma - nii sinust kui ka sellest, mida ma müüma hakkan. Mul on siin 60+ ja ebays 50+ positiivset kommentaari, mõlemas liikmestaatust juba mitu aastat, sinul on see siin aga esimene postitus - saad isegi aru.
Eks sa PSi.
Ma pole tolli küll juba mitu aastat piiril kontrollimas näinud. Viimati tahtsid ainult kütuse proovi ja sedagi Tartu külje all. |
Oi, aga kas sind saksa kiirteel ei olegi mehed "Zoll"-kirjadega autos rajalt maha võtnud ja käskinud oma auto pahempidi pöörata? Mind on kaks korda puistatud. Mõlemal korral oli kuttidel lõpuks mingi ebamäärane rahuldamatuse ilme näol - ei tea, mis neid rohkem üllatas, kas see, et ma ei olnudki tuhandeid suitsupakke koda küljekarpidesse peitnud või siis see, et ma ikka olin ilmselt need peitnud, aga neil ei õnnestunud neid kuidagi leida.  |
On sul maili,msni...msn oleks parem isegi.
Et kui suured need kulutused t'pselt on.
www.tibia.com Selle m'ngu ametlik kodu lk
Ebays pane otsingusse lihtsalt tibia
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
28.09.2006 20:56:35
|
|
|
Tere
...Sa vist pole tõesti päris täpselt ebay süsteemile pihta saanud... |
On sul maili,msni...msn oleks parem isegi. |
Tundub, et kodanik martbele pole ka HV süsteemile pihta saanud, kui ta ei suuda isegi teise kodaniku mailiaadressi leida, kuigi see on täitsa avalik.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
29.09.2006 13:36:25
|
|
|
No nii. Esimene toode siis müüdud. Kohe ka esimene jama. Kuigi ostja on 75 positiivset ja 0 negatiivset, keeldub ta raha ülekandega maksmast.
Siiani pole aga päris kindel, kas minu paypal ikka suudab makseid vastu võtta , või mitte. Kõik on sätitud nii, et suudaks. Samas pole mingit kindlust, enne kui asi tõesti ka toiminud juba korra on. Igatahes oli tal probleem, et eestisse lubab tema paypal teha ülekannet ainult inglise naeltes .
On kellelgi üldse kogemusi selle Paypal makse vastuvõtmisega ? Saab sinna ebay oksjonite eest raha vastu võtta ? Seda, et sealt raha eesti arvele ei saa, tean niigi.
Tean ainult ühte, kes väidetavalt eesti oksjonitel ka Paypal makseid vastu võtab. Tegu on osta.ee kasutajaga rando Tema pidi kasutama saadud makseid kauba eest tasumisel välismaistel oksjonitel. Samas mis kursi järgi ta siis oma eesti oksjonitel osta.ee lehel selle summa ümber arvestab? Kroone sinna ju sisestada ei saa.
Kui nüüd makse vastuvõtmine õnnestub, siis ilmselt hakkan varsti pakkuma HV kasutajatele nende võidetud oksjonite eest PayPal-iga tasumist. Ega sealt ju muidu raha kätte ei saa.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
29.09.2006 13:42:07
|
|
|
No nii. Esimene toode siis müüdud. Kohe ka esimene jama. Kuigi ostja on 75 positiivset ja 0 negatiivset, keeldub ta raha ülekandega maksmast.
Siiani pole aga päris kindel, kas minu paypal ikka suudab makseid vastu võtta , või mitte. Kõik on sätitud nii, et suudaks. Samas pole mingit kindlust, enne kui asi tõesti ka toiminud juba korra on. Igatahes oli tal probleem, et eestisse lubab tema paypal teha ülekannet ainult inglise naeltes .
On kellelgi üldse kogemusi selle Paypal makse vastuvõtmisega ? Saab sinna ebay oksjonite eest raha vastu võtta ? Seda, et sealt raha eesti arvele ei saa, tean niigi.
Tean ainult ühte, kes väidetavalt eesti oksjonitel ka Paypal makseid vastu võtab. Tegu on osta.ee kasutajaga rando Tema pidi kasutama saadud makseid kauba eest tasumisel välismaistel oksjonitel. Samas mis kursi järgi ta siis oma eesti oksjonitel osta.ee lehel selle summa ümber arvestab? Kroone sinna ju sisestada ei saa.
Kui nüüd makse vastuvõtmine õnnestub, siis ilmselt hakkan varsti pakkuma HV kasutajatele nende võidetud oksjonite eest PayPal-iga tasumist. Ega sealt ju muidu raha kätte ei saa. |
See on ju paypali lehel kirjas, et saata saab ainult raha, vastu võtta ei saa midagi.
Vähemalt natuke aega tagasi oli nii.
Kui ta keeldub ülekandega maksmast, mis ta siis üldse osa võttis pakkumisest?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
29.09.2006 13:58:36
|
|
|
mar6 kirjutas: |
See on ju paypali lehel kirjas, et saata saab ainult raha, vastu võtta ei saa midagi.
Kui ta keeldub ülekandega maksmast, mis ta siis üldse osa võttis pakkumisest? |
Esiteks sooritas ta osta kohe ostu. Hind koos saatmisega on uue toote kohta ikkagi mitusada USD odavam, kui tootja kodulehel.
Teiseks oli mul oksjoni juures Paypal makse kirjas, kuna kõik andis omavahel siduda. Paypal konto laskis ka ennast muuta uueks "Premier Account"`iks.
Ebay kasutajat minu PayPal konto all näitab ja kõik on tehtud PayPal ja ebay lehel olevate juhiste järgi.
Ühegi protsessi juures ei hakanud kisama, et teie konto on seotud eesti pangakontoga ja edasi minna ei saa.
Laskis praegu muuta sellist kohta , nagu PayPal Account Balance .
Currency Available Balance
U.S. Dollar (Primary): $0.00 USD
Canadian Dollar: $0.00 CAD
Euro: 0.00 EUR
Current Total in U.S. Dollars: $0.00 USD
Koristasin siit need naelad üldse ära ja panin primari U.S: Dollar.
Eks vaatab, mis tal maksmisel siis ütleb.
Tegelikult panin asja juba täna posti. Arvan, et 75 positiivset on seda väärt ja vaja kiiresti ka selle toote müügi positiivset saata. Siis saab ka järgmisi müüma hakata. Eks ta pärast kätte saamist julgeb ikka vast raha üle kanda
Muidugi võib juhtuda, et tuleb ka rahale ise järgi minna
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
29.09.2006 14:44:36
|
|
|
Kui ta keeldub ülekandega maksmast, mis ta siis üldse osa võttis pakkumisest? |
Esiteks sooritas ta osta kohe ostu. Hind koos saatmisega on uue toote kohta ikkagi mitusada USD odavam, kui tootja kodulehel.
Teiseks oli mul oksjoni juures Paypal makse kirjas, kuna kõik andis omavahel siduda. Paypal konto laskis ka ennast muuta uueks "Premier Account"`iks.
Ebay kasutajat minu PayPal konto all näitab ja kõik on tehtud PayPal ja ebay lehel olevate juhiste järgi.
Ühegi protsessi juures ei hakanud kisama, et teie konto on seotud eesti pangakontoga ja edasi minna ei saa.
Laskis praegu muuta sellist kohta , nagu PayPal Account Balance .
Currency Available Balance
U.S. Dollar (Primary): $0.00 USD
Canadian Dollar: $0.00 CAD
Euro: 0.00 EUR
Current Total in U.S. Dollars: $0.00 USD
Koristasin siit need naelad üldse ära ja panin primari U.S: Dollar.
Eks vaatab, mis tal maksmisel siis ütleb.
Tegelikult panin asja juba täna posti. Arvan, et 75 positiivset on seda väärt ja vaja kiiresti ka selle toote müügi positiivset saata. Siis saab ka järgmisi müüma hakata. Eks ta pärast kätte saamist julgeb ikka vast raha üle kanda
Muidugi võib juhtuda, et tuleb ka rahale ise järgi minna  |
Võibolla keeldub sellepärast ülekandega maksmast, et seal suur teenustasu tavaliselt. ($50 dollarit on tavaliselt kui raha tuleb Ameerikast) Vähemalt nii on igasugustes hinnakirjades seda nähtud. Pole kursis täpselt, aga sellised need hinnakirjad on.
Edit: Või polnud ameerikast?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
29.09.2006 14:55:29
|
|
|
Võibolla keeldub sellepärast ülekandega maksmast, et seal suur teenustasu tavaliselt. ($50 dollarit on tavaliselt kui raha tuleb Ameerikast) Vähemalt nii on igasugustes hinnakirjades seda nähtud. Pole kursis täpselt, aga sellised need hinnakirjad on.
Edit: Või polnud ameerikast? |
Ostja on ameerikast. Ülekandetasuga tal ilmselt probleemi poleks, kirjutas et turvalisuse pärast tahab maksta paypal kaudu.
Samas sai nüüd see osta.ee kasutaja rando ka läbi helistatud. Reaalselt ta selle kaudu raha pole saanud ja nüüd kui proovisin sinna raha kanda, tuli selline kiri :
Currently PayPal accounts in Estonia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.
Seega tundub, et peab kuskile välispanka laskma konto teha.
EDIT. Probleem lahendatud inglismaal tööl oleva tuttava pangakonto abil. Sai paypal-i registreerida ka deebet kaardiga. Ilmselt on siis mõni riik ikka turvalisem, kui eesti.
Meie siin kõlbame neile ainult raha ära andma
viimati muutis Tupsu 04.10.2006 00:10:46, muudetud 1 kord |
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
30.09.2006 14:21:30
|
|
|
Proovi paypali asemel egoldi. ( pm'lt sama nagu PayPal aga rahaühikuks on nn. E-kuld) Sõber maksis selle runescape membershipi iga kuu egoldi kaudu, ju siis ju toimib
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
30.09.2006 20:37:38
|
|
|
Kui tahaks Usast tellida HP läpparile port replicatori juhet, kas siis sellele läheb ka tolllimaks ja käibekas juurde? Isend läheks kuskil koos postiga maksama 100$
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
30.09.2006 20:49:48
|
|
|
Motiv8 kirjutas: |
Kui tahaks Usast tellida HP läpparile port replicatori juhet, kas siis sellele läheb ka tolllimaks ja käibekas juurde? Isend läheks kuskil koos postiga maksama 100$ |
Jah.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
30.09.2006 21:12:23
|
|
|
Brom kirjutas: |
Motiv8 kirjutas: |
Kui tahaks Usast tellida HP läpparile port replicatori juhet, kas siis sellele läheb ka tolllimaks ja käibekas juurde? Isend läheks kuskil koos postiga maksama 100$ |
Jah. |
Palju see siis kokku juurde teeks? See ei aitaks kui saatjale soovitaks hinnaks kirjutada 25$ vms?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
30.09.2006 21:18:51
|
|
|
ma arvan, et kui saatja kirjutab väärtuseks $25, ei tohiks minna, kui toll just ise uurima ei hakka, sest piiriks on 22...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
30.09.2006 21:29:16
|
|
|
mks kirjutas: |
ma arvan, et kui saatja kirjutab väärtuseks $25, ei tohiks minna, kui toll just ise uurima ei hakka, sest piiriks on 22... |
Kas saatmistasu kuulub selle 22eur sisse?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|