praegune kellaaeg 18.06.2025 21:12:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mardus
HV vaatleja
|
29.09.2006 10:10:32
Windows ei tuvasta CD/DVD draivi |
|
|
Windows ei tuvasta CD/DVD draivi
Masin on täiesti uus, FS Amilo L1310G.
Draiv on Philips DVD+/- RW SDVD8431
Draivi ei tunnistanud ka siis kui masin pakendist välja võeti ning ei tunnista ka peale formaati ning uue windowsi pealelaskmist.
Windows XP HE on orginaal mis masinaga kaasas.
DOS keskonnas draiv toimib kuid kaob ära poole windowsi laadimise pealt. Draivi ei näita ka device manageris.
Safe Modes installis ennast kenasi järgi aga normaali tagasi minnes kaob.
Ehk on kellelgi esinenud samasugust anomaaliat.
Olen kõiki variante proovinud mis on pähe tulnud... ehk on kahe silma vahele jäänud midagi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
29.09.2006 10:22:05
|
|
|
Kahe silma vahele on jäänud loomulikult kõige õigem variant - kui juba ostes viga, siis kohe müüja poole pöörduda!
Heal juhul on draiveritest mõni vale või vigane, selline vale komplekteerimine on sage nähtus. Võib tootja kodukalt ise draiveri võtta ja peale installida - kui seejärel läheb tööle ole õnnelik, et kergelt pääsesid.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mardus
HV vaatleja
|
29.09.2006 12:33:05
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Kahe silma vahele on jäänud loomulikult kõige õigem variant - kui juba ostes viga, siis kohe müüja poole pöörduda!
Heal juhul on draiveritest mõni vale või vigane, selline vale komplekteerimine on sage nähtus. Võib tootja kodukalt ise draiveri võtta ja peale installida - kui seejärel läheb tööle ole õnnelik, et kergelt pääsesid. |
Masin pole minu oma
aga..
Komplekteerimine? Masin ju täiskomplektmasin (või mõtlesid, et tehasepoolne viga?).
DOS keskonnas/safe modes töötab laitmatult.
BTW: Tootja lehel pole paraku draivi draivereid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
29.09.2006 13:30:27
|
|
|
Sinu või sõbra oma mis vahet...
Ja tõepoolest, olen ise kohanud valesid/vananenud tehase poolt kaasapandud CD-sid.
Tuliuue masina puhul oleks minu meelest kõige õigem müüja poole pöörduda!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|