Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVD rip märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Krüpto
HV vaatleja
Krüpto

sõnum 05.03.2003 14:50:35 DVD rip vasta tsitaadiga

ok.. järgneva küsimuse korral, ma kujutan ette, tahetakse mind kohe doom9 foorumisse suunata, aga peale registreerimist peab viis päeva ootama, et postitada saaks ja analoogsele probleemile ma sealt konkreetset vastust ei leidnud.. (tegelt pole suurt aega otsida ka, sest tähtaeg taob jalaga p...e ja viit päeva oodata pole mul ammugi)

seega probleem on siis selline et oleks vaja teha DVD rip(ei ole piraat, on minu enda salvestatud kontsertlindistus, mida ma ise tegin ja teostasin ja ni edasi ..kõik kopiraidid on olemas) ja see rip teha AVIks mida saaks hõlpsasti lõigata ala progedes nagu premiere või AVID, aga point on selles et kvaliteedi kadu ei tohiks olla või oleks äärmiselt minimaalne.. uncompressedi jaoks mul ruumi ei ole kashjuks (tund ja nelikümmend minutit?!), divx ei ole piisav. mingi parema kvliteediga MOV või DV AVI oleks norm

milleks seda vaja on? lihtsalt DVD-l on heli pe...s ja raadiost toodud heliga oleks nad vaja kuidagi sünkrooni saada ja siis uuest DVD peale lasta. ma proovisin proget DVD2AVI (peale rippi) ja sealsed variandid mind ei rahuldanud.. liiga palju ruudukesi tuleb musta koha peale sisse.. divx ja MS mpg4 ver3.

oskab keegi ütelda kuidas kvaliteeti hoida nii nagu ta on? ja et ma ei ppeaks mingit riistvaralist konverti tegema, mis maksab hirmus palju ja enivei oleks selle helindamise poolega tohutult palju jamamist, õigel ajal vajutada mõlead asjad käima ja muu kamm..

oskab keegi midagi kosta selle peale?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Beanladen
HV kasutaja
Beanladen

sõnum 05.03.2003 14:54:05 Re: DVD rip vasta tsitaadiga

Tee 2 CD peale, kvalit parem, või otsi netist, seal seda juttu päris sitaks.
dyyp
HV kasutaja
dyyp

sõnum 06.03.2003 10:45:00 vasta tsitaadiga

pole sul vaja mingit avi võta mingi MPEG2 enkooder näit. TMPGEnc. kasuta funktsooni de-multiplex,selle tulemusel saad eraldi audio ja video streami,vastavalt siis MPA ja MPV, videot sa kordagi ümber ei konverdi ehk siis ka kvaliteedi kadu ei ole.edasi konverdi oma uus audio sama programmiga MPG audio streamiks ehk siis MPA,aja sünkrooni (kah sama progega võimalik) ja lõpuks jälle multiplex,ehk liidad MPA ja MPV kokku program streamiks ehk MPG.
ja voila sul on sama mpg2 fail uue heliga ilma video kvaliteedi kaota.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVD rip
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.