Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
11.09.2006 21:23:04
|
|
|
angel kirjutas: |
attrs kirjutas: |
Garantiis läks aega vist 15 min...millest 10 kulus edasi-tagasi sõitmisele.
Kahh võta eeskuju  |
mös asi sul siis nii kiirelt ära tehti? |
mul on korra emaplaadi biosi uuendus nii kiiresti ära tehtud(miski vana partii emaplaat oli see neil ja kuna selgitasin, et uuemaid prosesid toetab vaid pärast uusimat biosit, siis tegid lahkesti versiooni uuenduse ära)
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
11.09.2006 21:23:23
|
|
|
Tt vesijahutus süsteemi pumpadel seistes loll komme kinni kiiluda. Andsin asja sisse ja olin juba poolel teel tagasi koju kui helistati, et asi toimib ja uuriti, et ega ma väga kaugel pole...
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
antti22
HV kasutaja
|
12.09.2006 20:10:44
|
|
|
muidu kõik tip-top aga ühe lolli vea tegid nad küll nimelt ostsin läppari aga pandi vale laadija kaasa (hoiab täis aga laadimisel hakkab jamama, vaadates läppari alt ja laadija pealt siis tundub nagu ampreid oleks vähe), aga vähemalt sain igasugu asjad ära testida enne kui esmaspäeval ordisse tagasi läks (eile). Loodan nüüd lähiajal tagasi saada (see nädal kindlasti).
samas asi ise on muidugi tip-top, kui välja arvata mitte just parima kvaliteediga korpus.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keiro16
HV vaatleja

|
15.09.2006 18:57:25
Ordi |
|
|
Ma olen ordist mitmeid asju ostnud ja kõik on olnud kvaliteetsed.
Ei kurda Ordi on hea
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
17.09.2006 17:02:05
|
|
|
Parem teenindus kui Kartulisalongis (kohe tunduvalt) Hinnad aint tiba soolased, kuid see-eest garantiiga lood korras
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
antti22
HV kasutaja
|
17.09.2006 17:54:36
|
|
|
mina sain enda läppari laadija värgi ka korda, vahetati laadija ära lihtsalt...
ei kurda
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.09.2006 18:06:58
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Parem teenindus kui Kartulisalongis (kohe tunduvalt) Hinnad aint tiba soolased, kuid see-eest garantiiga lood korras |
hm mõni asi on neil minuteada sama hinnaga või soodsam. Aga jah.. vähemalt ordis ei ole mul telefoni hargile visatud kui helistan või pikali saadetud kuna müüjal on lõuna aeg parasjagu keset tööd töö laua taga
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
17.09.2006 22:33:35
|
|
|
Ei jah no päris ei vingugi nende hindade üle, a võiks tiba odavam olla
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
17.09.2006 23:21:47
|
|
|
Hinna kvaliteedi suhtes Ordi ikka jääb ML arvutite ja KartuSalongi vahel, ehk siis pole just kõige odavam, aga samas teenindus jne on tipp-topp.
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eisbär
Kreisi kasutaja

|
21.09.2006 23:19:11
|
|
|
Nonii.. üks VÄGA positiivne seik siis
Ostsin augusti alul mp3-e Apacer AU821 ( http://www.apacer.com/en/products/Audio_Steno_AU821.htm ). Nädal tagasi otsustas pilt eest lahkuda, ühest äärest oli hommikul tume, ning päeva lõpuks polnud midagi järel. Reedene päev, öeldi, et helistame kui asi on üle vaadatud.. Neljapäev helistati ja öeldi, et võib järgi tulla.
Läksin Ordisse kohale, ning tädi teiselpool letti paneb lauale Apacer AU822-e ( http://www.apacer.com/en/products/Audio_Steno_AU822.htm )
Esimene reaktsioon: "Eee... mul polnud selline.." Tädike sellepeale vastu, et samasugust meil sees polnud, ning me peame andma kas kallima või samaväärse. Sain AU822-e. Asi vahetati probleemideta ringi, mingit jura ei aetud. Siiski, oleks huvitav teada, miks see ekraan siis ära kustus..
Ahjaa.. ainuke nõrk külg AU822-l on see, et aku on väike, muidu väga väga hea pill. Nn iPodi vend odava hinna eest. Soovitan!
_________________ Loeb kvaliteet, mitte kvantiteet  |
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Barbo20
HV veteran

|
22.09.2006 09:30:48
|
|
|
Ordi garantiitingimusi ei anna kuidagi K-arvutisalongi omadega võrrelda: mulle öeldi k-arvutisalongi garantiist kunagi nii: "meie arvutid on niigi nii odavad, et garantiid ei saa pakkuda selle raha eest/ meie arvutid nii odavad, et kui p...rsse läheb osta uus... nii odavad lihtsalt"
Teine hea seik oli see, kui tuttaval läks videokaart läbi, viisin ise grantiisse (kõik paberid karp kaasas). 2 nädalat ootasin ja helistati: "pole kleebist (see hinnasildi moodi asi) peal (tolmuga ära kukkunud) ja et nemad ei saa garantiid teostada kuna kleebis puudub.
Ordis pole sellist asja kunagi kõssatudki, peaasi, et ostutsekk või kui firmale ostsid, siis tead umbkaudselt ostukuupäeva... vot nii aetakse garantiiasju.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
5 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
R0mm
HV kasutaja

|
22.09.2006 11:37:51
|
|
|
Omal oli ka selline seik selle kleebitud koodiga. Ostsin K-saluunist mälu ja mulle kohe mitte see paberilipakas ei meeldind, mille nad sinna juurde olid kleepind. Tirisin maha ja pärast tuli välja, et mälu pees. Viisin garantiisse ja sama jama...kleeps maas ja nemad ei saa vahetada. Läksin siis esiteks jube närvi ja sõimasin tartu ühes salongis tädil näo täis niiet see jooksis taharuumi nutma ja tuli mingi mees. Sõimasin seda siis edasi niikaua kuni võtsid selle mälu tagasi ja saatsid uuesti garantiisse. Mina pold nõus seda katkist tagasi võtma endale allkirja vastu. Siis mingi aja pärast tuli juba email või telefonikõne hooldusest ja seletati ka, et kleeps maas ja nemad ei vaheta. Siis viskas mul nii üle, et kirjutasin juhatusele kaebuse ja attatchisin sinna juurde ka kaebuse, mille ma tarbijakaitsesse kirjutasin. Sellel ajal ei olnud K-arvutisalongi garantiitingimustes veel kirjas, et neid kleepse ei tohi sealt eemaldada (Need ilmusid sinna peale seda kui ma juhatusele kaebuse kirjutasin). Lõpuks mulle hakatigi siis nina alla hõõruma, et garantiitingimustes ju kirjas, et ei tohi klepse maha tirida. Ma omakorda hakkasin siis nõudma garantiilehte, kuhu ma oleks alla kirjutanud, mida neil muidugi anda polnud, sest see millele ma ostes allkirja panin oli veel ilma sellise tingimuseta.
Lõpuks siis 3 kuud peale jama algust helistati kuskilt firma administratsioonist, et nad on nõus mulle uue mälu andma.
Niiet ühe haigelt vigase 256MB pc2100 mälu garantiikorras vahetamine võttis neil aega 3 kuud See ei ole normaalne.
Siia võiks veel lisada mu sõbra LG monitori garantiisaaga aga kuna siin ORDI teema, siis ei hakka risustama K-jamadega
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldarion
HV vaatleja

|
22.09.2006 12:06:44
:| |
|
|
Saatsin Ordisse maili, et küsida täpsemat infot selle arvuti kohta:
http://epood.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=ARVUTID&IC=9910&Page=2&ItemID=9910-1126
Et, mis firma emaplaat, mis mälud ehk siis natuke täpsemat infot kui kodulehel on!
Vastu saadetid mailis oli kirjas: Tellimus vormistatud, kas soovite OP-süsteemi ja softi ka peale...
Kuidagi kummaline, et ma küsin infot asja kohta ja nemad vormistavad mulle kohe tellimuse...
Võta nüüd siis kinni:P
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
22.09.2006 12:12:38
|
|
|
eldarion, müügitöö kiire ja korralik
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
22.09.2006 15:13:24
|
|
|
R0mm kirjutas: |
Omal oli ka selline seik selle kleebitud koodiga. Ostsin K-saluunist mälu ja mulle kohe mitte see paberilipakas ei meeldind, mille nad sinna juurde olid kleepind. Tirisin maha ja pärast tuli välja, et mälu pees. Viisin garantiisse ja sama jama...kleeps maas ja nemad ei saa vahetada. Läksin siis esiteks jube närvi ja sõimasin tartu ühes salongis tädil näo täis niiet see jooksis taharuumi nutma ja tuli mingi mees. Sõimasin seda siis edasi niikaua kuni võtsid selle mälu tagasi ja saatsid uuesti garantiisse. Mina pold nõus seda katkist tagasi võtma endale allkirja vastu. Siis mingi aja pärast tuli juba email või telefonikõne hooldusest ja seletati ka, et kleeps maas ja nemad ei vaheta. Siis viskas mul nii üle, et kirjutasin juhatusele kaebuse ja attatchisin sinna juurde ka kaebuse, mille ma tarbijakaitsesse kirjutasin. Sellel ajal ei olnud K-arvutisalongi garantiitingimustes veel kirjas, et neid kleepse ei tohi sealt eemaldada (Need ilmusid sinna peale seda kui ma juhatusele kaebuse kirjutasin). Lõpuks mulle hakatigi siis nina alla hõõruma, et garantiitingimustes ju kirjas, et ei tohi klepse maha tirida. Ma omakorda hakkasin siis nõudma garantiilehte, kuhu ma oleks alla kirjutanud, mida neil muidugi anda polnud, sest see millele ma ostes allkirja panin oli veel ilma sellise tingimuseta.
Lõpuks siis 3 kuud peale jama algust helistati kuskilt firma administratsioonist, et nad on nõus mulle uue mälu andma.
Niiet ühe haigelt vigase 256MB pc2100 mälu garantiikorras vahetamine võttis neil aega 3 kuud See ei ole normaalne.
Siia võiks veel lisada mu sõbra LG monitori garantiisaaga aga kuna siin ORDI teema, siis ei hakka risustama K-jamadega |
Minge no sinnasamusesse nii libedad kalad et või värdi. Aga õige tegu klienti ei tohi petta ning maksku mis maksab peab õigluse jalule seadma
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
22.09.2006 15:22:07
|
|
|
heretic666 kusotsast siin õiglus oli? Äärmiselt idiootne käitumine Ma võtan kahh praegu monitori ja viskan aknast välja aja siis inisen garantiis, et polnud ju kirjas, et teiselt korruselt vasta asfalti ei tohi visata. Garantiitingimuses see peaks ikka kirjas olema, et "kui klient on toodet rikkund" ja see kleepsu mahatirimine peaks vabalt sellealla minema.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
22.09.2006 15:50:58
|
|
|
Krt, ühel K' salongist ostetud Athlon 2800+ XP oli roheline kleeps (mingi kood oli peal, mitte hind) keset protsessorit! miskine 10% kleepsu äärest oli tuuma peal (see mis vastu jahutit läheb). Ma ju pidin selle kleepeka eemaldama (paigaldasin ta nii et hiljem saaks tagasi panna).
Aga Ordist ostetud kraamiga pole senimaani probleeme tekkinud.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
R0mm
HV kasutaja

|
22.09.2006 16:08:21
|
|
|
Auron, ära parem katseta, sest see ei lähe garantii alla. Kleepekas aga pole toote osa vaid K omaltpoolt paigutatud lipakas mis ei kuulunud antud tootega kuidagi kokku. Auron, uuri natuke seadusi ja vaata mida need selliste omavoliliste "tootelisade" kohta ütlevad. Saad ehk vähe targemaks ja saad ka sellest aru, et selle kleepeka puudumine ei ole vastavalt Eesti Vabariigi seadustele garantii alla kuuluva vigase toote väljavahetamisest keeldumise põhjusena võimalik.
Ega ma hakkasingi oma õigust taga ajama nii, et otsisin seadusandlusest vastavad punktid välja, panin kirja ja saatsin firma juhtkonnale. Eks sellele tõmmatakse ikka kott pähe kes seadusi ei tunne.
Viska oma kuvar aknast välja ja vaata mis seadused sind pärast aitavad kui garantiikorras uut lähed nõudma
Väljavõte garantiitingimustest:
..."6. Garantii alla ei kuulujärgmised vead, mis on tekkinud:
6.1. välistel põhjustel ehk ostja poolt tahtlikult või tahtmatult põhjustatud kahjustus..."
Le Inc kirjutas: |
Krt, ühel K' salongist ostetud Athlon 2800+ XP oli roheline kleeps (mingi kood oli peal, mitte hind) keset protsessorit! miskine 10% kleepsu äärest oli tuuma peal (see mis vastu jahutit läheb). Ma ju pidin selle kleepeka eemaldama (paigaldasin ta nii et hiljem saaks tagasi panna).
Aga Ordist ostetud kraamiga pole senimaani probleeme tekkinud.  |
Täpselt. Topivad oma kleepekad täiesti ajuvabadesse kohtadesse ja pärast jääb õigust ülegi kui maha on võetud. Igatahes mina pole K-st peale seda mälujama enam ühtegi elektritoitel töötavat asja ostnud ja õnneks see passiivradikas mille ma sealt ostsin pole veel katki läinud
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.09.2006 16:18:35
|
|
|
njah need kleepekad pistku kõik poed omale piixu. Ega nad seda toodet ei valmistanud. tootja garantii ikka kehtib minuteada. ainult teatud kleepekaid mis mingil X tootel kohe tootmise järel peale pandud on ei tohi maha võtta muidu tootja ise ei võta asja vasta enam (aka videokaartidel on sageli igasugu plaastrid peal)
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
themm
HV kasutaja

|
23.09.2006 00:24:40
|
|
|
tavaliselt on nende kleepekate peal seerianumbrid ja mudel, tootja. Ja minu teada on sellised kleepsud videokaardidel, mäludel jne sellistes kohtades kus see mitte kedagi ega midagi sega, Ja minu teada on need kleepekad vägagi vajalikud seerianumbri kindlakstegemisel. Ja kui kleepeka eemaldad võid garantiiga hüvasti jätta.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.09.2006 00:39:06
|
|
|
nu osa poode plaasterdab veel mingi oma lärakad sinna peale (endal juhtunud et oli asi väga piixus kohas ja tõstsin ümber). Kui tehase poolt kleebis maha võtta siis võib jah jätta garantiiga hüvasti ja ära kobise. Aga nende poodide kleebised on minuarust suht suva. Ega poed neid juppe tooda ,nemad ju ostavad seda kraami ka kellegilt sisse ja tootja peaks neile mingi garantii andma. Pood on ju ainult vahendaja.
Endal olnud mäludel näiteks kleebis tehase poolt kus selgelt kirjas: kui maha rebid siis garantii bye bye.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
23.09.2006 12:14:41
|
|
|
Jap. tavaliselt on kleeüpsude peal kirjas, et removal voids warranty.
R0mm, ära ise tule ajama. Nagu näha kleepekas saab olla küll põhjuseks, lihtsalt kuna sel ajal keegi ei olnud mõelnud, et mõni kraabib selle maha ja siis hakkab nö. seaduse taha pugema said sa seda nö. "auku" ära kasutada. Eks sellepärast peale seda juhtumit ka kohe see paberile kribati, et enam sellist asja poleks. Seega tegu sellise siimu 10 milli juhtumiga, et kui seqduses või paberil väike auk siis kes peale satub kasutab seda häbiväärselt ära. Nö. eesti mõistes see "juriidliselt on kõik korrektne" variant.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
23.09.2006 13:00:47
|
|
|
Supper, ostsin täna monitori. Müüa viitsis tuua välja karbi monitoriga, pakkis lahti, ühendas lahti oma laua peal oleva molu ja ühendas minu oma, ning vahetas kõik need värvid, mille peal on näha dead pixleid. Sain ehk siis 100% töötava monitori ilma surnud pikslideta. Beestingis, kui olen ostnud, müüa ei viitsinud seda teha Tuli osta põrsa kottis 8)
Aga ordiga jällegi on 100% positiivne kogemus
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
23.09.2006 14:46:42
|
|
|
Käin juba kolmandat nädalat Ordi toodete ametliku edasimüüjat Viljandis Inforing tülitamas, et seda Freezer 7 PRO s775 osta, kuid kõik pidid broneeritud olema, samas Ordi e-poe laoseis: Laos, kuidagi nõme selline klientide lollitamine, seda mitu nädalat järjest, kes vassib ja miks, Ordi e-poe veebilehe külastamine on minu jaoks mõttetu ajaraiskamine
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
23.09.2006 17:16:35
|
|
|
Ordi veebipood kajastab ikka Ordi laoseisu mitte Inforingi oma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|