Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FEAR - First Encounter Assault Recon märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Iron miki
HV kasutaja
Iron miki

sõnum 17.09.2006 22:19:08 vasta tsitaadiga

Mario153 kirjutas:
Iron miki kirjutas:
Mario153 kirjutas:
Iron miki kirjutas:
Mulle tundus selle demo graafika veel hullem kui kui ta enne oli, paljud asjad olid kuidagi kandilisemad ja efektid kuidaginõrgema või üldse puudusid icon_neutral.gif

Kui su profiili järgi otsustada siis - esiteks ei toeta su kaart SM3-megi ja graafilist maximumi ei areta sa elusees sealt välja. Ja hull ei saa FEAR-i graafika kohta mitte mingist otsast öelda. Võmaste masinate ja põhjas graafikaga näeb FEAR väga hea välja.

Ja sinu "võimas" masin siis aretab selle maximumi välja? icon_biggrin.gif
Ja mis kuradit see SM3 siia puutub sest mängu proovisin ju ikka sama videoga millega demotki icon_wink.gif

NB!enne selliste ila ajamist võiksid natuke mõelda ka thumbs_up.gif

Kas ma kirjutasin kuskil, et mul on võimas masin icon_question.gif Eks lase, siis oma videokaardiga veel paar aastat edasi, aga ära tule vinguma, et graafika on s.tt. Äkki tuled veel väitma, et 9800pro-ga on ka pilt sama ilus nagu praeguste high-end kaartidega. Et asi oleks mängitav nende vanade kaartidega tuleb ikkagi ju graafika suht maha keerata ja seega ei saagi sellest pildist miskit suurt alles jääda. Siis tekibki seis nagu sinu puhul, et hakatakse graafika üle vinguma. Fear-i ilmumise ajal omasin 7800gtx-i ja praegu 6800ultraga on ikka vahe üsna suur kuna kõrgeid setinguid lubada eriti enam ei saa. Fear tõmbas isegi 7800gtx-i kooma ja pilti oleks saanud veel uhkemaks teritada, kui oleks masinal rohkem rammu olnud.
Aga enne ärritumist ja ilastamise teemadel sõnavõtmist võiksid ikkagi ise rohkem süveneda ja mõelda beer_yum.gif

Krt sa ikka ei saand aru mida ma öelda tahtsin! Vingusin et FEAR-il on sitt graafika????
Lihtsalt selle demo graafika tundus kehvem kui algse mängu. Võiksid süveneda ka ikka sellesse mida leod ja kuidas vastad!
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.09.2006 17:26:47 vasta tsitaadiga

Sai ka siis see Extraction Point demokene läbi tehtud. Ai kui hea oli, ikka kui need punased silmad ruumis ringi jooksid ja sind tagusid, tekitasid mõnusalt külmavärinaid thumbs_up.gif ... Kohe sai sinna kerge minigunni valang pandud icon_lol.gif
Päris hea kui üks tüüp kukkus mulle minika toru otsa ja ma ehmatasin, loomulikult kukkus kohe sõrm laskmis nuppule, kutt lendas päris korralikud meetrid eemale suur punane pilveke tema ümber thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

Eks pole midagi, peab siis FULLi ootama jääma icon_rolleyes.gif
Aga jah, kuigi mul graafika suht kesise peal, siis ma küll ei ütleks, et mingine saast graafika pelal.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.09.2006 17:59:42 vasta tsitaadiga

tegelt ma tahaks et FEAR is parandatakse varjud ära. Miks? Nad on liiga tumedad ja ühe värviga. Nagu must lärakas. See softshadows värk võiks ära fixida ja siis peaks normimad varjud saama. Aga jah.. FEAR on üks esimesi mänge kus ma enda varju tulistanud olen kuna asi ikka keksleb mõnusalt lapidest möödudes teatud kohtades icon_lol.gif

ja taskulamp mis tüübil käes võiks kah esemetele varje tekitada... ehk siis mängus nagu ei osataks topelt varje kuvada reaalselt nagu seda päris elus näha saab. Oblivion is igatahes ma nägin kuda topelt varjud jms värgid särgid kuvati erinevate valgustuste korral.

aga kui nad teevad isegi ruumikamad ja rohkem võimalusi täis mape (kus kohast mööda mitut koridori joosta) siis oleks juba päris pro värk. See vana Wolf 3D sugune koridori jooks hakkab juba ära tüütama icon_neutral.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 18.09.2006 18:47:29 vasta tsitaadiga

mis raskusastmega keegi FEARi on läbi teinud?

kunagi jäi omal game pooleli ja nüüd hakkasin algusest... extreme difficulty peal... ei tundu küll eriti raskem
vastased vb paar "tinaplönni" rohkem tahavad kerre saada

Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 206
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 18.09.2006 19:42:39 vasta tsitaadiga

Esimene kord sai vist mingise keskmisega läbi tehtud. Teine kord mängisin viimase raskustasemega ning jõudsin kusagile poole peale, siis panin uue winni ja unustasin FEARi seividest backupi teha
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.09.2006 08:29:56 vasta tsitaadiga

... Extraction Point jättis juba nõka parema mulje ja tundub, et ka mootorit on silutud, kannatab märksa rohkem AA ja AF peale keerata. Samuti tundub hoone sisustus natuke mitmekesisem st. vähemalt demos ei tekkinud sellist kõledalt tühjade kordidoride tunnet. Samas, ikka meeletu vahe on, kas mängida mängu 1280x1024 või 1600x1200, mäng on kohati sedavõrd detailne, et kohe silm puhkab. Samas, tegelase varjuga on küll midagi väga ämbrisse pandud, selline kole must ja kandine lärakas icon_neutral.gif
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 25.09.2006 15:42:42 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif sai ka lõpuks FEAR läbitud... mäng on ikka tasemel... nüüd tuleb ExP omale muretseda
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 206
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 27.09.2006 00:01:40 vasta tsitaadiga

Kas need patchid on väärt ka midagi ? Et mida nad parandavad ? On mõtet tirida ?
angel
HV Guru
angel

sõnum 27.09.2006 01:02:46 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Kas need patchid on väärt ka midagi ? Et mida nad parandavad ? On mõtet tirida ?

mõttekam oleks vast lugeda fear kodukalt mida mis patchiga parandatud on. Üldiselt patchi idee on asja uuendada ja buge parandada...

seega kui just kusagil kirjas ei ole et mingi X patch asja ära rikkub siis tasuks alati peale panna. Mul igatahes probleeme ei ole tekkinud nende patchidega.

tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 27.09.2006 09:05:54 vasta tsitaadiga

Ei ma vaatasin ,et kõige uuem patch mis uuendab retaili kaalub 460mb. Et mingi tühiste parandusete pärast ei viitsi tirida. Seda ma usun ,et ta halba ei tee...

viimati muutis der hammer 27.09.2006 21:58:09, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 130
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.09.2006 10:19:26 vasta tsitaadiga

... kindlasti tiri, algne FEAR on ikka üsna bugine ...
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 27.09.2006 22:05:10 vasta tsitaadiga

Tirisin patchi ära. Asudes installima teatab patch rõõmsalt mulle ,et see update on compatible English (US) versiooniga ainult ja ei lase mul seda installida kuna version mismatch. Mängu exe näitab kenasti ,et tegu on English (US) versiooniga. Mäng on puhas ja sai just enne patchi installitud. Et wtf ?
angel
HV Guru
angel

sõnum 27.09.2006 22:17:45 vasta tsitaadiga

proovi siis nii US kui UK patchi icon_rolleyes.gif

vahest tal jah loll komme segast visata

tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 27.09.2006 22:31:42 vasta tsitaadiga

Jah see on ka tore ,et nad kõik kaaluvad 460mb icon_neutral.gif
Aga jah peab siis UK patchi ka ära proovima ffs...

Edit: Paistab ,et paljudel on see probleem ,et patch ei tööta (ei UK ega US).
Ametliku fixi pole olemas icon_biggrin.gif Aga mingi suva tüüp on teinud selle jaoks fixi ja inimesed väidavad ,et töötab. Fix on 75mb suur.

angel
HV Guru
angel

sõnum 27.09.2006 22:48:51 vasta tsitaadiga

mina ükskord muutsin mingit faili vms ja sain hakkama aga kahjuks ei mäleta enam kuda seda tehti kuna sellest suht kuu aega möödas juba icon_redface.gif
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 27.09.2006 22:54:50 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
kjaups kirjutas:
Minu mõistus on otsas. Sierrast mul patche tirida ei lase. Fileshackist või mida inganes selle koha nimi nüüd oligi, sealt mulle ükski patch peale ei hakka. Ei globalid, ei us, ei en icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif ... Närv juba must thumbs_down.gif ...
Mulle põhimõtteliselt läksid kõik patchi kuni 1.05-ni peale en , kuid nüüd essugi

Mart352 kirjutas:
Ei tea kas mulle tundub nii aga FEAR 1.07 full patch-i English versioonile polegi vist. Ainult US ja US icon_mad.gif Tiri nüüd sellepärast 1.7GB Combat icon_neutral.gif
edit:
njah http://forums.vugames.com/message.jspa?messageID=331124#331124

http://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=28923&tstart=0

neile kes linki ei viitsinud klikkida icon_confused.gif

tsitaat:
This patch prepares F.E.A.R. to be compatible with the upcoming release of F.E.A.R. Combat. 1.07 also features multiplayer functionality upgrades including the addition of three new maps.
Please Note: For a fraction of the current owners of F.E.A.R. PC videogame, there is a known incompatibility between the F.E.A.R. Patch 1.07 and original copies of F.E.A.R. that were purchased via direct download sites such as Direct 2 Drive. If you or anyone you know digitally downloaded versions of the original F.E.A.R. videogame, you may not be able to upgrade your copies of F.E.A.R. to 1.07 at this time. All though this will only affect a fraction of our F.E.A.R. community, we do apologize for the inconvenience and are currently working on a solution to this problem and expect to release a fully compatible patch shortly. In the meanwhile, you will soon be able to download the free version of F.E.A.R. Combat and enjoy the features of the 1.07 patch at http://www.joinfear.com. Once the full patch is available, the download will be available at http://www.fearfans.com. Once again we apologize for the inconvenience and are making every effort for all F.E.A.R. fans to enjoy the multiplayer component F.E.A.R.Combat.

teisel lingil on üks workaround, et saada viimane patch peale

Proovi seda

tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 27.09.2006 23:08:19 vasta tsitaadiga

Sain korda. See 75mb fix aitas icon_wink.gif
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 15.10.2006 15:55:15 vasta tsitaadiga

sidenote to all the soldiers out there :
Conquer all omab! parim osa mängust minu meelest,slow-mo,teamvärk jms. ei tõmba enda poole nagu see.
mapid ka erinevad : metsas lagedal,kanalites,hoonetes nagu alati jne thumbs_up.gif
tiimitöö sujub siin ka paremini kui teistes,kus lihtsalt rambot mängitakse ning solo playd tehakse.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 15.10.2006 17:11:04 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Conquer all omab!
conquer? ehk ikka combat ?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 15.10.2006 18:47:35 vasta tsitaadiga

Feari see uus MP Combat jah...üle prahi hea ikka.
Conquer all,pead tiimiga lippe vallutama...lippe kokku 5 ning kui sinu ning vastastiim 3nda lipu juurde jõuab siis hakkab möll pihta icon_biggrin.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 19.10.2006 02:30:41 vasta tsitaadiga

no mida pe*set ?!? icon_mad.gif Installisin mitu korda uuesti panin igasugu muud programmid kinni jne. ....ja ikka ütleb mulle sellist asja: A REQUIRED SECURITY MODULE CAN NOT BE ACTIVATED. THIS PROGRAM CAN NOT BE EXECUTED.
Esimene mäng mis mul niimoodi pange paneb! Viga ilmneb siis kui mängu käivitada. Tegemist siis Fear`i MP Combatiga. Palun aidake HV rahvas! Olen juba igasugu trikke proovinud kuid aru ei saa milles viga icon_sad.gif .Lasin kõige uuema DirectX`i peale, näppisin service.msc-d natuke, lasin saastvara puhastajatega üle, uuendasin gamespy arcade`t.... miski ei aidanud icon_neutral.gif

E: PROBLEEM LAHENDATUD!

start button->Run->regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE/System/MountedDevices/

Right Click the Mounted Devices folder, Click Permissions, Click Advanced, Look under the "TYPE" header for any labels that say "Deny", if there are any highlight and click Edit, Check Full Control and "OK". and Viola! my game is now working YAY!
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 21.10.2006 15:48:43 vasta tsitaadiga

Välja on tulnud F.E.A.R.-i 1.08 path

http://fearfans.com/newsitems/119/

tsitaat:

This update is for any version of F.E.A.R. and brings it up to v1.08. This is a required update.
Update Notes - Multiplayer:

Added ability to pick up and reuse Proximity Mines and Remote Detonators that were thrown by yourself.
Limited support for Spectator Mode in objective (CTF, Conquer All, and Control) game modes.
Added code to improve spawn with buddies system in team game modes. Will be noticeable only in Stockpile and custom maps.
Player kill/death messages are now shown in both system and chat messages. Player kills and deaths will only be displayed in the system message area.

Update Notes - Single-player:

Fixed bug where trying to start a game for the first time after switching from multiplayer to singleplayer would give a "Disconnected from Server" error.

Update Notes - Global:

Added widescreen support.
Fixed bug where FEAR.exe would not always start when switching from FEARMP.exe to FEAR.exe.

@

Update v1.08 (English - UK)
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 51
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 30.10.2006 22:28:32 vasta tsitaadiga

Noh keegi on Expansionit kah mängind. Enda muljed on et on asi proovitud jubedamaks teha ja uued relvad on päris tuusad. Mingi Laseri moodi asi ja siis Minigun. On ka granaadi sloti uue relvana mini turret mida saab edukalt vaenlastele munade ette loopida ja siis vaatad kuidas nad lolli peaga karjuvad grenade (kuigi tegelt pole) ja saavad surma. Kahjuks multiplayerisse see midagi ei lisa... isegi uusi relvi mitte
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 30.10.2006 22:56:53 vasta tsitaadiga

Kas Extraction Point on juba retailina müügil, pikk ta on võrreldes tavamänguga icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 30.10.2006 22:57:55 vasta tsitaadiga

See minigun on bugine... kord on lõpmatu laskemoon, kord on paukpadrunid sees icon_neutral.gif
Ehk on asi selles, et patchi install jäi poolikuks? Ah, vahet pole, vinge mäng on ikka. Lõpp oli aimatav... Laser jäta ägedad jutid seintele:P

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 30.10.2006 23:04:13 vasta tsitaadiga

keegi story kohta ei räägigi midagi Extraction pointis?
Esimese osa lõpp oli igatahes huvitav,ärge ette spoilerdage aga rääkige oli huvitav vms...
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 30.10.2006 23:15:31 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
keegi story kohta ei räägigi midagi Extraction pointis?
Esimese osa lõpp oli igatahes huvitav,ärge ette spoilerdage aga rääkige oli huvitav vms...

No ma ei tea, kuidas öelda - nagu mingi melodraama on noh. Ei oska öelda ilma spoilerdamata. Uusi vaenlasi on vist 2-3 pluss kopter.
Oma teel käid parkimismajas, haiglas, metroos. Nähtamatud kollid on ägedad icon_biggrin.gif

Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 31.10.2006 21:57:44 vasta tsitaadiga

Igatahes FEAR Extraction Point tõesti tundub jooksvat samadel sätetel kehvemini kui vana FEAR Combat. Isegi reso pidi nõks alla laskma ja AA vähendama. Aga muidu süžee poolest on algus igatahes paljulubav ..

Natuke ajavad närvi need "hinged", kes kenasti hoolitsevad selle eest et sul ikka neil med-pakke mehemoodi kuluks ja jumala eest mõni liialt ülearu ei oleks. icon_smile.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 31.10.2006 22:45:03 vasta tsitaadiga

Ei tea, mul jooksis küll paremini kui FEAR või Combat - enamus efekte olid maksimumis kuigi nö originaalis olid enamus med-low. Reso on muidu 1024 icon_neutral.gif

Jah okei, sorry, moded, ma olen teiste foorumite reeglitega harjunud, et kui midagi lisatakse juurde reeglitesse, siis see kajastub ka kohe esimeses postis icon_wink.gif

der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 31.10.2006 22:59:09 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Ei tea, mul jooksis küll paremini kui FEAR või Combat

Et mis vahe nagu neil on icon_biggrin.gif ?

viimati muutis der hammer 31.10.2006 23:11:15, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 130
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 31.10.2006 23:10:32 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Et mis vahe nage neil on icon_biggrin.gif ?

Üks on Single Player, teine on eraldi MP ja ka optimiseeritum?

der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 31.10.2006 23:11:35 vasta tsitaadiga

Ok. Tore teada.
softis
HV Guru
softis

sõnum 31.10.2006 23:14:23 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Ok. Tore teada.

Mis sa tühja ilgud, lihtsalt kasutasin eraldi nime MP ja SP jaoks:)
Oled küll kõva mees jah beer_yum.gif

der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 31.10.2006 23:15:25 vasta tsitaadiga

Ma tean beer_yum.gif
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 01.11.2006 20:36:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Igatahes FEAR Extraction Point tõesti tundub jooksvat samadel sätetel kehvemini kui vana FEAR Combat. Isegi reso pidi nõks alla laskma ja AA vähendama. Aga muidu süžee poolest on algus igatahes paljulubav ..

Vana p*rse krt ... ati tray tools miskipärast ei lugenud ülekellatud profiili sisse .. kaks õhtut olen 2D kelladega FEAR'i pelanud .. icon_lol.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 01.11.2006 21:28:47 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
tsitaat:

Vana p*rse krt ... ati tray tools miskipärast ei lugenud ülekellatud profiili sisse .. kaks õhtut olen 2D kelladega FEAR'i pelanud .. icon_lol.gif

kuda jooksis icon_rolleyes.gif

mul kah kudagi see fear exp demo lagib vms iga uue ruumi sisenedes nagu laeks vms jura.... full exp ei ole veel saanud proovida icon_neutral.gif

tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 02.11.2006 02:12:44 vasta tsitaadiga

Jah, see ruumidesse minek võtab hetkeks kinni. 1152x864, 2xAA ja 8xAF ning detailid jms. enam-vähem maksimum, siis mängusisene test näitas nii: min 40, keskmine 74 ja max. 177 (kellad 715/882)

2xAA ja 4xAF min 46, keskmine 92 max. 221. Hetkel kasutan viimast varianti. Esimese variandiga kipub üsna tihti fps alla 30 langema ...
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.11.2006 02:20:21 vasta tsitaadiga

see mängu jõudlus test ei näita suht shittagi. exp backis on suuremad mapid ja seal kisub sul fps raudselt alla. Ehk siis see jõudlus test on aegunud muud midagist.

FEAR (mitte exp) ei kiskunud nagu masina hinge kinni kui ruumist ruumi minna sai... nagu mingi loading käiks teatud mängu osade vahel.

tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 02.11.2006 12:41:59 vasta tsitaadiga

Mu kaks viimast posti käivadki eksklusiivselt Extraction Point kohta. icon_smile.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.11.2006 12:53:18 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Mu kaks viimast posti käivadki eksklusiivselt Extraction Point kohta. icon_smile.gif

nu lihtsalt üten et see "mängu sisene powwa test" on vana mängu kohta. Uue exp kohta ta ei kehti enam kuna seal suuremad alad. Ja kui sa seal testis saad et 0 % 20 peal fps siis ole suht kindel et mängus leiad kohti kus lagid nii et vähe pole.

tagasi üles
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 02.11.2006 16:03:39 vasta tsitaadiga

Kusagil mainiti, et FEAR:EP jookseb aeglasemalt, kuna videokaardi draiverid ei tunne seda ära ja ei optimiseeri vastavalt. Aitama pidi käivitusfaili fear.exe muutmine.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 45
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.11.2006 16:05:34 vasta tsitaadiga

Valdars kirjutas:
Kusagil mainiti, et FEAR:EP jookseb aeglasemalt, kuna videokaardi draiverid ei tunne seda ära ja ei optimiseeri vastavalt. Aitama pidi käivitusfaili fear.exe muutmine.

ehk on infi kuda muuta?

suht lagine on jah värk. Praegast uuemaid 6.10 ati drivusid peale panema ja vaadata kas asi liigub paremini icon_neutral.gif

tagasi üles
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 02.11.2006 16:22:20 vasta tsitaadiga

Parandus: FEAR:EP peaks käivituma teisest failist, kui FEAR. Muudad FEAR:EP käivitusfaili nime fear.exe-ks.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 45
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 02.11.2006 23:25:04 vasta tsitaadiga

Kas peab olemas olema esialgne FEAR, et see Extraction Point saaks peale lastud? Kui suure (mb) lisaga üldse on tegemist?
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.11.2006 23:42:30 vasta tsitaadiga

selleks et expansion back i taguda peab algne FEAR SP olemas olema.

Selle EXP kohta niipalju (sutsu sai teda käppitud) et kõvasti suuremad mapid on mängus. Enam ei ole selline tikutopsi võitlus nagu vahest fear is oli. Nagu ühes kohas oli lausa suht hiigel map icon_eek.gif Aga samas veider: pidevalt mingi lag mõnes kohas. Nagu fps naelutatakse 30 peale vms. Samas osa ruumisid on jälle korras. Sellel "hiigel mapis" mida mainisin oli eriti fun kuna fps oli 16 peal kenasti. Ehk siis kuramuse vägevalt tappab masina ära need suured ruumid.

Grafa settingud: 0xaa, mingi 2xaf (vist mingi AF igatahes oli peal) 1280x960 kõik maximum koos soft shadows off (see suht inetu ja mõttetu asi seal mängus).
Ehk siis X1900 XT koos 2Giga rammuga saab kenasti tappa seal thumbs_up.gif

Samas suht fun on näha AI mõnes suures ruumis... raibe tappab suht kiiruga ära kõik mis liigub
icon_mad.gif

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 03.11.2006 11:22:20 vasta tsitaadiga

ei tea minu arust on need soft shadowid küll suht elulähedased.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.11.2006 12:04:27 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
ei tea minu arust on need soft shadowid küll suht elulähedased.

fear is on kohati varjud sutsu liiga veidrad. vahest tekib tunne et mingi must kast oleks seinal mitte vari

samas see sutsu häirib et taskulamp mis käes ei tekita varje esemetele. ning seinal olevad varjud muutuvad kahtlaseks kui lambigav vasta näidata... icon_lol.gif

tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 03.11.2006 12:12:57 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
selleks et expansion back i taguda peab algne FEAR SP olemas olema.

Selle EXP kohta niipalju (sutsu sai teda käppitud) et kõvasti suuremad mapid on mängus. Enam ei ole selline tikutopsi võitlus nagu vahest fear is oli. Nagu ühes kohas oli lausa suht hiigel map icon_eek.gif Aga samas veider: pidevalt mingi lag mõnes kohas. Nagu fps naelutatakse 30 peale vms. Samas osa ruumisid on jälle korras. Sellel "hiigel mapis" mida mainisin oli eriti fun kuna fps oli 16 peal kenasti. Ehk siis kuramuse vägevalt tappab masina ära need suured ruumid.

Grafa settingud: 0xaa, mingi 2xaf (vist mingi AF igatahes oli peal) 1280x960 kõik maximum koos soft shadows off (see suht inetu ja mõttetu asi seal mängus).
Ehk siis X1900 XT koos 2Giga rammuga saab kenasti tappa seal thumbs_up.gif

Samas suht fun on näha AI mõnes suures ruumis... raibe tappab suht kiiruga ära kõik mis liigub
icon_mad.gif

icon_eek.gif mul hetkel on 1600x1200 all high, 4x aniso aga shadows off ja siiamaani pole veel midagi juhtund..aga ma suht alguses ka. Paneb mõtlema see , et sul X1900 maha hakkab surema icon_sad.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.11.2006 12:29:31 vasta tsitaadiga

ee mös asja ? X1900 hakkab maha surema ? (mõni kuu vana temp on mängu ajal 80-90c @ stock kelladel ja stock jahutus junn kuna eestis ei ole võimalik talle paremat osta icon_cry.gif )

Ja kui sul KÕIK varjud maas siis pole ka ime et vabalt jookseb. Selles mängus annavad roppult väga roppult varjud juurde nii hirmu kui keskkonna tegurile. Ja need valgus ja varju efektid ongi need mis masina kooma veavad. Sa alguses oled suht tikkutopsi maailmas. Vaata kui esimesed suuremad alad saad kätte siis thumbs_up.gif

Aga sageli tundub mingi bug olevat vms kuna osadel suurtel aladel on fps norm aga osadel müstiliselt koomas. Mängitav on aga mitte eriti meeldiv ei ole 20 peal taguda. Samas ühes kohas kus koomas oli nägin suht pro textuure ja vägevat valgus efekti icon_eek.gif

Ilma varjuteta ei mängiks ma seda mängu kunagi kuna varjud annavad mängudes väga palju juurde. Eriti sellises õuduka moodi mängus.

PS: fear exp on sutsu õudsam kui esimene osa. Mulle igatahes meeldib 8)

Selle vana fear testi vms värgi saan igaatahes mingi 20% vist mingi 40 peal fps vms (ehk siis enamus % on seal kõrgema nr peal ja seda 20fps i kohta on 0% ). Aga see ei näita shittagi kuna uues exp on mapid suuremad. Ja AI näitab ka oma võimu nüüd vähemalt.

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 03.11.2006 13:46:04 vasta tsitaadiga

OMG icon_eek.gif okse. Just jõudsin sinna kohta millest softis rääkis. Öak ma arvasin et ma saan ise veriseks icon_lol.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FEAR - First Encounter Assault Recon mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.