Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tuhkur
HV veteran

|
04.03.2003 23:43:22
Miks minu postitused kustutati... |
|
|
Kas mitte ei olnud kuskil sellist teemat? ma nagu mäletan suurt vaidlust selle üle...aga ei leia enam kuskilt seda...või on see juba ära likvideeritud?
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
05.03.2003 02:06:38
Re: Miks minu postitused kustutati... |
|
|
Tuhkur kirjutas: |
Kas mitte ei olnud kuskil sellist teemat? ma nagu mäletan suurt vaidlust selle üle...aga ei leia enam kuskilt seda...või on see juba ära likvideeritud? |
ausalt öeldes sellise info põhjal mina küll ei saa aru ei teema pealkirjast ega ka selle teema sisust mis on vist?!?!? ära kustutatud ...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
05.03.2003 02:26:55
|
|
|
no jahhh... ma annan alla. lootsin, et selliste teemade "miks mu postid kustutati" likvideerimine muudab foorumit natuke puhtamaks, kuna need teemad on ainult üheks konkreetseks juhtumiks tehtud ja mingit pikaajalist tähtsust neil ei ole.
nüüd on vist olukord selline, et tehakse teema selle kohta, et on kadunud teema, kus oli juttu sellest, kuhu on kadunud teema.
kasutajate fantaasial pole piire, minu mõttemaailm selle tasemeni kahjuks ei ulatu, et ma oleks osanud selliste teemade teket ette näha.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
05.03.2003 02:35:21
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
no jahhh... ma annan alla. lootsin, et selliste teemade "miks mu postid kustutati" likvideerimine muudab foorumit natuke puhtamaks, kuna need teemad on ainult üheks konkreetseks juhtumiks tehtud ja mingit pikaajalist tähtsust neil ei ole.
nüüd on vist olukord selline, et tehakse teema selle kohta, et on kadunud teema, kus oli juttu sellest, kuhu on kadunud teema.
kasutajate fantaasial pole piire, minu mõttemaailm selle tasemeni kahjuks ei ulatu, et ma oleks osanud selliste teemade teket ette näha.  |
irw
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
05.03.2003 09:05:36
|
|
|
dvd vader, äkki kribad kkk-le sellel teemal mingi ilusa teksti juurde?
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
05.03.2003 09:14:56
|
|
|
nevermind kirjutas: |
dvd vader, äkki kribad kkk-le sellel teemal mingi ilusa teksti juurde? |
Kõige ilusam, kui see tekst teeks ka selgeks, et HVF ja zone foorumi "südamelt ära" alamfoorum on siiski kaks üsna erinevat asja Juba tükk aega kipub vahe miskipärast kahtlaselt väikeseks jääma
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuhkur
HV veteran

|
05.03.2003 13:31:32
|
|
|
tsitaat: |
|
oleks ju võinud siis jätta ainult teema ja ühe postituse kus on ära seletatud..miks need postitused ära kustutati...ja seejärel teema lukku panna...
ega seda teemat niiväga ka vaja pole...lihtsalt tahtsin ühte kohta linki visata aga kui hakkasin seda teemat otsima...ei leidnud seda enam...
_________________ ____________________ |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|