|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Vananematu
HV veteran

|
15.09.2006 09:44:50
|
|
|
| angel kirjutas: |
| Erksxx kirjutas: |
Ull v4rk - nüüdsest siis F.E.A.R multiplayer tasuta koigile. Regage 4ra ja hakake täisversiooni netis pelama. . |
tere hommikust. Tore et ärkasid
see väääää ga vana uudis. Ja proovitud asi ja minuarust suht crap ja poolik on see värk fear is. Olen paremaid MP DM e tagunud. |
Heh! Nu jah. Mis seal ikka. Igal juhul tahtsin küll kogu aeg MP-d mangida fearis erieffektide p4rast. Minu arust v4ga lahe. Sitta kanti parem, kui mingi cs ja muud crapid. Aga nuh, maitse asi. AA-le muidugi järgi ei saa, kuid v4ga fun on ikka.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.09.2006 12:21:55
|
|
|
Tal oleks lootust midagi normaalset olla aga suht jura oli: spawn kaitse puudub DM ajal seega iga kord kui keegi sinuga samas kohas on kuhu sa end just "ilmutad" siis saad sa surma. Pidev ajuvaba tikutopsi madin käis. Tagusin teatud mapidel DM i ja kuradima kitsas oli ikka. Relvad tunduvad kah väga halvasti tasakaalus olevat ehk siis kellel veab ja teab kus mis asub saab alati mõnusad asjandused kätte.
Aga jah kõiki gamemode ma ei proovinud aga siiski paras poolik tundub see värk. Miks muidu ta tasuta mänguks lasti kui mitte selleks et mängijaid juurde saada.
Isegi HL2 DM oli huvitavam ja "toredam" kui see värk. Samas FEAR MP lootust oleks kui keegi elementaarsed asjad ära parandaks ja mape sutsu ümber teeks.
Ja CS S vms ei ole crap... kui ei oska mängida siis oma mure. Pealegi on olemas veel tasuta Wolf ET mis sõidab oma gameplay ga kah FEAR ist üle. Ning UT on kah fun im DM i modis.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
15.09.2006 12:32:45
|
|
|
Sai kah eile see Demo ära proovitud (jõuluvanale on kiri kindel ) Väga lahe oli. Algus juba kui essa ukse lahti tegid ja teine kutt lükkas kinni oli sutsu ehmatav. Minigun oli jumala tuus seal pisikeses ruumis kus igast arvutid j klaasid olid. kurat pahna ja verd niivisi lendas et suu võttis lahti. Lõpp oli veel eriti . Muuseas 2 eri lõppu on demol. Kui eemale jooksed Almast siis ei juhtu midagi aga jookske tema poole kurat mõnusa ehmatuse sain ikka . Proovige ära KINDLASTI
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
15.09.2006 15:14:12
|
|
|
Tegin ühe skriini kah
Sain profiilis oleva arvutiga mängida kõik maximum-i peal ja reso 1280*960 . Natukene läägis kuid mängida sai ilusti.
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
15.09.2006 16:07:48
|
|
|
Deem.... Peab nv-l XP plaadi arvutisse viskama ja winni ära repairima, saaks ka siis oma FEARikese teist osa katsetada. Vanad videod ja siin ka see viimane pilt ja Jutud panevad ikka suu jooksma...
Burn in hell VISTA (selle seaga ei saa midagi teha, aga XP-le oli asendust vaja )
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
M: Triumph Trident 660 2023a - AHVile 200€ alla |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
3 :: |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
15.09.2006 17:35:18
|
|
|
Tal oleks lootust midagi normaalset olla aga suht jura oli: spawn kaitse puudub DM ajal seega iga kord kui keegi sinuga samas kohas on kuhu sa end just "ilmutad" siis saad sa surma. Pidev ajuvaba tikutopsi madin käis. Tagusin teatud mapidel DM i ja kuradima kitsas oli ikka. Relvad tunduvad kah väga halvasti tasakaalus olevat ehk siis kellel veab ja teab kus mis asub saab alati mõnusad asjandused kätte.
Aga jah kõiki gamemode ma ei proovinud aga siiski paras poolik tundub see värk. Miks muidu ta tasuta mänguks lasti kui mitte selleks et mängijaid juurde saada.
Isegi HL2 DM oli huvitavam ja "toredam" kui see värk. Samas FEAR MP lootust oleks kui keegi elementaarsed asjad ära parandaks ja mape sutsu ümber teeks.
Ja CS S vms ei ole crap... kui ei oska mängida siis oma mure. Pealegi on olemas veel tasuta Wolf ET mis sõidab oma gameplay ga kah FEAR ist üle. Ning UT on kah fun im DM i modis. |
mis seal vaielda. kui võtta sinu öeldud punktid siis mina ei ole nendega yldse nõus. minu arvamus on täiesti vastupidine nende asjade kohta mida sa halvaks või heaks nimetad. kysimus on ilmselgelt maitses, muud midagi. sest see mida sina crapiks nimetad on minu jaoks normaalne asi ja mängud mida kiidad... ei arva nendest mitte midagi. ja oskuste puudumine ei ole mingi argument. mäng kas meeldib ja sa mängid seda - saad kogemust ja hakkad oskama. või siis ta ei meeldi.
ma pole küll väga palju seda feari multiplayerit pelanud, vb 20-25 tundi maksimum ja pole kordagi kellegagi koos respawninud. samas vaenlase lähedusse respawnid ikka maru harva(eeldusel et meeskonnamängu mängid). tikutopsi madina vastu ei ole mul mitte kui midagi. alati meeldinud siseruumides möllata, seda ka single playeris. feari puhul arvestades selle effektide kogust on see eriti lahe imho. ei viitsi istuda mäe otsas snaiperiga või pikemat maad joosta/sõita vaenlasi otsides, eelistan kiiret ja agressiivset aktsiooni. single player aga oli minu jaoks viimaste aastate jooksul yks parima mängitavusega mäng.
maitse yle ei vaielda
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
15.09.2006 17:45:37
|
|
|
Tikutopsi madin - FEAR MP kõige vägevam asi. Tead kus rahvas madistab, tead palju neid raisku sul seal pundis oli ja viskad sinna samma ühe mahlase granaadikese mis teeb paugu ja 2-4 matsi kärvavad. Effekti lisab see suur suitsu pahmakas läbi mille lendab kümne tüübi erinevate relvade kuulikesed, kellegi granaat lendab vastu ja sa sihid seda ning lased õhku. Parim pala ja sul on veel SM alles ning FULL IN USE , paned SMi peale, lendad rahva sisse ja pumbaga mats, laip, mats, laip, hüppe ja jalgadega vastane kasti, kiire relva vahetus (DUAL GUN) ja naks naks kusagil peaidus kükitav tüüp kasti....
õpi mängima. More skill, more fun
CS viskas juba siis nii närvidele ära, kui mängisid ning järsku viskab sind DM välja mitte millegi pärast. Iga kord kui tegid 3:0 ringi, siis said kicki. Tegid 5:0 ringi, said banni. Tapsid kellegi ära ilma ise elu kaotamata, olid pettis... Get a grip. CS võis kunagi lahe olla, kuid enam mitte
Kuid jah, igaühel oma maitse eelistused
No offence
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
15.09.2006 17:55:47
|
|
|
ahjaa, see relvade tasakaalu värk. mina ei näe selles probleemi, mõnes teises mängus yks mees jookseb pystoliga ringi ja teine sõidab tankiga .
fearis on iga kell võimalus vahetada relva kui tahtmine peaks olema.
aga see et kaardil mõned tugevamad relvad vedelemas... kui ma mõni aasta tagasi veel oma klannis aktiivne olin siis teistes mängudes sellised kohad olid alati nö strateegilise tähendusega, vaevalt et praegu midagi muutunud on selles suhtes. tugev relv või mitte vahet pole. ma näen regulaarselt pystolitega ringi jooksvaid mehi kes pysivad tipus ja ei virise relvade tasakaalu yle kui kellelgi mingi RL käes on vaid lihtsalt panevad jalaga näkku ja asi vask
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.09.2006 17:57:04
|
|
|
| Ja proovitud asi ja minuarust suht crap ja poolik on see värk fear is. Olen paremaid MP DM e tagunud. |
BS. Miks bashida, kui ei tea, millest räägid? Kus on argumendid?
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
15.09.2006 18:03:05
|
|
|
mutabor, eesti clan ???
Püstol andis hea kiiruse ning ideaalse täpsuse. Kui kuuli lasid pähe, kaotas vastane koheselt sihiku ning olid ülimalt haavatav
MOD-Rocket lancher olid üli lahja, aeglane, ebatäpne (kuulide eest oli võimalik ära hüpata). Laadis kaua ning muutis su aeglaseks.
Type-7 Particle oli see-eest tõhus kaugel tapmiseks. Miinused ka, et laadis kaua, muutis su aeglaseks. Kui lähi combos vastast esimese lasuga ära ei tapnud (alla 1 sekundi), siis olid sa juba surnud.
10mm oli kerge, täpne ja võimas. Laadis ainult kaua ning väljastas kuule liiga aeglaselt.
G2xxx lasi kiiresti kuid natukene ebatäpselt. Lähi ja keskmadinaks loodud relv. (minu lemmik)
Dual AT pistols võimldas sul kõike kiiresti teha. Kõndida, lasta, laadida, lüüa, sihtida, TAPPA (minu lemmik lemmik)...
Tavaliselt olidki just need Type-7 Particle relvade põhi kasutajad tigedad ja vandusid, kui nad ei suutnud mingise Dual AT pistoli kutti vastu kuidagi saada.
Lihtsalt panid ühe kuuli kirja, tüüp kaotas oma sihiku ja lasi kusagile seina ning ei olnudki enam palju vaja, millimeeter ligemale ja maast jalgadega surnukd 8)
Kui "relvade tasakaalustamatus" ei meeldi, siis tiri mõni mod, kus saad näiteks ainult püstolitega mängida
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.09.2006 18:29:14
|
|
|
kui keegi CS S kicke saab vms BS siis see pole mängu süü. Rohem nagu serveri jura. Endal pole probleeme olnud ja saab rahus niikaua taguda kuni igav hakkab.
Lihtsalt mingi põhjus on alati firmal kui ta oma toote tasuta kätte annab. Tahavad mängijaid juurde saada ning uus FEAR exp tulekul seega kui MP ga rahvas ligi meelitada siis vast ostavad ka uue EXP ära. Seega neile kasulikum lasta üks asi vabaks mille populaarsus nagunii ei ole eriti hää. Asi suht tavalise game modiga ning selle sarnaseid mänge leidub ikka piisavalt.
Aga eks mängige kes keelab. Mul suht suva. Mul igatahes hakkas igav muud midagi. Lihtsalt tundus kudagi "poolik" olevat. Probleem ei olnud ka selles et ma hakkama ei saanud vms mida iganes keegi arvab. Asi oli selles et ei pakkunud huvi ja ajas igavuse peale.
SP on fear siiani parem olnud kuigi nad võiks need varjud paremaks teha. Suht "tume kast" on fear is vari. Kudagi liiga tume kast.
ps: ma ei mängi ainult cs s i. Seda pole ei tea mis ajast taotud. DoD S on huvitavam ja seal saab pidevalt granaga rahvast maha niidetud paaride viisi
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
15.09.2006 21:06:21
|
|
|
Seega neile kasulikum lasta üks asi vabaks mille populaarsus nagunii ei ole eriti hää. Asi suht tavalise game modiga ning selle sarnaseid mänge leidub ikka piisavalt.
|
Heh - see oli hea. Loetle mulle tasulisi mänge, kus lastakse MP osa koigile tasuta k4ttesaadavaks?
Jah tõsi, DM-i sarnase game modiga m4nge leidub ikka sitaks - oli siin nüüd mingi loogika v4rk ka juures või mis? Loomulikult integreeritakse koik need rahvale populaarseks saanud mängu stiilid tarkvara sisse + igas MP mängus on tavaliselt veel ka üks või mitu mängu stiili, mis ka erinevad teistest, kuid seda juba harvem.
Ei näe küll seda mingi argumendina, et FEAR peaks olema kehv mäng, kui tal on kõik tavalised mängu stiilid mängitavad- see tähendab kõik kõige populaarsemad mängu stiilid, mis üldse aegade algusest saadik igas MP mängus peab olema ja ka on(DM, TDM).
Samas kui rääkida kas FEARI sarnaseid mänge leidub veel, siis ma sügavalt kahtlen selles. Üks esimesi erinevusi on lihtsalt need erieffektid, mida saadakse nautida praeguste keskklassi mängu arvutitega. Alla selle ei näegi kõike silmailu. Aga mis seal ikka. Tore lugu, et asi nüüd tasuta. CS source vedeleb originaalina siiani ämblikuvõrkudes..
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.09.2006 21:13:04
|
|
|
hm ainult MP tasuta on üks tuntud Wolf ET. Praegast midagi muud erilist meelde ei tule. HL2 DM vist oli ainult neile tasuta kes HL2 omasid
Ja selgitus: Ma EI ütle et fear pask ja kehv jms mitte midagi ja mitte kuhugi kõlbav. Lihtsalt ta on suht tavaline asjandus mis ei pakku erilist suurt huvi (mind vähemalt asi ei suutnud eriti kaua tegevuses hoida) ja vajaks sutsu mudimist. Ei keela ma seda kellelgi ju mängimast. Samas näha on et FEAR ei ole just kõige populaarsem võrgus kõmmutatav mäng. muidu ei oleks firma lasknud iilalgi seda vabaks kuna see oleks ju müügile sutsu halba teinud (mõni vast oleks FEAR i just sellepärast tahtnud et MP võrgus taguda). Ega nad seal niisama rahvale rõõmu taha teha. Neile tähtis et asi midagi sisse tooks. Firma eesmärk on kasumi teenimine.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
15.09.2006 21:40:03
|
|
|
firma eesmärk antud juhul on kaubamärki võimalikult suuremale massile tutvustada. tegemisel ju järgmine osa. oma suurema kasumi nad nagunii kätte saanud, mäng on ligi aasta aega vana ja arvata on et suuremad myyginumbrid olid peale mängu väljatulekut.
mille poolest aga feari mp erineb teistest? minule näiteks slo-mo multiplayeris meeldib vägagi, reeglina ainult SMTDM mängingi
see et ta mudimist vajab... ma ei tea, minule ta ei tundu poolikuna. suht soliidne asi out of the box, bugidega ei hiilga nagu niimõnigi populaarsem pela. kaarte ei ole vaja ymber tegema hakata, mu meelest sobivad nad sinna nigu rusikas silmaauku(nu ok, yks on seal küll nõme jah, see mis avatud maastikul). relvad ok, mängitavus ok, yhed parimatest visuaalidest mida ma mängudes näinud olen... vb rohkem tegelaste mudeleid oleks vaja. aga muidu pole viga midagi. mitte et ma seda aasta otsa viitsiks mängida aga minule ta paraku pakub hetkel rohkem meelelahutust kui niimõnigi populaarsem mäng.
siiani kõik toodud argumentid näitavad ainult seda mis yhele või teisele inimesele mängudes meeldib või vastu karva on. ma pole veel välja lugenud yhtegi põhjust miks see mäng halb või 'poolik' on. kuigi seda 'pooliku' tunnet ma tean ja olen seda ise kogenud veidi teisest zhanrist ylipopulaarsete mängude puhul. mis seal rääkida, tegelikult olen seda korduvalt kogenud erinevates zhanrides mängude puhul
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
15.09.2006 22:12:33
|
|
|
angel, poolik mäng võib sul tõesti olla Wolf ET kus kõik on näiteks Oasis mapil ammo mehed ja loobivad piiratud AS-idega ASe nii kuidas süda lustib, ja mida ei tule, on AS
Tee endale FEARis selgeks kõige lihtsam ja parem map Factory. Kui see selge, siis mängu lusti jagub sulle rohkem kui rubla eest.
Miks ma sellist õpetust jagan, sest ma olin kunagi algus aegadel FEARi Eesti parim ja ka maailma tunnustatud mängija, kus vähesed mulle sappa said.
Jah tunnistan, et kusagil võis ollla minust si*ta kanti parem mängija, kuid selliseid ma kergelt ei kohtanud.
Lihtne variant sulle, et kui sa pole mõnda mängu süvenenud, siis PALUN, ära paugu siin niisama , sest FEAR ON ja JÄÄB minu silmis parimaks FPS MP ja SP mänguks.
|
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.09.2006 22:41:17
|
|
|
ee ma ei "paugu" siin niisama. Lihtsalt avaldasin oma arvamust. Ja Wolf ET oli näiteks üks free mp mäng, mis on väga levinud ja suht rikkalikuma mängu kraamiga kui fear (isegi tundub et teised mp mängud hakkavad wolfi maha tegema).
SP ei olnud kah fearis parim kui hakata inisema ja virisema. Ta on hää ja mõnus ajaviitmis vahend aga alati on tal ruumi parem olla (köh köh liiga väiksed mapid ja liikumis vabadus oli vähene köh). Loodetavasti seda ma ka tulevas exp näen.
Aga tore ju et MP tasuta saadavaks tehti. Teised mängu tootjad võiks kah õppust võtta ja mingit igivanad mängud tasuta saadavaks teha.
FEAR ile igatahes on see tasuta MP kõva reklaam muidu ei oleks firma sellise otsuse teinud et las tondid tirivad ja taovad.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
15.09.2006 23:31:27
|
|
|
Mitte, et teema õige oleks, aga äkki kellelgi on see mäng üle? Poes saab juba alla 300.- originaali. Võtaks 150.- eest kellegilt originaali ära
PS!
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Kreisi kasutaja

|
15.09.2006 23:33:45
|
|
|
to posthuman
niisama huvi pärast küsin, miks sul veel orikat vaja kui mp tasuta saadav?
_________________ Gdesainer |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ak47
Kreisi kasutaja
|
15.09.2006 23:47:47
|
|
|
| ahvilõust kirjutas: |
to posthuman
niisama huvi pärast küsin, miks sul veel orikat vaja kui mp tasuta saadav? |
Ma arvan, et ta tahab SP-d ka mängida.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
16.09.2006 08:56:00
|
|
|
| SP ei olnud kah fearis parim kui hakata inisema ja virisema. Ta on hää ja mõnus ajaviitmis vahend aga alati on tal ruumi parem olla (köh köh liiga väiksed mapid ja liikumis vabadus oli vähene köh). Loodetavasti seda ma ka tulevas exp näen. |
selles mängus pidigi olema klaustrofoobiline keskkond. suurte alade puhul oleks täismöks välja kukkunud. siseruumide lahingud kas meeldivad või mitte. loomulikult igayks väljendab oma subjektiivset arvamust. sest need asjad mis sind köhatama panevad on just need mis minule meeldivad. minule feari SP oli parim FPS mänguelamus viimaste aastate jooksul tänu selle mängitavusele(kõikide nende D3, Q4 ja HL2 kõrval mis on osutunud pettumuseks). päris lemmikuks siiski ei nimetaks, paraku sellega olen ma juba leppinud et lemmikud mängud jäävad minu jaoks minevikusse...
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
16.09.2006 13:37:35
|
|
|
mappe võiks jälle FEARis MP-le rohkem olla.. liiga vähe neid imo.. suht kiiresti tekib "jälle see" tunne
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
16.09.2006 17:01:37
|
|
|
| user-made map'e ju saad ka sikutada...
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Iron miki
HV kasutaja

|
17.09.2006 20:09:02
|
|
|
| Mario153 kirjutas: |
| Iron miki kirjutas: |
Mulle tundus selle demo graafika veel hullem kui kui ta enne oli, paljud asjad olid kuidagi kandilisemad ja efektid kuidaginõrgema või üldse puudusid  |
Kui su profiili järgi otsustada siis - esiteks ei toeta su kaart SM3-megi ja graafilist maximumi ei areta sa elusees sealt välja. Ja hull ei saa FEAR-i graafika kohta mitte mingist otsast öelda. Võmaste masinate ja põhjas graafikaga näeb FEAR väga hea välja. |
Ja sinu "võimas" masin siis aretab selle maximumi välja?
Ja mis kuradit see SM3 siia puutub sest mängu proovisin ju ikka sama videoga millega demotki
NB!enne selliste ila ajamist võiksid natuke mõelda ka
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
17.09.2006 20:33:23
|
|
|
| Mario153 kirjutas: |
Mulle tundus selle demo graafika veel hullem kui kui ta enne oli, paljud asjad olid kuidagi kandilisemad ja efektid kuidaginõrgema või üldse puudusid  |
Kui su profiili järgi otsustada siis - esiteks ei toeta su kaart SM3-megi ja graafilist maximumi ei areta sa elusees sealt välja. Ja hull ei saa FEAR-i graafika kohta mitte mingist otsast öelda. Võmaste masinate ja põhjas graafikaga näeb FEAR väga hea välja. |
Ja sinu "võimas" masin siis aretab selle maximumi välja?
Ja mis kuradit see SM3 siia puutub sest mängu proovisin ju ikka sama videoga millega demotki
NB!enne selliste ila ajamist võiksid natuke mõelda ka  |
Kas ma kirjutasin kuskil, et mul on võimas masin Eks lase, siis oma videokaardiga veel paar aastat edasi, aga ära tule vinguma, et graafika on s.tt. Äkki tuled veel väitma, et 9800pro-ga on ka pilt sama ilus nagu praeguste high-end kaartidega. Et asi oleks mängitav nende vanade kaartidega tuleb ikkagi ju graafika suht maha keerata ja seega ei saagi sellest pildist miskit suurt alles jääda. Siis tekibki seis nagu sinu puhul, et hakatakse graafika üle vinguma. Fear-i ilmumise ajal omasin 7800gtx-i ja praegu 6800ultraga on ikka vahe üsna suur kuna kõrgeid setinguid lubada eriti enam ei saa. Fear tõmbas isegi 7800gtx-i kooma ja pilti oleks saanud veel uhkemaks teritada, kui oleks masinal rohkem rammu olnud.
Aga ennem ärritumist ja ilastamise teemadel sõnavõtmist võiksid ikkagi ise rohkem süveneda ja mõelda
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
17.09.2006 20:44:01
|
|
|
Eem, milles probla, just praegu tegin selle uue demo läbi enda masinaga põhjas graafikaga... minugi 6800 on kellatud ultra sagedustele... Mängu seadetes oli kõik max. Driverite seadetes olid AA ja AF application controlled...
Väga mõnus oli mänguda, see "punane ruum" oli eriti spooky, kui sinna sisenesin krt need raisad ehmatasid nii ära, lasin raketikaga paar korda, ennem kui hakkasin rahunema siis jooksin krt nurka, kus oli prozektor ja siis oli minu enda vari terves ruumis, mis ehmatas veel omakorda 8)
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|