|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
traks
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
304 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
millivatt
Kreisi kasutaja

|
04.03.2003 00:14:15
|
|
|
| Jägermeister kirjutas: |
kas mu ettepanek on OK?
|
mina olen nõus, sest muidu ei jõuaks me iialgi selgeks vaielda, kelle tiim jääb ametlikuks...
Ühesõnaga, teeme siis nii, et ametlikuks jääb see tiim, milles seisuga 11.03.2003 kl 00.01 kõige rohkem liikmeid...
Nõus? teised HV nime kandvad tiimid siis likvideerivad ennast...
P.S. Praegu on 22 tiimi üldse, 3 neist on eestist ja HinnaVaatlusest
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
04.03.2003 00:16:40
|
|
|
| tsitaat: |
P.S. Praegu on 22 tiimi üldse, 3 neist on eestist ja HinnaVaatlusest
|
mark muidugi maatasa
_________________ modepensionil |
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 00:21:35
|
|
|
| tegelikult on see aeg vist liiga lyghike, imllivatt, kuna uusi kasutajaid hetkel luua ei saa ju.. Asjal oleks jumet siis, kui kasutajaks saafdakse ikka registreeruda. Hetkel, kujutan ette HinnaVaatlusest a la 20 inimesel max ainult need kasutajakontod ongi, mitte enamal.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
04.03.2003 00:24:38
|
|
|
Erialamehed juba tiimist kadunud tea libekala teeb uut tiimi või
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 00:27:29
|
|
|
| mar456 kirjutas: |
Erialamehed juba tiimist kadunud tea libekala teeb uut tiimi või |
Rahu, ma kadusin ka mitu korda tiimist.
Enne kui päriselt kinni jäin.
Ei teagi, kas piisavalt kõvasti kinni.
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
04.03.2003 00:28:45
|
|
|
| Krt asi on ikka päris toores.
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.03.2003 01:13:24
|
|
|
möh ma siis nüüd pääsesin internetti ja vaatasin, et tiim valmis tehtud sweet
see tiiminimi isegi sobib IMO - Boinc@hinnavaatlus.ee Estonian Powercomputing
PS! kes tahavad erialameestega j2tkata v6i liituda - v6tke muga yhendust
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andi
HV vaatleja

|
04.03.2003 01:18:37
|
|
|
Ütleksin siinkohal, et teie praegune tiimipoliitika ei kõlba kuhugi.
Oletame et määratud kuupäevaks on rohkem kasutajaid nn HV tiimis( võibolla 1 või 2 rohkem). Nii. Nüüd kolivad HV Seti mehed ka sinna.
Aga mõelge ise. Kas need, kes lahendasid SETIt varem mingis muus tiimis (Seti@estonia vms.) kas nad liituksid meelsamini nn HV BOINC-ga või BOINC ESTONIAga!?
Aga see on loomulikult ainult minu isiklik arvamus, Et BOINC ESTONIA-nimelise tiimiga saavutaksime suurema edu.
Way the go voyager_est!
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 01:30:33
|
|
|
hinnavaatlus peegeldab seda et paljudis lahendajaid ühendavaks nähtuseks on just nende kuuluvus HV ridadesse. Seda ka nend epuhul kes mingitel väga erinevatel põhjustel peale HV-s kaasalöömise otsustasid siiski liituda või jätkata SETI lahendamist mõnes muus tiimis.
ESTONIAN POWERCOPMPUTING peegeldab aga kõigi Eestimaalaste, olgu kodanike või mittekodanike ühtekuuluvustunnet ja on selgelt suunatud välismaailmale et nad näeksid, millega on tegu. PowerComputing aga sisaldab endas kogu meie tegevuse mõtet antud projekti raames. On ju HV team seni olnud igati aktiivne SETI arvutaja ja loodetavasti sama tendents jätkub ka Astropulse'i puhul.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 01:41:53
|
|
|
DIISAS KRAIST
ma vaatasin natuke televiisorit ja vahepeal on KOLM tiimi tekitatud ja kõik annavad üksteisele nuga selga
jätke jama, seltsimehed.
minu meelest oli selles teemas eespool mingi vaikne kokkulepe, et mingit sellist asja ei hakka toimuma, et kõik võidu tiime tekitavad, vaid et liitutakse esimese tiimiga, mis tekitatakse. antud juhul on selleks kellaaega vaadates astropulse@hinnavaatlus.ee ja mina kavatsen sellest eespool välja öeldud seisukohast ka lähtuda ja liituda kõige esimesena tekitatud tiimiga.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andi
HV vaatleja

|
04.03.2003 01:42:46
|
|
|
Ma ausaltöeldes ei saanudki aru.
Boinc@hinnavaatlus.ee Estonian Powercomputing on ju Seti@hinnavaatluse järeltulija, lihtsalt uue programmi raames.
BOINC ESTONIAst üritatakse teha, aga Eesti "supertiimi", et tabeleid vallutama minna.
neid inimesi on palju rohkem, kes pole ei Seti@hinnavaatlusest ega hinnavaatlus.ee-st midagi kuulnud. (aga SETIt lahendanud)
Kui nüüd ühel uuel Astropulsega liitujal on valida kahe võistkonna vahel
1. Boinc@hinnavaatlus.ee Estonian Powercomputing
2. BOINC ESTONIA
siis ta mõtleb
1. möhh, mis see HinnaVaatlus veel on. ja pauarko...mis mis?...
2. Noh, Eesti oma ja puha .
No ja ma küsin, kuidas sa näed Boinc@hinnavaatlus.ee Estonian Powercomputing-l suuremaid ane saamaks suurimaks tiimiks eestis.
Iseasi on muidugi see, kui sa iga kuu ei kavatse õllet hakata välja tegema
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.03.2003 01:44:39
|
|
|
| andi kirjutas: |
Aga see on loomulikult ainult minu isiklik arvamus, Et BOINC ESTONIA-nimelise tiimiga saavutaksime suurema edu.
Way the go voyager_est! |
kordan siis
igayks v6ib teha tiimi team USA v6i team germany v6i team kongo, kuid team HinnaVaatlus v6etaks kui konkurenti team toms hardware guidele ja paljudele teistele sarnastele saitidele
mina lihtsalt eestinimelise tiimiga ei liituks - arvutan ma HV nimel ja seda j22n edaspidigi tegema
sama h2sti oleks ma v6inud k6ik oma seti paketid seti@estonia nimele ajada, aga liitusin ikkagi et HV nime tabelisse n2htavale tuua ja toetada
usun et tuleb tegelasi kes on minuga yhel n6ul ja sel juhul tekib ikka kaks eraldi tiimi - tiimHV ja tiimeesti
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 01:45:39
|
|
|
Jah?
Huvitav.
Mina mäletan selgesti, et pidi tulema nagu üks suur üle-eestiline tiim, et sellaga maailma tippu trügida.
Oli see jutt siis ainult suusoojaks räägitud?
Ma ei tea, kuidas teiega on, aga mina mõtlesin seda tookord küll tõsiselt.
Aga jah, HV patriootlus on vägev ja igamehe tahe ise founder olla on veel vägevam ning normaalne inimeste juures.
Mina igatahes kutsun teid hetkel tõsimeeli BOINC ESTONIA'sse.
Nii nagu lubatud sai.
Update: Mõelge! Eesti on ainus riik millel on juba kolm tiimi välja panna. Kas pole meeli ülendav.
viimati muutis voyager_est 04.03.2003 01:49:02, muudetud 1 kord |
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.03.2003 01:47:56
|
|
|
ma ei leidnud küll kohta kus sai kokku lepitud, et tuleb yks ja yhine
h22letustulemused olid ju ka eitavad
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 01:50:47
|
|
|
| libekala kirjutas: |
ma ei leidnud küll kohta kus sai kokku lepitud, et tuleb yks ja yhine
h22letustulemused olid ju ka eitavad |
Tõenäoliselt sain siis mina valesti aru.
Kahju muidugi.
Aga ma olen Eesti tiimiga mõttes juba nii harjunud, et eelmine nädal nägin unes, et olen SETI@ESTONIA ridades.
Update:
Väike täpsustuslik küsimus.
Kas me teeme eestlaste eraldamiseks ja üldiseks rahvuslikuks laiamiseks kõik mingi kindla tunnuskomponendi oma nime sisse? Näiteks [EST] või midagi?
viimati muutis voyager_est 04.03.2003 01:56:01, muudetud 1 kord |
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andi
HV vaatleja

|
04.03.2003 01:53:56
|
|
|
| libekala kirjutas: |
Way the go voyager_est! |
kordan siis
igayks v6ib teha tiimi team USA v6i team germany v6i team kongo, kuid team HinnaVaatlus v6etaks kui konkurenti team toms hardware guidele ja paljudele teistele sarnastele saitidele
|
USA-s pole kohe kindlastu USA-tiimi mõtet teha, kuna riik on üüratult suur. Aga mõtleme nüüd oma väikesele Eestile. Nüüd(uue projekti alguses) oleks igati mõttekas, lausa vajalik kokku hoida, et saavutada kuskil mingi tulemus. Mitte aga oma joru ajada ja keskpäraste tiimide tasemele jääda(arvatavasti veel madalamale)
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 01:54:52
|
|
|
ma tahaks teada, et kuna nüüd on kolm tiimi, kas siis tuleb ka kolm erinevat tiimi lehekülge?
et voyager_est kolib aadressile setiestonia.org, astropulse@hinnavaatlus.ee tuleb sellele lehele praeguse seti@hv asemele või kuidas?
ja see boinc@hinnavaatlus ja misiganes seal lõpus on, ei ole vist päris korrektne, sest boinc on ainult see alustarkvara, mille keskkonnas teised programmid jooksevad. samahästi võiks nimeks olla ka windows@hinnavaatlus
update: "boinc estonia" on sel juhul samuti väär. kui boinc-tarkvara alla on koondunud näiteks 100 projekti, siis on raske nime järgi öelda, millist see "boinc estonia" nüüd neist lahendab
arvan endiselt, tuleks liituda koronoloogiliselt esimesena tekitatud tiimiga. küll seda tiimi nime saab pärast muuta ükskõik milliseks
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 02:01:21
|
|
|
| dvd vader kirjutas: |
/---/
update: "boinc estonia" on sel juhul samuti väär. kui boinc-tarkvara alla on koondunud näiteks 100 projekti, siis on raske nime järgi öelda, millist see "boinc estonia" nüüd neist lahendab |
Tead sul võib isegi õigus olla.
Aga kas ei ole mitte nii, et kõikide BOINC alamprojektide punktid liidetakse BOINC arvestuses?
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 02:04:48
|
|
|
Aga kas ei ole mitte nii, et kõikide BOINC alamprojektide punktid liidetakse BOINC arvestuses?
|
arvatavasti mitte. ei ole veel ilmselt välja töötatud serverit, mis nii tohutule koormusele vastu peaks ja kõigi saja projekti tulemusi liidaks ja punktideks arvestaks.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 02:07:48
|
|
|
| dvd vader kirjutas: |
|
arvatavasti mitte. ei ole veel ilmselt välja töötatud serverit, mis nii tohutule koormusele vastu peaks ja kõigi saja projekti tulemusi liidaks ja punktideks arvestaks. |
Seal poleks sisulist vahet, kas 100 või 1 projekti.
Liidetakse nagu nii ju WU'de eest saadud punkte, vahet poleks, mis päritolu WU'd on.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 02:10:42
|
|
|
Kõigest hoolimata on mulle aga see skoori asi ikkagi arusaamatu.
See uuendub nagu jumal juhatab.
Kas keegi oleks nii kena, ja teeks sellest eestikeelse resümee, punkti statistikast ma mõtlen?
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 02:11:18
|
|
|
Kriitika on väga tervitatav. Minul ei ole mingi kuri tahtmine olla mingi founder.. OK tegelt natuke ikka on aga see pole määrav. Võin ka oma key loovutada mõnele inimesele keda tunnen ja usaldan. Miks aga liituda siiski minu algatatud tiimiga.
1. Hetkel kõrgeim skoor.
2. arvestatav löögijõud erialameeste näol
3. Ühendab endas nii EESTI ja EESTLUSE kui ka HinnaVaatlusE ideed.
4. Tiiminime saab alati muuta, (pean silmas seda, et pole probleem asendada BOINC täisnimes hoopis ASTROPULSE'ga
Tervitustega,
Jägermeister, erialamees
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.03.2003 02:12:57
|
|
|
USA-s pole kohe kindlastu USA-tiimi mõtet teha, kuna riik on üüratult suur. Aga mõtleme nüüd oma väikesele Eestile. Nüüd(uue projekti alguses) oleks igati mõttekas, lausa vajalik kokku hoida, et saavutada kuskil mingi tulemus. Mitte aga oma joru ajada ja keskpäraste tiimide tasemele jääda(arvatavasti veel madalamale) |
IMO oli esimese projekti eesm2rk siiski HinnaVaatlust toetada ja sellega ka teadust
aga mitte punkte taga ajada - punktide taga ajamine ainult tagab suurema toetuse HV'le, kuna tabelis k6rgemal kohal olevad tiimid j22vad m2rgatavaks
eestit ei ole vaja tiimina promoda, sest riikide tabelis on ta ikka yhel ja samal kohal
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 02:13:36
|
|
|
Jutus hakkab pointi tekkima (loogikat ma mõtlen).
Peab sügavalt mõtlema, enne, kui midagi suust välja ajada.
viimati muutis voyager_est 04.03.2003 02:14:40, muudetud 1 kord |
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 02:13:54
|
|
|
| lugesin siit lehelt boinc-projektide kohta ja mulle tundub, et arvestust peetakse igaühe kohta siiski eraldi. nii et kui on astropulse, siis on tulemused ja tiimid ühed, kui on mingi muu projekt, siis on teised tulemused ja tiimid. rääkimata erinevatest boinc-serveritest
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 02:19:35
|
|
|
Aga ma mõtlen nüüd, et vahet pole, palju tiime kokku on.
Peaasi, et huvitav oleks.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 02:24:02
|
|
|
| Huvitav juba on. Kusjuures peab mainima et kuidagi kiiresti tõusevad edetabelis kõik 3 eesti teami. Tervitatav igati. KAs kellelgi on ka aimu, millal betatestimine lõpeb? ehk siis millal lubatakse kõigil huvitatutel oma account teha?
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 02:25:16
|
|
|
| Jägermeister kirjutas: |
| Huvitav juba on. Kusjuures peab mainima et kuidagi kiiresti tõusevad edetabelis kõik 3 eesti teami. Tervitatav igati. KAs kellelgi on ka aimu, millal betatestimine lõpeb? ehk siis millal lubatakse kõigil huvitatutel oma account teha? |
Aprillis, tellisin avalöögi oma sünnipäevaks
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 02:30:36
|
|
|
Muide, lugesin hetkel teiste tiimide nö enesetutvustust. soovitaks teistelegi. ja siis järele mõelda et kõigest hoolimata ei pruugi me kunagi olla esikohal. kuid kui me KOHE oma jõud ühendaksime, siis ehk oleks see võimalik kasvõi lühiajaliselt ja seda saaks kasvõi kenal suveõhtul sõpradega õlleklaasi taga heldimusega meenutada. suts suts veel ja top 10 ongi vallutatud.
NIISIIS LUGEGE TEISTE TIIMIDE TUVUSTUSI KA!
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
andi
HV vaatleja

|
04.03.2003 02:32:41
|
|
|
| Arvan, et ühinemise vastu pole enamusel midagi, aga SUUREKS probleemiks on, et millisesse võistkonda, mis nimelisse
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 02:36:15
|
|
|
SUUREKS probleemiks on, et millisesse võistkonda, mis nimelisse
|
POHUI see nimi. seda saab muuta. pakun endiselt, et kõige õigem oleks kronoloogiliselt kõige esimesse. sest teised tiimid tekitati kahtlemata juba siis, kui esimene juba olemas oli. ilmselt tekitati teised tiimid mingi väikese kadeduseussiga hinges, et "näed, mina ei jõudnudki ette". HÄBI
aga ma kartsin seda juba tükk aega tagasi, et iga mees kukub eraldi tiimi tegema... kirjutasin sellest paar rida ka siin üsna teema alguses. täiesti tüüpiline võimuvõitlus, täpselt nagu riigis, kus on valitsus kukutatud, aga legitiimselt võimul pole kedagi ja puhkeb verine kodusõda. suur häbilugu kõigile, kes ei austa "esimese reeglit". seda võiks nimetada teises olukorras ka riigireetmiseks.
riigis on palju mässavaid hõime ja kogukondi ning riik tervikuna on seetõttu nõrgestatud. ja senikaua, kui omavahel jageletakse, on riik välisvaenalste vastu kaitsetu. sama olukord ka siin: mässavad jõud (tiimid number 2 ja 3) on lahku löönud ja terve Eesti (või HV) astropulse-lahendajate kogukond kannatab seetõttu. ütlen ausalt, et isegi diktatuur on sada korda parem kui praegu valitsev killustatus. seega ootan kiiresti olukorra normaliseerumist, loodan, et kasutajad tulevad mõistusele ja liituvad esimese tiimiga.
viimati muutis dvd vader 04.03.2003 02:43:17, muudetud 1 kord |
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 02:42:02
|
|
|
[/quote]
POHUI see nimi. seda saab muuta. pakun endiselt, et kõige õigem oleks kronoloogiliselt kõige esimesse. sest teised tiimid tekitati kahtlemata juba siis, kui esimene juba olemas oli. ilmselt tekitati teised tiimid mingi väikese kadeduseussiga hinges, et "näed, mina ei jõudnudki ette". HÄBI [/quote]
Võin küll kinnitada et külastades Astropulse kodukat avastasin uudise et on võimalik tiime teha ja selleks ajaks oli juba tiim tehtud, kui teiste olemasolust teadlikuks sain. Ja nagu öeldud ma ei püüa mängida mingit jumalat. Lihtsalt ei jookse praegu kohe ummisjalu tormates tiimi kustutama. Mul on ka liitunuid ja väike vastutus ka tekkinud.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 02:45:30
|
|
|
Võin küll kinnitada et külastades Astropulse kodukat avastasin uudise et on võimalik tiime teha ja selleks ajaks oli juba tiim tehtud, kui teiste olemasolust teadlikuks sain.
|
tiime on olnud kogu aeg võimalik teha, ainult et see oli miskipärast viimase mõne päeva jooksul häiritud. ja sa peaksid kiiremas korras oma tiimi kustutama. sest senikaua, kui sa seda ei tee, töötavad ülejäänud kahe tiimi esindajad sulle vastu ja on võimalik sinuvastase koalitsiooni moodustamine, sel juhul lahkud sa areenilt häbiga, praegu on viimane aeg veel auväärselt troonilt lahkuda. saad aru - eraldi veel ühe tiimi loomisega sa killustasid astropulse'i lahendajaid ja tekitasid parajal määral segadust. ja vastutus sul võib küll olla tiimi ees, kuid leian, et vastutus segaduse külvamise eest meie astropulse'i lahendajate ridadesse veel ühe tiimi loomisega on andestamatu. (andestatav ainult tiimi kohese likvideerimisega)
sama jutt ka boinc estonia kohta.
(need on mu isiklikud seisukohad. minu meelest on ainus legitiimne tiim esimene.)
viimati muutis dvd vader 04.03.2003 02:53:15, muudetud 1 kord |
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
starfild
HV vaatleja

|
04.03.2003 02:50:21
|
|
|
Päris sünge... just lootsin, et valimistega sai üksteisele käru keeramine läbi, aga vaat kust pauk tuli!
Ise olen hetkel erialameeste tiimis aga kui otsustatakse tiim nihutada teistega kokku, siis palun, mul suva. Peaasi, et oleks HinnaVaatluse alusel moodustatud ja see ka nimes kajastuks. Sest skoorid jäävad ju alles ja niipea kui koalitsioon on moodustatud, siis saab ju HinnaVaatluse lipp kõrgele tõstetud! Mu arust võiks need tiimide loojad oma liikmetega privas suhelda ja siis otsuse teha.. siin avalikult koguneb ainult postutisi ja lõpuks puudub ikka ülevaade, et kes tahab ja kes ei! Tegutsetagu ratsionnalselt ja jäetagu emotsioonid!
viimati muutis starfild 04.03.2003 02:51:53, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 02:50:21
|
|
|
| miks viimane aeg? kui ma näen et üldine avalikkus minu tiimi ei soossi siis panen ise pillid kotti ja liitun tugevaima eesti HinnaVaatluse tiimiga...
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 02:50:29
|
|
|
Mina ei kavatse küll kedagi häbistada.
Tulgu mis tuleb.
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 02:55:55
|
|
|
NII. pidasin siin libekalaga nõua ja minu konkreetne etteanek on selline:
MA KUSTUTAN OMA TIIMI ÄRA. Sams PALUN kaaluda et NU algatatud tiim võtaks kasutusele ehk minu väljapakutud tiimi nimevariandi. Kõik minu tiimi liikmed liituksid sellisel juhul kohe NU tiimiga (tegelt teeks seda vast nagunii) ja seeg ÕLUT vist keegi siiski ei võida. (huh, jääbki rahaalles)..
Andke teada mis mõtlete... Ps. see pole mingi ultimaatum nime muutmiseks, lihtsalt väljapakutud idee.. kuan nägins eda tiiminime isegi unes.. väga südamelähdane noh..
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 02:55:55
|
|
|
Jägermeister, voyager_est, teil pole tiimide moodustamiseks piisavat alust. ega te ometi väida, et lõite enda tiimid ainult seetõttu, et esimese tiimi nimi ei meeldinud? (ainsad alused tegutsemiseks on see, et igaüks võib oma tiimi luua ja oma südametunnistuse hääl, aga see on ka kõik.)
update:
Jägermeister, õige otsus on tiim kustutada. näen, et oled siiski õiglaste vaadetega. tänan. ja usun, et NU-ga saab kindlasti rääkida tiimi nime osas.
pakun, et NU võiks tiimi nimeks panna "astropulse@hinnavaatlus.ee Estonian PowerComputing". kas see sobib, Jägermeister? (BOINC on ära jäetud ja asendatud astropulse'iga). kui see ka NU-le sobib, sis on astutud suur samm edasi.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 03:01:53
|
|
|
OK liitume siis ymber Õnnitlused Sulle Nu
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 03:03:08
|
|
|
jah, aga kui NU nüüd ei nõustu, siis on küll jama. aga ma loodan, et nõustub. saadan talle priva ettepanekuga nimemuutuse osas. kahju, et tal ICQ-d ega midagi ei ole.
viimati muutis dvd vader 04.03.2003 03:03:28, muudetud 1 kord |
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
04.03.2003 03:03:23
|
|
|
Mina voyager_est teatan ametlikult, et mina pole ametlikult ise ühtegi tiimi moodustanud.
Olen viibinud ainult ühe, hetkel veel suure potsntsiaaliga tiimi tekke juures.
Ja ma armastan seda tiimi juba nii väga, et .... astusin Isamaliitu.
Ah mis me platrame.
Tulge kõik minu allkirjas mainitud tiimi!
Eriti sina DVD ISA
|
|
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
starfild
HV vaatleja

|
04.03.2003 03:05:19
|
|
|
Jägermeister. Ma nagu liitusin ja värk. Millal loosimine toimub ja mis alusel? Kas lahendatud pakkide järgi? Viskad täringuid? Sebid loosiratta? Tahaks küll õlut! Igaljuhul tahaks ka teada, et kas NU'ga liitumise puhul vaja mingeid uusi paroole ja asju, et vahepeal pilk peale visata olukorrale?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 03:09:24
|
|
|
| ei ole midagi vaja kuskile paroole visata. sa juba oled nagu naksi Nu tiimis.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 03:12:52
|
|
|
saatsin NU-le priva nime muutmise asjus. loodan, et ta muudab nime õige pea ära, nähes Jägermeistri tiimi liikmete piiritut usaldust esimesena tekitatud tiimi suhtes.
(ainuke aga asja juures on see, et ma krt ei saa aru, miks ma ikka nullimees olen nii kaua juba pakette lahendatud, aga ei midagi, kuigi teistel lahendajatel juba on tulemusi kirjas. kas tõesti on minu boinc bugine...)
viimati muutis dvd vader 04.03.2003 03:15:14, muudetud 1 kord |
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.03.2003 03:14:05
|
|
|
aga mina olen yliuhke oma praeguse skoori yle
1337.48932823
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
starfild
HV vaatleja

|
04.03.2003 03:16:52
|
|
|
| Põnev õhtu oli. Tõesti päevakajaline. Dvd vader peaks minema ka uutele riigikogujatele nõu andma, et nad sama ruttu oma asjadega valmis saaks. Kas a) SETI algusaegadel oli teada selle projekti kestvus b)Astropulse puhul midagi öeldud juba?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 03:19:21
|
|
|
nii "BOINC@hinnavaatlus.ee - Estonian PowerComputing" Team has officially pannud pillid kotti.. Jääme leinama eesti esimest edukat pioneeri selles vallas. kõigest mõni punkt lahutas meid maailma top 10-sse kuulumast..
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.03.2003 03:29:16
|
|
|
| starfild kirjutas: |
| Põnev õhtu oli. Tõesti päevakajaline. Dvd vader peaks minema ka uutele riigikogujatele nõu andma, et nad sama ruttu oma asjadega valmis saaks. |
ega palju mööda ei pannudki. eks mu eriala sinnakanti kisubki. (miskisugune politoloogia ja majanduse segu)
| Kas a) SETI algusaegadel oli teada selle projekti kestvus |
ei olnud teada, kui edukaks projekt kujuneb. seega on vastus: EI. (projekt kujunes väga populaarseks ja seega üsna pikaks samuti)
| b)Astropulse puhul midagi öeldud juba? |
lühiajaline projekt. ilmselt vist selle aasta lõpupoole lõpeb ära. libekala vist mainis väljavõtet mingist foorumist siin mõnikümmend posti tagasi. siin
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|