Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Syncmahv
HV Guru

|
09.09.2006 00:43:26
|
|
|
HAHA my bad, kuigi ennem oli celsiuse peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
09.09.2006 00:46:48
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
syncmahv, pane ikka Celsius, mitte Fahrenheitid, muidu täiesti õige temp.  |
Jeah .. ehkki sellise tühise asja peale oleks syncmahv võinud ise tulla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.09.2006 12:36:35
|
|
|
endal sama seis remil, remotet vaja ning bitlockerit pole vaja (pole läppi, mis toetaks)
kuid arvatavasti alguses tuleb ikkagist pira ultimate, hiljem kui raha tekib hangib kindlasti legaalse wini (palju mugavam tegelikult, ei ole miskit installida karjuvat Windows Genuine Advantage proget ega muud jama)
mugav on lihtsalt (olen beta key omanik, seega full vista juba kasutusel juba)
btw: antiviirus ja piramine sellega: ei mingit probleemi, kasutan ka ise hetkel veel nö "tasuta" nod32'e (ametlikkude uuendustega praktiliselt reaalajas nod32 ametlike serveritega)
kusjuures vahepeal oli mul isegi aastane litsents, a kaotasin selle emaili ära kuhugi, kasutaja ja parool sees olid (selle litsentsi sai kuskilt saksa ajakirja kaudu kui saatsid emaili õige vastusega küsimusele ajakirja ühe numbri kohta)
|
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
09.09.2006 21:16:11
|
|
|
mks kirjutas: |
põmst mul on üks beta2 key üle, kes esimesena PS saadab, saab endale...
Update: õnnelikuks sai PlatoonSgtElias :d |
Ega kellelgi rohkem neid beta2 võtmeid üle ei ole? Oleks tänulik Või kust neid nagu ametlikult saama peaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
09.09.2006 22:08:29
|
|
|
Hmm aga kuidas RC1 on (just võrreldes vanema beta2'ga). Nimelt märkasin selle asjanduse liikuvust.
Ahja, RC1 versioonil üldsegi töötavad need avalikult pisipehme poolt välja jagatud keyd?
|
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
09.09.2006 22:17:41
|
|
|
Beta2 võtmed töötavad küll RC1-ga.
_________________ PSN: weaselEST |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.09.2006 22:18:15
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Hmm aga kuidas RC1 on (just võrreldes vanema beta2'ga). Nimelt märkasin selle asjanduse liikuvust.
Ahja, RC1 versioonil üldsegi töötavad need avalikult pisipehme poolt välja jagatud keyd? |
Võrreldes beta2 ga-teine maailm aga see ei tähenda et RC1 veel nii stabiilne oleks et seda igapäevaselt kasutada.Suurimaks mureks on mõned lazyass tootjad kes ei saa isegi korralikke beta draivereid vistale anda + mõnede progede ühilduvusprobleemid.tundub kuidagi kindlam võrreldes beta 2-ga-stabiilsem noh.RC1 puhul töötavad ka beta 2 keyd ja lähinädalatel peaks veel ports uusi tulema siia:
http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx
|
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
09.09.2006 22:18:54
|
|
|
rc1 töötab profiilis oleva arvuti peal esialgu laitmatult, see aero-värk on päris meeldima hakanud juba.
beta 2-ga ei oska võrrelda aga XP-ga võrreldes isegi tsipa kiirem. (XP on muidugi paar aastat kauem peal olnud ka kui vista )
Aga see vista 13 päeva veel töötab, siis tuleb kahjuks format teha kui juhuslikult keyd ei leia kuskilt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
10.09.2006 12:13:41
|
|
|
Ati lasi välja omapoolse Windows Vista ready test-tooli, et igaüks saaks testida oma arvuti sobivust Vista jaoks. Mis on üllatav, et tänu sellele, et mul on AINULT 6800GT videokaart, ei küündi minu arvuti recomended tasemele (üks kriipsuke jääb sealt levelist puudu). Ja ati ise soovitab recomendedi jaoks X700 kaarti, mis peaks ju ise aeglasem olema, kui 6800GT? Anyway, mu arvuti konff on profiilis ja ülejäänud asjad olid kõik optimal tasemel. Te võite kõik ise ka seda testida -> http://www.ati.com/technology/windowsvista/GetReady.html
Lorien.
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.09.2006 12:46:17
|
|
|
Lorien kirjutas: |
Ati lasi välja omapoolse Windows Vista ready test-tooli, et igaüks saaks testida oma arvuti sobivust Vista jaoks. Mis on üllatav, et tänu sellele, et mul on AINULT 6800GT videokaart, ei küündi minu arvuti recomended tasemele (üks kriipsuke jääb sealt levelist puudu). Ja ati ise soovitab recomendedi jaoks X700 kaarti, mis peaks ju ise aeglasem olema, kui 6800GT? Anyway, mu arvuti konff on profiilis ja ülejäänud asjad olid kõik optimal tasemel. Te võite kõik ise ka seda testida -> http://www.ati.com/technology/windowsvista/GetReady.html
Lorien. |
ma lasin eile selle testi läbi.Kõik sobis,puhta rohelised linnukesed .Oot-oot ma juba istungi siin vista otsas,mis ma neist performance advisoritest ikka enam kasutan .Naljakas on veel see et ATI ütleb et kogu silmailu nägemiseks peaksime kõik poodi jooksma ja X1900XTX ostma
|
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
10.09.2006 13:21:05
|
|
|
Optimaalsest kukkusin läbi
Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0
Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.09.2006 13:32:32
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
lisaks peaks ka 32/64bit olema eraldi versioonina. Mina olen igatahes aru saanud et kui ostad ühe siis teise kasutamiseks õigust ei ole. |
see on asi, millest ma aru pole siiani saanud. ilmselt pole lihtsalt kavaski 64 bitise peale üleminekut korralikult teha. lihtsam oleks ju kasvõi lubada ühes masinas mõlemal korraga olla, siis rahvas hakkaks rohkem kasutama ka...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.09.2006 13:42:44
|
|
|
londiste kirjutas: |
lisaks peaks ka 32/64bit olema eraldi versioonina. Mina olen igatahes aru saanud et kui ostad ühe siis teise kasutamiseks õigust ei ole. |
see on asi, millest ma aru pole siiani saanud. ilmselt pole lihtsalt kavaski 64 bitise peale üleminekut korralikult teha. lihtsam oleks ju kasvõi lubada ühes masinas mõlemal korraga olla, siis rahvas hakkaks rohkem kasutama ka... |
ei saa tegelikult nii, kuna firmadele asi loeb, kui näiteks 64bitiga töötab aplikatsioon 5x paremini näiteks (näiteks 3D töötluse puhul on mälumahtude ja prose effektiivsuse koha pealt suur vahe sees)
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.09.2006 13:45:05
|
|
|
ei ole eriti. võta otsi HV-s veidi. mälukasutus on asjades 64bit all veidi suurem, kiirusevõit on enamjaolt minimaalne. 32-bit programmid on pigem aeglasemad kui kiiremad. pluss siis sada muud häda compatibility ja draiveritega.
rohkema mälu kasutamise võimalus on omaette teema.
just curious, mis aplikatsioon sul 4g mälu nõuab?
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 10.09.2006 13:49:04, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.09.2006 13:48:07
|
|
|
ei ole eriti. võta otsi HV-s veidi. mälukasutus on asjades 64bit all veidi suurem, kiirusevõit on enamjaolt minimaalne. 32-bit programmid on pigem aeglasemad kui kiiremad. pluss siis sada muud häda compatibility ja draiveritega.
rohkema mälu kasutamise võimalus on omaette teema. |
eraldi teema pole, kui sul lihtsalt aplikatsioon nõuab 4GB puhtalt enda alla ning sa lihtsalt ei saa anda talle seda (ilma registreeritud mälusid kasutamata), kuid selle jaoks pead jällegi omama spetsmälusid ning spetsemaplaati, samuti serveriversiooni windowsist
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.09.2006 13:57:49
|
|
|
just curious, mis aplikatsioon sul 4g mälu nõuab? |
Ilma "häkkimata" on ei suuda 32bit wini all ükski protsess kasutada >2G mälu, veidi häkkides tuleb piir ette 3G peal.
Tavakasutajal pole tõesti just kuigi palju programme kus sellist mäluhulka vaja oleks. Küll aga kõiksugu high-end tööjaamades.
Samas tegelikult peaks olema võimalik ka 32bit OS'i alt kasutada kuni 64GB mälu. Kõik viimase aja 32bit prosed on seda võimaldanud sarnaselt kunagisele 16bit segmenteerimisele. Linuxis on see kindlalt võimalik, wini kohta nii kindel pole.
Minu arusaamist mööda ei ole registreeritud mälul sellega suurt mingit pistmist. Mälupiirangu seab ikkagi OS.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.09.2006 14:03:12
|
|
|
hoho, tavaline 32bit registreerimata mäludega emaplaat ei tunne ära ju üle 4GB mälu ? (bios ei oska kaugemale minna)
miks muidu on ka emaplaadi tootjatel kirjas mälupiirang
seepärast ongi vaja registreeritud mälu, mis hoiab kokku indekseerimisruumi
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.09.2006 14:15:33
|
|
|
tsitaat: |
Registered (sometimes called "buffered") memory modules have additional components between the SDRAM modules and the system's memory controller. They place less electrical load on the memory controller and allow single systems to remain stable with more memory modules than they would have otherwise. |
http://en.wikipedia.org/wiki/Registered_memory
mis osa sellest indekseerimisruumi kokku hoiab?
edit: misasi see indekseerimisruum selline üldse on, kui tähenärimiseks läks
mälupiirangu taga on pigem chipset ja sõbrad + praktiline kaalutlus, et desktop plaadi peale normaalne kasutaja 4+g mälu ei lao.
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 10.09.2006 14:23:09, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.09.2006 14:21:48
|
|
|
32bit masinad kasutavad mälu adresseerimiseks 32bit täisarvu mis lubab adresseerida ~4 miljardit baiti. 64bit masinad kasutavad 64bit kuid prosed kasutavad 48biti, siiski on aadressiruum niivõrd palju suurem et lähema mõnelümne aasta jooksul peaks piisama.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.09.2006 14:32:56
|
|
|
32bit masinad kasutavad mälu adresseerimiseks 32bit täisarvu mis lubab adresseerida ~4 miljardit baiti. 64bit masinad kasutavad 64bit kuid prosed kasutavad 48biti, siiski on aadressiruum niivõrd palju suurem et lähema mõnelümne aasta jooksul peaks piisama. |
täpsemalt siis 4294967296 baiti = 4194304 kilobaiti = 4096 megabaiti = 4 gigabaiti
selle koguse sisse läheb ka videokaardi mälu, mistõttu kui sul on 512MB mäluga videokaart, siis ei saa sa üle 3.5GB RAM'i kasutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.09.2006 14:40:22
|
|
|
mitte ainult videokaardi. kõik mälu kaudu adresseeritavad seadmed, mida peaks tänapäeval enamus olema.
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.09.2006 14:41:26
|
|
|
Videomälu ei tohiks minna sisse kuna CPU ei saa seda otse adresseerida kuid siinid ja pordid peaks küll minema sinna aadressiruumi sisse ja vähendama kasutatava mälu hulka.
Näiteks ühe 4G wini masina peal raporteeris OS mälu hulgaks suts üle 3G. Kahjuks täpset numbrit ei mäleta.
|
tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
10.09.2006 15:56:23
|
|
|
Kas RC1 versioon töötab ka ilma keyta mingi aeg nagu trial variant?
ja kui KEY'de laiali saatmiseks läheb, järsku keegi viitsib ka mulle teada anda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.09.2006 16:25:55
|
|
|
davidco kirjutas: |
Kas RC1 versioon töötab ka ilma keyta mingi aeg nagu trial variant?
ja kui KEY'de laiali saatmiseks läheb, järsku keegi viitsib ka mulle teada anda  |
jep.14 päeva ilma key-ta
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tsernobil
HV kasutaja

|
10.09.2006 18:34:19
Vista ja lisamalu? |
|
|
Kas keegi on jargi proovinud seda Vista voimet lisamaluna USB-malupulka kasutada.
Vista installi miinimum malunoue on 512MB, kuid kui kasutada USB-malpulka, kas siis saab installidaka vahema maluga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|