praegune kellaaeg 10.04.2026 02:18:46
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
mikk36
HV Guru

|
09.09.2006 21:24:04
|
|
|
| Sammer kirjutas: |
ei tea kas käib teemaga samas vormis aga... Miks tulevad kõik uuemad mängd just konsoolide peale enne kui pc-de? kas siin on mingid rahad mängus?  |
vastus: JAH, rahad on mängus
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.09.2006 10:43:00
|
|
|
| erick kirjutas: |
Auron, next-gen gameplay all pean ma silmas loomulikult senisest ruumilisemat mänguelamust - nüüd on 3D nii pilt, heli kui ka puldiliigutused
Miasja, ennem polnudki 3D pilti ja võimalust mingit dolbyt taha panna ve? Ehk siis tegelt pead sa silmas ainult seda puldiga vehklemist. Pealegi vaadates demos mariot siis küll mingit siukest OMFG olen nüüd eriti 3D pildi ja helida ning kontrolli maailmas - lihtsalt sai puldiga pointida aga mingit imeasja seal polnud.
Rääkimata sellest, et Wii wiib mängud massidesse. Iga vanaemagi oskab puldiga sugestiivselt õiges suunas vehkida, a sa proovi neile analog stickide kasutamist õpetada  |
Norides mainiks kõigepealt, et vanaemadel võib üsna raske olla mängida kuna vanadel inimestel paljudel käed värisevad, see võib mängimise raskeks teha. Teiseks mängud viib massidesse ikka see kui mängud on sellised mis suudavad peale lapsiku trillalla trallalaa ka midagi nö. suurematele ja tõsisemat kraami tahvatele pakkuda. Kui näiteks oma tutvuringkonnast ütleme seal 25-30+ vanustele inimestele mõtlen kes üldse mingit mängu mängivad siis enamjaolt on mänguks mingi CMR, GT, mingi motokross, NBA jne. mitte mingi karvase tegelasega kuskil teistele peale hüppamine ja mingi pudi korjamine. Ja ka asja teine külg ehk siis see, et ega mängud ju ainult puldiga liigutamisest koosne vaid ka nö. nuppudest kordinatsiooni loomisest. Seega ei otseselt midagi erilist, ikka see õu mai gaad puldiga saab tõmmelda, see teeb kindlasti 100% mängudest kõik übersuper asjad.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
10.09.2006 12:06:46
|
|
|
[quote="Auron"]
quote]
Mida sa ajad ? Sony ütles, et sellised tulevadki PS3me mängud ! Mitte, et kunagi äkki, tulevad sellised mängud.
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.09.2006 12:11:49
|
|
|
| Xender kirjutas: |
| Sony ütles, et sellised tulevadki PS3me mängud ! |
Minu mäletamist mööda oli sony välja öeldu nii ümber nurga et sellest oleks võinud välja lugeda ükskõik mida.
Vist oli sinna teksti sisse pandud ka "vision", ehk siis videod pidid näitama nende visiooni tulevikust. Kui sa tead linki kus on asjast veidi täpsemalt räägitud võiksid seda jagada et teisedki saaks asja üle kontrollida.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
10.09.2006 13:00:20
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| Teiseks mängud viib massidesse ikka see kui mängud on sellised mis suudavad peale lapsiku trillalla trallalaa ka midagi nö. suurematele ja tõsisemat kraami tahvatele pakkuda. |
Sa pole vist ikka veel aru saanud, et see turg on juba aastaid kahanemas.
Kogu su ülejäänud postitus on klassikaline Auroni Sony Defence Force BS millele on siinmail juba mitmeid korid vesi peale tõmmatud :) (võib-olla oleks viimane aeg midagi uut välja mõtlema hakata)
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.09.2006 13:01:59
|
|
|
| Xender kirjutas: |
| Mida sa ajad ? Sony ütles, et sellised tulevadki PS3me mängud ! Mitte, et kunagi äkki, tulevad sellised mängud. |
Keegi ju ei öelnud ka seda, et kohe alguses esimeste reliisidena sellised mängud tulevad Nagu Ho Ho ütles siis mitmed demod olid justnimelt "vision" ehk siis vaatega tulevikku tehtud mitte lubadus, et kohe esimesed mängud on sellised.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
10.09.2006 17:36:18
|
|
|
| õige ongi komplekt kompositega, kuna suuremal enamusel need käiku lähevad. hdmi juhtme korral peaks veel lisama dvi ülemineku kuna paljud telekad, projektorid ja monitorid on sellega. juhe ei maksa suurt midagi aga nutusem on kui odavale versioonile üldse hdmi väljundit ei panda.
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.09.2006 20:50:18
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
Sa pole vist ikka veel aru saanud, et see turg on juba aastaid kahanemas.
Kogu su ülejäänud postitus on klassikaline Auroni Sony Defence Force BS millele on siinmail juba mitmeid korid vesi peale tõmmatud (võib-olla oleks viimane aeg midagi uut välja mõtlema hakata) |
no comments, mõne arvates koosnebki maailm vist 10 ja 60 aastastest
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
10.09.2006 21:15:23
|
|
|
mis tea ikka vaidlete.. imho pole eestis veel keegi end surnuks mänginud.
nii, et ps3hoolikud hoidke silmad-kõrvad lahti.
kui asi müüki tuleb siis kohe "BUY-BUY-BUY" ja mängima.
kui erinevaid mänge osta ei jaksa siis ühte ja sedasama.
ps ärge raisake aega söömisele/wc-le, parem mängige.
väsimus on samuti poh, inimene suudab tegelt kordades end ületada.
edu teile, äkki saab varsti teie vägitegudest delfis lugeda
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.09.2006 21:53:23
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| no comments, mõne arvates koosnebki maailm vist 10 ja 60 aastastest |
Ja mõne arvates soovivad kõik 11-59 aastased vägivaldseid mänge mängida? Mida sa öelda tahad? |
Ära häma. Kusotsast just see 11 kuni 59 aastaste vahel olevate mängurite osakaal väheneb? Et järjest rohkem alla 10 aastaseid ja üle 59 aastaseid ostab konsooole ja mängib super mariot ve? Ära aja naerma. Pigem ikka kõige rohkem osatvad need kes raha teenivad ja selliste vanuse alampiir jääb sinna 16+kanti. Nendest 60'stest huvituvad telekamängudest vähesed - pmst olematu arv. Vaata kulla mees kasvõi siinsamas HV's ringi mis mängudest teemad on ja millest kõige rohkem räägitakse - ikka mingis rallisimud, hitman blutmani, half-lfe 2, splinter cell, thief, NFS, battlefiled, counter strike jne.jne.action ja möll. Ehk siis eranditult soovivadki enamus teismelised ja natuke vanemad mängida midagi tõsisemat kui bling, bäng, boing asju mitte mõned ainult ei arva nii. Mingite värviliste platvorm tegelaste teemad pmst puuduvad täiesti, sest aint 1000'st ühte ehk kotib. Siin mingist siukest juttu ajades,et kuskil vast ikkagi miskid asjad on nii või naa on lihtsalt mõttetu katse musta valgeks rääkida.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.09.2006 22:12:56
|
|
|
| no comments, mõne arvates koosnebki maailm vist 10 ja 60 aastastest |
Ja mõne arvates soovivad kõik 11-59 aastased vägivaldseid mänge mängida? Mida sa öelda tahad? |
jah, kõik mängud peale itaalia torumeestega ringikargamise on vägivaldne tapatalgu ja seksiorgia kuubis
kallis inimene, oled sa siis mees või naine, võta ometi mõistus pähe ja vaata natuke ringi, just nagu Auron soovitas. kui sul on tõsine vajadus samastuda pilusilmadega, hääv funn aga jäta meid rahule.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.09.2006 23:10:43
|
|
|
| ...millest kõige rohkem räägitakse... |
Kas ehk oskaks loetleda umbkaudu sama pika nimekirja PC mängudest mis ei ole action ja möll?
Ehk on möllust rääkimise põhjus selles et peale möllu midagi ei tehtagi PC peale?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
10.09.2006 23:48:19
|
|
|
| Vaata kulla mees kasvõi siinsamas HV's ringi mis mängudest teemad on ja millest kõige rohkem räägitakse - ikka mingis rallisimud, hitman blutmani, half-lfe 2, splinter cell, thief, NFS, battlefiled, counter strike jne.jne. action ja möll. Ehk siis eranditult soovivadki enamus teismelised ja natuke vanemad mängida midagi tõsisemat kui bling, bäng, boing asju mitte mõned ainult ei arva nii. Mingite värviliste platvorm tegelaste teemad pmst puuduvad täiesti, sest aint 1000'st ühte ehk kotib. Siin mingist siukest juttu ajades,et kuskil vast ikkagi miskid asjad on nii või naa on lihtsalt mõttetu katse musta valgeks rääkida. |
See aga pole enam tülgastav, see on lihtsalt (hale)naljakas. Bling bling kõlbab, aga bling mitte? Bäng ei olegi action ja möll? Thief on action ja möll? NFS on tõsine? Ja eelkõige, HV on nii, nagu peab? HV on enamuse võim? HV-s ei tohi olla arvamuste erinevusi? HV on mõeldud ainult teismelistele ja natuke vanematele ning teistel pole sinna asja? Hämmastav. Oot'...
| kui sul on tõsine vajadus samastuda pilusilmadega, hääv funn aga jäta meid rahule. |
Nevermind.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.09.2006 00:09:17
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
HV on mõeldud ainult teismelistele ja natuke vanematele ning teistel pole sinna asja? Hämmastav. Oot...
|
nevermind
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
11.09.2006 00:35:11
|
|
|
| Muidugi ma tean, et Auroni jutt oli mõeldud toetama tema väidet, et suuremat osa mängijatest ei huvita muu kui see, millest HVs räägitakse, aga see just ongi see naljakoht minu jaoks. Miks arvata, et Eestis (riik, milles piraatluse võimalikkus ja kergus määrab mängude ja konsoolide populaarsuse) tegutsev foorum, kus postitavad peamiselt PC (platvorm, millele ilmuvatest mängudest väga suurel osal on pealkirjas sõna "War" või "Battle" või veel parem, mõlemad) entusiastid, on parim lakmus määramaks, millist elektroonilist meelelahutust eelistavad inimsoo noored ja vanad aastal 2006? Uskuge või ärge uskuge, isegi siin jumalast äraneetud paigas on inimesi, teismelisi ja kümneid aastaid vanemaid, kes naudivad igasuguseid häid mänge, isegi neid, mille puhul nende eakaaslased suures hämmingus ja piinlikkuses põlgust teesklevad. Ja miks? Sest nad näevad nendes kõigis põhimõtteliselt ühte ja sama võimalust - võimalust tunda ennast hästi, võimalust tegeleda millegi lõbusaga ja heal juhul isegi mõtlemapanevaga. Ja nii imelik kui see ka ei tundu, paljud neist ei ole siin kasutajad. Nii on see, mida ma reaalselt näen, ja see, mida siin HV näite varal üritatakse tõestada, lihtsalt vastuolus.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
11.09.2006 00:48:27
|
|
|
Oehsa.
Mul võiks elu olla, siis ma ei veedaks enda aega selliste jubeduste kirja panemisega. Aga kuna ma teda kirjutama hakkasin ning ta ära lõpetasin, siis...
Hoiatus: järgneb tarbetult pikk postitus mis on suuresti OT ning pole just kuigi sidusalt kirja pandud.
Kõigepealt, vanustest hakkas rääkima Scart, mitte mina. Mina räägin veidi ebamäärasematest demograafikust, nimelt ühelaadset mängumaitset omavast inimgrupist. Nende mängumaitseks on just see mida sina välja tõid: "action ja möll."
Nende osakaal väheneb kuna terve mänguturg on aastatega kahanema hakanud, mille põhjuseks enamus publisher'e ja muidu tööstuses osalevaid firmasid nimetavad generatsioonivahetust, kuid nii analüütikuid kui ka muud mõtlevad inimesed teavad, et selles on süüdi ühelaadse toodangu aina kahanev kvaliteet ning rahva üldine tüdimus teisest maailmasõjast, kiilaspäistest futumeestest, rohelise nahaga monstrumitest ning tjuunitud masinatest. Ning ärge tulge mulle ütlema et ma just ei kirjeldanud umbes 90% mängudest, sest just seda ma tegin. Erandeid on, aga siin foorumis neist küll eriti juttu ei tehta.
Jaapanis on see kahanemine juba aastaid aset leidnud, ning kes müüginumbreid jälgib (mina ja võib-olla londiste), see teab, et Nintendo DS on tervet turgu pea peale pööramas ning aidanud turgu tõusuteele viia omal viisil. Enne DS'i oli Jaapani turg täis FF'i, DQ'd, Pokémoni ja muud algkooliealistele suunatud mänge ning otakudele suunatud seitse tuhat anime ning mecha-maigulist J/SRPG'd. Kokkuvõtlikult on see enam-vähem kõik ning see oli nii olnud viimased 5, 10, 15 aastat, ilma eriliste muudatusteta.
Siis aga saabus DS ning pauhti: aasta suurim müüja on mingi lihtsakoeline ajutreenimismäng -- mäng millel pole ei algust ega lõppu, mingit stoorit ning mis (ja see on nüüd tähtis) pani mängijad endaga veidi teisel tasandil suhtlema kui teised mängud enne teda. Kui sa saad selles mängus hea tulemuse, siis ei ole sa mitte ainult mängus hea, vaid sa oled enda aju treeninud ka päriselu jaoks. Mängu rakendussfäär on hoopis suurem.
Animal Crossing, järgmine nüüdseks juba kolm miljonit müünud mäng, on samuti omamoodi revolutsiooniline, rõhutades oma kogemuse puhul mängijate positiivselt meelestatud omavahelist suhtlemist ning teatud määral ka koostööd. Idee järgi nagu iga teine MMORPG, lihtsalt et mängus puudub see tapmiselement.
Ja kummagis pole Mariot! Wow, said nüüd Scart!
(See oli nali muideks. Ma olen sunnitud selle selgituse lisama kuna sa muidu ei saaks jälle aru, ma kardan.)
Okei, tuleme nüüd tagasi läände. 90-ndate keskel endale PS'i soetanud noorsand on nüüdseks juba 30-ne või siis lähedal sellele ning ühel hommikul üles ärgates taipab ta, et ta on oma konsoolimänge toksides järjepidevalt välja elanud oma puberteedieas tekkinud vägivallafantaasiaid ning spordiunelmaid. Tal on aastatega selle vastu kerge tülgastus tekkinud ning väljaspool iga-aastat Madden'it ta ei olegi suurt muud viimastel aastatel mänginud. Rohkem on ta filme vaadanud. Ta viimase aja suur lemmik on film nimega "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", sest ta leidis seda filmi vaadates (ja neli korda üle vaadates) et selles filmis on mingi kummaline interts tema enda eluga. "Huvitav," mõtleb ta "kas midagi sarnast mänguna ka olemas on. Midagi, noh, elulist?"
Muidugi ei ole.
Veel üheks illustratsiooniks, kui te lubate, näide mu enda elust: kui ma veel väike olin (no ütleme nii 11-12 aastane), siis oli mu lemmikfilmiks John Woo Face/Off. Selles filmis oli kõike: maskuliinseid tegelasi, huvitav stoori (wow mingi näovahetus ja vahetuvad elud ja whoa see on keeruline) ning, mis kõige tähtsam, palju tulistamisstseene kus tegelastel on kummagis käes käsipüss.
Nüüd, aastaid hiljem, meeldib see film mulle ikka veel väga. Tegemist on tõenäoliselt John Woo parima läänes tehtud filmiga (tema Hong Kongi looming, eriti The Killer ja Hard-Boiled on siiski paremad sellest) ning mu lembus action-filmide vastu ei ole aastatega üldse kahanenud, kuid mingi moment hakkasin ma ka muid filme vaatama. Teate küll, selliseid kus iga teine minut ei lastagi kedagi maha ning lõpuks isegi selliseid kus vägivalda võib-olla üldse polnud  . Filmid nagu näiteks see ja siis veel see ning mingi moment isegi see ning, roidehetkel, ka see.
Kuid nagu te kõik, kes seda siiamaani lugeda on viitsinud, juba tõenäoliselt aru saate, ei ole mängude puhul sellist protsessi võimalik läbida. Kui samastada praegust valikut mängulettidel filmiliste analoogidega, siis koosneks kinode filmirepertuaar Fast and Furious'ist, mõnest uuest Star Wars'ist ning Matrix'ist. Isegi midagi sellist nagu Miami Vice on sisuliselt liiga sügav et sellele korraliku analoogi leida (ning ei, filmil põhinev mäng seda kohe kindlasti ei ole). Ning raamatupoes on meil valida Sõrmuste Isanda ning Hyperion'i vahel -- mõlemad iseenesest väga head raamatud, aga kui nende kõrval näiteks Kurstikku Rukkis või Meister ja Margaritat ei ole võimalik leida, on olukord veidi nukker. Või noh, minu jaoks vähemalt.
Minu silmis on see probleem, sest üheltpoolt viib see muutumatu suunitlus mängutööstuse aeglase riknemiseni ning teisalt ei suuda niiviisi mängud enda tegelikku potentsiaali kunagi rakendada. Ning (ja see on tõesti puhas IMHO) ei aita siin enam uue kesta loomine vanadele reeglitele, vaid siin on vaja reeglite muutmist metatasandil ning täielikku reformi sellest mida me üldse mõistame videomängude ning interaktiivse meelelahutuse all. Ja sealt edasi juba piiritlemata mänguloomeni, mis vähemalt teoreetiliselt võimalik olema peaks.
Kuid kogu see protsess on aga ilmselgelt ropult keeruline ning seda mitte ainult mänguloojatele, vaid ka publikule -- ehk siis sina ja mina ja nemad.
| Mul ei ole mitte midagi mõistlikku lisada aga ma postitan siia igaks juhuks ikkagi |
Scart, mees, või loom, või misiganes sa oled või olla tahad -- ära palun vasta mu postitustele enam. Palun. Isegi siis kui sa kellegi suuvooder püüad olla. See ei ole lihtsalt seda vaeva väärt, sest mina ei saa aru mida sina öelda tahad ja sina ei saa minust samuti aru. Me raiskame ainult teinteise aega.
Siiralt teie,
DODONPACHI
(kes mõtleb mängude üle järele rohkem kui ta neid mängib )
p.s. Kas oleks võimalik et te lõpetaksite mulle selle Nintendo-lembuse kaelamäärimise, sest väljaspool üksikuid frantsiise (mille hulka Mario ei kuulu) ei mängi ma nende mänge eriti.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
11.09.2006 01:17:38
|
|
|
APPPIIIIII
lõpetage see megapostide panemine... silmad väsivad ära...
ja lõpetage see auroni iba teema ära juba
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.09.2006 01:38:59
|
|
|
järgneb OT
*iroonia ON* sa oleks võinud oma tunniajase kirjumisvaeva võtta kokku vast ka lühemalt: "kõik need, kes eelistavad seriaale nagu Blade ja SG1 ning kinodest näiteks testosteroonipomme nagu Miami Vice või siis Black Hawk Down on machofalloslased, hence minu jaoks olematud inimesed, sest diisas, they actually enjoy something, mis ei seisne DSis peal mälutreenimise mängude toksimises. Vägivald is bad, mkay." *iroonia OFF*
jube huvitav on lugeda eeposeid sellest, kuidas ikka meie aja noorus on üliarenenud ja tegeleb ei tea millega... ma tõesti ei tea, kus kandis te sel juhul elate. meie aja linnanoorus = rate.ee, läbud ning enda täiskaanimine ja eneusk, mille mina küll tõstaksin ülbuse kategooriasse - maanoored on kas lollimad kui mehhiko seebikangelased ning saavad endale lapsed olles 14 või siis ennasttäis külakeskuse joodikud, kelle saatuseks saab kohaliku poe ees oma 20 aastat vana bemmiga "tillimine". (viibin kõrvuti eraelu tõttu mõlemas keskkonnas ja olen seda piisavalt jälgida saanud, masendav vaatepilt. oled sa Alabamast või Kapa-kohilast, no difference at all.)
nii mõnigi "tark ja andekas noor" kõnib noruspäi minema, kui tööintervjuul teatatakse mulle oma palgasoovid ja nõudmised, mille peale vaikselt muigan. perhaps oleks võinud mälutreenimise asemel koolis käia ja tööd teha teha ning alles siis midagi nõudma hakata? täpselt sama on pseudointellektuaalse mölaga, mida nii mõnigi kord serveeritakse disainerprillide ja kampsunite varjus, meibi on isegi õun lauale asetatud, et ikka asi kindel oleks. vabandust, et sellised inimesed mulle enam eriti muljet ei avalda - vanus on nagu vastav, et näha reaalset maailma oma silmadega, mitte läbi roosade prillide, mis paneks mind kaasaskantavas konsoolis loomi kasvatama.
ja et ikka kõik saaks ära räägitud, siis ma ka tõesti ei mõista, miks väärtraamatuid nii harva liigub - õnneks on kõik sinu nimetet kodus riiulil olemas. ja enne ma muidugi natuke luiskasin kah: filmid nagu MV ja BHD on kõike muud, kui actionfilmid. MV meenutas rohkem kreeka tragöödiat ja BHD oli masendav teekond kus vaataja kannatas rohkem, kui sõdurid ekraanil. ja muidugi, soovitan kaeda ära filmid nagu kohe tulev see ning see
OT lõpp
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
11.09.2006 08:14:46
|
|
|
Ma jälle ei saa aru kust sa seda välja lugesid et ma neid testosteroonipomme ei salli? Või siis milleks see iroonia? Black Hawk Down on üks mu lemmikumaid filme, muideks. 2046 ka, ilmselgetel põhjustel.
Kogu su ülejäänud postitusega on samamoodi, ma ei mõista millele sa vastad ja mida sa mulle öelda tahad (peale selle et ma naiivik ja idioot olen, muidugi ). Eestis on igasugu noori, OK; mälutreenimisega noored ei saa tööle (siin sa pead vist mind silmas?), OK. Ja, uh... ongi kõik vist?
ma ei tea, ma enda arust sain hästi edasi antud selle idee, et igasugune action on täiesti OK, lihtsalt vahel tahaks nagu midagi muud ka, isegi kui see on ajutreenimine või koerakasvatamine või doktoriks (Trauma Center) või advokaadiks (Phoenix Wright) olemine. Minu arust on potentsiaal olemas, lihtsalt teatud künnised tuleb ületada. Kas nende hulka kuuluvad Kapa-Kohila noored?
Hmm.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
11.09.2006 08:44:37
|
|
|
| tsitaat: |
Minu meelest on Jaapanis veel peale Squarei ainult neli suuremat tegijad Namco ( kuulub tegelikult Bandaile ), Konami, Sega Sammy ja Nintendo. Mainimist vääriks ka Capcom. |
Ja kuhu Atlus jäi?
Xbox360 jätab specside poolest parema mulje. Celli 7-t piiratud võimalustega coret midagi mõistlikku tegema progeda paistab ikka üle mõistuse. Xboxil on normaalne prose kolme corega ja mis kõige meeldivam, ühine mäluarhitektuur. Mängud saavad ka ilmselt odavamad, kuna Bluray ketta valmistamine pidi AFAIK 10 taala ringis maksma?
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.09.2006 09:01:49
|
|
|
miks ma arvan, et progemise keerulisus või lihtsus on pigem sõltuv developeridele jagatavatest vahenditest?
bluray ketaste hinnad peaks teoorias (ja ilmselt ka praktikas) üsna järsult kukkuma kui sony neid miljonite kaupa tegema hakkab. dvd hinna vastu on muidugi raske saada
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
11.09.2006 09:15:48
|
|
|
| sigakoer, parandus, 9 coret on kokku, nendest 1 on juhtiv
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|