Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  arvamusi creative helikaardist märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heix24
HV kasutaja
heix24

sõnum 07.09.2006 14:50:36 arvamusi creative helikaardist vasta tsitaadiga

tuli väike mõte et osta helikaart. just sellepärast et seal on se must auk. to on minuteada mõeldud ainult bassikõlaritele, nii et laseb läbi ainult bassi sagedusi( on mul ikka õigus??). nii et tahaks teada kas tasub osta sellist helikaarti??
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Helikaardid/41474/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 07.09.2006 15:35:27 vasta tsitaadiga

Tegelikult on see nn "must auk" subwooferi ja keskkõlari väljund, mis on olemas kõigil 5.1 ja 7.1 kaartidel. Arvamus, et sinna väljundisee filtreeritakse ainult bassisagedused, ei vasta tõele. Bassifiltrid on siiski arvutikõlarite subwooferisse sisse ehitatud. Või kui kasutad arvuti heli läbi resiiveri, siis on need vajalikud filtrid resiiverisse sisse ehitatud. Nii või teisiti peab helikaardile kõlareid külge ühendades kasutama võimendit või aktiivkõlareid, millele juba on võimendi sisse ehitatud.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pealuu
HV veteran
pealuu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.09.2006 15:49:45 vasta tsitaadiga

pakun, et mustast peaks tulema tagakanalid, kollasest kesk ja sw ning roheline siis eesmised kanalid.
muidu kaart täitsa ok selliseks... tavakasutuseks.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
heix24
HV kasutaja
heix24

sõnum 07.09.2006 15:57:10 vasta tsitaadiga

aga kas mingeid programme ei ole mis teeksid ni et tollest kanalist laseks läbi ainult bassi?
tagasi üles
raimo21
HV kasutaja

sõnum 07.09.2006 16:17:01 vasta tsitaadiga

miks sul on vaja sealt ainult bassi kätte saada? sealt juhtmest (pole kindel kas see oli must) tuleb kaks kanalit korraga: bass ja keskmine. arvan et tegelikult on see üks ja sama signaal ainult erinevad seadmed saavad kätte, et vaevalt ainult nüüd madalaid mööda bassi soont lastakse
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
heix24
HV kasutaja
heix24

sõnum 07.09.2006 16:35:12 vasta tsitaadiga

mul oleks just nimelt vaja madalaid sagedusi. mul on võmendi mille taga bassikas ja to mängib natuke palju noid kõrgemaid. mõtlesin ehk saab sellega abi. kunagi keegi ütles et tema sai oma helikaardiga ise seadistada mis herzi pealt ära lõikab. just toda olekski vaja.
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.09.2006 22:57:45 vasta tsitaadiga

heix24, "ekvalaiser" on see maagiline sõna.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
raimo21
HV kasutaja

sõnum 08.09.2006 08:36:12 vasta tsitaadiga

heix24 kirjutas:
mul oleks just nimelt vaja madalaid sagedusi. mul on võmendi mille taga bassikas ja to mängib natuke palju noid kõrgemaid. mõtlesin ehk saab sellega abi. kunagi keegi ütles et tema sai oma helikaardiga ise seadistada mis herzi pealt ära lõikab. just toda olekski vaja.

creative enda softis on selline asi nagu mingi bassihelidel kõrgetehelide äralõikamine (piiri sai ise valida ja nagu mingi tulemus oleks ka, kuid omal suht kesine soundisüsteem et pole see eriti vajalik). Ei ole kunagi süvenenud et kas see mõjub ainult bassikõlarile või ka teistele icon_rolleyes.gif
asus vist see Speaker Settings -> Bass Managements, või siis Bass Boost, ehk on see abiks
tagasi üles
heix24
HV kasutaja
heix24

sõnum 08.09.2006 15:13:34 vasta tsitaadiga

nii et ikka saab teha nii. mustast august kuhu bassikõlari või läheb tuleb ainult bassi läbi aga teistest aukudest tuleb ikka kõrgeid kaa? sain ma õigesti aru?
tagasi üles
raimo21
HV kasutaja

sõnum 08.09.2006 15:47:33 vasta tsitaadiga

selle musta augi järgi ma orienteeruda ei oska, kuna minu kaardil on kõik need hoopis kuldsed. kuid sealt "Speaker Settings -> Bass Managements" (vist oli see menüü) alt saab lasta bassijaoks sagedusi ülevalt ära lõigata. soovitan proovida seda, enda 5.1 heli juures see nagu mingit tulemust andis

antud kaardi puhul tulevad bassi- ja keskmisedhelid hoopis orantsist august, sest must peaks ikka ju tagumised olema. loomuliklt peab sul olema valiutud vastav kõlarite süsteem ka, nagu 5.1 ja ... 2.1 kasutab ainult ühte kaablit (2 kanalit) ja seal võetakse bass nendest kahest kanalist välja.
tagasi üles
heix24
HV kasutaja
heix24

sõnum 09.09.2006 11:06:30 vasta tsitaadiga

mul nii et on üks 2.1 süsteem ja siis veel eraldi võimendi ja bassikas. ka selle kaardiga on siis võimalik kõrged ära kõrvaldada?
tagasi üles
Tauri1
HV vaatleja

sõnum 12.09.2006 12:52:29 vasta tsitaadiga

ostin ka endle creative 7.1 helikaardi... tihti teen tööd kõrvaklapid peas ja kuulan mussi.
No on alles supper hea kvaliteet... kõrvaklappidega kuulates on vahe eriti hästi märgatav selle intregreeritud helikaardiga võrreldes mis ennem oli thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  arvamusi creative helikaardist
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.