Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Alfredo
HV kasutaja
|
12.06.2006 23:21:29
|
|
|
Matux. kirjutas: |
olen ostnud arvuti , ja razer diamondback plasma , eXactMat , k6llad aga enam neid ma ei kasuta ja klavia ostsin kah arvuti v3ga tipp topp!!! mingi 4000 maksis vaatasin vedas mul paremini cs 1.6 fps 100 ja puha... VÄGA HEA KOHT=)!!!! SOOVITAN mingi 2 minutiga k2es ja jne  |
Et mis ajast mingi hiire omadused ostukohast sõltuvad? Sorry, aga mulle jääb küll selline mulje. Ükskõik kust sellist hiirt ostes ja samades tingimustes oleks cs'is sama tulemuse saanud ma arvan.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fireforce
HV vaatleja

|
13.06.2006 16:01:33
|
|
|
photopoint väga korralik ja soliidne koht minuarust! Ostsin sealt mp3 mängija ja ikka töötab korralikult.
sõber ostis kartulisalongist sama mp3 aga odavamalt ja juba junkab xD
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sommer
Kreisi kasutaja

|
15.06.2006 23:32:30
|
|
|
Fireforce kirjutas: |
photopoint väga korralik ja soliidne koht minuarust! Ostsin sealt mp3 mängija ja ikka töötab korralikult.
sõber ostis kartulisalongist sama mp3 aga odavamalt ja juba junkab xD  |
arvan et selles küll ei ole probleem et teisest poest ostis, tal lihtsalt sattus selline. päritolu ju sama mõlemal, ega mp3 ei ole nagu piim, mis nõuab kindlat temperatuuri ja kuupäeva
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matux.
HV vaatleja
|
19.06.2006 13:40:41
|
|
|
Ma pole küll aastaid mänginud, kuid mis ajast hiirest fps sõltub? jk
ma ei ytlenud et hiir ja matt t8stavad fpsi ytlesin arvutil on fps 100 =)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
gardy
HV kasutaja

|
07.07.2006 03:55:52
|
|
|
Ostsin kunagi ammu Pentax OPTIO S30 sealt.....sain kah 50 tasuta pildi kupongi, kliendika ja sussid
Lisaks võtsin akud koos laadiaga ja 128 MB SD mäluka...
Klõpsisin mõnuga pilte ja kasutasin ka 50 pildi kupongi ära
Olin igati rahul...umbes 8 kuud peale ostu "suri" digikas ära....lülitus sisse, laadis välku, lülitus välja.....nii kõigi akudega ja patareidega....kondekas läks läbi.....viisin garantiisse
2 nädala pärast sain rõõmsalt digika jälle kätte.....kogu kaamera elektroonika vahetati ja samuti ka soft.....ja mida ma nägin kui proovipilti tegin.....JUUUUUUST mis juust....pildid olid fookusest väljas (erinevates reiimides) , piltidele jäi mingi piimasuppi meenutav täppide pilv alati.....nagu virelev telepilt vms....kirjutasin neile...saatsin foto koos kirjeldusega.....viisin siis uuesti garantiisse.....öeldi et häälestati junn uuesti ära....jälle testpilt....sama jama.....garantii sai kah läbi.....väitsid raiped muidu, et "vastab pentaxi standarditele"....no mida piixu....
Siiamaani on pildid "imelikud" pehmelt öeldes....
Ja akusid (ostsin juba mitu korda uued) sööb see näss peale "remonti" kah nagu võileibu....plõxid u. 50 pilti ja ongi sussid püsti....see selleks.....no pildikvaliteet on masendav....algul oli kristallselge....optikaga on kah kõik korras....aga soft jamab....
pole eriti positiivne kogemus...aga noh....vahest juhtub
Järgmine halb kogemus : läksin Photopointi, soovisin osta 3.50 maxvat toorikut....sula ei olnud, soovisin kaardiga maksta...müüa vaatas hapu näoga ja vastas : "Võ ne mozete zaplatit po karto4ke esli 4ena takaja nizkaja" (ei saa nii madala hinna puhul kaardiga maksta)...lisaks väideti, et pood jääb selle makse puhul kahjumisse....keerasin otsa ringi ja jalutasin minema.....järgi tuli kommentaar "päris ülbeks läinud"....okei nevermind....läksin koju, www.photopoint.ee ja kaebust kirjutama.....tuli vastus, et vabandavad teenindajate juhmuse pärast ja et müüa asi ple üldse hinna pärast nuriseda kaardimakse puhul. Öeldi et nende müüjad ON KOHUSTATUD mulle kasvõi 10 sendist asja kaardiga müüma.....kuu hiljem läks sõber samasse photopointi tööle.....rääkis , et luges mu kaebuse läbi ja ka sõimukirja teenindajatele....muuseas see mõrd sai seetõttu sule sappa ....
Vot sellised on minu kogemused....mis öelda....Narva esindus
Photopoindi vastu üldiselt midagi ei ole....muidu teinekordki
ainult et pigem veebipoest.....nii ei aja mingi tropp lolli juttu mulle
Igasugu asju ikka juhtub....
_________________ ?
viimati muutis gardy 07.07.2006 13:03:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario0014
HV kasutaja
|
07.07.2006 12:41:32
|
|
|
canon-i printerile on küll tint odav aga ma läksin sinna prosa ostma ja tuli välja et neil ei olegi prosasid myygil vaid on arvutikomplektide sees
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
07.07.2006 14:21:47
|
|
|
mario0014 kirjutas: |
canon-i printerile on küll tint odav aga ma läksin sinna prosa ostma ja tuli välja et neil ei olegi prosasid myygil vaid on arvutikomplektide sees  |
Nad on spetsialiseerunud siiski fototarvete müügile, mitte arvutividinatele
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
12.07.2006 00:35:21
|
|
|
8) ise olen küll siiani saand, sealt need asjad kätte, mida olen tahtnud
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Forss
HV kasutaja

|
13.07.2006 13:02:48
|
|
|
tellisin eile hommikul ipodi laadija http://www.photopoint.ee/toode.php?id=10655 siis päeval saatsin raha ära ja täna sain laadija kätte postiga
väga kiire teenindus! Algul ütlesid, et reedel saab kätte aga sain neljapäeval. Hea!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
13.07.2006 13:06:26
|
|
|
Tellisin Samsung Digimax V800 ja EOS350D jaoks akud (Ansmann ja albinar). Teisip. maksin ja kolmap lubati kohale tuua aga toodi hoopis täna hommikul. Eks bizpacki mehel oli tööd liiga palju siis
Üldiselt rahul.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eddi
HV veteran

|
17.07.2006 22:19:09
|
|
|
Hea pood
Müüjad on lahked ja hinnad on sobivad.
_________________ M: Arvutijuppe ( 2x ddram 256mb, video, korpus, mobo )
M: WV Passat 1993a. Lisainfo PS ! |
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
18.07.2006 17:49:26
|
|
|
Sai AM2 süsteem soetatud ja mina väga rahul... teenindus pro
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celeron
Kreisi kasutaja
|
22.07.2006 19:26:13
|
|
|
Tellisin paar jubinat sealt tellimus sai vormistatud pühapäeval, teisipäeval oli kaup kohal
Kõik oli ok.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
keytron
HV veteran
|
30.07.2006 22:54:16
|
|
|
Natuke negatiivne kogemus
Sai ostetud õhuke USB klaviatuur, millel osad nupud ei tööta, ka jõu avaldamisel.
Ei teagi nüüd mida teha, katsun nende tüüpidega ühendust võtta
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
tools
HV veteran

|
31.07.2006 10:07:09
|
|
|
keytron kirjutas: |
Natuke negatiivne kogemus
Sai ostetud õhuke USB klaviatuur, millel osad nupud ei tööta, ka jõu avaldamisel.
Ei teagi nüüd mida teha, katsun nende tüüpidega ühendust võtta  |
garantii abiks usun et ümbervahetamisega probleeme ei teki 8)
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
07.08.2006 12:26:48
|
|
|
Käisin eile Ülemiste keskuse Photopointis. Eesmärgiks oli osta mõni UV filter fotokale kaitseks + läätse puhastuskomplekt. Kuna ma ise seda teemat eriti ei tunne siis lootsin, et äkki müüjad oskavad mind natuke aidata sel teemal. Kohapeal selgus aga, et müüjaneiu teadis fototarvetest äärmiselt vähe...
"Tere! Äkki saate mind aidata UV filtrite osas? Vaatan, et neid on päris mitmes hinnas, mis neil põhivahe on?"
"Eee..aaaa...ööö...lasevad valgust erinevalt läbi ja....<vaikus>"
"Mismõttes erinevalt?"
"<vaikus>" siis pomises mdiagi, kadus ära tükiks ajaks ja tuli sama nõutult tagasi.
Läätse puhastuskomplektiga oli pilt veel eriti nukram. Võtsin siis mõlemad kõige odavamad kuna ühtegi muud kriteeriumi ei osanud vaadata.
Varem olen ühe korra MP3-mängijat otsides ka nende klienditoega suhelnud, siis ei viitsitud ka kahjuks potentsiaalse ostjaga eriti tegeleda. Tollal ma uurisin, mille poolest erinevad MP3 pleierid head on ning samamoodi: äkki nad oskavad soovitada? Tulemus oli taas null - copy-paste tootenimest ning nullkirjeldus, miks see on parem kui teised. Tundub, et sealt poest võib siis osta mdiagi kui sa TEAD täpselt, mida tahad. Kui ei siis pole mõtet neilt abi loota.
Või on mul lihtsalt kaks halba juhust olnud?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
07.08.2006 14:00:01
|
|
|
ilmselt oled lihtsalt vale inimese poole pöördunud. Üldjuhul on Photopointi poodides eespool noored tütarlapsed, kes võtavad nt filmide tellimusi vastu ning tegelevad müümisega. Neid ei maksa spetsiifiliste küsimustega kiusata. Tagapoolt leiab aga mõne fotofänni, kes võib pikalt-laialt rääkida nii filtritest, objedest ja millest iganes.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
andyco
HV kasutaja

|
07.09.2006 18:45:45
|
|
|
Minu töökaaslane ostis Ülemiste Photopointist sooduspakkumisega läpaka, mingi 10 k plekkis. Nädal hiljem võttis arvutist mitte muffigi jagav "itimees" oma läpaka karbist välja ja käivitamisel asi peksis ette errorit. Targemate isikute juuresolekul sai selgeks, et läpakal puudub mingi HDD driver. Asi viidi garantiisse. Nädal hiljem helistati ja paluti läpakale järgi tulla, kuid mainiti, et see pole töökorras. Läksin siis sõbrakesega poodi kaasa, kuulama ja vaatama, mida nad jahuvad. Kohapeal üks müügimees seletas, et selle niruse driveri installimiseks on neil vaja Windows'i plaati (millest ma aru ei saanud, miks neil seda KLIENDI käest vaja on). Meil seda anda polnud ja asi läks tuliseks vaidluseks üle. A noh, see selleks... läpakas viidi remonti Photopointi sünnilinna Tartusse, kust lubati see Cargoga hiljemalt paari päeva pärast tagasi saata, kuid siiski on ta juba jälle üle nädala (arvatavasti) seisnud. Sorry, aga selline diil sakib sajaga, ja minust ei saa kindlasti selle poeketi klienti, ka isegi mitte, kui mul peaks vaja minema nt. CD-toorikuid.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dianatrix
Kreisi kasutaja
|
07.09.2006 18:54:53
|
|
|
Ülemiste Photopoint oli see koht, kus AIP ka oli? Juhul kui oli, siis räägiks ka midagi hingelt ära.. Praegu ei julge mustama hakata, sest oli suht ammu, pole poe nimes kindel.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
3 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
07.09.2006 19:16:52
|
|
|
Ostsin fotoka ning statiivi sealt(Pärnu maantee esindusest siis) hiljuti, väga mugavalt ja meeldivalt läks. Statiivi ostsimisel oli üks pikemat kasvu sell abiks, vaatas sulle jutu ajal otsa ning samal ajal suutis seinalt leida su jutuga klappiva statiivi :). No täitsa nii vast mitte aga väga kiirelt käis küll, kruttis statiivi kohe lahinguvalmis ka ning rääkis samal ajal täitsa mõistliku jutu juurde. Fotoka (kere) ostmisel oli üks tütarlaps abiks, kes polnud küll ise väga digipeegleid näppinud kuid samas teemat siiski valdas ning oli igati abiks.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celeron
Kreisi kasutaja
|
07.09.2006 19:39:41
|
|
|
Nii tellisin veel 2x 500.- eest kraami.
Nende poolt on kaup kenasti pakitud ja kõik olemas, aga vot need BizPak-i vennad on (N)
Nimelt olin sel hetkel tallinnas, mil kaup tuli. Tüüp helistas, proovisime aega kokku leppida, aga ei saanud kokkuleppe ja tüüp hakkas kohe ajama, et siis ei saagi pakki kätte Sai siis tüübitelefoni nr. enda tädile saadetud ja asi korras
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
andyco
HV kasutaja

|
07.09.2006 20:21:56
|
|
|
she-wolf kirjutas: |
Ülemiste Photopoint oli see koht, kus AIP ka oli? Juhul kui oli, siis räägiks ka midagi hingelt ära.. Praegu ei julge mustama hakata, sest oli suht ammu, pole poe nimes kindel. |
Wadda muddafukka iiz AIP ?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
07.09.2006 20:25:27
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
Tagapoolt leiab aga mõne fotofänni, kes võib pikalt-laialt rääkida nii filtritest, objedest ja millest iganes. |
kusjuures Ülemistest on selline vend ära kadunud. Paar aastat tagasi oli seal jah üks selline vanem meesterahvas, kellega võis tõepoolest ikka pikalt-pikalt teemakohast juttu ajada...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|