Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo 2 [Resurrected] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dzombe
HV kasutaja

sõnum 04.09.2006 20:50:36 vasta tsitaadiga

Alustuseks siis, ühe pisikese LC(S)D typo pärast selline romaa kirjutada on alguses nagu imelik ja pärast naljakas lugeda...

Täna spetsiaalselt siis võrdlesin, haarates ka riiulist D620 lappari (intel 1440x900 paneel) ning ADI 17" CRT kõrvale. D2 on vist mingi 64k värviga programm?! Delli lapparil elaks veel kuidagi mängimise üle aga samas Dell 2007WFP (sellel on edastatav värviruum veelgi suurem) DVI ühendusega, no way. No loomulikult oli üleminek Diablo 1 pealt D2'le veelgi suurem hüpe ning ka seda sai lokaalvõrgus eduliselt mängida. Tagasi minna aga enam ei soovi...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 05.09.2006 07:15:58 vasta tsitaadiga

Seal ei olnud typo't... loe uuesti. icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rokkar15
HV kasutaja

sõnum 05.09.2006 16:47:49 vasta tsitaadiga

http://www.zone.ee/Rokkar15/

Siin paar pilti, mida ma tegin kui igav oli icon_razz.gif ja kui hea on lightsorcs icon_razz.gif
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 05.09.2006 16:50:52 vasta tsitaadiga

irw, seda kullaga pilti vaadates võib öelda, et sul pidi ikka VÄGA igav olema
Rokkar15
HV kasutaja

sõnum 05.09.2006 17:05:41 vasta tsitaadiga

blas kirjutas:
irw, seda kullaga pilti vaadates võib öelda, et sul pidi ikka VÄGA igav olema

tegelt ma tegin seda koos ühe sõbraga icon_biggrin.gif
tagasi üles
Eddi
HV veteran
Eddi

sõnum 05.09.2006 20:42:58 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif mingi hack oli ve ?
tagasi üles
gert23
HV vaatleja

sõnum 06.09.2006 09:11:49 vasta tsitaadiga

ajasite siis oma jutuga mulle ka diablo isu peale icon_wink.gif . Pidasin vast aasta vahet ja nüüd siis eile õhtal 5h-ga lev 58. Muidugi tänud Ramsesele kes viitsis rushida. Paar eesti poissi oli veel meil kaasas ja päris fun oli. Mõnus on hellis ringi joosta ilma eq-ta:) Täna õhta siis üritaks lev 80 ära teha ning hakata vaikselt eq-koguma. Võtsin druidi ja teen tast arvatavasti windi. On 1.11 ikka windi tegija? Aasta tagasi igatahes 1.10 oli poiss päris hea. Pole ühtegi pointsi kuskile veel pannud icon_smile.gif, ühesõnaga kui keegi omab druidiga kogemust peale windi buildi siis võiks mind valgustada ka icon_razz1.gif
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 06.09.2006 10:15:12 vasta tsitaadiga

Kas hellis druiid veidi nõrgaks ei jää? No kui eni olemas, siis pole viga aga niisama joosta on natuke probleemne, eriti baali jalutada. Soulid on eriti tüütud... aga eks ma rohkem Orbiga kõndija siiamaani olnud.
marras
HV vaatleja

sõnum 06.09.2006 10:30:10 vasta tsitaadiga

hei icon_smile.gif mul siuke rumalamat sorti küsimus. ma mingi eriline mängufänn pole, aga D1 mulle hirmsasti meeldis. ostsin mingi aasta tagasi D2 kah. aga tundub jube keeruline. alguses valisin bowazoni (sest rouge vibuga oli mu lemmik eelmises) ja ei pääsenud esimese vaatuse bossistki mööda. siis tegin barbari ja valisin toore jõu, sellega läks päris hästi, jõudsin kuskile kolmanda osa lõppu. a siis tuli arvuti vahetus. tahaks nüüd jälle mängima hakata, aga mingi muu tegelasega. olen internetis vaadanud erinevaid tegelase tegemise õpetusi, a suurt targemaks pole saanud. tundub, et mäng on väga palju muutunud, igasugu patchid ja LODi tulekuga veel enam. oskab keegi soovitada mingit lollikindlat tegelase ülesehitust. mulle meeldib lihtsalt ringi käia, pahasid tappa, asju korjata jne, mingi eriline strateeg ma pole.
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 06.09.2006 10:39:36 vasta tsitaadiga

mulle meeldib skelemancer, suht muretu jalutada temaga isegi hellis.
sajata aga needusi ning kondiklõbinad koos merciga teevad musta töö ära.
erinevaid builde saab vaadata ntks siit (suht vana aga siiski) http://strategy.diabloii.net/
ja siit char guide alt http://www.newd2event.net

gert23
HV vaatleja

sõnum 06.09.2006 10:44:34 vasta tsitaadiga

üks küsimus veel, et kas d2loaderit ikka tohib bnetis kasutada või saab sellega ka banni ?
krt mul rom siga aeglane icon_smile.gif
tagasi üles
Rokkar15
HV kasutaja

sõnum 06.09.2006 14:51:57 vasta tsitaadiga

gert23 kirjutas:
üks küsimus veel, et kas d2loaderit ikka tohib bnetis kasutada või saab sellega ka banni ?
krt mul rom siga aeglane icon_smile.gif

Ma kasutan ja ple midagi juhtunud, aga ise noh 2-3 cd (sest mh kasutand icon_biggrin.gif)key banni saanud icon_biggrin.gif
Soovitan sul teha Diablo 2 plaadist IMAGE ( ma teen tavaliselt alcohol 120%) ning siis saan ilma plaadita mängida. Gert mida täpsemalt mängid ( hcl, Scl, SCNL, HCNL, classic) ? Mul on muidu üks sõber kes müüks terve acci ära kui ostja leiduks, lihtsalt pm mulle kui oled huvitatud icon_razz.gif Ma ise kasu ei saa sealt midagi icon_wink.gif

Eddi, ei see polnud hack, lihtsalt igavus. icon_lol.gif

Marras ise ma soovitan sul Sorcs teha, Blizzard, sa ownid sellega ka ilma eqitaq ( enamus, Välaarvatud cold immune) või Hammer paladin thumbs_up.gif
Kui single pelad, siis muretse programmiga asjaga peale. Hero editor, www.newd2event.net. Sealt saad, tavaliselt tehti sellega Charidele asju ning OPEN BATTLENETIS duellida. 8)
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 06.09.2006 19:16:54 vasta tsitaadiga

Imaget pole vaja, kopid d2video.mpq ja d2xmusic.mpq LODi plaadilt kausta ja siis modifitseeritud exe.

Marras, single player või multyplayer? Single jaoks võta Skelemancer, sorcidest nt fireball. Arvestada tuleb seda, et singles jääb lvldamine aeglasemaks ja lvl ka pisemaks, sellele orienteeritult on ka mu soovitus.

Kes mängivad, siis andke teada oma bneti userid ka. Omal nüüd kadus hiljuti dupe SoJ ära ja dam tiba langes, aga muidu suht korralik ikka icon_biggrin.gif ~17kilo ikka oli icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
gert23
HV vaatleja

sõnum 07.09.2006 10:11:51 vasta tsitaadiga

eile isegi nägin metsjeesus su sorci icon_smile.gif Minu account on gert27 ja nagu öeldud enne ehitan druidi ülesse. Varustus on jama ja dammi veel ei tee. Kellel täna õhta igav siis võiks teha diablo runne hellis oleks vaja levelit 80-ni tõsta icon_wink.gif , siis saaks juba vaikselt mf runne tegema hakata ja asju koguma peale. Õhtuti ikka 5-15 eesti matsi pidevalt sees, võiks miskit ju korraldada.
tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 07.09.2006 10:18:17 vasta tsitaadiga

klge kui ametlikus battle.netis asi käib, siis ma astun ka kampa icon_smile.gif
kuskil aasta tagasi anti MH kasutamise eest kickban, aga nüüd hakkab mänguisu tagasi tulema 8)
Kommentaarid: 407 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 339
tagasi üles
gert23
HV vaatleja

sõnum 07.09.2006 10:25:56 vasta tsitaadiga

ikka ametlikus icon_wink.gif
tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 07.09.2006 10:32:35 vasta tsitaadiga

nüüd peab ainult lootma et cd-keyl pole kehtivust kaotatud...
aga ma arvan et ma teen asjaga põhjalikult algust õhtul, kuna suht kohe tarvis kooli minna... icon_wink.gif
Kommentaarid: 407 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 339
tagasi üles
marras
HV vaatleja

sõnum 07.09.2006 11:08:11 vasta tsitaadiga

ei, ma ikka single'it mängin, ma ju nii koba, et küll ei julge multisse nina pista icon_smile.gif

Rokkar15 -- su soovitused on kahtlemata asjalikud, aga anna andeks, ma seda slängi ei valda, seega ei saa su jutust suurt midagi aru
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 07.09.2006 12:34:54 vasta tsitaadiga

Marras ja koba ... kas ma mäletan valesti või uus acc sama nimega? Mingi marras oli ju puha rikkur...
gert23
HV vaatleja

sõnum 07.09.2006 13:10:20 vasta tsitaadiga

marras õige point sul slängi kohta icon_smile.gif Kui sa bnetis ei pela ja seal ei chati, siis ei saagi muffigi aru. Nul on ka päris raske aru saada, aga noh see arusaamine tuleb ajaga. trust me icon_smile.gif Tean seda omast käest. Aasta tagasi valdasin ka vabalt slangi icon_razz.gif , nüüd nagu puupea.
tagasi üles
Rokkar15
HV kasutaja

sõnum 07.09.2006 16:21:06 vasta tsitaadiga

marras kirjutas:
ei, ma ikka single'it mängin, ma ju nii koba, et küll ei julge multisse nina pista icon_smile.gif

Rokkar15 -- su soovitused on kahtlemata asjalikud, aga anna andeks, ma seda slängi ei valda, seega ei saa su jutust suurt midagi aru

lol, Ma soovitan sul the Blizzard Sorceressi. Blizzard on skill, mis laseb ülevalt jääkamaikad näkku ( umbes nii icon_razz.gif). Paned kõik 20 skilli icon_biggrin.gif
tagasi üles
marras
HV vaatleja

sõnum 08.09.2006 10:50:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Marras ja koba ... kas ma mäletan valesti või uus acc sama nimega? Mingi marras oli ju puha rikkur...

ei tea, mina, see igatahes pole. mina olen mängudes ülikoba, lihtsalt oma lõbuks vahel lihtsamaid mänge mängin ja ka siis panen alati raskusastme miinimumi peale. mu lemmikuks tegelt on HoMM3 -- täpselt siuke nagu mulle meeldib -- käid ringi, avastad ja korjad asju. ja võitlemine on mul seal üldse automaadi peal 8)

aga Rokkar, tänan, ma proovin teha su soovituse järgi
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 08.09.2006 11:09:17 vasta tsitaadiga

hellis on sul cold immune vastaseid palju ja võid hätta jääda.
üksi nokitsemiseks soovitan veelkord skelemancerit. too kasutab corpse explosionit, mis teeb 50% füüsilist ja 50% tule dämmi, lisaks kolgivad skeled (keda saab sul olema 12 kanti), merc ja golem ning ka revived monsterid. skelede kari on sulle ka armori eest.
tõsine armee, keda sa toetad veel oma needustega. corpse explosion niidab masse väga kiiresti, sa vajad reeglina ainult esimest laipa ja selle tekitab sulle su abiliste kari.
ma ise armastan ka battle netis üksi lipata ja skelemanceriga olen hetkel lvl 89, surma pole kordagi saanud:) ainus vastaline kellega on nats rohkem jamamist on helli baal. (überkollidega pole kakelnud, ilmselt saaks peksa:D)

viimati muutis blas 08.09.2006 16:50:21, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Rokkar15
HV kasutaja

sõnum 08.09.2006 11:44:54 vasta tsitaadiga

Kõige rohkem soovitan sul teha Paladin, võtad Hammer skilli, Vigor, Blessed aim ja Concentration põhja ning tapad kõik ära ( esialgu hammer ja concentration).
Skeleton on selline uimane sell icon_razz.gif tapab aeglasti icon_smile.gif
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 08.09.2006 12:29:18 vasta tsitaadiga

Paladin - Fanatism+Charger on ka lõbus üksimängides. Kunagi tormasin Immortal Kingi kuvaldaga ringi, lisaks veel paar faster attac pudinat ning laipu kui palju. Samas kui vastane oli Physical&Cold immune siis polnud taga eriti midagi teha. Chargeri põhimure oli vaid, et nurka ei surutaks siis oli kutu ka. Helli 3 guardiani olid samuti ilge ****.
Kõige lihtsam oli frost orb&static field nõiaella - praktiliselt jalutad lihtselt helli Bhaalini välja.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo 2 [Resurrected] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.