Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 116, 117, 118  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 30.08.2006 15:14:39 vasta tsitaadiga

indrekp, ma olin ka Elioni peale paar kuud tagasi hirmus tige. Kolisin, tellisin ADSLi ümberpaigutuse, lubati nädala jooksul tehnik saata. Tehnik saabuski täpselt nädala pärast. No kõik ilus ja kena, telefon töötas aga netti kuidagi ei saa. Pika kontrollimise peale (minu tööajast) selgus, et majja tulev liin on jama. Lubas siis tehnik tellida kaablivahetuse ning nädalaga pidavat kõik korda saama. Läks siis nädalake mööda, mingit liikumist ei paistnud, helistasin infosse. Infotelefoni neiuke polnud asjast kuulnudki, lubas kaablivahetuse asja uurida ja tööse panna. Okei, kannatan. Paari päeva pärast helistab neiuke Elionist ja lubab umbes nädalaga asja tehtud saada. Oki, kannatame veel. Üks päev enne kuuajalist internetipuhkust tuleb mehaanik, keerab minu toast tulevad kaabliotsad majasse tuleva vana kaabli külge tagasi ja ütleb, et nüüd asi töötab. Nuh, töötabki, enamvähem ja parajate kadudega. Ning kogu see kuu aega ilma internetita olemist tuleb ikkagi maksta kuumaksu, kuna lubadused kohe teha ei andnud põhjust netti ajutiselt sulgeda icon_confused.gif Hilisem pärimine selle kohta ei andnud ka tulemust, oleksin siiski pidanud tellima ka ajutise sulgemise, see, et mul netti polnud, ei sega arve kirjutamist icon_evil.gif
Ausõna, kui oleks teine teenusepakkuja, vahetaks koduse netiühenduse ära, kasvõi ajutiselt.

Samas tööalaselt saab ainult kiidusõnu lausuda icon_wink.gif

Kokkuvõtteks siis tavakasutaja on suurele Elionile pohh, suure käibega äriklient aga nagu jumal. Kurb.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.08.2006 20:45:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ning kogu see kuu aega ilma internetita olemist tuleb ikkagi maksta kuumaksu, kuna lubadused kohe teha ei andnud põhjust netti ajutiselt sulgeda Hilisem pärimine selle kohta ei andnud ka tulemust, oleksin siiski pidanud tellima ka ajutise sulgemise, see, et mul netti polnud, ei sega arve kirjutamist
Ausõna, kui oleks teine teenusepakkuja, vahetaks koduse netiühenduse ära, kasvõi ajutiselt.

kui see väga ammu ei olnud siis on sul täiesti õigus tagasiarvestust nõuda, ehituse käigus oleks pidanud tehnik töö täitmatuks kirjutama ning alles peale kaablivahetust töö täidetuks muutma...
kui kenasti häält teed, siis uuritakse välja kes töö tegi ja miks see nii läks..iga probleem saab lahenduse.
Ka teisel teenusepakkujal on sarnased probleemid, vahel aitab kannatamine vahel nõudmine ja arveid tuleks maksta toote töötamise eest.

tsitaat:

Kokkuvõtteks siis tavakasutaja on suurele Elionile pohh, suure käibega äriklient aga nagu jumal. Kurb.

IGA firma eelistus on suuremat raha maksev klient kuid Elion pakub tooteid kõikidele, näiteks võiks tuua tasuta arvuti kampaania mille 90% tellijatest on vaesemad pered kellel on lihtsam maksta 500kr kuus täispaketi eest kui võtta järelmaksuga arvuti ja püsiühendus... plussiks on ju see, et kolme aasta jooksul pole sul vaja kordagi teenindusse joosta garantiiküsimusi lahendama...tehnik tuleb koju ja viib, toob arvuti, mõne päeva jooksul remont tehtud...
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
Cander
HV kasutaja

sõnum 31.08.2006 00:05:31 vasta tsitaadiga

indrekp, kõikvõimsas Elionis töötav HV-lane, kommenteeri siis seda - eile (30.august) enne trenni, rääkisin trennikaaslastega ja nad ütlesid samuti, et neil elioni ühendus vahest töötab, vahest mitte ja katkeb nii kuidas jumal juhatab. Kokku umbes kuuel, seitsmel trennikaaslasel täpselt sama probleem mis minul. Kas see on nüüd mingi halb kokkusattumus ? Paluks teil kontrollida Tallinna ühendusi..liinid sassis or smth..
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 31.08.2006 00:07:46 vasta tsitaadiga

Ega jah, tallinnas on neid müstilisi "liine" samuti kõigest kuus või seitse.
mks
HV veteran

sõnum 31.08.2006 07:40:02 vasta tsitaadiga

Elioni äriteenindustes on igaljuhul tunduvalt meeldivam õhkkond kui tavateenindustes... kasvõi juba sellepärast, et keegi ei ela sul seljas järjekorras...

Minul läks telefon teist korda garantiisse (eelmine kord sain ta mingi 10. augusti paiku tervelt tagasi)... probleem selline, et ekraani lõi täiesti mustaks, taustvalgus toimib, klaviatuurivalgustuse sisse- ja väljalülitamine toimib (liugurklapiga 6280 on mudeliks siis)... aga pilti pole... ootab ja vaatab, igaljuhul kui ma ka kolmandat korda pean garantiisse minema selle telefoniga, siis tagasi tahan ma saada midagi muud.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 31.08.2006 09:19:00 vasta tsitaadiga

blue72,
Ok, näita siis välismaalt ISPd, kes garanteerib pingi. Ma ei usu hästi, et selliseid on ja kui isegi on, siis neid kindlasti ei ole palju.
Teine asi, olen kasutanud 30+ megase ühenduse, erilahendus nii öelda, siin Eestis. Ega ma enamus serveritest ei saanud kiiremini, kui 3-4 mega alla tõmmata (milleks mul siis 24 mega? Et nautida testi tulemused www.ruuter.ee lehelt?) ja teiseks, ping ei olnud ka päris "-500 ms". Ta oli ikka tavapärane, näiteks minu jaoks on oluline ühe serveri ping, mis asub rootsis. Ja ma sain normaalse pingi (10-25ms) iga teenusepakkujalt, mille abil ma olen proovinud saada (Elion, STV, Starman - kõik nemad andsid mulle sama tubli pingi, ehk siis 10-25ms).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 31.08.2006 11:51:17 vasta tsitaadiga

Neile, kellel Elioni interneti-ühendus jamab, tasuks taas meenutada, et on olemas üks üsna hea ja kindel töötav meetod:

1. Fikseerida viga
2. Fikseerida vea toimumise kellaaeg ja kestus
3. Panna asi kirja ja läkitada see kas E-maili või faksi või kirja teel Elioni thumbs_up.gif

Ja töötab väga hästi - kasutatud juba nii 5-6 aastat 8)
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Dianatrix
Kreisi kasutaja

sõnum 31.08.2006 12:22:56 vasta tsitaadiga

Hm, Elion muidugi jamab.. ja eks seda ole tehtud ka, aga mis ikka telefoniarvet raisata (sest maili saata ei saa ju), minu töökoht käheb varsti igatahes Elisale üle, ei kannata seda "kvaliteetset Elioni internetti" enam. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 48
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 31.08.2006 16:52:02 vasta tsitaadiga

mul kunagi oli kah probleem Pingiga , käisin neile palju peale ja lõpuks tulemus 10-25ms ja enne palusin kas akke saab ECC asja maha võtta sisi nmad ütlesid et seda nad maha ei võtta. Kuigi ping on nüüd parem! Olen rahul Mida nad on teinud täpsemalt see jaab saladusteks icon_lol.gif
Kuid ECc maha võtmine võib tekkida probleeme , kas või seda et vigased file ja muid vigu tuleb sulle enda arvutisse ... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Pigem olgu ECC peal
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 31.08.2006 18:27:27 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
Minul läks telefon teist korda garantiisse (eelmine kord sain ta mingi 10. augusti paiku tervelt tagasi)... probleem selline, et ekraani lõi täiesti mustaks, taustvalgus toimib, klaviatuurivalgustuse sisse- ja väljalülitamine toimib (liugurklapiga 6280 on mudeliks siis)... aga pilti pole... ootab ja vaatab, igaljuhul kui ma ka kolmandat korda pean garantiisse minema selle telefoniga, siis tagasi tahan ma saada midagi muud.

nii... probleem on kirjeldatud ülalpool, olgu siinkohal mainitud, et kui telefon esimest korda garantiis käis, siis oli probleem sama, selle vahega, et pilt aeg-ajalt taastus. esimesel korral parandati telefon garantiikorras, nüüd tahetakse mulle väita, et tegu on niiskuskahjustusega... ei tea, kas siis tavaline õhuniiskus koolis ja kodus põhjustab telefonidele niiskuskahjustust? well, hetkel on mul valida kahe variandi vahel: tellida uus telefon ja praegune prügisse visata, või põhimõtte pärast asi lõpuni vaielda... hetkel olen otsustanud minna teist teed, asi pole enam rahas, asi on põhimõttes...
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 31.08.2006 20:13:38 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
mks kirjutas:

nii... probleem on kirjeldatud ülalpool, olgu siinkohal mainitud, et kui telefon esimest korda garantiis käis, siis oli probleem sama, selle vahega, et pilt aeg-ajalt taastus. esimesel korral parandati telefon garantiikorras, nüüd tahetakse mulle väita, et tegu on niiskuskahjustusega... ei tea, kas siis tavaline õhuniiskus koolis ja kodus põhjustab telefonidele niiskuskahjustust? well, hetkel on mul valida kahe variandi vahel: tellida uus telefon ja praegune prügisse visata, või põhimõtte pärast asi lõpuni vaielda... hetkel olen otsustanud minna teist teed, asi pole enam rahas, asi on põhimõttes...

jutt läheb vähe laiali, elioni esindused küll müüvad ja vahendavad mobiiltelefone ja nende garantiid kuid vastus tuleb ikka garantiitöid tegevast firmast mis ei kuulu elioni alla seega ei ole vahet kust sa selle telefoni ostsid elisast, tele2st, emtst või elionist...vaielda tuleb sel juhul selle hoolduskeskusega...ja olen ise samas situatsioonis olnud..tundub, et eesti garantiid ajavad esimesel võimalusel süü kliendi kaela ja kahjuks see enamikel kordadel ka õnnestub sest rahvas ei viitsi vaielda...krt aga asi tuleb paika panna...
omal 2650 klapiga aparaadil algusest peale nõrk levi oli, mingi aeg tekkis ühte nurka pragu klapi avamisest, saatsin levi parandamiseks garantiisse...väideti, et ülikallis remont ja garantii alla ei kuulu sest telefon maha kukkunud icon_biggrin.gif krt..sõimasin mis sõimasin...ei olnud mul millegagi tõestada, et see maha kukkunud ei ole...sain siis teise telefoni sõbralt ja vahetasin pragulise jupi ära..saatsin uuesti garantiisse kuid siis tuli vastus, et telefoni garantii ei ole enam kehtiv sest eelmine kord oli kukkumise veaga garantiis olnud :S
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 31.08.2006 20:58:40 vasta tsitaadiga

heheh... viimati kui ma vaatasin, siis telefoni müüs mulle elion... ja kuna müügilepingul (ehk arvel) mina mingit muud infot ei näinud, siis vastutab minu ees ka elion (võlaõigusseaduse kohaselt vähemalt, aga keda ikka need seadused varem kottinud on?), kuigi olen ka ise teadlik sellest, et elion ise ilmselt telefone ei hoolda...

... sest siiski ei tahaks uut telefoni osta (samas selle 6280'ga ei tahaks ka jätkata), homme ajan asja edasi (küsin pilte ja muid võimalikke tõendusmaterjale) ja uurin, ehk jõuab mingisugusele mõistlikule kokkuleppele...
tagasi üles
vull
HV veteran

sõnum 31.08.2006 21:10:45 vasta tsitaadiga

elion peaks ise selle telefoni tootjale saatma. nuja oleneb tootest ja selle veast. mõni tootja vahetab asja lihtsalt väja ning saadab selle asenduse siis edasimüüjale (elionile)
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 31.08.2006 23:10:16 vasta tsitaadiga

vull kirjutas:
elion peaks ise selle telefoni tootjale saatma. nuja oleneb tootest ja selle veast. mõni tootja vahetab asja lihtsalt väja ning saadab selle asenduse siis edasimüüjale (elionile)

nii see ongi aga kas see vahetatkse ringi või parndadakse garantii korras või raha eest seda otsustab antud toote volitatud teeniduskeskus, mitte üldjuhul müüja.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 01.09.2006 08:42:48 vasta tsitaadiga

Minul on jäänud selline mulje hooldusega suhtlemisest, et tootjate reeglid on ~ sellised:
NOKIA - ajada kõik kunde kaela
SIEMENS - olla võimalikult kliendisõbralik
SAMSUNG - kusagil vahepeal
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 01.09.2006 09:11:59 vasta tsitaadiga

kurat... helistasin, küsisin viisakalt pilte, mulle tuli vastus: "põhimõtteliselt meie eesmärk ei ole valetada, et ma võin eksperthinnangu koos seadmega saata sinna esindusse, kuhu te ta viisite"... kui seal pilte juures pole, siis lendab avaldus koheselt tarbijakaitsesse, ei mina viitsi rohkem oma ajusid elioniga otse vaidlemisele kulutada, selleks on siiski vastavad instantsid olemas...
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 01.09.2006 11:07:34 vasta tsitaadiga

Tarbijakaitsest ainult, praegusel kujul on vähe abi.Enne käi selle telefoniga mõnes teises volitatud firmas ekspertiisi tegemas.Siis sul kindel tõestus olemas, et garantii firma ajab möla.
Ekspertiis küll maksab aga kui sa nii kindel, et sul õigus siis vahet ei ole sest siis makstakse see kinni(vist).

Ja lisaks p2ep, MOTOROLA esindaja väitis , et väiksemate niiskus või vedeliku kahjustuste puhul nad ka pigistavad silma kinni thumbs_up.gif

viimati muutis madmel 01.09.2006 11:11:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
Max Powers

sõnum 01.09.2006 11:09:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ekspertiis küll maksab aga kui sa nii kindel, et sul õigus siis vahet ei ole sest siis makstakse see kinni(vist).

madmelil täiesti õigus. Mis see tarbijakaitse ikka peaks tegema ilma "second opinionita"
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.09.2006 11:42:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja lisaks p2ep, MOTOROLA esindaja väitis , et väiksemate niiskus või vedeliku kahjustuste puhul nad ka pigistavad silma kinni

ja peakski pigistama, kui ikka telefon ei kannata ka niiske, loe "nõrga vihma korral" rääkimist ehk ei ole isegi pritsmekindel siis pole telefon normaalne...kõik "töötelefonid" peaksid aga sellist ilma kannatama..õnneks on minu nokiad ka peale suure vihma käes lobisemist ellu jäänud, kuivatan muidugi kohe ära kui varju alla saan aga tööd tuleb teha igasugustes tingimustes..selge see, et päris vette telefoniga ei roni icon_biggrin.gif
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 01.09.2006 17:03:48 vasta tsitaadiga

Unustasin jah mainida, et enne hangin ikka sõltumatu ekspertiisiakti ka... keegi oskab muidu mõnda firmat soovitada, mis Elioni/EMT tissi otsas ei ripuks?
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 01.09.2006 17:38:47 vasta tsitaadiga

Tele2, Elisa icon_lol.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.09.2006 19:27:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

keegi oskab muidu mõnda firmat soovitada, mis Elioni/EMT tissi otsas ei ripuks?

osailselt võivad hooltust tegevad firmad erinevate pakkujate vahel samad olla, garantiist tulnud telefoniga said kindlasti hooldust tegeva firma poolt kaasa pandud akti, seal peaks kirjas olema kes seda teostas..siis marsi lihtsalt elisa vms esindusse ja küsi kes telefonide hooldusega tegeleb. kui teine firma siis küsi palju kontroll maksab ja lase ära teha.
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 01.09.2006 20:09:01 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
Unustasin jah mainida, et enne hangin ikka sõltumatu ekspertiisiakti ka... keegi oskab muidu mõnda firmat soovitada,

Sevarta
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.09.2006 21:21:13 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
mks kirjutas:
Unustasin jah mainida, et enne hangin ikka sõltumatu ekspertiisiakti ka... keegi oskab muidu mõnda firmat soovitada,

Sevarta

just täpselt, omaette seisev hooldusfirma ning asub see kadaka teel, oli vist samas majas citröeni teenindusega, üks ühes, teine teises otsas.
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 02.09.2006 02:46:37 vasta tsitaadiga

eks ma siis astun sealt oma seadmega läbi... tänud kõigile, annan kindlasti asja käigust teada...
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 04.09.2006 22:05:56 vasta tsitaadiga

kas kellelgi veel http://live.hot.ee/user/login viskab ette:

Süsteemis esines viga.

veakood: bb0d46af7be8db329784ced16b3577aa98fcf549
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 38
tagasi üles
Dianatrix
Kreisi kasutaja

sõnum 04.09.2006 22:24:19 vasta tsitaadiga

Hot on üleni maas ju.. :O
503
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 48
tagasi üles
pokk
HV Guru

sõnum 04.09.2006 23:17:30 vasta tsitaadiga

POP3 ka ei funka.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 69
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 04.09.2006 23:40:13 vasta tsitaadiga

Hot vähemalt kella 20- nest saati maas
punktiir
HV Guru

sõnum 05.09.2006 12:08:39 vasta tsitaadiga

tore värk, ei mingit vabandust, et sorri meie si** tehnika ütles üles vms. thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 38
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 05.09.2006 12:42:36 vasta tsitaadiga

mida siis tasuta teenusest loodad saada icon_question.gif hakka raha välja käima siis garanteeritakse ka midagi ehk, kui ei siis saad raha tagasi nõuda beer_yum.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
AO
HV kasutaja
AO

sõnum 06.09.2006 10:35:50 vasta tsitaadiga

elion langetas oluliselt ärilahenduse hindu
http://elion.ee/wwwmain?screenId=html.business-profile.news&componentId=&actionId=&actionParam=31144&menuId=&locale=et&

http://elion.ee/wwwmain?screenId=html.business-profile.33912&locale=et
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 06.09.2006 12:32:11 vasta tsitaadiga

AO kirjutas:
http://elion.ee/wwwmain?screenId=html.business-profile.news&componentId=&actionId=&actionParam=31144&menuId=&locale=et&

Ei saa aru, kus on oluline hinnalangus.
2 Mbit/2 Mbit ühenduse eest küsiti juba ammu natuke üle 2KEEK + km
Ja küsitakse edasi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 06.09.2006 15:18:12 vasta tsitaadiga

wiinanina kirjutas:
AO kirjutas:

Ei saa aru, kus on oluline hinnalangus.
2 Mbit/2 Mbit ühenduse eest küsiti juba ammu natuke üle 2KEEK + km
Ja küsitakse edasi.

Jutt siiski sellest, et tootevalikust on ära kaotatud 2 Mbit/640 kbit ühendus ja sellega seoses on ikka oluliselt odavnenud 4 Mbit/768 kbit ja 8 Mbit/768 kbit ühenduste hinnad, uuri enne kui nägusid hakkad tegema... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 06.09.2006 16:37:54 vasta tsitaadiga

zaitz kirjutas:

Jutt siiski sellest, et tootevalikust on ära kaotatud 2 Mbit/640 kbit ühendus ja sellega seoses on ikka oluliselt odavnenud 4 Mbit/768 kbit ja 8 Mbit/768 kbit ühenduste hinnad, uuri enne kui nägusid hakkad tegema... icon_rolleyes.gif

Uurisin. Osutus, et asi veel segasem. Tootevalikus kadunud 2 Mbit/640 kbit eest küsiti seni ärilahenduses 635 + km

Sellise kiirusega toodet enam tabelis pole.
Sellise hinnaga toodet tabelis pole.

Viidatud uudisest ei selgu, kas olemasolevad kliendid surutakse julmalt 4 Mbit/768 kbit ühenduse peale ja küsitakse 60EEK + km rohkem raha või nad jäävad sama hinna ja kiirusega edasi tiksuma.
Või hoopis saavad staašikate klientidena 4 Mbit/768 kbit ühenduse odavamalt.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.09.2006 16:52:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Viidatud uudisest ei selgu, kas olemasolevad kliendid surutakse julmalt 4 Mbit/768 kbit ühenduse peale ja küsitakse 60EEK + km rohkem raha või nad jäävad sama hinna ja kiirusega edasi tiksuma.
Või hoopis saavad staašikate klientidena 4 Mbit/768 kbit ühenduse odavamalt.

ilmselt on süsteem sarnane kodu pakettide kodulahendusteks muutumisega, olemasolevad tooted toimivad samamoodi, sama hinnaga kuni klient otsustab paketti muuta samas uued kliendid saavad juba siis alates 4Mbit/s ühendust mille hind on kõvasti kukkunud.
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 06.09.2006 20:03:59 vasta tsitaadiga

kui sl on midagi yhendust 2M/640K siis saad kontorisse reklaamlehe, muidugi kui sa ei ole keelanud elionil reklaami kojusaatmist icon_lol.gif

kui võimalus on siis inimesed vahetage ringi, nii mõnigi kasutab hetkel veel 2M/640K äri internetti ja plekib 1,2K kuus icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tauri1
HV vaatleja

sõnum 12.09.2006 11:49:17 vasta tsitaadiga

Njaa... elion icon_biggrin.gif
Panid mulle uue neti ühenduse... ülikõva, datanetist tulevad filmid 20 min.
Ainus jama oli digi tv-ga... pärast seda kui see sai muretsetud siis kuu aega ei näinud midagi... helistasin... pool tundi tavaliselt ootel, kunagi ei saanud liinile.
Ükskord siis õnnestus kätte saada... sada korda tuli teha igast restarte ja värke, ikka ei töötanud.
Asi lahenes nii, et vahetasin pistiku ära mis telefoniliini otsas... juhtmed olid valesti icon_lol.gif

darkside
HV veteran
darkside

sõnum 12.09.2006 14:38:05 vasta tsitaadiga

Tauri1, nojah lahe, aga proovi sa seda viga otsida telefoni teel icon_lol.gif
tagasi üles
ussimuna
HV kasutaja

sõnum 13.09.2006 13:11:41 vasta tsitaadiga

wiinanina kirjutas:

Viidatud uudisest ei selgu, kas olemasolevad kliendid surutakse julmalt 4 Mbit/768 kbit ühenduse peale ja küsitakse 60EEK + km rohkem raha ...

Helistasin. Pika otsimise peale leiti kodanik, kes teadis. Saadetakse tede klientuurale. Aga põmst jah, nagu ülalpool juba kirjas. Asi millele nad üldse ei osanud aga vastata, oli see, et kui Elioni kohalikku jaama tuleb niigi ainult 2M sisse, siis kuidas nad mu 2M ühenduse 4M peale upitavad icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 13.09.2006 13:22:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:

et kui Elioni kohalikku jaama tuleb niigi ainult 2M sisse, siis kuidas nad mu 2M ühenduse 4M peale upitavad

tegelikult on lubamatu isegi see, et sulle sellise jaama otsa selline ühendus üldse müüdi..ega sa ainuke klient kindlasti selle jaama taga ei ole.. samas on see suures osas tehniku süü sest nemad kinnitavad kas kuhugi midagi müüa võib...müügimehed ei tea jaamadest ja läbilasekst muhvigi.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.09.2006 14:15:35 vasta tsitaadiga

Kiiruste kõikumiste korral aitab tihti "cache.elion.ee, Port 8080" kasutamine 8)

Reaalne näide paari päeva seigast:
ilma Cache-ta Digi-TV-Interneti korral kiirus 1-2 megabitti, pärast cache kasutuselevõttu 4-8 megabitti icon_wink.gif thumbs_up.gif

Nii, et läbi proovida tasub igal juhul.

Lisaks soovitas HelpDesk paika panna ka käsitsi määratud DNS-id:
194.126.115.18
194.126.101.34
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 13.09.2006 18:27:16 vasta tsitaadiga

Tauri1,
Ja pärast imestatakse, miks järjekorrad on nii pikad icon_wink.gif
Sa ei olnud vist nõudlik, paljud nõuavad kohe "montööri" koju, on 100% KINDLAD, et nagu nii "elioni jama jaama ja kaablid" süüdi...
Ja 90% nõudlikute klientide probleemide lahendamine jäävadki siis filtri vale paigaldusega...

ussimuna
HV kasutaja

sõnum 14.09.2006 13:30:45 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

..ega sa ainuke klient kindlasti selle jaama taga ei ole..

Sedand küll. Ühendus on ikka nii rängalt üle müüdud, et tavaline on 300 -500 Kbit/s. Aga samas pole nagu pakutud ka lahendust, et teeme nüüd misiganes väiksema asja peale ümber icon_smile.gif No ja eks siis käibki nii, et tuleb arve ja paari päeva pärast kreeditarve ja nii juba pool aastat icon_confused.gif
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 30.09.2006 19:25:47 vasta tsitaadiga

well, täna käisin mustikas BT Headseti ostmas, teenindus vähemalt esindustes on kiire ja korralik (mida kohe kudagi dTV kvaliteedi kohta öelda ei saa) icon_biggrin.gif....
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 07.10.2006 07:31:11 vasta tsitaadiga

Sai ka Elioni külastatud ning sealt Buffalo võrguketas ostetud. Tasumisel aga selgus, et ei arvuti järgi pole neil sellist ketast üldse laos, kuigi karp oli füüsiliselt juba minu kotis. Siis selgus, et müüa oli 250 GB ketta asemel sisestanud 160 GB ketta mis oli tunduvalt odavam. Kui aga oleks neil laos olnud ka 160 GB kettaid, siis ma oleks enda oma odavamalt kätte saanud. Nii et ebakompetentsus lokkab Elionis kahe jalaga. Siiani on mul õhus üks kaebus, millele ma ootan vastust juba üle kahe nädala ning ma kardan, et nad on mind juba ära unustanud. Üldiselt võib Elioni kohta öelda, et kõik mis puudutab personali, sellega tuleb ettevaatlik olla, kuid kaup mida nad müüvad on üldiselt hea ning praagi vahetavad nad vastuvaidlematult välja, sellest tulenevalt on vist hinnad ka veidi krõbedamad, kuid vähemalt ei pea sa kogu aeg nende juures jonnimas käima, et tahaksid lõpuks tervet asja ka kasutama hakata, nagu seda K-arvutisalong praktiseerib.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
ussimuna
HV kasutaja

sõnum 08.10.2006 09:47:30 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Siiani on mul õhus üks kaebus, millele ma ootan vastust juba üle kahe nädala ning ma kardan, et nad on mind juba ära unustanud.

Ei ole see asi nii hull. See käib lihtsalt ISO9001 sertifikaadi juurde, et kliendi pretensiooniga tegeletakse 14tp. jooksul ja/aga mitte grammigi varem icon_biggrin.gif
Ma ootan juba mai kuust saadik
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 08.10.2006 18:15:13 vasta tsitaadiga

ussimuna kirjutas:
UB kirjutas:
Siiani on mul õhus üks kaebus, millele ma ootan vastust juba üle kahe nädala ning ma kardan, et nad on mind juba ära unustanud.

Ei ole see asi nii hull. See käib lihtsalt ISO9001 sertifikaadi juurde, et kliendi pretensiooniga tegeletakse 14tp. jooksul ja/aga mitte grammigi varem icon_biggrin.gif
Ma ootan juba mai kuust saadik

Kas ei käi see mitte kuhugi seaduse juurde, et kirjalikule pöördumisele/kaebusele/vms peab vastama 14 päeva jooksul? E-mail sealhulgas EI loe...
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 09.10.2006 21:48:40 vasta tsitaadiga

mks, elioni poolt saad oma pöördumisele heal juhul 15 tööpäeva jooksul vastuse ja minu pöördumisele nii pika aja jooksul täpselt vastati ka ja probleemi polnd, pakutud variandiga olin rahul thumbs_up.gif
tagasi üles
Sebastian
Kreisi kasutaja

sõnum 10.10.2006 11:39:13 vasta tsitaadiga

Minu kogemused Elioniga on olnud enamasti positiivsed. alles lasin korrusmaja interneti sisse panna. täitsin netis taotluse reedel, esmaspäeval helistati ja anti kinnitus mu tellimusele. kolmap helistas tehnik ja lubas esmasp tulla paigaldama. kõik kiire ja ei pea kordagi jalga kodust välja tõstmagi.
Mis mulle veel meeldib, et teises elukohas on ka elioni nett, ning kui on juhtunud et maksmata on arve jäänud ja asi kinni pannud, siis on asi lihtne- maksad ära, helistad ja praktiliselt kohe on asi jälle lahti.
EMTi kliendina on samasugused kogemused. kõik käib kiirelt ja lihtsalt.

PS- üks offtopicu küsimus ka- kas keegi oskab öelda Elioni järelmaksu tingimuse mobiiltelefonidele? EMT lepingut ei tahaks kasutada.

Seb
Kommentaarid: 157 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 138
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 116, 117, 118  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.