praegune kellaaeg 20.06.2025 23:50:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
03.09.2006 18:12:04
hdd aeglane või muu jama. |
|
|
Niisiis tegin formati, ning seda tehes olid seal kaks partitsiooni(õigekiri?), üks oli 8mb, mis minu arust on see 8mb cache vahemälu vms? Minu tahtmata kustutas formattimine slle ära...et tahtsin siis suuremat osa formatida, aga ennem kustutas selle 8mb suuruse osa ära ja siis tegin formati. Nüüd kui puhas win peal peaks ikka asi jooksma ladusalt, kuid arvuti hakib suht tihti...näiteks task manageris paned update speedi "high" peale, mis uuendab protsesse siis 2 korda sekundis, kuid mul siis kui hakkima hakkab läheb kolm sekki aega et tuleks uus näit. Prose ei ole koormatud sel ajal kui hakib niiet siis peab viga kõvakettas olema? kas see 8mb suuruse osa kustutamine tegi paha?
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|