Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raul141
HV veteran

|
29.08.2006 23:49:39
|
|
|
Noname, jah ,see vaieldav ,sest isegi vee ostmine mõnele inimesele mõttetu ja kallis ja mina samal arvamusel . kuigi ei sobi sellesse teemasse
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
whitebread
HV vaatleja
|
30.08.2006 01:04:04
|
|
|
no way et servfer maas täna mängisin ja kohe lähen uuesti
btw kaine peaga on ikka parem tullata kui purjus peaga
(isiklikud kogemused)
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
30.08.2006 01:22:33
|
|
|
whitebread, kusjuure vaidleks mõnes mõttes vastu. isiklikest kogemustest võin rääkida kuidas mõni õlu hinge all läheb mäng vahest ikka mitu korda paremini kui kaine peaga
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
whitebread
HV vaatleja
|
30.08.2006 03:10:47
|
|
|
ok tunnistan oma viga täna sai vindise peaga AA pelatud kokkuvõte: 3 headshoti järjest, üheksa killi järjest mis on minu jaoks super lisan veel et tekkis imelik vennastumine oma tiimiga ehk kontvõõrastega
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
30.08.2006 03:21:09
|
|
|
whitebread kirjutas: |
lisan veel et tekkis imelik vennastumine oma tiimiga ehk kontvõõrastega  |
i know what u mean... Endal ka selliseid hetki olnud ja nii mõnegagi olen hiljem veel suhelnud ja koos mänginud ning msn-is juttu ajanud
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
whitebread
HV vaatleja
|
30.08.2006 08:50:12
|
|
|
vedas... ma arvasin et olen mingi imelik
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
30.08.2006 11:24:08
|
|
|
Kole lugu.... Rohkem kui aastase AA staazhi jooksul on esimest korda selline pull....Ükspäev sisenesin mängu ..peale serveri valikut võttis mäng mapi ette ja umbes 10 sekundi pärast pildus mu deskile ja ette tuli ilus pisike aken roppude sõnadega: CRITICAL ERROR...ja lisaks sinna alla minu prose ja videaardi andmetega,,,,,,kõige alla veel kiri :General protection fault! Tavalisi critical eroreid vanasti ikka juhtus aga sellist nalja pole veel olnud. Tegin lõpuks re-installi...kuna ise ei viitsinud PB updatet teha lasin serveris istudes masinal seda teha...ja ei visanud mind enam deskile....kuid seda ainult nii kauaks kuni teine PB update protsees lõppemas oli ennem seda täpselt sama seis.... Ehk on keegi kokkupuutunud samasuguse jamaga...? Nii muudan nüüd posti ja jätan eelneva teksti alles.... Sain abi Crasy17 ..jällegi.... Arvutis oli Trooja sees vssns32 või midagi taolist ..tavaline eemaldus läbi everest i autostardi ei aidanud ega ka win defender ega nod32.....A itas hijackthis proge kasutamine ,peale mida muutis ka AA installer oma välimust.. Asi töötab jällegi...
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
whitebread
HV vaatleja
|
30.08.2006 14:03:07
|
|
|
im very happy for you
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
30.08.2006 14:47:53
|
|
|
ot: trooja kohta rohkem infi palun, mul endal ka mingi kahtlane teema arvutis.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaerpa
HV vaatleja

|
31.08.2006 22:46:25
|
|
|
Help ? !! Palun abi
Kas keegi siit mõistab mind aidata sellise murega : Ma pole aasta otsa mänginud ja nüüd laadisin alla ja installisin uuesti AA mängu ametlikult kodulehelt. Uuendasin punkbusteri mängus sees olles ja ka eraldi ... aga mängida ei lase Saan mängus olla seni kuni algab uus round ja siis viskab ette kirja =
... (mina).. has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER( for 2 min) .... CVAR ALADIO.ALADIOSUBSYSTEM ROLLOFF * = 0.500000
_________________ J.Walker BL |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
31.08.2006 22:53:00
|
|
|
ülilihtne
Open your ArmyOps.ini file (it's in C:\Program Files\America's Army\System\)
Find the line that says Rolloff=0.50000
Change the line to Rolloff=1
Save the file
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
whitebread
HV vaatleja
|
31.08.2006 22:53:26
|
|
|
tutve eespool foorumit saad lingi ja mina sain korda
mul oli see sama asi:D
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaerpa
HV vaatleja

|
31.08.2006 23:09:44
|
|
|
Tänan .. tegin nii nagu õpetatud sai. Kartsin, et see on siit läbi jooksnud aga olin laisk Ja muuseas.. on HV klann aktiivne veel/nüüd ?
_________________ J.Walker BL |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
whitebread
HV vaatleja
|
31.08.2006 23:15:54
|
|
|
jep kui oled reganud aao trackeriga siis otsi HinnaVaatlus klannina ja saada PM Trollile ta teab mis teh:D
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
01.09.2006 00:00:09
|
|
|
pmõi pole vaja saata, vaata lihtsalt esimest posti, seal kõik vajalik kirjas
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
01.09.2006 01:41:38
|
|
|
Erik_Est, critical error-it tol kuupäeval mul ka loopis kui ei saanud mängu sisse,ma arvan paljud teised ka .koik peaks normaalne olema,minuarust mingi viirus voi trooja vast küll pole
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
01.09.2006 09:14:35
|
|
|
Mul mingi kala aaga siis kui kinni panen aa teeb arvuti resa viskab mingise sinise pildi ette kus on text seda ei jõua lugeda ja teeb resa.Vahest läheb ilusti kinni.Teiste peladeganii ei tee
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
01.09.2006 10:41:02
|
|
|
raul141 kirjutas: |
Erik_Est, critical error-it tol kuupäeval mul ka loopis kui ei saanud mängu sisse,ma arvan paljud teised ka .koik peaks normaalne olema,minuarust mingi viirus voi trooja vast küll pole |
Oli ikka ta loopis mul critical juba mitu päeva samal ajal kui tuttavad mängisid..... Ja käivitus kohe...kohe normaalselt kui olin kustutanud selle faili...
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
sgt1980
HV vaatleja

|
01.09.2006 12:25:22
|
|
|
nüüd siis ka [HV]klanni liige muide mul kasutaja nimi on AA-s on [HV]sgt1980
_________________ asju saab teha kolme moodi: 1. õiget moodi, 2. valet moodi ja 3. sõjaväe moodi. |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruelo
HV vaatleja
|
01.09.2006 13:04:06
|
|
|
Liitusin ka HV klanniga nimeks siis Ziil . Vahepeal sai üle aasta mängust eemal oldud aga nüüd olen tagasi ja mängin suhteliselt aktiivselt.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
01.09.2006 14:02:01
|
|
|
Sain täna Trackeris sellise PM-i:
Õhtust
Mõningad märkused America's Army teema kohta HinnaVaatluse foorumites:
1) Sellist asja nagu pbweb.exe ei ole enam. pbsetup.exe täidab sama eesmärki. (America's army\system\pbsetup\pbsetup.exe)
2) Trackeri kodulehekülje aadress on muutunud vist
3) Treeningu vastustele vaadatakse üldiselt viltu mängu köögitoimkonna poolt, ehk siis oleks tore kui need saaks eemaldatud. Meediku ja SF treeningutele võiks ehk eesti keelsed tõlked teha selle asemel. Tekstide inglise keelsed väljatrükid peaks saadaval olema teskti failidena kui natukene otsida (Trackeri leheküljel vist on isegi). SF E&E walkthrough võiks ka olemata olla.
Edu edaspidiseks,
[AOE]Hundisilm, IRC techstaff
Punktid 1 ja 2 on OK, need muudatused peab tõesti sisse viima. Aga mis teha punkt 3-ga?
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
01.09.2006 17:16:44
|
|
|
panna need eraldi hoiatusega lingina ?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
whitebread
HV vaatleja
|
01.09.2006 17:38:00
|
|
|
üldse see treeningu värk oleks raskem kui teeksid lihtsalt treeningutest mitu versiooni et nagu et ei tea nt. medic treeningu küsimused segi ajada jne.
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-sup4r
HV vaatleja
|
01.09.2006 18:16:19
|
|
|
Tere
Ma olen AAga tegelenud juba üle 3 aasta aga sellist "pulli" pole veel olnud mis praegu on.
Põhimõtteliselt sama probleem mis paljudel teistelgi on olnud ,ainult et mulle antud lahendused ei mõju.
Lühidalt : Serverid kickivad mind Inadequate O/S privilege´si pärast... ok , selle jaoks on trackeri foorumis omaette teema.Tegin kõik täpselt nii nagu öeldud aga üks väli jääb kogu aeg tyhjaks pärast Log Offi ( Debug programs ) nii et ikka ei lase pelada.
Ma copyin oma trackeri postituse ka siia , seal on pikemalt kirjas mis viga on
Võibolla mõni mees siin teab mis viga on
tsitaat: |
3.3. Inadequate O/S Privileges
Q: Is there some way to modify my system configuration to be an administrator equivalent from PunkBuster's perspective in Win2k/XP Pro?
A: Yes (under Win XP Pro or Win 2K). This can be accomplished by setting certain privileges for the user that will run the game. To do this, first temporarily log in as an Administrator. Then go to Control Panel => Administrative Tools => Local Security Policy. This will open up the Local Security setting window. Expand the Local Policies folder and select User Rights Assignment. This will bring up a list of security settings for the computer. You will need to add the user that will be launching the game to have the following privileges. If the user is logged in while making changes, the user must be logged out and back in for the changes to take effect.
-Debug Programs
-Load and unload device drivers
-Manage auditing and security log
-Modify Firmware environment values
-Profile Single Process
This is done by double clicking on the setting and then the "Add User or Group" button. You can either type the user or group name into the field or click on advanced to select from a list. If you select advanced, you may need to click on the "Object Types" button and make sure all 3 boxes are checked. Then click "OK". Click on the "Find Now" button to generate a full list of all users and groups on the system. Highlight the user you want to add the rights to and click "OK". Keep clicking "OK" untill you are back at the Local Security Settings window. Repeat this process for the rest of the list. That user will now be able to play on PB servers without getting kicked for "Inadequate O/S Privileges".
I did all that , restarted the comp but still unable to play the game.Checked the settings again and saw that these options had the user I added them before restart
-Load and unload device drivers
-Manage auditing and security log
-Modify Firmware environment values
-Profile Single Process
But this one
-Debug Programs
was missing it.. it didnt have anything behind it.I thought maybe I forgot to add one for that , did it again , restarted and checked it again.It turns out that this is the only one which wont save the user behind it... its blank everytime
Any ideas?Virus?
EDIT: Should I remove the user Administrators from all the 5 mentioned policy´s and just leave the one I use to log in to Windows?Right now it shows both ( Administrators and my login name ) on the 4 policys , none for the DeBug programs.
EDIT2: Did the whole thing again , Debug programs is again empty.
This post has been edited 2 time(s), it was last edited by -sup4r on 31.08.2006 at 16:06. |
ma annan trackeri teema lingi ka , ma ei viitsinud eraldi teemat teha , eelneval jorsil oli sama probleem
http://aaotracker.com/thread.php?threadid=148201
Tänud ette
P.S.Kas see Eesti AA veeb veel eksisteerib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |