Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 6233 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
paulo79
HV vaatleja

sõnum 11.08.2006 16:42:22 vasta tsitaadiga

mu eelmine telefon oli 6230i, millel ka 208x208 pikslit, nüüd võrreldes 6233 omaga on see ikka liialt väike... Suuremale ekraanile mahub ka rohkem tesktiridu ja kõike muud, ega suurem ekraan ainult mängude jaoks hea ei ole, vaid muidu ka märksa mugavam. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jackass888
HV kasutaja
jackass888

sõnum 18.08.2006 11:48:45 vasta tsitaadiga

Oleks paar küsimust selle telefoni omanikele, kuna ei suuda otsustada kas osta see või w810i. Nimelt kuidas tal video player töötab... kas saab ka vaadata 320x240 videosi fullscreen ja mitu Kb sekis ta mängida suudab ja üldse kas hea pilt? Ning kas videol on ikka kerimis võimalus? Tean et kõlaritest tuleb super heli tal aga kas klappidest ka kuuldub kvaliteeti ning kui kaua aku vastu peab järjest mp3 kuulamist? Ja kas tavalisi kuulareid saab ka külge panna nagu w810i-l? Telefon näib konkurendiks olema w810i-le kuigi on temast odavam ning kõlarid ja ekraan on palju paremad... Niiet aidake need paar pisiasja teada saada mis mulle tähtsad. Tänud icon_smile.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
spezwend
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2006 22:21:33 vasta tsitaadiga

videosid ma telefonist ei vaata seega ei oska öelda, aga enne oli mul w810i ja nüüd müüki tulemise hetkest 6233, viimane ikka tunduvalt etem igas mõttes, IMO. väga rahul telefoniga, üle pika aja 1 normaalne nokia jälle! icon_smile.gif eriti häiris mind SE juures profiilide "puudumine", nad nagu olid aga täiesti mõttetud. menüüga ei suutnud ka ära harjuda, aga eeriksonydest kõige asjalikum muidugi! icon_lol.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 22.08.2006 12:51:08 vasta tsitaadiga

küsimus targematele kasutajatele. Kuidas oleks võimalik kõne kokkuvõttes peale tehtud kõnet näha ka maksumust (hinda)? Mitte ei leia menüüdest seda hinna kohta üles. Aega näitab aga rahalist kulu mitte icon_confused.gif
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 22.08.2006 16:42:35 vasta tsitaadiga

ei tea küll et varem ühelgi telefonil oleks see funktsioon olnud.
kui aga maksumuse arvestus töötab siis miks ei võiks saada seda ekraanile iga kord (kas kõnepaketi minuti hind peab olema muutumatu siis)

ffw
Kreisi kasutaja

sõnum 22.08.2006 18:24:05 vasta tsitaadiga

kaupz kirjutas:
kui aga maksumuse arvestus töötab siis miks ei võiks saada seda ekraanile iga kord (kas kõnepaketi minuti hind peab olema muutumatu siis)
see funktsioon on ammusest ajast olemas juba! Minuti hind peab jah muutumatu olema.
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 22.08.2006 21:12:11 vasta tsitaadiga

kaupz kirjutas:

See funktsioon oli peal juba 1610-l ja kõigil järgnevatel käest läbi käinud nokia mudelitel icon_eek.gif

kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 22.08.2006 22:31:36 vasta tsitaadiga

aksel kirjutas:

See funktsioon oli peal juba 1610-l ja kõigil järgnevatel käest läbi käinud nokia mudelitel icon_eek.gif

tahtsin öelda et "pärast kõne lõppu, maksumuse kokkuvõtte näidu funktsiooni e k r a a n i l " ei ole ma näinud. küll aga kestvus minutites ja sekundites.

paulo79
HV vaatleja

sõnum 23.08.2006 10:38:54 vasta tsitaadiga

On ka kõnehinda näidanud ekraanil peale kõne lõpetamist. See funktsioon juba tõesti ammu olemas... Oma eelmistel telefonidel olen selle omal ära ka seadistanud, uuel pole viitsinud veel, mingisugune juhend kuidas seda teha oli kunagi vähemasti ka EMT'i lehel olemas. Nüüd enam täpselt ei mäleta kahjuks kuidas see käis, kuhugi tuli kõnemaksumuse ühik sisestada niipalju mäletan, mis oli kas 0,1 või 0,01 või midagi sellist vist. Aga võib-olla mu mälu petab... icon_confused.gif
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 23.08.2006 11:08:44 vasta tsitaadiga

nu see seadistamine poleks jah nagu probleem...aga ei leia kohta, kus üldse hinda arvestaks. Isegi mitte ilma ekraanile kuvamiseta. Igasugu kõnede kestused ja pakettide loendurid jms on olemas aga rahalist loendurit ei leia. Ehk polegi sellist nö vanamoodsat asja nii kaasaegsel aparaadil enam icon_eek.gif
paulo79
HV vaatleja

sõnum 24.08.2006 10:15:02 vasta tsitaadiga

Otsisin ka seda kõnehinna näidu funktsiooni, kuid ei leidnud minagi seda üles. Huvitav tõesti, kas see võimalus ongi ära võetud... icon_confused.gif
tagasi üles
tozz
HV vaatleja

sõnum 24.08.2006 14:47:14 vasta tsitaadiga

Kõne maksumuse näit on võrguteenus ja telefon peab oskama seda näidata (6100 näitas). 6233 manuali järgi peaks seades "Kokkuvõte pärast kõnet" näitama ka hinda (kui võrguteenus on), aga ei näita. Võibolla on Nokia hinnainfo lugemise standard muutunud, mida EMT ei oska edastada.

Aga kas keegi on aru saanud, kas pleieri playlisti ("palade loend") saab kuidagi mõjutada? Mul on nii, et kui valin asukohaks mälukaart, siis paneb ühte listi kõik audio, mis kogu kaardil leidub. Tahaks kataloogide kaupa erinevad playlistid teha, aga ei saa. Samas, manualis jälle õpetus, et "Vali uus palade loend" kui telefonis on mitu loendit. Aga kuidas saab mitu loendit, sellest mitte sõnagi.
tagasi üles
zann
HV kasutaja

sõnum 25.08.2006 21:12:47 vasta tsitaadiga

kas talle sobib nokia datakaabel DKU-2?
kuidas pildid on selle telefoniga?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 13
tagasi üles
superior
HV Guru

sõnum 25.08.2006 22:48:17 vasta tsitaadiga

Nokia andmetel sobib sellele ainult CA-53.
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 130
tagasi üles
tozz
HV vaatleja

sõnum 27.08.2006 22:59:46 vasta tsitaadiga

zann kirjutas:

kuidas pildid on selle telefoniga?

Ma eriti fotokaga helistamise fänn ei ole, aga kuna valida pole (kõigil mobladel fotokad peal ju), siis proovisin ära. Esimene proov oli sombuse ilmaga ja täielik kräpp!
http://www.hot.ee/tozz/muu/Pilt001.jpg
Tugevas valguses väga hull polnudki...
http://www.hot.ee/tozz/muu/Pilt005.jpg

Ehk tundlikkus (ava?) on nigel, aga kui päike näkku paistab, siis mõne läbupildi saab.
tagasi üles
zann
HV kasutaja

sõnum 29.08.2006 11:05:42 vasta tsitaadiga

Mis müügipakendis oli?
Kui suur on algne mälukaart?
Ja mida pikemaajalised kasutajad arvavad ?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 13
tagasi üles
paulo79
HV vaatleja

sõnum 29.08.2006 13:18:12 vasta tsitaadiga

müügipakendis oli: Nokia PC Suite CD, stereo handsfree, mälukaart 64 MB. No ja muidugi telefon ise ka. icon_wink.gif
Nüüd juba natuke rohkem kui kuu aega omanud seda pilli ja siiani olen väga rahul, väga meeldib uus kasutajaliides, menüü ülesehitus ning sõnumikirjutamise aken, eriti sõnumi adressaadi valimine hiljuti kasutatute ja kõnelogi nimekirjast on täitsa vahva uuendus. icon_smile.gif
tagasi üles
tozz
HV vaatleja

sõnum 29.08.2006 22:58:04 vasta tsitaadiga

paulo79 kirjutas:
müügipakendis oli: Nokia PC Suite CD, stereo handsfree, mälukaart 64 MB. No ja muidugi telefon ise ka. icon_wink.gif

Laadija ikka ka icon_exclaim.gif
Ilmselt olulisim, et HS-23 peakomplekt - s.o. FM antenniga - on kaasas.

1 nädal ei ole pikemaajalisem kasutamine, aga olen jõudnud harjuda. Vähemalt varasemate telefonidega (3310, 6100) võrreldes väga mugav käsitleda - selge pilt ja head klahvid. 6100 oli minu jaoks juba liiga väike, taskus küll hea, aga käsitleda ebamugav. Too oli ka võimatult uimane, uuel liiguvad menüüd kiirelt ja rakenduste avamine ei pane haigutama.

Personaliseerimise võimalusi on küll 1001 pandud - ooterezhiimis saad ringi defineerida kõik suunaklahvid ja kaks valikuklahvi pluss "aktiivne ooterezhiim" - otse taustapildile ikoonid ja valikud.

Hädade hulka tuleb lugeda arvutiprogrammi Nokia PC Suite. Aru ma ei taipa, millega see ühildub või mitte. Igatahes kui 6233 telefonis kontaktile pilt või personaalne helin siduda, siis PC Suite sellest enam aru ei saanud ja tekitas sünkroniseerimisel (telefonisse!) samanimelise koopia ilma pildita. Telefonis saab sünnipäeva sisestada, PC Suite seda lugeda ei oska; PC Suite'is võib ka sünnipäeva sisestada, ma ei tea, kas see telefoni jõuab. Igatahes tundub, et kontaktide haldamiseks see proge eriti hästi ei sobi, paremal juhul backupi tegemiseks. Kuna mu arvuti oskas bluetoothi ära kaotada, siis pole backupi ka veel proovinud icon_neutral.gif
tagasi üles
jackass888
HV kasutaja
jackass888

sõnum 30.08.2006 17:02:49 vasta tsitaadiga

kas keegi oskab öelda kas kuidagi annab videosi kerida sellega?
http://www.mobile-review.com/review/k800vs6233-2-en.shtml Seal ütleb "Nokia’s “Rewind” shortcut doesn’t work" ... kas see tähendab ,et äkki hakkab tööle tuleva firmwarega?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
ravend
HV vaatleja

sõnum 31.08.2006 10:11:20 vasta tsitaadiga

kas keegi aku kestvusest oskaks hea ülevaate anda?
näiteks ma ise kasutan mobiili: ~15 min räägin iga päev, paar smsi saadan, vahest GPRS, bluetoothi iga päev andmete sünkroniseerimiseks. kui kaua aku sellisele teguviisile vastu ka peaks?
tagasi üles
Chink
HV vaatleja
Chink

sõnum 31.08.2006 21:15:17 vasta tsitaadiga

2 päeva max. Üldse kui palju näppida aku läheb imekiirelt tühjaks, põhjus - ekraan.
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 31.08.2006 22:29:16 vasta tsitaadiga

mis moodi see 2 päevaga tühjaks sai? koguaeg BT sees ja musa põhjas ja mängisid mängu?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 31.08.2006 23:38:17 vasta tsitaadiga

ravend kirjutas:
kas keegi aku kestvusest oskaks hea ülevaate anda?
näiteks ma ise kasutan mobiili: ~15 min räägin iga päev, paar smsi saadan, vahest GPRS, bluetoothi iga päev andmete sünkroniseerimiseks. kui kaua aku sellisele teguviisile vastu ka peaks?

4 päeva julgelt sellise koormuse juures...ise mulan mingi 2X kindlalt rohkem ja peab ka julgelt 4-5 päeva. ok, musa jah ei kuula

paulo79
HV vaatleja

sõnum 01.09.2006 11:53:39 vasta tsitaadiga

Julgen arvata, et 2 päeva vist ikka ei ole max. icon_rolleyes.gif Mul märgatavalt rohkem ikka kõnesid päeva jooksul, 2 või enam korda isegi, smsse saadan ka vahest, aga tööga seoses võtan neid mõni päev vastu päris palju, GPRSi kasutan küll üliharva ning bluetoothi vaid ainult vahest, aga ikkagi... Mul 3 - 4 päeva on suht tavaline.
tagasi üles
Chink
HV vaatleja
Chink

sõnum 02.09.2006 16:08:09 vasta tsitaadiga

No mul ka 4+ päeva aga ma näppin seda ka vähe, paar sõnumit päevas, paar kõnet ja see on kõik.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 6233 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.