Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vasjata
HV vaatleja
|
31.08.2006 01:15:18
Veel üks tasuta viirusetõrjeprogramm :-) |
|
|
Niisiis, aadressile http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp on AOL lahkesti üles pannud Kaspersky mootoril töötava, tasuta kasutuseks mõeldud viirusetõrjeprogrammi. Põhineb uuel kuuendal versioonil. Ja on - Free for everyone
PS. Avasti ja AVG kasutajad võiksid ära proovida ja tulemustest siia teada anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
pansomon
HV vaatleja
|
31.08.2006 14:46:29
|
|
|
tundub päris tõhus. ühe trooja, keda avg ega keegi muu ei leidnud ja kes mulle tükk aega peavalu tekitas, leidis igatahes ilma probleemida ära ja tegi kahjutuks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
31.08.2006 19:28:23
|
|
|
Kui aktiverimise kood ei taha kohale jõuda, siis ega ikka ei tööta küll nii nagu peaks.
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasjata
HV vaatleja
|
31.08.2006 23:09:36
|
|
|
Jah seda nüüd küll. Aga sa proovi mitu korda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
01.09.2006 07:04:59
|
|
|
Ma proovisin ka seda uut viirusetõrjet, ning full scan leidis rida trojasid mida ma arvasin et mul olla ei saa. See on tõepoolest hea pluss selle programmi juures, kuid miinus selle asja juures ning põhjus miks ma teda edaspidi kasutama ei hakka on see et ta blokeerib ära terve neti ühenduse 100%. Isegi windowsis tekib alla serva teade kus ütleb et interneti ühendust ei ole või on väga aeglane.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasjata
HV vaatleja
|
01.09.2006 13:38:42
|
|
|
Asgate kirjutas: |
Ma proovisin ka seda uut viirusetõrjet, ning full scan leidis rida trojasid mida ma arvasin et mul olla ei saa. See on tõepoolest hea pluss selle programmi juures, kuid miinus selle asja juures ning põhjus miks ma teda edaspidi kasutama ei hakka on see et ta blokeerib ära terve neti ühenduse 100%. Isegi windowsis tekib alla serva teade kus ütleb et interneti ühendust ei ole või on väga aeglane. |
Kas sul arvutis mõni tulemüür on? Kui jah, siis proovi see korraks välja lülitada. Kas siis ka pidurdab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
01.09.2006 18:31:39
|
|
|
vasjata kirjutas: |
Ma proovisin ka seda uut viirusetõrjet, ning full scan leidis rida trojasid mida ma arvasin et mul olla ei saa. See on tõepoolest hea pluss selle programmi juures, kuid miinus selle asja juures ning põhjus miks ma teda edaspidi kasutama ei hakka on see et ta blokeerib ära terve neti ühenduse 100%. Isegi windowsis tekib alla serva teade kus ütleb et interneti ühendust ei ole või on väga aeglane. |
Kas sul arvutis mõni tulemüür on? Kui jah, siis proovi see korraks välja lülitada. Kas siis ka pidurdab? |
Ei aita tulemüüri kinni panemine, pealegi ei ole sygate tulemüüriga võimalik neti ühendust niimoodi sulgeda, isegi block all käsk ei anna sellist tulemust kui on selle uue viirusetõrjega. Ma olen täiesti kindel et see uus viirusetõrje kuidagi põhjustab neti kadumist, sest kohe kui ma ta maha installin ja arvutile restardi teen on net kohe tagasi.
Peale sygate on mul veel arvutis spybot ning nüüd ma panin ka avasti tagasi, vähemalt niikauaks kuni lahendust ei ole.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pansomon
HV vaatleja
|
01.09.2006 22:14:14
|
|
|
hm, mul netiga igatahes probleeme ei tekkinud. tegin arvutile full scani ja leidis veel ca 4-5 erinevat troojat (st kokku 53 tegelast, aga enamus olid korduvad pätid)... ja kõik online-viirusskännid ja ka avg ei leidnud ühtegi neist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
02.09.2006 01:36:18
|
|
|
Minu poolt jääb katsetama kuna installer 3 AV pärast mis mul masinas istub keeldub installumast. Põhjenduseks toodud võimalikud konfliktid on aga täielik totrus arvestades et ükski kolmest ei jookse residentselt ning ühe puhul pole VXD moodulit isegi installitud.
Seega ei arva isiklikult sest vidinast muud kui et kas peavad progejad kõiki oma (potentsiaalseid) kliente dumbuseriteks (miks muidu mitte lasta kasutajal ise otsustada? hoiatav ekraan on enam kui küllalt) või on asi mõeldud ainult marketingistrateegiana (mille otstarve konkurents maha teha)
Lisaks ei istu mulle too punkt lepingus mis keelab reklaamide/-linkide peitmise jms mis "on osa tarkvarast". Võib-olla käib see tootja linkide/logode kohta, aga minu arusaamist mööda võib vabalt tootja luua uuendusi mis näiteks hüpikaknadid genereerivad ning mida kasutaja ei tohi sulgeda/ära keelata.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
zbx
Piiratud kasutaja

|
02.09.2006 23:36:13
|
|
|
vasjata kirjutas: |
Kas sul arvutis mõni tulemüür on? Kui jah, siis proovi see korraks välja lülitada. Kas siis ka pidurdab? |
Ei aita tulemüüri kinni panemine, pealegi ei ole sygate tulemüüriga võimalik neti ühendust niimoodi sulgeda, isegi block all käsk ei anna sellist tulemust kui on selle uue viirusetõrjega. Ma olen täiesti kindel et see uus viirusetõrje kuidagi põhjustab neti kadumist, sest kohe kui ma ta maha installin ja arvutile restardi teen on net kohe tagasi.
Peale sygate on mul veel arvutis spybot ning nüüd ma panin ka avasti tagasi, vähemalt niikauaks kuni lahendust ei ole. |
äkki on selle antiviirusega tulemüüri moodi asi kaasas ja olemasolevale tulemüürile teise lisamine tekitab tõesti olukorra, kus võrku ühendumine võib võimatuks osutuda...endal sama probleem olnud....
varaint1: uuri installimisel täpsemalt mis kaasa tuleb, ja võimaluse korral väldi tulemüüri paigaldamist (ise teeksin pigem nii, kuna sygate fw on tõesti hea ja mugav)
varaint2: katseta, kas ilma sygateta seda aniviirust installides jääb nett alles...siis on asi selge, et kala on müürides.
|
|
Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puravik
HV kasutaja
|
03.09.2006 08:58:56
|
|
|
zbx kirjutas: |
varaint2: katseta, kas ilma sygateta seda aniviirust installides jääb nett alles...siis on asi selge, et kala on müürides. |
müüriga seotud on netti mittepääsemine küll, kuigi pole tal endal müüri sisse ehitatud ega ka kasutatav müür kalane. Outpost mul nii, et küsib iga reeglivälise liikluse kohta, mida teha (Rules Wizard mode) ja seda jälgides tundus, et ta kontrollib enne igat veebilehekülge ja alles siis lubab sinna minna (küsis iga lehekülje ja ka sellel olevate linkide jaoks väljuva liikluse luba). Kui müüris vastavat reeglit pole ja pole ka nn Rules Wizard modes, ei luba ta ka sellele leheküljele minna.
Maha võtsin ta ikkagi, sest häiris hoopis see, et väga tihti tahtis ta ka mingisse .aol serverisse minna (update panin vaid kord päevas) - tundub, nagu korjaks mingit statistikat külastatud saitide või mille kohta veel.
Arvan ka, et ega ta tasuta versiooniks jää - kogub kliente ja siis ütleb, hakake nüüd aga maksma
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
03.09.2006 10:48:37
|
|
|
leidis see AV ka minu masinas paar pahalast, millest symantec midagi ei teadnud. aga aktiveerimisega ei saa kohe kuidagi hakkama, 2 korda olen proovinud omale koodi saata, copy-paste'ga meilist aktiveerimisaknasse ja ei midagi, next nupp jääb endiselt mitteaktiivseks. kellelegi veel sarnast olukorda esinenud?
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
05.09.2006 13:47:11
|
|
|
ehk aitab selline labane lahendus nagu käsitsi koodi ümberlöömine koodi aknasse
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
05.09.2006 15:44:26
|
|
|
Ei aidanud, proovisin ära. Õhtul proovin korra masina ära puhastada sellest av'st ja otsast peale alustada.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
05.09.2006 18:06:01
|
|
|
Bääähhh, kaks päeva suutsin peal hoida. Kasutajaliidese loogika on väga imelik ning tagatipuks tõmbas terve masina mul kooma. Eriti häiriv oli kuidas kogu aeg mingeid idiootlikke hoiatusi keksas.
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
pansomon
HV vaatleja
|
17.09.2006 13:19:05
jama avg-ga |
|
|
proovisin seda active anti virust peale panna, aga ta leiab, et mul on AVG veel arvutis. tõsi, add-remove programsi all on avg täitsa olemas, aga panen remove, siis ütleb, et "cannot init language file". tundub, et avg on arvutist maha võetud, aga kuhugi registrisse vms on ta veel sisse jäänud... ehk oskate aidata, kuidas ma temast täielikult lahti saan, et AAV ei leiaks enam teda ja laseks end peale panna?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
19.09.2006 23:44:38
|
|
|
täitsa kobe asjake vähemalt ei koorma süsteemi.
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
19.09.2006 23:46:41
Re: jama avg-ga |
|
|
pansomon kirjutas: |
proovisin seda active anti virust peale panna, aga ta leiab, et mul on AVG veel arvutis. tõsi, add-remove programsi all on avg täitsa olemas, aga panen remove, siis ütleb, et "cannot init language file". tundub, et avg on arvutist maha võetud, aga kuhugi registrisse vms on ta veel sisse jäänud... ehk oskate aidata, kuidas ma temast täielikult lahti saan, et AAV ei leiaks enam teda ja laseks end peale panna? |
Sikuta AVG kodulehelt antiviirus uuesti, installi üle kui laseb ning siis proovi eemaldada.
Igal juhul parim tasuta antiviirus hetkel vist
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kangur
HV kasutaja
|
24.09.2006 19:03:15
|
|
|
Jäi proovimata, sest nõudis NOD32'e eemaldamist, mida ma loomulikult tegema ei hakka.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tig0ts
HV kasutaja
|
10.10.2006 19:09:43
|
|
|
Siiani rahul
Kui arvamus peaks muutuma , annan teada 8)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
11.10.2006 20:18:18
|
|
|
kasutan seda ning hetkel pole midagi halba öelda, ootame, vaatame
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
11.10.2006 20:23:42
|
|
|
õnneks pole siiani problasid selle viirusetõrjega
päris kobe peoge
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
fredrikson
HV vaatleja
|
27.10.2006 10:31:49
|
|
|
Proovisin siis minagi. Installist edasi ei saanud. Setup katkes errori tõttu, aga mis talle täpsemalt ei meeldinud, seda ei öelnud. Error ja kõik. Kaks korda proovisin, siis rändas AVG Free kettale tagasi. Enne sai Avg ikka maha võetud korralikult, ja register kah üle käidud.
Pagan tead, mis talle vastu hakkas...
_________________ Arvutuste lihtsustamiseks eeldame, et hobune on kerakujuline. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |