Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 90, 91, 92  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 28.08.2006 15:19:22 vasta tsitaadiga

Well, vähemalt olid need kõik 3 minutit huvitavad, mis kulus selle feik lehe lugemiseks.

Pole enam mõtet seda edasi arutada aga lihtsalt tõreleda. Jääme ikka kõik sõpradeks.

Loodan, et see BIG new game on midagi muud, kui need, mis Lepsigis avaldatud. Noh ega sinna 1st September´ini palju jäänud polegi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 28.08.2006 15:28:37 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Pealegi vähemalt ma levitan midagi, ja kas ma olen ise öelnud et see on tõsi?

Igast ajuvabade kuulukate levitamine süvendab väärinformatsiooni levikut ning tekitab toote suhtes ebarealistlikud ootused. Salatseva Nintendo puhul muudab see klaari ja kinnitatud info omamist aina raskemaks ning viib lausa selleni välja kus minusugune WikiPedia ebaregulaarne külaline on sunnitud hiiglaslike artikleid parandama kuna inimesed pole piisavalt hoolikad oma faktide kontrollimisel ja pastevad asju kurat teab kust.

See on inimressursside raiskamine, põhimõtteliselt, ning mida vähem selgust me luua oskame seda raskemaks me enda elu muudame.
amddude kirjutas:
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24937472
esimesel septembril on midagi oodata...

See ajakiri on end varem juba lolliks teinud. Ma ei ootaks midagi erilist, peale Bombermani.

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 28.08.2006 15:34:40 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Ma ei ootaks midagi erilist, peale Bombermani.

Oleksin väga rahul kui selleks mänguks oleks Bomberman. PS2-ga on siiani üks lemmikumaid mänge, kus saab neljakesi madistada. Kuid rahul oleksin vaid siis, kui Wii versioonil on ära kasutatud Wiimote eripära.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 28.08.2006 16:08:06 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Lisaks saab talle ju Wiimote'i külge pookida.

Lihtsalt täpsustuse mõttes: mitte ainult ei saa, vaid paraku lausa peab, s.t. et Classic Controllerit üleüldse kasutada, peab see olema juhetpidi (sarnaselt Nunchuck'ile) ühendatud Wii Remote'iga.

Link - http://en.wikipedia.org/wiki/Wii_Remote#Classic_Controller
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 28.08.2006 16:23:47 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
DODONPACHI kirjutas:

Lihtsalt täpsustuse mõttes: mitte ainult ei saa, vaid paraku lausa peab, s.t. et Classic Controllerit üleüldse kasutada, peab see olema juhetpidi (sarnaselt Nunchuck'ile) ühendatud Wii Remote'iga.

Link - http://en.wikipedia.org/wiki/Wii_Remote#Classic_Controller

No kuidas see mul küll kahe silma vahele on jäänud? Oma arust olin juba Wikipedia seoses Wii´ga risti läbi lugenud. Tänud sulle vabarna selle infi eest. See on nagu kahe otsaga asi. Ühelt poolt on see hea, saab wirelessilt (noh peaaegu wireless icon_wink.gif ) mängida aga samas tekib küsimus, kas Wiimote on siis selle jaoks mandatory? Tahad nelja classicut pead omama nelja Wiimotet??? Loodan, et need classicud saab ikka sinna tavalisse porti (NGC porti) kah kuidagi susada.
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 28.08.2006 16:40:08 vasta tsitaadiga

Mähh, head tondid ikka olete. Ma mainisin seda juba ju ennist, tsitaadi vahendusel aint:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2987890#2987890

Nuuks, mu postitusi ei loeta korralikult läbi. :(

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 28.08.2006 16:58:21 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Mähh, head tondid ikka olete. Ma mainisin seda juba ju ennist, tsitaadi vahendusel aint:

Nuuks, mu postitusi ei loeta korralikult läbi. icon_sad.gif

Loetakse ikka. Kui ma ütlesin, et jäi kahe silma vahele, siis mõtlesin selle all seda artiklit wikipedias. Enda arust olin sealt nagu kõike lugenud.

Keep up the good work thumbs_up.gif
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 28.08.2006 17:05:58 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:

* ägestudes *Keda sa siin tondiks sõimad?!?? Veelkord, siin teemas oled ütelnud:
DODONPACHI kirjutas:

Selline sõnastus ütleb kõigile, kel kruvid ei logise, et on olemas selline võimalus ("pookida"), aga ei tingimata pea. Mina aga linkisin Wikipedia artiklit, millest tuleneb minu silmis, et tegemist ei ole mitte võimaluse, vaid kohustusega, mida peab täitma, kui on soov seda Classic Controller'it kasutada. Ise räägid nii tarka juttu siin, aga lased ülejala nö koos parimatega.

Urjuhh, ma nõuan verd!!
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 28.08.2006 17:43:12 vasta tsitaadiga

BATTLE MUSIC ENGAGE!

Kui sina aga teemat loeksid, siis sa märkaksid, et ma tolles samas minupoolt viidatud postituses palun vabandust ebatäpse sõnastuse eest ning seletan lahti mida ma selle pookimise all silmas pean.

Mul oli nimelt mingi kummaline mälestus kunagi Nintendo poolt välja käidud Classic shell'ist ja suures rumaluses mainisin seda uuesti (too pookimise fraas), ajades ta segamini Classic controller'iga, või sgegades neid kokku või midagi. Seejärel küsis janx4u täpsustusi ning mina tunnistasin oma rumalust/hetkelist meelekaotust ("Sorry, ma ei mõlenud eriti kui seda posti kirjutasin.") ning pastesin tsitaadi mis rääkis kuidas asjad tegelikult on, mida sina hiljem uuesti tegid, kasutades algallikana Wikipediat.

Ühesõnaga minu pookimise jutt oli ajutine mõistusenihe ning sinupooolne parandus oli mõnevõrra üleliigne kuna ma selle juba ise ära olin teinud.

On'n nüüd selgem? Mulle küll mitte, a noh!

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 28.08.2006 18:10:11 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
BATTLE MUSIC ENGAGE!

ROFLMAO! Raudselt mingi anime oma.....

Btw! Kuulasin ära kõik need 2 minutit ( ja veel 1 sekund pealegi icon_wink.gif ).

DODONPACHI u totally rock!!!!!!! banana_dance.gif
tagasi üles
ahvilõust
Kreisi kasutaja
ahvilõust

sõnum 28.08.2006 20:03:54 vasta tsitaadiga

te olete küll täitsa ära pööranud
marko
HV Guru
marko

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.08.2006 20:15:17 vasta tsitaadiga

ei mulle täitsa meeldib lugeda thumbs_up.gif
Kommentaarid: 178 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 161
tagasi üles
janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 28.08.2006 21:34:13 vasta tsitaadiga

Jälle üks uudiste vaene päev (except that fake thingy). Vaikus nii IGN´is kui ka Gamespot´is. Well varsti on vähemalt 1. september. Siis saab näha, mis on see "Explosive NEW GAME" Nintendo Official Magasine´is! Minupärast olgu kas või Bomberman, aslong its something else than Mario Strikers or BWii.

Janx4u icon_confused.gif

EDIT: Olen ikka eri krdi laisk vend. Bomberman ju juba ammu välja announcitud:
http://www.gamespot.com/wii/action/bombermanland/news.html?sid=6150337
tagasi üles
xerox
Kreisi kasutaja

sõnum 28.08.2006 21:36:33 vasta tsitaadiga

kui palju on juba praegu teada Wiile mõõgamänge, mis oleks ka mängimist väärt?
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 28.08.2006 21:49:09 vasta tsitaadiga

xerox kirjutas:
kui palju on juba praegu teada Wiile mõõgamänge, mis oleks ka mängimist väärt?

The Legend of Zelda: Twilight Princess
Red Steel

EDIT: lisaks veel
Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors
Star Wars (kinnitatud pole, aga Lucas Arts kinnitas, et nad uurivad võimalusi Wii´ga)

viimati muutis janx4u 28.08.2006 22:06:14, muudetud 2 korda
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 28.08.2006 21:58:46 vasta tsitaadiga

Nintendo pressikonverents GC'l:
http://www.gaming-media.de/GC2K6/Videos/NintendoPK.wmv
Saksa keeles, ilma subtiitriteta. Mitte eriti huvitav, seega ainult nintenpervidele.

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 28.08.2006 22:01:56 vasta tsitaadiga

Midagi sarnast olen juba näinud koos inglise keelse pealelugemisega.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 29.08.2006 13:10:25 vasta tsitaadiga

http://www.nwiizone.com/nintendo-wii/nwii/mario-spraypaint-wii/
Tulekul on siis mario spreypeint.
tsitaat:
The time is right for Mario Spraypaint,” stated Tatsumi Kimishima, CEO of Nintendo America. “With the outstanding success of the Nintendo DS, consumers crave the unique and creative licenses that Nintendo has always been known for. We are very excited to bring Mario Spraypaint to the Wii. We are expecting great success.”

Reggie Fils-Aime, President of Nintendo America, is also hopeful. “The unique Wii controller will lend a genuine feel to Mario Spraypaint. You will use your own natural motions to create legal street art. The speaker embedded in the Wii controller will even make a hissing sound, as if you were holding an actual spray can,” said Reggie, very pleased with the work of the developers. “We are almost done with the can shaking matrix down. You will have to experience to believe it.”

Nintendo America has not provided a release date for Mario Spraypaint, but are optimistic that Q2 2007 will be manageable for a release in Japan, while Q4 2007 can be expected for America and Europe.

viimati muutis EvilKatarn 29.08.2006 13:50:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 29.08.2006 13:24:09 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:

Emm, uudises mainitud press release'i pole olemas.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 29.08.2006 13:51:33 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
amddude kirjutas:

Emm, uudises mainitud press release'i pole olemas.

kõik on ju lehel olemas icon_rolleyes.gif
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 01.09.2006 21:05:00 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
kõik on ju lehel olemas icon_rolleyes.gif

Sa ei saa ju ometi nii naiivne olla ja uskuda, et kõik mis netti üles pandud on, vastab tõele?

Sinu poolt viidatud sait annab source'iks selle saidi ning see sait mainib allikana pressiteksti mida pole olemas. Lisaks sellele pärineb antud uudis 20-ndast juulist; kui see mäng (ja see pressitekst) tõesti olemas oleks, siis oleks ka mõni suurem ja usaldusväärsem mängusait (GameSpot, IGN, 1UP) sellest juba juttu teinud. Kuid kui googledada fraasi "mario spraypaint" saame me esimesteks vasteteks sinupoolt antud lingi ning tema allika ning edasi käputäie veel vähemtähtsaid linke pluss Wikipedia sissekanne, mille ma juba parandasin.

Edit: faking haige on see "muuda oma postitust uue postituse asemel"-poliitika, eriti kui eelmine post on aastaid vanu. Täiesti enese vastu töötav süsteem.

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=19412
tsitaat:
Euro Wii launch date and price due September 15th
Plus new titles to be announced at trade-only event

Nintendo has confirmed to GamesIndustry.biz that new details regarding its Wii console will be revealed on September 15th in Europe - with a price and launch date announcement looking highly likely.

Speaking on the subject of the trade-only event, an NoE representative said: "Wii will be playable. Nintendo will be announcing new software at the event and there will be new announcements regarding the Wii console itself."

Nintendo is holding a similar event in North America on September 14th, where it’s expected that NoA president Reggie Fils-Aime will reveal price and launch details for the territory.

The representative went on to quash rumours that have recently emerged on the net regarding possible production delays, apparently due to difficulties with manufacturing the Wii's remote controller.

"The reports are entirely rumour and speculation. I can confirm that the Wii is very much on course for a Q4 release, as Nintendo originally stated," the spokesperson said.

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 07.09.2006 16:31:44 vasta tsitaadiga

Selle euroopa "price and release date" ootamine on juba kopa ette visanud. Well, õnneks on vaid veel 1 nädal jäänud.

PS! Tundub, et tegin õige otsuse otsustades Wii mitte PS3 kasuks. See jõuab euroopasse alles 2007 kevad (kui siiski).
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 07.09.2006 16:45:25 vasta tsitaadiga

Ahh, lõpuks. Saan siia postitada ilma enda postitust töötlemata.

2 uudist, millest osad teist vast juba kuulnud on, aga siiski:

http://gonintendo.com/?p=5388
tsitaat:
Confirmation on Spore: “Release: Spring 2007″
Plus: “EA have confirmed that link-up play with the DS is on the cards, so you can deform your species on the fly.”
“Everything you need to know for the impending launch of the mighty Wii”.
Under the section on ‘DS Connectivity’, they say “EA’s spore is one upcoming title that will allow you to transfer data from little console to big in a flash.”
—–
Sensor bar is “50% smaller”, “little bigger than a couple of pencils glued together.”
—–
Wii-mote’s 6kb of internal memory “personalises your remote - potentially storing things like sensitivity, y-axis settings for FPSs, and even scores and saves.”
—–
Wii-mote runs on two AA batteries, offering around 60 hours of gameplay. That amount’s reduced to half (around 30 hours) if using the sensor bar though.
—–
[Talking about SD cards] “these tiny cards can be used to store game saves and virtual console games, but Digital Right Management features mean you can’t play your games on someone else’s Wii.”

Ning siis veel seda ka, et Matt IGN'ist väidab et Super Paper Mario tuleb Wii'le ja mitte kuubikule.

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 07.09.2006 16:58:16 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Ahh, lõpuks. Saan siia postitada ilma enda postitust töötlemata.

2 uudist, millest osad teist vast juba kuulnud on, aga siiski:

http://gonintendo.com/?p=5388

Ning siis veel seda ka, et Matt IGN'ist väidab et Super Paper Mario tuleb Wii'le ja mitte kuubikule.

1)Väga hea link. Head tähelepanekud.

2)Kuigi Matt omab väga häid source, arvan siiski, et Paper Mario võib jõuda ka kuubikule.

PS! Kas Spore on officially Wiile välja announcitud???????
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 07.09.2006 17:10:12 vasta tsitaadiga

Selle Spore Wii'ga on mingi jama. Mina seda sealt otseselt välja ei loe, mistõttu ma seda esialgu tõe pähe ei võta, ehkki meil on ka selline uudis olemas. DS'i versioon on aga kindlalt tulemas.

Edit: Far Cry'st ka uut infot. Kahju et ta 30fps on.

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 07.09.2006 17:29:44 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Selle Spore Wii'ga on mingi jama. Mina seda sealt otseselt välja ei loe, mistõttu ma seda esialgu tõe pähe ei võta, ehkki meil on ka selline uudis olemas. DS'i versioon on aga kindlalt tulemas.

Edit: Far Cry'st ka uut infot. Kahju et ta 30fps on.

Well, DS versioon saab kindlasti olema "must buy"! Ka Wii versioonist olen huvitatud, juhul kui see Wiile liiga palju hiljem ei saabu. Ilmselt saab mul väga raske mitte mängida PC varianti. Tõmbasin endale 18 minsa pikkuse video sellest PC variandist ja see tundus üsna huvitav.

Far Cry on üks nendest mängudest mida ma väga ootan. Kuigi pean tunnistama, et sai seda Far Cry´d mingi paar aastat tagasi PC peal proovitud. Õnneks vaid proovitud, sest mu config sakkis ikka päris kõvasti. Kahju jah, et kõigest 30 fps´i, kuid ma olen iseloomult üsna lepplik, seega elan üle.
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 08.09.2006 16:12:16 vasta tsitaadiga

Nonih, midagi käegakatsutavat MCV'lt, mis on väga respekteeritud UK mängutööstust kajastav ajaki... või ajaleht vist pigem. Igatahes:
tsitaat:
£149 Wii set for November
10:00, Sep 8th by Ben Parfitt
There’s still a week to go until Nintendo officially announces the details of the Wii launch – but MCV can reveal that the new console will hit retail by November 24th, it will be priced at £149 and stock will be plentiful.
Nintendo is remaining tight-lipped until its conferences next week, which take place on Thursday September 14th in the US and Japan, followed by Friday September 15th in Europe.

But MCV believes that Nintendo has chosen to launch its next generation console at £149, a figure that falls slap bang in the middle of the varying estimates that have been discussed for months. This makes Wii £50 cheaper than the Core Xbox 360 Pack and an estimated £275 cheaper than PS3.

Though the final details were thrashed out before the news of PS3’s delay emerged, a planned release to coincide with Thanksgiving in the US is anticipated. MCV expects Wii to launch shortly before Friday November 24th in the UK, giving it a lengthy spell at retail in the run-up to Christmas.

Senior industry sources have confirmed to MCV that Wii stock availability will not be an issue in the UK, with plentiful supplies anticipated for both the November launch and the Christmas run-in. This should eradicate any pre-order woes and will be enough to satisfy demand across retail.

3500 EEK siis umbes. Eesti hinnad on reeglina UK omadega võrdsed.

Edit: Ooops.
tsitaat:
"They're definitely not right," says Nintendo UK boss

Nintendo UK boss David Yarnton has told GamesIndustry.biz that reports the Wii will retail for GBP 149 and will be in shops shortly before November 24 are "definitely not right".

The claims, which appeared in an article by trade publication MCV, are "only speculation, and definitely not fact," according to Yarnton.

"They're not far off, but they're definitely not right," he told GI.biz.

As previously announced, Nintendo is holding a Wii press event in London next Friday, where it is set to reveal the official price point and launch date for the console.

"We will be announcing more details then," Yarnton confirmed.

Ärme unusta samas, et Yarnton oli see mees kes väitis et NDS'ile ei ole uut versiooni tulemas umbes 3 päeva enne kui DS lite välja kuulutati. Nii et...

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 08.09.2006 17:28:42 vasta tsitaadiga

3500 on minumeelest aksepteeritav. Kuigi kui Wii hind USAs hakkab olema näiteks $200, siis jääks sellele 3500-le kergelt mõru maik juurde.

Oletame, et hind jääkski 3500 EEKi juurde, siis mis sa sellest arvad DODONPACHI. On see OK või mitte?
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 08.09.2006 22:21:27 vasta tsitaadiga

2 kõlakat summutatud algallika poolt.
tsitaat:
Spore Wii-DS? Wii Remote rumble-free? No, no, NO.
There are mistakes in every issue of NGamer, of course. Remember when it looked like we'd announced a Nintendo DS training game for people called Brian? How we laughed.

This month's clangers:

1. Wii-DS connectivity for EA's mighty Spore? Considering that the game isn't even announced for Wii, this is at best 'wishful thinking' and at worst 'a very, very stupid thing to say'.

2. No Wii Remote rumble? Kittsy spotted that I'd made a mess of page 15 just after we finished the mag. It was too late to correct and resend the page to the printers (apparently yelling "Hold the presses!" doesn't actually result in boiler-suited workmen running about like mad and machinery grinding to a halt). So we forget about it, assuming the worst that might happen is that a few readers might write in to point and laugh at our mistake. Of course, now it's all over the internet. And we look very silly indeed. So, to clarify: the Wiimote does have a rumble. And a speaker. Shigsy isn't going to kick out either feature (as far as we know). DON'T PANIC.

Oh, and the bit about Wii Virtual Console DRM in our free book can be filed under 'informed speculation' rather than 'hard fact', too.

So, sorry about that. There are, by my rough count, about 4,427 things that we got right in Issue 2. But we've given the NGamer Fact-Checking Contraption a good kick anyway. That's me, by the way.

2. punkti koha pealt aga liiguvad mingid jutud, et Nunchuck'il pole rumble'it. Mis on natuke jama.

gj
HV veteran

sõnum 09.09.2006 07:56:23 vasta tsitaadiga

DODONPACHI mis siis saab, kui see pult ennast üldse ei õigusta? üritad ikka latti kõrgel hoida?
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 212
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 09.09.2006 10:52:54 vasta tsitaadiga

gj kirjutas:
DODONPACHI mis siis saab, kui see pult ennast üldse ei õigusta? üritad ikka latti kõrgel hoida?

"Latti kõrgel hoida"? Mida sa silmas pead?

Mul käis eile just vabarna siin külas. Üks esimesi asju millest ta minuga juttu tegi oli see, et ta kavatseb endale Wii asemel hoopis Xbox 360'e hankida. Põhjuseid oli mitmeid, kuid peamine neist oli mängude valik, mis Wiil siiani ilmetu näib, eriti kui silmas pidada et vabarna on kuubiku omanik mistõttu tal Zelda jaoks Wii'd vaja pole.

Sellised mängud nagu Red Steel näiteks. Nad tunduvad teoorias justkui huvitavad (urbaniseerunud Jaapan, neoonvalgusteid täis tänav, etc.), aga mida rohkem videosid ma mängu kohta vaadanud olen, seda igavam ta näib. Ning kui mäng näib mulle igav, siis ta tõenäoliselt ka on seda.

Risti vastupidi on lood aga selliste mängudega nagu Xbox 360'le tulev Lost Planet, mis esimesest videost saati mul suu vett jooksma on pannud. Mängul on täiesi oma ning väga selgelt tuntav identiteet, visuaalne lihvitus on meisterlik ning ta tundub lihtsalt seitse korda ägedam olevat kui Red Steel ja üldse enamus muudest Wii launch'i mängudest. Ning Lost Planet pole kaugeltki ainus vingena näiv Xbox 360'e mäng.

Mida ma tegelt öelda tahan on see, et ma pole hetkel eriti positiivselt meelestatud Wiisse, ning ka pulti endasse olen ma aja möödudes aina skeptilisemalt suhtuma hakanud. Aga vähemalt on mul mõistlikud põhjendused sellele, mida enamikel muudel hater'itel justkui ei näi olevat.

See kõik aga muidugi ei seleta seda miks sina, gj, iga natukese aja tagant siia teemasse oma pea sisse pistad ja mingit haput juttu teed, justkui oleksid sa vetsupoti poole tormates Wii otsa komberdanud ja tema pärast oma ilusaid peoriideid kandes püksi teinud. Me teame juba ammu, et sind Wii ei tõmba, sul ei ole vaja seda mingite isiklike pöördumistega siia uuesti kuulutama tulla.

Ehk siis saa suureks icon_smile.gif ja lepi sellega, et kõikidele ei meeldi samad asjad mis sulle. See ei tohiks raske olla. Vist.

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 09.09.2006 19:53:23 vasta tsitaadiga

gj kirjutas:

Kui pult ennast ei õigusta, siis on lihtsalt sitt lugu. Well, vähemalt nende jaoks, kes selle ostavad (ehk siis minu jaoks, sest kavatsen selle osta launchilt). Aga ära muretse gj, ma kirjutan sulle juba esimesel võimalusel, kui halb või hea see Wii pult on.

PS! Minu meelest pole seal Lost Planetis midagi erilist. Aga see on ainult minu arvamus, nii et seda pole siin threadis enam mõtet edasi discussida.

EDIT:

Splinter Cell Double Agent Nitnendo Wii´le

tsitaat:
Ubisoft is adding yet another one to the growing list. IGN Wii is able to announce today that Ubisoft's Montreal Studio is hard at work on a Wii version of Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent. The game will "be available for the hotly anticipated launch of Nintendo's new console," according to the third party.

Kuna olen selle frantsiisi suur austaja, siis võite ettekujutada kui rahul ma Wii lineup´iga olen.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 11.09.2006 15:39:05 vasta tsitaadiga

Biohazard: Umbrella Corp Chronicle
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 11.09.2006 17:23:37 vasta tsitaadiga

Niisiis, 3 päeva veel. GAFi teemast üle tuues:

Tokyo, 14 sept, täpne kellaaeg teadmata -- ajatsoonide tõttu peaks juba sama päeva varahommikul meie jaoks infot välja ilmuma
New York, 14 sept, meie aja järgi 16:00 - 22:00 -- siit võib ehk midagi head mõne lokaliseeringu kohta teada saada, kuid tõenäoliselt on enamus infot juba käes, kui just...
London, 15 sept, 13:00 - 19:00 -- ... Euroopa hind selle päevani välja kuulutamata jäetakse.

486
HV Guru

sõnum 11.09.2006 17:55:16 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Biohazard: Umbrella Corp Chronicle

Vot see on küll uudis, nüüd hakkab vaikselt pead murdma kuidas seda endale muretseda.
Kahju, et see tekst seal nii jaapani keeles on icon_smile.gif äkki oskate öelda, kas see tuleb midagi täiesti uut või mingi kompott varasematest osadest?

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 11.09.2006 18:57:29 vasta tsitaadiga

486, Resident Evil 4 gameplayga kõik resident evilid
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 11.09.2006 20:22:47 vasta tsitaadiga

486, seal on ju inglise keelne tekst ka:
tsitaat:
- The game is named "Biohazard: Umbrella Corp Chronicle"

- Features all characters from BH1, BH2, BH3, and BH4

- Wiimote will be used for lightgun

- Story will fill in the blanks between BH:CV and BH4

- Features mansion from BH1, Raccoon Police Station from BH2

- Based on BH4 system, features QTE similar to BH4, 3rd person perspective

- Features 2 gameplay modes: Scenario mode and Arcade mode

- Scenario mode - Play through the entire story from BH1 to BH4, stage by stage

- Can only choose one type of gun and one type of weapon during a stage (limited ammo)

- Exclusive on Wii
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 12.09.2006 22:03:47 vasta tsitaadiga

2 uudist:
- Tokyo's hakkab üritus meie aja järgi 14. sept kell 3 öösel, ehk siis homme öösel.
- TGS'il tutvustatakse vähemalt 5 uut 3rd party Wii mängu.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 13.09.2006 10:19:25 vasta tsitaadiga

DODONPACHI, Kurat kuidas ma loodan et lucasarts tutvustaks seal sellist Star Wars mängu millest ma alati olen unistand icon_biggrin.gif
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 13.09.2006 11:19:19 vasta tsitaadiga

LucasArts ei osale TGS'il.
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 13.09.2006 11:46:43 vasta tsitaadiga

fakk icon_lol.gif
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 13.09.2006 14:51:25 vasta tsitaadiga

http://www.thursdayton.com/countdown.php

Pange siis vaim valmis! Või midagi...

marko
HV Guru
marko

sõnum 13.09.2006 22:43:15 vasta tsitaadiga

vaim juba "exorcised" icon_lol.gif
Kommentaarid: 178 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 161
tagasi üles
janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 13.09.2006 23:08:35 vasta tsitaadiga

Ei jõua homset hommikut ära oodata... Nii vähe veel jäänud...
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 14.09.2006 08:10:50 vasta tsitaadiga

Nonih, 3 tundi veel.

Muide, üks pisiasi mis mul kahe silma vahele oli jäänud: EGM'i kohaselt on Wii Sportsis üle 30 e erineva spordiala... mis on suht cool, minu arust.

( ning me kõik loodame, etsee mäng on pack-in, kuid eh... )

Edit: $250, muchachos. Tiba kallis mu jaoks, kuid ootame kuni tuleb täpsem info pack-in'ide kohta.

viimati muutis DODONPACHI 14.09.2006 09:11:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 14.09.2006 09:08:57 vasta tsitaadiga

Krt vtx. Kuigi teadsin, et $250 on suht tõenäoline variant, siiski südemes lootsin, et tuleb mingi core variant $199 piires. Well loodan, et see $250 ei võrdu €250. But even if it does, i will bite the bullet and buy it soon as possible.

DODONPACHI, kui sa leiad ,mingi official saidi, mis kajastab seda Jaapani eventi (või lihtsalt midagi mis on 100% official), siis ole hea ja kriba sealt siia kah üht-teist ülesse (copy paste, quote vms). Mu tööarvuti browseriga mingi kala. Enamus veebilehtedel viskab browseri pidevalt kinni.
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 14.09.2006 09:17:12 vasta tsitaadiga

Uhh, olgu, persse see töö veel kaheks minutiks:

http://www.famitsu.com/blog/express/
http://gemaga.sbcr.jp/

Ma refreshisin neid kahte blogi + GAFi:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=119152

Ja tõlkisin ennist kärmelt ühe pressitüki ära kus mainiti Wii karbis olevaid asju:

http://www.nintendo.co.jp/n10/news/060914.html

Ainult teie jaoks kallid sõbrad:

*Wii masin ×1
*Wiimote ×1
*Nunchuck ×1
*Vooluadapter ×1
*AV kaabel ×1
*Konsooli alus ×1
*Konsooli alusplaat ×1 < ?
*Sensor ×1
*Sensori alus ×1
*Patareid ×2

See alusplaat võib olla minupoolne väärtõlge, eks see selgub pea.

Ma ei hakka muid asju kirjutama, enamus asju on neis blogides piltidel näha Wii hind on 25 000 jeeni, mis on vähem kui 250 dollarit. Kas see midagi Euroopa hinna kohta ütleb, ma ei tea.

Siia peaks ilmuma video Jaapani pressikast:

http://www.irwebcasting.com/060914/01/

Aga veelgi enam soovitan ma lõuna paiku seda uurida:

http://www.gamespot.com/events/wiilaunch/live.html

Ja sorry, aga ma nüüd tõttan.

Edit: unustasin selle täielikult:

http://www.joystiq.com/2006/09/14/nintendo-japan-conference-not-so-liveblogging/

Ingliskeelsed tõlked peaaegu reaalajas.

janx4u
HV vaatleja
janx4u

sõnum 14.09.2006 09:23:26 vasta tsitaadiga

COOL!

Tänud sulle DODONPACHI icon_biggrin.gif
tagasi üles
rere252
HV kasutaja
rere252

sõnum 14.09.2006 09:59:43 vasta tsitaadiga

kaasas olevat ka wii sports icon_biggrin.gif Gamespot: [UPDATE 6] Nintendo's next-gen console will arrive two days after the PS3 with Wii Sports packed in, according to the New York Times; over 25 games available at launch, with first-party games costing $50; Web-surfing abilities, photo, and news channels reported as well.

EDIT: Gamespot: Nintendo: $213 Wii hitting Japan on December 2
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 14.09.2006 10:42:26 vasta tsitaadiga

mnjaa. Loodan et eestis tuleb ikka mõistliku hinnaga et ma DS ostu ei kahetseks icon_neutral.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 90, 91, 92  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.