Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KENWOOD
HV Guru

|
16.08.2006 23:06:26
|
|
|
Ise ei saanud ka juba kuu aega ligi sinna ftple ja see oli viimane piisk karikase, vahetasin teenuse pakujat. STV ei ole eriti millegi heaga silma paistnud viimase kahe ja poole aasta jooksul kui olen kasutanud nelde teenust.Kõige jubedam on nelde klienditeenindus , tra kunagi ei vastanud keegi telefonile kui vastas siis tuli ainult vene mula.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
16.08.2006 23:19:07
|
|
|
Ardo, ei ära tee just
ma enne tegin,lasin igast pahna peale ning miski programm blokkis ftp ära.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timoha
HV kasutaja

|
17.08.2006 00:21:31
|
|
|
No jah...klienditeenindus annab soovida...Kui neile helistada (kus juures vahet pole mis kella ajal) siis võib toru otsas kuulda seda ajudele käivat meloodiat kohe üle 10 minuti! Siis võtab (97% tavaliselt) vene rahvusest inimene (mees/naine-harvem) toru ning enda arust üritab rääkida eesti keeles, kuid mitte kõikidel see ei õnnestu. Sel puhul tavaliselt üritan mina alustada juttu vene keeles (kergem tal, arusaadavam mul). Enamus juhtudel on vastus: me tegeleme selle probleemiga või meister (!?) võtab teiega ühendust (millal tavaliselt ei öelda). Loobusin nende internetiühendusest (Elisa vastu. Siiani rahul) mis oli vilets (katkestused, kiirus väiksem kui paketis ettenähtud) jäi ainult kaabeltelevisioon kus viimase nädala jooksul esinevad igasuguseid probleeme, näiteks: pilt jookseb häälest ees, vahest on must ekraan ja kiri *no signal* (eriti põnev!!!). Paar korda olen käinud ka ise maksmas nende kontoris (aadresil Sõle 71)
küll oli põnev
Algul huvitav koht: väike kuut, üleval klaasseinad mis seestpoolt on täis STV reklaami, keskel on väike aken mille kaudu käib vestlus kliendiga
.hmmm
kui seisad selles ruumis (mingisugune toidupood) ja kui sulle tädike läbi selle akna midagi räägib siis 75% tekstis kaob ära ning üritades küsida üle tädi käratab su peale ning röögib seda sama teksti üle terve poodi! Ilgelt mõnus seista ja kuulata seda! Isemaksmisest, peale selle, ma loobusin. Säästan oma närve ja aega ning tegin otsekorraldus lepingu. Vot selline siis mõtte STV-st.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
17.08.2006 06:42:28
|
|
|
Dominus, arvatavasti blokib praegu ka miski. Niikuinii teen uue video pärast formasti, seega vahet pole oluliselt.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Popp
Kreisi kasutaja

|
17.08.2006 11:52:59
|
|
|
st et ma pean ka loobuma...kuu aja pärast
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
17.08.2006 11:55:56
|
|
|
kui stv ga suhtlema ei pea ja arved netist maksad, pole asjal h2da. kalamaja seadmed on ka l6puks 2ra vahetatud. katkestusi peaaegu ei olel, nende telefoni ja telekat ei vaja kuigi on olemas. pordid lahti ja värk, oleks upload parem oleks elu nagu lill 8mu oma ftp serveri jaoks)
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
Kommentaarid: 1138 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
17.08.2006 16:58:14
|
|
|
Sain sisse, kõikvõimas format.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
17.08.2006 18:08:31
|
|
|
MMX-Power,
Linuxi'ga on nüüd selline lugu, et kui Windowsi puhul saad öelda "Vajutage start, siis control panel jne", siis aga linuxiga kujuta ainult ette, kuidas konfigureerida telefoni teel
Tahtsid tasuta op. süsteemi? Aga palun Kuid seadistada sa pead seda ise oskama
Ja kui sul ilmus Elioni veaga leht, siis seal on selgelt eesti keeles kirjas, milles on probleem. Kaks kõige levinumad põhjust: @ lõppuga vale tunnus või vale parool. Mõlemad sulle öeldakse telefoni teel, pole probleemi... Aga kui sina hakkad kõnet sellest, et ütled: "Ma ei saa ühendust linuxiga, mida ma pean seadistama üle", siis kahjuks teenindaja peab sulle ütlema seda, mida sa kuulsid 8) Et siis tuleb õigesti lähtuda ala: "Mul tuli ette Elioni leht veaga nr. XX, miks see tuli ja mida ma pean ümber seadistama?".
Praegu helistasin STVsse, hästi tore teenindus pakuti mulle lauatelefoni, mida ma ei saa kampaania reeglite tõttu, siis teenindaja lõpuks ütles: "Ok, kui teie ei taha telefoni, siis meie ei anna seda".
Tellisin Trio paketti (kuna juba olemas kõik 3 teenust praegu, miks siis ei pea olema odavamalt? ). Lubati nädala aja jooksul peale lepingu sõlmimist tõsta interneti kiirust 2/2 mega peale ! Vot see on vinge asi küll Praegu kokku tuleb mul mingi 310 krooni, ja saan: lauatelefoni, interneti 1/1 mega ja TVd. Nüüd aga hakkan maksma 270 ja selle eest saan veel 2/2 mega interneti
Ootan väga seda ülatust, see on nagu Shared access, aga personaalne ja uploadiga 2 mega
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMX-Power
HV kasutaja

|
17.08.2006 18:48:26
|
|
|
hmm, ei tea, kas mul tasub minna STV kalamaja keldrisse ja ka endale uploadi kerjama
aga Brian Welch, ma ei olnud enda juures ja teiseks linuxit(live cd'lt jooksis) oli vaja selleks, et tõmmata paar programmijupi, millega saaks win2k parooli resettida, sest selle arvuti kasutaja unustas ära selle ja ei saand sisse. seadistasin nii nagu pidi, tundub, et siis sellele distrole ei meeldind nForce2 kiibistik vms.
_________________ Minu Blogi |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
17.08.2006 20:19:05
|
|
|
laurx,
See on kusjuures täitsa ametlik pakkumine, liitud TV+kodu+internet endale, saad 2/2 mega endale
Ja ma arvan, et nende kodukeel siin ei mängi rolli
MMX-Power,
Kui sai elioni veaga lehe, siis internet oli 100%, seega kiibistik siin ei puutu asja
|
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMX-Power
HV kasutaja

|
17.08.2006 20:21:23
|
|
|
Brian Welch kirjutas: |
laurx,
See on kusjuures täitsa ametlik pakkumine, liitud TV+kodu+internet endale, saad 2/2 mega endale
Ja ma arvan, et nende kodukeel siin ei mängi rolli
MMX-Power,
Kui sai elioni veaga lehe, siis internet oli 100%, seega kiibistik siin ei puutu asja  |
eks ma siis suht n00b elioni seadistamisega linuxis olen /me likes cable
_________________ Minu Blogi |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
18.08.2006 15:39:11
|
|
|
laurx,
On sul kõik 3 teenust STV poolt? Kui on, siis lihtsalt telli TRIO paketti, siis läheb peale lepingu sõlmimist nädala aja pärast kiirus 2/2 mega peale (nii lubati klienditeenindusest, et nädala aega läheb)
MMX-Power,
PPPoE ühendus, vaid peab panema kasutajatunnust ja parooli õigesti
|
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
20.08.2006 15:59:55
|
|
|
laurx,
Telefon on jah trio paketis (45 krooni abonendi tasu ja odavam kõned asja juures).
Sain ka tasuta Siemens gigaset traadita lauatelefoni, mingi kampaania hetkel käib
|
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
22.08.2006 21:22:04
|
|
|
blää, ma juba kaks kuud jebin nendega (kuigi varasemad 5 aastat on olnud ok), siis nüüd pean iga päev helistama sinna, et nad "midagi teeksid". Üldlevinud jutte - et "häälestasime teie modemi teise sageduse peale"
Packet loss on 50% + see, et kiirus kõigub täpselt 2mbiti piires.
õnneks on elisa kast juba laua all ja ootab homset päeva kuna dsl tuli põlema hakkab Siis jooksen kiiiiresti lepingut lõpetama.
Miks kirjutan - sest praegu ei saata maili, browsimine võtab 10 minti ja klienditeenindus kõik kutsungi toonid / helinad on juba peas - ehk terve tund ! ooterziimis istudes.
f*uck U stv!!!
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
23.08.2006 12:23:55
|
|
|
Kas kellelgi STV digitv probleemideta toimib ka üldse?
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
23.08.2006 12:31:53
|
|
|
[quote="tanq"]Kas kellelgi STV digitv probleemideta toimib ka üldse? [/quote
ei...
eriti hakkab silma soome MTV3 ja Nelonen kanalite vahelduv eksisteerimine....kord on kord ei ole ja siis kui on on ilmtingimata mõni muu jaam kadunud
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
T0mmy
HV vaatleja
|
23.08.2006 14:40:10
|
|
|
Hmm, praegu on mul STV kaabeltelevisioon ja SATURN-ühendus. Aga kui ma telliksin lisaks ka telefoni, siis ma saaksin enda SATURNI kiiruse 1mb-lt 2mb-le? Saan ma õigesti aru?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
23.08.2006 14:42:08
|
|
|
T0mmy kirjutas: |
Hmm, praegu on mul STV kaabeltelevisioon ja SATURN-ühendus. Aga kui ma telliksin lisaks ka telefoni, siis ma saaksin enda SATURNI kiiruse 1mb-lt 2mb-le? Saan ma õigesti aru?
 |
Rumaluke.... siis on sul see niinimetatud Trio-pakett .. või kuidas nad seda iganes nimetavad.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
T0mmy
HV vaatleja
|
23.08.2006 14:52:14
|
|
|
No ma saan aru, et see muutuks trio-paketiks. Aga ühendusekiirus peaks ju suurenema. Nii ütleb STV:
Uus teenuste pakkumise susteem STV-s.
Tellides meilt kolm pohiteenust (KTV, Internet, Telefon) saate soodustust
10%. Interneti kiirus valitud paketis on aga sama hinna eest kaks korda kiirem.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
|
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
24.08.2006 14:28:04
|
|
|
[quote="Simpelman"]
tanq kirjutas: |
Kas kellelgi STV digitv probleemideta toimib ka üldse? [/quote
ei...
eriti hakkab silma soome MTV3 ja Nelonen kanalite vahelduv eksisteerimine....kord on kord ei ole ja siis kui on on ilmtingimata mõni muu jaam kadunud  |
ja paistab et hullemax läheb....eile puudus tubli 30% jaamadest
eesti kanalitest puudus ETV
ja mis siiani on alati toimind STV ja STV KINO puudusid eile minu silmis esimest korda (mitte et ma neid vaatax...lihtsalt tähelepanek)
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
24.08.2006 15:40:05
|
|
|
STV digi-tv puhul ei näidata isegi kohalikke kanaleid korralikult - pidevalt mingid pildi/hääle "jõnksutamise" jmt häired.
Õnneks mul õnnestus neilt mingil moel välja kaubelda päris mitme kuu peale nö tagantjärgi tasaarveldus, kuna tellitud teenust, mille eest ka makstud, pole korralikult kasutada saanud. Naljakal kombel oli nüüd viimasel arvel kirjas paketina mitte DIGI või KAABEL
Anyway, alates STV digi tellimisega selle aasta esimestel päevadel, on asi korralikult kokku toiminud max 1-2 kuud
Huvitav, kas ELION-i digitv on märkimisväärselt parem?
Ja üldse, kas mitte kohalikud kanalid (ETV, TV3, KANAL2) tegelikult üldse tasuta vaadatavad ole (digitv boxi olemasolul muidugi)?
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|