Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Robot
Bännitud
|
09.01.2003 16:21:14
|
|
|
Ordi vaeseke ei tea ise ka mis prosesi ta myyb. Kahel korral oeldi telefoni
teel et XP1800 prosed on Palominod (nii mees kui naine olid toru otsas). Tekkis tugev kahtlus ja kolmas kord helistades uuriti pisut sygavamalt
ning selgus et on ikkagi need kallimad ja noutavamad TBredid aga myyvad nagu Palominosi ja Palomino hinnaga. Vaesekesed, seekord on asi kliendi kasuks. Tore!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
daddo
HV kasutaja

|
09.01.2003 18:36:21
|
|
|
no minul ordiga selline kogemus, et 1 komplekti klaviatuur oli nii vigane, et pani speakeri sisselülitades pinisema ikka päris võimsalt... aga see vahetati välja
aga nagu öeldi, teenindus 5+
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeper_n00b
HV vaatleja
|
01.02.2003 22:37:38
|
|
|
eee njah probleemidega isikutele mainiks vaid niipalju et üldjuhul on promleemid teie enda poolt tekitatud. Mina isiklikult ei näe põhjust miks asju Clockimisega (see kirjutatakse ju nii ??? ) ohtu viia turvalisem on lihtsalt parema juppi vajadusel vana maha müüa ja uus ja kiirem osta. Endal on ordiga niipalju kogemusi et sai sealt kast ostetud ja ise olen rahul kõik töötab korrektselt ainuke viga mis on on et Videokaardi cooler vahelduva eduga kõriseb aga et mul selline kaart on ei ole siiski mitte as ordi süü vaid tuleneb minu enda teadmatusest kuna ise ma selle kaardi valisin ja on teada tõsiasi et nende kaartide ventidel esineb vahelduvat häälekust (Kaardiks oleks siis Chaintec GF4 MX 440 (vanem vendiga mudel)) aga ka see on plaanis lähima kuu jooksul väljavahetada uue ja ilma vendita videokaardi vastu
niih ja nüüd te võite mind kõik sõimata .... eriti inf...
_________________ I used to be with "it". But they changed what "it" was. Now what I'm "with" isn't "it" and what's "it" seems weird and scary to me. It'll happen to you ... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HK
HV kasutaja

|
03.02.2003 19:33:24
|
|
|
need ordi vennad hakkavad ka vaikselt juba sakkima.
Viisin siis eelmine nädal arvuti garantiise. Toon järgmise päeva õhtul arvuti koju. Masinasse juurdepääs keelatud, ei saanud enam oma nimega sisse kui ka administraatoriga, nagu kontod oleks kustunud või midagi taolist, Guestiga sai sisi proovitud, tollega sai, a sellest vähe kasu, õnneks mõnipüäev tagasi sai format c tehtud, kaotsi läksid ainult mõned pisi dokumendid, aga aikkagi, tööd jälle ainult juurde omale.(jälle format ) Ma ei tea mida krdit nad tegid seal??
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
ronley
HV kasutaja

|
03.02.2003 19:43:54
|
|
|
MEGAIRW
Nii sogast seletamajätmist pole veel lugenud.
Aga Ordi sai kohe sõnumi alguses paika pandud...
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
03.02.2003 19:45:12
|
|
|
irwww.....ordi ruulib nagu jutust välja tuleb...
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
@cer
HV kasutaja
|
08.02.2003 00:22:40
|
|
|
Ordi garantiiga on sellised imelikud juhused olnud. Näiteks hiirega, millel rull ei töötanud, viisin garantiisse, anti palju parem Logitechi hiir vastu. Sama lugu on olnud ka cd-lugejaga, mis on plaate lugedes õhtale läinud. Aga selliste juhustega, kus näiteks AMD protsessor on jahutuse äkilise persse mineku korral "kuumaks juustusaiaks" muutunud ei taha ORDI mitte kuidagi garantiid käiku lasta. Aga muidu võib ORDI poolt toodetavate arvutitega täiesti rahul olla (vähemalt minu vaatevinklist) ja garantiiga on kahjuks ORDIL küll väikesi probleeme.
_________________ Muudab see maailma... ilmselt mitte. |
|
tagasi üles |
|
 |
goodrom
HV vaatleja

|
08.02.2003 20:52:44
|
|
|
voltc kirjutas: |
JL kirjutas: |
Nüüd ei saa enam millestki aru
Kui Sul on juba emaplaat välja võetud, siis miks ei vii sa seda neile vaatamiseks  |
no miks ma selle neile vaatamiseks viin? 8eldi ju otse et kui on p6lemisj2ljed siis garantii ei kehti - p6lemisj2ljed on - on - garantii ei kehti - ei kehti
krt ma seda siis sinna tagasi vean?
annan parem kohe targa mehe k2tte kes selle plate korda teeb  |
Vot selle peal eniipalju, et vaata põletamisjäljed tekivad enamasti siis, kui mälu valepidi sisse panna. Ja põlenud pin'ide asukoha järgi mälul ja emaplaadil saab selgeks teha, kas mälu oli põlemise hetkel õietpidi või tagurpidi. Selke? Kui oli õietpidi ja põlenud kohad seda tõestavad ehk siis emaplaadi põlenud pin'id kattuvad mälul põlenud pin'idega kui mälu on sees ÕIETPIDI on ju case lahendatud. Sry et vana teema ülesse võtsin aga see on ju jummala loogiline...... lapsed, arenege.....
|
|
tagasi üles |
|
 |
StyleMan
HV vaatleja

|
26.02.2003 10:24:12
|
|
|
Allakäinud on see Ordi. Sai ostetud 2 ühesugust arvutit 1,7 Celeronid. Algul üritati lohku tõmmata sellega, et graafikakaardil pidi olema DVI aga polnud, arvuti peal, aga oli, et peab olema, sai kisa tõstetud ja pandi Radeon 9000 sisse. Selle tagajärjel muutus ühel pilt jamaks triibud peal ja puha, masin garantiisse ja pandi sisse 9000PRO ja öeldi, et makse raha juurde, sest meil (Tallinn) ei ole 9000 (Tartus on). Sai siis see raha juurde makstud, kast kätte ja tuld. Kui masin sai üles lastud, võrk puudu. Siis viskas kopa ette ja tõmbasin kasti lahti võrgu kaart poolenisti pesast väljas. Tore garantii küll.
Reisel masinal oli algusest peal viga,e t tegi ise restarti. Sai siis see ka garatiisse viidud ja mälu vahetati ära.
Mul tekib sügav kahtlus, kas nad masinaid ka kontrollivad mida nad kokku panevad, mina arvan et ei!
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
26.02.2003 13:21:24
|
|
|
... paistab, et Tartu ja Tln hooldusel on päris suur
kvaliteedivahe ja kummalisel kombel kaugeltki mitte
pealinna kasuks. See testimine on suht probleemne,
kuna kasutaja tahab oma kasti kähku kätte saada,
seega pole võimalik selle peale kuigi palju aega
raisata, ning kogu koosteosakonna lohakus jääb
garantiipoole lappida ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
AntiBill
HV vaatleja

|
27.02.2003 00:44:17
|
|
|
Paar aastat tagasi sai ka oma esimene masin Ordist tellitud. Masina kättesaamisel hakkasin
igaksjuhuks chekkama tellimuse ja arve peale olevaid ridasid. Ja nagu muuseas oli tellitud
7200 rpm'iga Maxtor HDD'st saanud 5400 rpm'i Maxtor. Hinnavahe oli mingi 300 eeku. Egas
siis midagi, ütlesin et nüüd annate selle pikendusjuhtme ja mingi arvu CD toorikuid, et sel
juhul oleme tasa. Nii et, tuleb kasuks silmad/kõrvad lahti hoida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
27.02.2003 10:46:06
|
|
|
whoa parim pirukas seni
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
27.02.2003 11:07:03
|
|
|
AntiBill kirjutas: |
Ja nagu muuseas oli tellitud
7200 rpm'iga Maxtor HDD'st saanud 5400 rpm'i Maxtor. . |
No on ka vastupidised juhtumeid olnud ja see pole küll ainult Ordi kala. Ikka juhtub et kaup läheb sassi Tartu K-saluun on mulle 3 korda head meelt valmistanud. Võit oli minu poolne ja nii 200 EEK. Kaup ise maksis kokku alla kilo nii et "ale" % arvutage ise välja. Njah ega K-s ju tartus vähemalt alet ei tee, aga saada tahaks küll, seega ma maksin soovitava summa ja tuld. Vahepeal oli tõsine kahtlus nende müüjate matemaatilistes oskustes (2x järjest arvutasid pisikese arvemasinaga valesti). Krt kui omal pea ei lõika võib ikka petta ka saada, kui viga peaks vasupidine tulema. Huvitav palju kahjum on? Ahh ja ise nägin kord kuidas klient ostis 24xliteon kribaja ja sai 32x. Huvitav kas suurelt karbile kirjutatud 32 jääb märkamatuks. Kui uksest välja läksime siis surusin ostjale käe pihku ja õnnitlesin. Ta ise polnud ka asjast aru saanud.
Aga Ordile respekt, et Thoroughbred prosed hea hinnaga müügis on!
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaak82
Kreisi kasutaja
|
27.02.2003 14:42:13
kogemus: |
|
|
kogemus:
Ostsin emme - läksin koju - panin masina kokku - asi töötas 1/2 tundi - kõik - pimedus
2. Küüni tn. - eelnevalt helistasin rääkisin gar. suhtes, tulgu ma kohale - läksin - vaadati lolli näoga otsa - suhtaliselt pahaselt(ok kell oli juba ka 17+(tööpäev peaaegu läbi)) lubati mul betooni gar. endal kohale jalutada(aga see oli juba loomulikult kinni)
3. Niisiis betooni tn. aeg järgmine päev, liikumisviis - omad jalad(annelinn-betoon(kes Tartus elab teab, kui pikk maa), aega järgimõtlemiseks laialt, poes toimunud jutu järgi otsustasin et suurt lootust pole
Aga kohal vaadati korra mb`le otsa ja voila uus plaat aa 1-2 asjakohast küsimust ka.
Lõppkokkuvõte : rahul
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaze
Kreisi kasutaja
|
04.03.2003 20:50:37
|
|
|
Hiljuti sai sisse topitud uus emme jne arvutis,aga vana burner jäi.....enne mobo ostmist pange tähele...burner ei teinud hääli ja plaate tuksu ei keeranud.....nüüd aga keerab....no mis siis ikka reekisin vendadega ja öeldi,et tassi arvuti kohale.....ex tassin......
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
09.03.2003 00:29:39
|
|
|
Minul on Tartu Ordist ostes olnud alati selline probleem, et vajalikku jubinat ei ole ei Tartus ega ka Tallinnas vaid tuleb tellida kuskilt Lapimaalt jõuluvana juurest umbes. Jääb mulje nagu neil ei olekski laoseisu, vennad vaatavad et, oh mingi asi sai otsa, hakkame nüüd tellima kuskilt Taivanilt, paari nädala pärast võibolla tuleb! Muidu nad on suht pädevad iseenesest. On ka nii olnud et saadetakse Tallinnast teele jupid aga minu jupp ununeb peale panemata..
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
10.03.2003 10:45:59
|
|
|
hohooo, ordi mehed panevad ka linuxiga arvuteid
mina ei teadnudki:
ordi
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rimm
HV kasutaja

|
12.03.2003 10:58:11
|
|
|
To Jorsik. Kui sul vähegi arusaama on, mis moodi kaubad liiguvad, siis pea mokk maas. Tra ega siis igast jupid puu otsas ei kasva . Tellimine võtab tahes-tahtmata aega, ükski arvutikola müüja ei oska ennustada, kui palju TÄPSELT läbimüük on.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
4rvut
HV kasutaja
|
14.03.2003 18:16:49
|
|
|
hehe juhtus niisugune asi et lasin ordis arvuti kokku panna ja selle asemel et mulle panna 2400+ tb b core prose panna nemad panid mule 2700+tb b core täitsa pees w2rk...
eks ORDI j2i nüüd 3k mingi miinusesse....
ei noh nagu öeldakse lollidel veab...
_________________ O: a-open supertower h600A küljekaane võtta privas ühendust! |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
von_kristus
HV kasutaja

|
15.03.2003 21:50:27
|
|
|
tartus on küll pädevad vennad. saan soodukat pidevalt ja kui midagi sees pole siis paari päevaga on alati kätte saanud
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sebas
HV vaatleja
|
01.04.2003 23:39:23
|
|
|
etea, ise olen käinud nii Tlns kui ka Pärnu Ordis, Tlns ei viitsita sinuga eriti tegeleda, Pärnus aga kuulatakse viisakalt ära ja soovitatakse ka üht-teist
Ise käisin omale printerit valimas nii siin kui ka seal. Tlns tunti vaid huvi, et mis hinnaklassi asi peaks mahtuma ja kogu lugu, Pärnus seletati pikalt-laialt erinevate firmade printeritest, uuriti mida printida tahan, kui tihti jne. Tehti mulle lollile ka selgeks, miks Hewleti printeri tint kallim on kui teistel
Pärnus on kaüks blond tibi, kes algul päris asjalik tundub aga kui miskit infi tahad, siis ajab silmad punni ja vaatab abipaluvalt teise müüja poole (üks kiilakas vanem paksuke). See tibi paistab üldse rohkem telefoni otsas rippuma, kui midagi muud tegema. Niipalju kui ma Pärnus Ordis olen käinud ta kas sositab vaikselt või klaarib niisama telefoniga (kindlasti mõne teise tibiga) Paksuke paistab küll proff olema, vähemalt minu küsimustele leidis küll vastused
Igastahes olen nüüd juba paar kuud HP DJ 5550 omanik ja olen väga rahul (tiba targem ka)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
03.04.2003 20:06:22
|
|
|
ordi tuli jälle uue killuga välja, nimelt poisid müüvad kõvakettaid windoosa preinstalliga ja kui hakkad piraattarkvara peale panema, ei lase ta sul midagi teha ning ütleb et on avastatud illegaalne windows ja selle litsents on peatatud. Seega peab mingi ordi oma spetsiaalse win plaadi murecema ja üldiselt on selline ketas suht kasutu.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
03.04.2003 20:28:53
|
|
|
Taiko kirjutas: |
ordi tuli jälle uue killuga välja, nimelt poisid müüvad kõvakettaid windoosa preinstalliga ja kui hakkad piraattarkvara peale panema, ei lase ta sul midagi teha ning ütleb et on avastatud illegaalne windows ja selle litsents on peatatud. Seega peab mingi ordi oma spetsiaalse win plaadi murecema ja üldiselt on selline ketas suht kasutu. |
Suht ebaselge ja vastuoluline info.
Ehk täpsustaksid nüansse?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
07.04.2003 08:33:02
|
|
|
Selle teema vastustest võib järeldada, et ORDI, kui firma või organisatsioon on täiesti halb koht ning mõttetu. Jääb nagu selline mulje, et Te kõik käiksite ühes ja samas filiaalis.
Asi ei ole ainult ORDI toodetega, asi on kõikide toodetega. vahel lihtsalt satub praak toode, nagu ühel vennal, kes ostis IBM läppareid, ning juhuse tõttu sattusid talle kõik praagid(mitte ORDIST), teine vend ostis K-st uue HDD, mis oli kodus vaadates rämpsu täis.
Olen ostnud enda tooted kõik ORDIst(Tartu) ning ei ole saanud ühtki vigast või praak toodet, seega minu jaoks veel igati norm ja lahe koht, eriti kliendi teenindus.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheIV
HV kasutaja
|
07.04.2003 18:53:11
|
|
|
Üldiselt jah, lugedes näeb ainult, et ordi on nii ja naa. Ise tartust ja ainult tartu ordis kah käinud arvutigi sealt ja kõik jupid mis ostnud olen on OK. Kui viriseda siis kliendi teenindus vahel sakib, aga seda kah ainult nati. Nii et, ma ei näe mingit alus ordi laimamiseks. Aga jah ikka juhtub
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |